-
Η φόρτιση διήρκησε περίπου 4 ώρες. Έχω τον 5 και το αυτοκίνητο έχει να λειτουργήσει από την Παρασκευή.
Να δοκιμάσω πάλι αύριο;
-
Φόρτισέ την και αύριο.
Η φόρτιση πρέπει να ακολουθήσει τουλάχιστον τις φάσεις 3,4,5 όπως φαίνονται στην εικόνα.
Με το πολυμέτρό σου, που θα έχεις συνδέσει στο θετικό πόλο και την γείωση, παρακολουθείς την τάση σε κάθε φάση φόρτισης.
Δεν θα πρέπει να έχουν σημαντική απόκλιση των τάσεων της εικόνας.
Μετράς την τάση της μπαταρίας 12 ώρες μετά την φόρτιση και πρέπει να είναι περίπου στα 12,8 βολτ. -
Η μπαταρία σήμερα έδειξε 12.8 ακόμα και αν δεν ακολούθησε αυτά τα στάδια και με συντομία. Εκτός και όταν έλειπα ανέβασε 14.4. Έβαλα να φορτίσει σήμερα το άλλο αυτοκίνητο που είχε 11βολτ. Σε αυτό ανέβηκε στα 14.1, μετά 14,4 και πριν που το έλεγξα έδινε 12.8βολτ που πάλι μου φαίνονται λίγα.
Μήπως έχω πέσει σε ελαττωματικό;
Προσθήκη:
Έχουμε καμία πρόταση για ΄όργανο μέτρησης υγείας μπαταρίας;
-
fabil,
Φαίνεται ότι φόρτισαν και οι δύο, απλά παρακολούθησε την κατάστασή τους με μέτρηση τάσης στους πόλους και αν πέσουν κάτω από 12,5 βολτ επαναφόρτισε.
Ο φορτιστής σου φαίνεται να δουλεύει κανονικά.
Για το όργανο που λες δες εδώ και εδώ. Το μοντέλο αυτό είναι νεότερο εκείνου που έχουμε μερικά μέλη του φόρουμ, έχει την ίδια καλή ακρίβεια με το προηγούμενο, συν κάποιες επιπλέον λειτουργίες.
Από την σελίδα 124 του νήματος και μετά υπάρχουν αναφορές για την χρήση του. -
To 2o πριν 2 ώρες που έλεγξε η σύζθγος φόρτιζε ακόμα στα 13βολτ. Η φόρτιση ξεκίνησε στις 930. Θα ελέγξω καιτην εξέλιξη στις 11 που θα γυρίσω σπίτι. Και αύριο με πολύμετρο για να δω τι κάναμε από φόρτιση στο 2ο.
Ευχαριστώ.
-
Καιρός για μπαταρία για το Aygo 2007 της γυναίκας. Για πείτε, πια από τις 3;
https://batterycenter.gr/mpataries-autokinhtwn/exide/eb440/
https://batterycenter.gr/mpataries-autokinhtwn/yuasa-ybx1063/
https://batterycenter.gr/mpataries-autokinhtwn-el/varta-blue-dynamic-b36/
-
Λόγω της ακινησίας για μεγάλο διάστημα μέσα στο 2020 αποφάσισα να μπω και εγω στη διαδικασία αγοράς tester(παίρνει και αναβαθμίσεις λογισμικού) και φορτιστή μπαταρίας. Σε αναζήτηση στο Aliexpress βρήκα :
Τι γνώμη έχετε εσεις που ασχολείστε περισσότερο καιρό αξίζουν την αγορά τους;
-
@islander
Ασφαλώς και αξίζει η αγορά που σχεδιάζεις.
Για τον tester που αναφέρεις δεν γνωρίζω. Αν θέλεις κοίτα 4 post παραπάνω(#3543) για το tester που χρησιμοποιούμε μερικά μέλη του φόρουμ.
