-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν μένεις ευχαριστημένη μέ αυτά πού έχεις καί δέν θέλεις τίποτα άλλο,μπορείς να προοδεύεις;καί μήν 'κράζεις' τούς φιλεύσπλαχνους ρε.
Στα αισθηματικά μου, σε ολα τα υπολοιπα θελω πολλα πολλα ακομα!!
Και θα τους κραζω ρε , φιλεσπλαχνοι του κ#λ0$.... Ακου φιλεσπλαχνοι οι μπηχτες-παντρεμενοι!! Και επειδη μου την εχει πεσει παντρεμενος, δεν υπαρχει τιποτα πιο σιχαμερο!! Ειναι να τους λυπασαι, να σε κυνηγανε απο πίσω και το βραδυ να πεφτουν για υπνο με την γυναικουλα τους... Μαλλον την γυναικουλα τους ειναι να λυπασαι...
-
Πολύ πίκρα βρέ Funis.
Πλάκα κάνουμε ρε σέ αυτό τό θρέντ,δέν βγάζουμε τα σώψυχά μας.@Kid: καλομελέτα κι'έρχεται πού λέμε καί στό χωριό μου.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ πίκρα βρέ Funis.
Πλάκα κάνουμε ρε σέ αυτό τό θρέντ,δέν βγάζουμε τα σώψυχά μας.Καθόλου πίκρα, απλά προσωπική άποψη, η οποια ηταν και πολυ μικρότερα από του onyx !, που για πλακα εγραψε ενα τεραστιο κατεβατο (onyx ! δεν το λεω για σενα, μην παρεξηθουμε)! Πικκρα γιατι να εχω, ουτε παντρεμενη ειμαι ουτε σκοπευω συντομα να γινω, ουτε κερατωμενη (από οσο ξερω τουλαχιστον)
Αλλα τεσπα, αφου σε ενοχλησε η προσωπικη μου εμπειρια επι του θεματος, το κοβω εδω, δεν το θελω να ενοχλεισαι.
-
Εδώ,θα πρέπει να σου πώ,πώς δέν είναι τό σπίτι μου γιά να μου κάνεις τα χατήρια ή να παίζεις με τούς δικούς μου όρους.
Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις.
Αυτό πού ήθελα να σού πώ με τήν προηγούμενη δημοσίευση,είναι ότι μπορείς να βλέπεις τά πράγματα πιό χαλαρά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εδώ,θα πρέπει να σου πώ,πώς δέν είναι τό σπίτι μου γιά να μου κάνεις τα χατήρια ή να παίζεις με τούς δικούς μου όρους.
Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις.
Αυτό πού ήθελα να σού πώ με τήν προηγούμενη δημοσίευση,είναι ότι μπορείς να βλέπεις τά πράγματα πιό χαλαρά.Κι εσυ που το ειδες οτι δεν τα βλεπω χαλαρα??? Ειδες καμια εκρηξη θυμου?? Ημαρτον...
Και σπιτι σου δεν ειναι αλλα την παρατηρηση σου την εκανες καθως και την υποδειξη σου στην θεματολογια του θρεντ...
Πλάκα κάνουμε ρε σέ αυτό τό θρέντ,δέν βγάζουμε τα σώψυχά μας.
