-
thank you ast...!
Και έγινε μόδα κυρίως λόγω εξωτερικής εμφάνισης και κοσμοπολίτικου ονόματος, μάλλον...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
By the way: No one buys an ΑLFA ROMEO for πουλ μουρ!!!
Κοίτα.. κ εγώ γουστάρω τρελά την Άλφα Ρομέο,
αλλά μη λέμε και μ@λακίες -
Βρήκατε ευκαιρία εεε;;
το καλύτερο ήταν αυτό για το πουλ μουρ και την Alfa σαν να λέμε ότι κανείς δεν αγοράζει BMW για το σήμα, αλλά για την πίσω κίνηση (την επόμενη φορά που θα δω γυναίκα με 116, που είναι και πιο πιθανό, θα τη ρωτήσω ποιοι είναι οι κινητήριοι τροχοί της 1)
να θυμηθούμε σε ποια σειρά μπαίνει στα clubs η GT;
Για μία ακόμα φορά, το που έχει την κίνηση ένα αυτοκίνητο δεν λέει τίποτα για τη συμπεριφορά του εκ τω πρωτέρων (κι οι Mercedes πισωκίνητες είναι στην πλειοψηφία, αλλά δεν λέει κανείς για driving pleasure )
κι η Cadillac διπλά ψαλίδια έχει μπροστά, αλλά και McPherson να 'χε κανείς δεν θα το καταλάβαινε.
όσο για το GTI, είμαι απρόβλεπτος καλό προϊόν σε καλή τιμή, το οδήγησα μου άρεσε και τέλος. Δεν σημαίνει αυτόματα πως όλα τα Golf είναι καλά ή αξίζουν (το αντίθετο) ή ότι όλα τα VW είναι καλά (Fox, Beetle! ) ή ότι 'πατάει' φτερούγες και τάπερ
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
By the way: No one buys an ΑLFA ROMEO for πουλ μουρ!!!Ναι καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Στην μετά 156 εποχή a lot buy an Αlfa Romeo για πουλ μουρ. Λογικό αν σκεφτεί κανείς οτι οι Alfa είναι πλεόν 'premium'.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Να μεταφερθει στα ανεκδοτα...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Πρικειται για πολυ καλο μου φιλο ο οποιος ειχε αποφασισει να παρει μια Alfa Gt 3.2 αφου ειχε απορριψει το RX8 και την Celica T-sport.
Προχθες ομως καθως γυριζε απο μαντρα σε μαντρα μηπως και βρει κατι αλλο, βρηκε ενα Impreza STi V Limited. Ειναι το 224 απ'τα 555 που εχουν κατασκευαστει και βγαζει 300 ιππους.
Ειναι και τα δυο μεταχειρισμενα και εχουν σχεδον την ιδια τιμη.
Ακουω αποψεις...Όπως είναι άλλωστε γνωστό δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους... Αν θέλει αγωνιστική συμπεριφορά και αδιάφορο εως άσχημο look επιλέγει impreza (με το οποίο θα υποφέρει σε ενδεχόμενα ταξίδια στις 'ΕΟ' της χώρας μας).
Αν θέλει look, άνετα ταξίδια και αρκετό γκάζι (αν και λιγότερο του STI) την GT.ΥΓ. Το πουλ μουρ ή όχι δεν έχει να κάνει με την πραγματική αξία του κάθε αυτοκινήτου. BTW πολλοί αγοράζουν και STI ή EVO για πουλ μουρ.
-
Καλά ρε με δουλεύεται
Τόσο καιρό σας λέω ότι η Alfa είναι premium και με έχετε πάρει στο ψηλό και τώρα μου λέτε ότι την αγοράζουν για Premium
H αλήθεια είναι ότι είναι Premium γιατί βγάζει ΚΑΛΑ αυτοκίνητα (όχι όσο η BMW-Mercedes), πανέμορφα, έχει ιστορία και είναι ακριβή.
Όμως ακόμα ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει τι παίζει και αυτό το βλέπω και στο φόρουμ όταν ακούω:
**Ο κουμπαρος του γείτονα της αδελφής του κολλητού του φίλου μου είχε Alfa και πήγαινε κάθε λίγο συνεργείο **
Σκεφτείτε οι άσχετοι(μη φορουμήτες) τι γνώμη έχουν!
Και εφόσον δεν το έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος δεν μπορεί να το αγοράζει για ΜΟΥΡΗ!!