Για φθηνό φορτιστή θα σου πρότεινα αυτόν που πωλείται σε γνωστή αλυσίδα και γίνεται αναφορά στο post #3529. Έχει και τριετή εγγύηση νομίζω. -
Ηνίοχε ευχαριστώ για την απάντηση, προχθές έκανα service στη Ford και φόρτισαν την μπαταρία οπότε δεν έχω άμεσο θέμα και λέω να ξεκινήσω με την αγορά του tester.
Καταλήγω στο Konnwei γιατί όπως σου έγραψα παίρνει αναβαθμίσεις λογισμικού οπότε θεωρώ οτι εξελίσσεται στο θέμα λειτουργιών.
Για το φορτιστή θα περιμένω της γνωστής αλυσίδας να το φέρει και βλέπουμε, σε αναζήτηση που έκανα είδα οτι έβγαλε νεο μοντέλο στα 10Α και χωρίς να περιλαμβάνεται επιλογή για μηχανές οπότε μάλλον αυτό θα φέρουν......
Επειδή σε προηγούμενες σελίδες διάβασα τρόπους μέτρησης (π.χ. μετά από κάποιες ώρες ακινησίας κ.α.) υπάρχει καμιά ιστοσελίδα ή κάποιου άλλου είδους περιγραφή αυτής της διαδικασίας;
-
[quote=islander] προχθές έκανα service στη Ford και φόρτισαν την μπαταρία
την φόρτισαν στα 10 A για 2 ώρες, ότι πιο καταστροφικό για την διάρκεια ζωής μπαταρίας.
-
Η μπαταρία θέλει 24ωρη φόρτιση σε πολύ μικρό ρεύμα με διακυμάνσεις του έξυπνου φορτιστή (2-3-5 Α). Πόσα χρόνια έχεις αυτήν τη μπαταρία?
-
Αγόρασε ένα 'καλό' ερασιτεχνικό **ψηφιακό **πολύμετρο των πχ. 25-30 ευρώ και ξεκίνα να βλέπεις από μηχανικούς στο youtube πως τσεκάρεις την τάση της μπαταρίας.
-
-
Δεν αναφέρομαι σε σταδιακές μεταβολές της τάσης αλλά σε** απότομες,** όπως λες σε προηγούμενο post σου:
'Σε ένα σημείο έφτασε 15 volts αλλά κατέβηκε απότομα στα 14.50'
Η τάση που μετρήθηκε στο βίντεο (0:55 μέχρι το 1:05) κυμαίνεται από 14,40 - 14,70 βολτ είναι οριακά υψηλή και οι προϋποθέσεις σωστής λειτουργίας είναι:
α. Να είναι συμβατή με την τάση φόρτισης που συνιστά ο κατασκευαστής της μπαταρίας. Για την Banner που φαίνεται στο βιντεο, βάσει των προδιαγραφών της, η μέγιστη τάση φόρτισης νομίζω είναι 14,8 βολτ, δεν διευκρινίζεται όμως αν η μπαταρία θα είναι** επί** ή εκτός του οχήματος, άρα σε εντελώς διαφορετικά θερμικά περιβάλλοντα.
β. Ο αυτόματος να έχει την δυνατότητα να μειώνει την τάση φόρτισης με την πάροδο του χρόνου σε συνάρτηση της θερμοκρασίας που επικρατεί στο χώρο της μπαταρίας.Αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο, λόγω της μικρής του διάρκειας.
γ. Να υπάρχει περίβλημα προστασίας της μπαταρίας από την εκλυόμενη θερμότητα, που απότι φαίνεται στο βίντεο υπάρχει.Σήμερα ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο γνωστό μου(δεν το είδε το αμάξι,τυχαία τον είδα στο δρόμο)και μου είπε ότι αυτό με τις απότομες μεταβολές πχ από 14.70 στα 14.45 και μετα στα 14.80 και μετά στα 14.50 κλπ μπορεί να το κάνει καμιά φορά αν δεν έχει βιδωθεί καλά ο αρνητικός πόλος..Ισχύει αυτό η μπαα;Αν και εγώ δεν νομίζω...