-
H Funis δεν ξέρει απο πλάκες και αστεία.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και επειδη μου την εχει πεσει παντρεμενος, δεν υπαρχει τιποτα πιο σιχαμερο!! Ειναι να τους λυπασαι, να σε κυνηγανε απο πίσω και το βραδυ να πεφτουν για υπνο με την γυναικουλα τους... Μαλλον την γυναικουλα τους ειναι να λυπασαι...Μην το κανεις και πολυ θεμα.Ορμόνες και κοινωνικα στερεότυπα ειναι ολα αυτά που περιγράφεις,δεν ειναι κατι αλλο.Αντι να κυνηγανε την γυναίκα τους κυνηγάνε εσένα.Γιατι η γυναικα τους δεν ειναι η μοναδικη γυναικα στον πλανήτη.Αυτο δεν σημαίνει ότι επικροτω αλλα πιστευω οτι ειναι καθαρα κοινωνικο θέμα, σε μια κοινωνία όπου ο εγωισμος και η περιχαράκωση επικροτούνται,ολα αυτα μας φαίνονται λογικα.Οι Εσκιμώοι πάλι, αν σε καλεσουν να μεινεις και δεν πηδήξεις την γυναικα τους προσβάλλονται.Α τον γύφτο,να μην φυστικώσει το λουλουδάκι μου
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
[
Κι εσυ που το ειδες οτι δεν τα βλεπω χαλαρα??? Ειδες καμια εκρηξη θυμου?? Ημαρτον...Και θα τους κραζω ρε , φιλεσπλαχνοι του κ#λ0$.... Ακου φιλεσπλαχνοι οι μπηχτες-παντρεμενοι!! Και επειδη μου την εχει πεσει παντρεμενος, δεν υπαρχει τιποτα πιο σιχαμερο!! Ειναι να τους λυπασαι, να σε κυνηγανε απο πίσω και το βραδυ να πεφτουν για υπνο με την γυναικουλα τους... Μαλλον την γυναικουλα τους ειναι να λυπασαι...
]
καθένας μέ τόν τρόπο του.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
H Funis δεν ξέρει απο πλάκες και αστεία.Ενω ξέρεις εσυ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα πραγματα ειναι απλα.Απο ενα σημείο και μετα:
Ο παντρεμενος θελει την ελευθερία του.
Ο ελευθερος την σκλαβια του.
Αμαν πια,με τιποτα δεν ειμαστε ικανοποιημένοιήθελα να ξερα ποιος είναι αυτός!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ απορώ πως δεν έχει γράψει ακόμα ο 'ειδικός' επί του θέματος..θυμήσου να μην σε πάω βόλτα αν εννοείς εμένα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ απορώ πως δεν έχει γράψει ακόμα ο 'ειδικός' επί του θέματος..
θυμήσου να μην σε πάω βόλτα αν εννοείς εμένα
Γιατί, τόσο καιρό που ήμουν καλός και μίλαγα για φανταστικό lkar είδα προκοπή?
-
τι αναλυση ειναι αυτη που εκανε ο onyx ! μηπως ειναι κοινωνιολογος ή ψυχολογος?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ απορώ πως δεν έχει γράψει ακόμα ο 'ειδικός' επί του θέματος..
θυμήσου να μην σε πάω βόλτα αν εννοείς εμένα
ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΚΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ...ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΚΛΠ ΚΛΠ..ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ?? ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΕΙΣΑΙ 30+ ΧΡΟΝΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ..
ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.......
1.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ
2.ΒΑΛΤΕ ΕΦΙΚΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
3. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΔΕΝ **ΞΥΠΝΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ..**ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο RANDOM ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ......
-
Ο γάμος είναι μία κοινωνικο-θρησκευτική σύμβαση με το έτερον ήμισυ για την σύσταση εταιρίας με αντικείμενο την διαιώνιση του είδους και σκοπό την από κοινού αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν στην προσπάθεια ανταπόκρισης σε πάσης φύσης υποχρεώσεις.
Μάλιστα πρόκειται πλέον για A.E αφού οι αποφάσεις παίρνονται από το διοικητικό συμβούλιο των νυμφευομένων.
Όπως και σε οποιαδήποτε εταιρία, μεγάλο ρόλο παίζει η επιλογή των εργαζόμενων σε αυτή και η οργάνωσή τους.
Όπως είναι γνωστό η εταιρία θέλει κεφάλαια.
Αν επιπλέον σκεφτούμε ότι η δουλειά (ή και δουλεία αν θέλετε) καλό είναι να είναι και ευχαρίστηση, προκύπτουν τα κριτήρια και οι συμβιβασμοί που απαιτούνται να γίνουν στην επιλογή εταίρου.
Οι διάφοροι συμβιβασμοί που θα γίνουν θα δείξουν και τις επιπτώσεις στην πορεία της εταιρίας...
Η κοινωνία είναι λογικό να εξωθεί τους νεότερους σε γάμο (με την καλή έννοια) διότι με τον τρόπο αυτό οργανώνονται τα πράγματα και επιτυγχάνουμε περισσότερη τάξη (μείωση της εντροπίας , θεωρητικά πάντα...)