Εδώ τα Lexus-Chrysler-Saab δεν θεωρούνται Μουρη η Alfa θεωρείτε?
Ότι την αγοράζουν αρκετοί λόγω εμφάνισης ναι ισχύει.
Οτι την αγοράζουν γυναίκες επισης ισχύει πάλι λόγω εμφάνισης
Ότι άλλo Alfistas άλλο έχω Alfa , αυτό κι αν ισχύει.Φυσικά η μετάλλαξη από το δεν είμαι μούρη στο είμαι μούρη δεν θα γίνει ακαριαία. Φυσικά ένα ποσοστό έχει είδη παρει για μούρη την αλφα.
Tέλος , Περι αναρτήσεων. Κάθε διάταξη εχει τα + και - της. Τώρα από το να το παίζετε ηδήμονες καλύτερα να μου απαντήσετε :
Ποιά είναι η καλύτερη τυπολογία ανάρτησης για Σπορ αυτοκίνητα ?
- Σούστες
- Mcferson
- Διπλά Ψαλίδια
Και αν δεν είναι η 3 τότε γιατί τα καλύτερα σούπερ καρς (Ferrari-Lamborghini-Aston Martin-Carrera GT) την χρησιμοποιούν?
Γιατί Alfa Romeo-350Z-S2000-RX8 την χρησιμοποιούν?
Γιατί η Peugeot-Mazda έχουν αρχίσει να την χρησιμοποιούν?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
θυμησου τις διαφημισεις της ιδιας της Αλφα για την GT και μετα ξαναμιλαμε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Hθελα να ήξερα αυτοί που μιλάνε για τα premium διπλά ψαλίδια και χλευάζουν τα φύλλα σούστας της corvette αν όντως γνωρίζουν αν, πότε και κυρίως γιατί τα διπλά ψαλίδια είναι καλύτερα απο τα mcpherson ή τα φύλλα σούστας είνια για πέταμα κλπ.Πάντως εγώ **δεν **ξέρω
Τουλάχιστον δε μιλάω. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κοίτα.. κ εγώ γουστάρω τρελά την Άλφα Ρομέο,
αλλά μη λέμε και μ@λακίες+1 και από μένα σε αυτό.
Όσο για τη λέξη 'premium', αρχίζει και με πιάνει αναγούλα τόσες φορές που την έχω διαβάσει εδώ μέσα
-
Δεν απαντάω στην 'pre μουμιοσυζήτηση'! Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείτε να αποδείξετε σε όλες εκείνες τις ατέλειωτες σελίδες, ακόμα!
Οι Άλφα αγοράζονται αρκετά για πουλ-μουρ, και τα πολυσυζητημένα διπλά ψαλίδια, τα υδραυλικά ωστήρια και άλλα κρυφά χαρίσματά τους πάνε στράφι. Για την ερώτησή σου σχετικά με την καλύτερη τυπολογία, άντε και είναι τα διπλά ψαλίδια. Πόσοι από εδώ μέσα και ακόμα χειρότερα, πόσοι από τους θαμώνες των club, καταλαβαίνουν την ύπαρξή τους τόσο, που δεν θα καταδέχονταν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο με ΜακΦέρσον; Και μιλάμε για φάση με κλειστά μάτια, ε...Χωρίς να ανατρέξουμε σε περιοδικό. I hope you get my point.
Ο lkar με την πίσω κίνηση με κάλυψε απόλυτα. I appreciate it. Thank you.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Tέλος , Περι αναρτήσεων. Κάθε διάταξη εχει τα + και - της. Τώρα από το να το παίζετε ηδήμονες καλύτερα να μου απαντήσετε :
- Σούστες
- Mcferson
- Διπλά Ψαλίδια
Θα σου απαντήσω με παραδείγματα και πες μου εσύ ποιο απο αυτά είναι το καλύτερο:
- Σούστες:
- Mcferson
- Διπλά Ψαλίδια
Θα είχε πάντως μεγαλύτερο ενδιαφέρον να απάνταγες επι της ουσίας στο προηγούμενο ποστ μου
ΥΓ. μπαρδόν για το off topic
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτσε ρε ψηλέ. Δηλαδή, ένας καλός οδηγός με GT και ένας καλός με RX8-350Z-EVO-WRX, ποιος θα πάει πιο γρήγορα?Πιστεύω ότι αυτός με την GT θα καταφέρει να περάσει αυτόν με το RX-8 σε ένα σχετικά άγνωστο δρόμο με στροφές...
Στην πίστα ούτε για αστείο...