-
islander wrote:
Επειδή σε προηγούμενες σελίδες διάβασα τρόπους μέτρησης (π.χ. μετά από
κάποιες ώρες ακινησίας κ.α.) υπάρχει καμιά ιστοσελίδα ή κάποιου άλλου είδους
περιγραφή αυτής της διαδικασίας;Ρίξε μια ματιά εδώ , που μεταξύ άλλων ενδιαφερόντων αναφέρεται στο ερώτημά σου, στην ενότητα 6, για δύο μεθόδους προσδιορισμόύ της κατάστασης φόρτισης με βολτομέτρηση στους πόλους:
Είτε αμέσως μετά την φόρτιση, αφού ανάψουν για λίγο τα φώτα (ώστε να εξουδετερωθουν τα επιφανειακά φορτία).
Είτε τουλάχιστον 12 ώρες μετά την φόρτιση, που τα επιφανειακά φορτία έχουν εκμηδενισθεί και το συμπεράσμα είναι περισσότερο ακριβές.
Έχε υπόψη σου όμως ότι το θέμα αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως το αν η μπαταρία είναι επί ή εκτός του οχήματος, από την παλαιότητα και την ποιότητά της καθώς και την θερμοκρασία.
Κλείνοντας θα σημειώσω οτι θεωρώ περισσότερο σημαντική την μέτρηση της παραμέτρου SOH (State of Health - Κατάσταση υγείας), που μόνο ο αναλυτής μπορεί να μετρήσει, δίνοντάς σου σαφή εικόνα της μπαταρίας. Και αυτή η μέτρηση όμως πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μετά 12ωρο της φόρτισης.NoLimit14 wrote:
Σήμερα ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο γνωστό μου(δεν το είδε το αμάξι,τυχαία τον είδα
στο δρόμο)και μου είπε ότι αυτό με τις απότομες μεταβολές πχ από 14.70 στα
14.45 και μετα στα 14.80 και μετά στα 14.50 κλπ μπορεί να το κάνει καμιά φορά
αν δεν έχει βιδωθεί καλά ο αρνητικός πόλος..Ισχύει αυτό η μπαα;Αν και εγώ δεν
νομίζω...Σαφώς και ισχύει και θα έλεγα είναι το καλό σενάριο. Κοίτα αν οι πόλοι σου είναι σφικτά βιδωμένοι, το ίδιο για τα καλώδια σύνδεσης του δυναμό, καθώς και για τις εύκαμπτες 'γέφυρες' γείωσης μεταξύ υποσυστημάτων, στο χώρο του κινητήρα.
-
πες του ηλεκτρολόγου, αν είναι χαλαρός ο αρνητικός πόλος, το πρώτο που συμβαίνει, είναι ότι σε κάποιο τράνταγμα χάνει επαφή και σβήνει το αμάξι ακαριαία.
Μιζάρεις, φεύγεις, και μετά από 100 μέτρα πάλι το ίδιο. Μέχρι να καταλάβεις ότι πρέπει να ανοιξεις καπώ και να τσεκάρεις αν είναι σταθερό στη θέση του
-
πες του ηλεκτρολόγου, αν είναι χαλαρός ο αρνητικός πόλος, το πρώτο που συμβαίνει, είναι ότι σε κάποιο τράνταγμα χάνει επαφή και σβήνει το αμάξι ακαριαία.
Μιζάρεις, φεύγεις, και μετά από 100 μέτρα πάλι το ίδιο. Μέχρι να καταλάβεις ότι πρέπει να ανοιξεις καπώ και να τσεκάρεις αν είναι σταθερό στη θέση του
Ουτε για πλακα αυτο, βγαλε τους πολους το αυτοκινητο δουλευει κανονικα.