Άσε που η E.E κόπτεται για αύξηση της επιχειρηματικότηταςΟι εξωσυζηγικές σχέσεις είναι υποταγή σε ανθρώπινα ένστικτα (όταν βλέπω τον άγγελο μπροστά μου, με συγχωρείτε, αλλά επηρεάζομαι).
Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο.
Ο ενθουσιασμός είναι σαν την υποστροφή.
Άσε και ξαναπάτα...Το αν θα κάνεις εξωσυζυξική σχέση εξαρτάται από το αν θέλεις να σεβαστείς ευατόν και αλλήλους θυσιάζοντας την ευχαρίστηση που θα σου προσφέρει η υποταγή στα ένστικτα...
-
johny walker εισαι πρωτος....σχεδον φτανεις εμενα χαχαχαχαχχ
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
johny walker εισαι πρωτος....σχεδον φτανεις εμενα χαχαχαχαχχΑδερφέ, είσαι bug το ξέρεις; Το έχεις παρατηρήσει ότι όποτε απαντήσεις σ' ένα θέμα, μετά μας παίρνει λίγο χρόνο για να το συνεχίσουμε;;;
-
Ο γαμος ειναι ωραιο πραγμα...
Οταν εχεις κλεισει τα 35 και η συζηγος ισα ισα μπηκε στα 20:)Εγω τωρα τελευταια εχω αρχησει να φωβαμαι το θεμα του γαμου....
Εκλεισα τα 25 και δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο.... απο την οικογενεια μου να γυρηζω απο δω κ απο κει.....Πρεπι να σοβαρευτω, να αποκατασταθω, να ννοικοκηρευτω...να να να να
Ε ΝΑ!!! κ εμενα!!!!Αν δεν βρεις αυτην την 'μια και μοναδικη'
οτι χαρες και να κανει....
Αλλου θα κανουμε τις χαρες εμεις....Εγω ειμαι πολυ χαρουμενος....
Την μια και μοναδικη την ειχα βρει, αλλα αυτη ειχε αντιθετη
με μενα, αποψη .... Τωρα ψαχνω την επωμενη -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν εχεις κλεισει τα 35 και η συζηγος ισα ισα μπηκε στα 20:)Εγω ειμαι πολυ χαρουμενος....
με μενα, αποψη .... Τωρα ψαχνω την επωμενηΝαι καλα, ότι εγώ που είμαι 21 θα παντρευτώ από τώρα και μάλιστα με 35 αρη?? Ναι σιγα!!
Ελα καημένε την μία και μοναδική από τωρα, 25 είσαι, οχι 45... Εχεις καιρό!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οταν εχεις κλεισει τα 35 και η συζηγος ισα ισα μπηκε στα 20:)Εγω ειμαι πολυ χαρουμενος....
με μενα, αποψη .... Τωρα ψαχνω την επωμενηΝαι καλα, ότι εγώ που είμαι 21 θα παντρευτώ από τώρα και μάλιστα με 35 αρη?? Ναι σιγα!!
Ελα καημένε την μία και μοναδική από τωρα, 25 είσαι, οχι 45... Εχεις καιρό!!
εγω παλι εχω την εντυπωση(απ'οσα βλεπω και ακουω γυρω μου) οτι θελετε τους 30αριδες ,35αριδες , 40αριδες ,45αριδες οι κοπελες. ακομα και 50αρι σε μερικες περιπτωσεις. μαλιστα λετε οτι τους προτιματε απο τους νεαρους γιατι οι νεαροι (βλεπε 20αριδες) ειναι χαλια, ανωριμοι, αχριστοι, δεν ειναι ανδρες κτλ κτλ κτλ κτλ.
βεβαια εγω πιστευω οτι εκτηματε αλλα $$'προσοντα' $$ στους μεγαλους (π.χ. ενα στηριγμα, εχουν καλυτερη κοινωνικο-οικονομικη θεση)
δεν προσπαθω να προσβαλω κανεναν απλα διατυπωνω μια αποψη.
Πώς επηρεάζει η κοινωνία την αντιμετώπιση γάμου-σχέσεων;