-
αλλά σε κίνηση μέσα στην πόλη με φορτία, την ώρα που περνάς λακούβες σαμαράκια, διάβαση τραίνου, εκεί το παίζεις στοίχημα αν θα σβήσει ή όχι
-
Καλημέρα,
πρόκειται για Kia Picanto 1.2 του 2018 με μπαταρία CMF40L-BCI 40Ah και 354A. Έχει μείνει 3 φορές τους τελευταίους 3 μήνες. Έχει πάρει κανονικά μπροστά με καλώδια τις 2 πρώτες φορές, αλλά σήμερα δεν έπαιρνε. Ίσως ήθελε παραπάνω χρόνο, αλλά είχε κλειστεί ο δρόμος οπότε δεν υπήρχε πολύς χρόνος.
Μετά από έλεγχο με πολύμετρο τις δυο πρώτες φορές δεν φάνηκε κάτι. Τα βολτ της μπαταρίας σε ακινησία αλλά και εν λειτουργία ήταν μεγαλύτερα από 12 και 14, αντίστοιχα. Σήμερα μετά από αρκετά ατυχή μιζαρίσματα έπεσε στα 8V.
Το ερώτημά μου είναι το εξής, έστω ότι δεν φταίει η μπαταρία, τι μπορεί να φταίει? Μίζα και δυναμό?
Μετά από τόσες αποφορτίσεις η μπαταρία δεν θα είναι για αλλαγή? Αν ναι, ποια προτείνετε? Έχω την εντύπωση πως λόγω μικρής βάσης, και εν γένει χώρου, παίρνει μόνο μπαταρίες με διαστάσεις 187X127X227mm. Ήτοι 055 τύπου στα 40Ah. -
islander wrote:
Επειδή σε προηγούμενες σελίδες διάβασα τρόπους μέτρησης (π.χ. μετά από
κάποιες ώρες ακινησίας κ.α.) υπάρχει καμιά ιστοσελίδα ή κάποιου άλλου είδους
περιγραφή αυτής της διαδικασίας;Ρίξε μια ματιά εδώ , που μεταξύ άλλων ενδιαφερόντων αναφέρεται στο ερώτημά σου, στην ενότητα 6, για δύο μεθόδους προσδιορισμόύ της κατάστασης φόρτισης με βολτομέτρηση στους πόλους:
Είτε αμέσως μετά την φόρτιση, αφού ανάψουν για λίγο τα φώτα (ώστε να εξουδετερωθουν τα επιφανειακά φορτία).
Είτε τουλάχιστον 12 ώρες μετά την φόρτιση, που τα επιφανειακά φορτία έχουν εκμηδενισθεί και το συμπεράσμα είναι περισσότερο ακριβές.
Έχε υπόψη σου όμως ότι το θέμα αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως το αν η μπαταρία είναι επί ή εκτός του οχήματος, από την παλαιότητα και την ποιότητά της καθώς και την θερμοκρασία.
Κλείνοντας θα σημειώσω οτι θεωρώ περισσότερο σημαντική την μέτρηση της παραμέτρου SOH (State of Health - Κατάσταση υγείας), που μόνο ο αναλυτής μπορεί να μετρήσει, δίνοντάς σου σαφή εικόνα της μπαταρίας. Και αυτή η μέτρηση όμως πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μετά 12ωρο της φόρτισης.NoLimit14 wrote:
Σήμερα ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο γνωστό μου(δεν το είδε το αμάξι,τυχαία τον είδα
στο δρόμο)και μου είπε ότι αυτό με τις απότομες μεταβολές πχ από 14.70 στα
14.45 και μετα στα 14.80 και μετά στα 14.50 κλπ μπορεί να το κάνει καμιά φορά
αν δεν έχει βιδωθεί καλά ο αρνητικός πόλος..Ισχύει αυτό η μπαα;Αν και εγώ δεν
νομίζω...Σαφώς και ισχύει και θα έλεγα είναι το καλό σενάριο. Κοίτα αν οι πόλοι σου είναι σφικτά βιδωμένοι, το ίδιο για τα καλώδια σύνδεσης του δυναμό, καθώς και για τις εύκαμπτες 'γέφυρες' γείωσης μεταξύ υποσυστημάτων, στο χώρο του κινητήρα.
Σήμερα ξεβίδωσα τον αρνητικό πόλο και τον ξαναβίδωσα καλά.Μετά έγινε δοκιμή.Ναι μεν υπάρχουν ακόμα κάποιες απότομες μεταβολές αλλά πολύ σπάνια(καμία σχέση με πριν)και η τάση δεν πάει πάνω από 14.60 κάτι στο ρελαντί,14.50 με φορτίο(φανάρια,υαλοκαθαριστήρες καλοριφέρ κλπ).Περισσότερο παίζει από 14.40 μέχρι 14.50.
Προβλήματα με σβησίματα δεν είχα.Μόνο μια φορά ξεκινάω με πατημένο αμπραγιάζ και πρώτη στο κιβώτιο.Ξεκινάει και σε ένα δευτερόλεπτο σβήνει.Του ξανάβαλα μπροστά αμέσως και από τότε δεν το ξανάκανε. -
diosak wrote:
Έχει μείνει 3 φορές τους τελευταίους 3 μήνες. Έχει πάρει κανονικά μπροστά με καλώδια τις 2 πρώτες φορές, αλλά σήμερα δεν έπαιρνε............
......Τα βολτ της μπαταρίας σε ακινησία αλλά και εν λειτουργία ήταν μεγαλύτερα από 12 και 14, αντίστοιχα. Σήμερα μετά από αρκετά ατυχή μιζαρίσματα έπεσε στα 8V. ..........Θα ξεκινούσα από τον έλεγχο των μπουζί και των μπουζοκαλωδίων. Πρίν από αρκετά χρόνια το ατος που έχω δεν ξεκινούσε όπως το δικό σου λόγω μπουζί, που παρέδωσαν το πνεύμα μόλις στα 6500χλμ. Τα αντικατέστησα με NGK και έκτοτε δεν ξαναέμεινα. Καλό θα είναι να συνδυασθεί με έλεγχο από ηλεκτρολόγο μήπως έχεις και κάποια διαρροή ρεύματος ή άλλο θέμα..
diosak wrote:
Μετά από τόσες αποφορτίσεις η μπαταρία δεν θα είναι για αλλαγή? Αν ναι, ποια προτείνετε? Έχω την εντύπωση πως λόγω μικρής βάσης, και εν γένει χώρου, παίρνει μόνο μπαταρίες με διαστάσεις 187X127X227mm. Ήτοι 055 τύπου στα 40Ah.Οι τρείς αποφορτίσεις δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά δεν δικαιολογούν αλλαγή μπαταρίας. Φόρτισε την και παρακολούθησέ την με το βολτόμετρο, αν κρατάει τάση γύρω στα 12.5- 12.6βολτ, πριν το πρωινό ξεκίνημα.
Αν η μπαταρία χρειασθεί αλλαγή να ζητήσεις από τον προμηθευτή να την μετρήσει με αναλυτή για να διαπιστωθεί ότι μπορεί να δώσει τα Ampere εκκίνησης που αναγράφει. Για την μπαταρία που ήδη έχεις η αντίστοιχη τιμή είναι το 354Α, που ανέφερες.NoLimit14 wrote:
Σήμερα ξεβίδωσα τον αρνητικό πόλο και τον ξαναβίδωσα καλά.Μετά έγινε δοκιμή.Ναι μεν υπάρχουν ακόμα κάποιες απότομες μεταβολές αλλά πολύ σπάνια(καμία σχέση με πριν)και η τάση δεν πάει πάνω από 14.60 κάτι στο ρελαντί,14.50 με φορτίο(φανάρια,υαλοκαθαριστήρες καλοριφέρ κλπ).Περισσότερο παίζει από 14.40 μέχρι 14.50.Θετική η εξέλιξη που περιέγραψες, παρακολούθησέ τη όμως.
-
Εγώ είχα την εντύπωση ότι γύρω στα 12,6v τάση μπαταρίας, είμαστε ΟΚ.
Και γενικώς τα επίπεδα φόρτισης τα είχα κάπως όπως κυκλοφορούν στο ίντερνετ στα διάφορα πινακάκια.Μέχρι που έπεσα εδώ
'Testing of a conventional wet cell battery:
A measuring device which can only measure the state of charge of the battery is suitable to test a conventional car battery. In an ideal case, an open circuit voltage of about 12.8 V is measured with a Multimeter. If the voltage falls below 12.4 V, the battery should be recharged as soon as possible. A continuous low charge damages the battery due to sulfation.'
https://batteryworld.varta-automotive.com/en-gb/battery-test-carσύμφωνα με το οποίο
12,8 V => πλήρης φόρτιση
12,4 V => 60% φόρτιση
12,0 V => 25% φόρτισηκι αν δεν ήταν επίσημη ιστοσελίδα και μεγάλη εταιρεία, δε θα έδινα σημασία,
αλλά τελικά τί παίζει ακριβώς που μπορεί να μην καταλαβαίνω;Τα 12,8 V δεν τα έχω πολυσυναντήσει ως τιμή στόχο
και τα χαμηλότερα επίπεδα πάλι δε συνταυτίζονται με τα διάφορα πινακάκια. -
Στην τάση της μπαταρίας παίζουμε με δεκαδικά ψηφία. H 'καλή' μπαταρία πρέπει να έχει τάση με το αμάξι σβηστό πριν πάρει μπρος, από 12,7 και πάνω. Στα 12,5 λες ότι αρχίζει και χάνει κάτι λίγο σε ¨'δύναμη' και στα 12,4 πρέπει να την φορτίσεις, γιατί αν την αφήσεις έτσι, σε 6 μήνες ή 1 χρόνο αν δεν κινείς το αμάξι την έχασες, ειδικά αν είναι τριών χρονών και πάνω.(γιατί και σκέτη να την έχεις, με τα χρόνια γερνάει). Το ανώτατο που μπορείς να δεις σε μια καλοφορτισμένη μπαταρία πραγματικά 100%, -πάνω στο αμάξι πριν πάρει μπρός- είναι 13,2V αλλά κι αυτό για μιά στιγμή. Μόλις μιζάρεις, και σβήσεις θα πάει σε τιμή πιο κάτω - 12,9 - ή 12,8. Το έχω καταφέρει μόνο μία φορά σε 3 μπαταρίες που φορτίζω.
Είχα αφήσει το μικρό αμάξι ακίνητο για 3 βδομάδες. Αφαιρώ την 2 χρόνων 60ΑΗ μπαταρία, και πριν την συνδέσω στο φορτιστή, μετράω με το πολύμετρο στα 12,35 εκτός αυτοκινήτου, άρα ήθελε άμεσα μία φόρτιση. Την φορτίζω 26 ώρες! διακόπτω την φόρτιση πριν ολοκληρωθεί, γιατι το αμάξι έπρεπε να φύγει, και την ξανατοποθετώ. Τιμή τάσης πριν βάλω μπρος 12,65. Το αμάξι μιζάρει σωστά, τα φώτα δυνατά.
Η ίδια μπαταρία πέρυσι, (την φορτίζω 4 φορές ανά έτος) με την φόρτιση να ολοκληρώνεται στο 100%. είχε τιμή τάσης τοποθέτησης από 12,72 έως 12,8. Αυτά τα ολίγα για να πάρεις μια ιδέα
Μπαταρία αυτοκινήτου...