Στο θέμα μας τώρα... Προτιμώ και εγώ το subaru γιατί είναι τετρακίνητο και γρηγορότερο και καλύτερο στημένο και και και...
Θα προτιμούσα όμως και εγώ ένα απλό STI σε σχέση με ένα συλλεκτικό. Για να μην πω ότι θα προτιμούσα ένα απλό WRX.
Ο λόγος είναι απλός το STi είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο που καταναλώνει πολύ και οι παραπάνω δυνατότητες που προσφέρει σε σχέση με ένα από WRX είναι αμφίβολο αν θα τις εκμεταλλευτεί ποτέ κάποιος από μας. Πόσο μάλλον αν επιλέξεις μία ειδική έκδοση ενός ειδικού αυτοκινήτου... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο λόγος είναι απλός το STi είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο που καταναλώνει πολύ και οι παραπάνω δυνατότητες που προσφέρει σε σχέση με ένα από WRX είναι αμφίβολο αν θα τις εκμεταλλευτεί ποτέ κάποιος από μας. Πόσο μάλλον αν επιλέξεις μία ειδική έκδοση ενός ειδικού αυτοκινήτου...
To STi είναι πολύ καλύτερο του -πολύ καλού- απλού και ακόμα και ενας άσχετος οδηγός μπορεί να εκμεταλευτεί τις παραπάνω ιδιότητες του, εκεί βρίσκεται και η αξία του.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο λόγος είναι απλός το STi είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο που καταναλώνει πολύ και οι παραπάνω δυνατότητες που προσφέρει σε σχέση με ένα από WRX είναι αμφίβολο αν θα τις εκμεταλλευτεί ποτέ κάποιος από μας. Πόσο μάλλον αν επιλέξεις μία ειδική έκδοση ενός ειδικού αυτοκινήτου...
To STi είναι πολύ καλύτερο του -πολύ καλού- απλού και ακόμα και ενας άσχετος οδηγός μπορεί να εκμεταλευτεί τις παραπάνω ιδιότητες του, εκεί βρίσκεται και η αξία του.
Σίγουρα ισχύει αυτό, αλλά πραγματικά μας ενδιαφέρει να πηγαίνουμε τόσο πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με ένα απλό WRX?? Δε νομίζω ότι αξίζει τα 10Κ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
- Σούστες
- Mcferson
- Διπλά Ψαλίδια
Θα σου απαντήσω με παραδείγματα και πες μου εσύ ποιο απο αυτά είναι το καλύτερο:
- Σούστες:
- Mcferson
- Διπλά Ψαλίδια
Θα είχε πάντως μεγαλύτερο ενδιαφέρον να απάνταγες επι της ουσίας στο προηγούμενο ποστ μου
ΥΓ. μπαρδόν για το off topic
Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι έχετε στην μπούκα όποιον μιλάει για Alfa Romeo.
Εσείς μπορείτε να λέτε ελέυθερα ότι είναι πουλ μουρ η Alfa Romeo και φιγουρατζίδες οι ιδιοκτήτες της.
Όταν όμως ένας ιδιοκτήτης πει ότι είναι Premium θεωρείτε ότι λέει Premium-μπούρδες.
Δύο μέτρα δυο σταθμά
funkyreverent η συζήτηση περί premium ηταν πολλούς μήνες πριν. Αν ήθελες μην την διάβαζες. Κι εσύ krus αν σε αναγουλιάζουν τα ποστς μου μην τα διαβάζεις.
Δεν νομίζω να είναι δημοκρατικό να λογοκρίνετε?
Εγώ απλά ήθελα να ΤΗΝ ΠΩ στον lkar διότι ειρωνεύετεαι τα διπλά ψαλίδια και τα ταυτίζει με την λέξη premium, ώστε να του δείξω ότι πέρα από τις φοβερές του γνώσεις που τις παραδέχομαι έχει και ενα τόνο εμπάθειας. τίποτε άλλο
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ PREMIUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ GT-STI TOTE NAI KAΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ SPECS TΟΥΣ
ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΥ????
Ξεθάψατε μια Premium συζήτηση και το φορτώσατε σε μένα πάλι
ΙΚΕ με το θέμα των αναρτήσεων είσαι εντελώς λάθος.
Είσαι λάθος γιατί κι εγώ τόνισα τις φοβερές ικανότητες της Corvette και δεν καταλαβαίνω γιατί το επαναλαμβάνεις
Φυσικά μπορεί μια κακή υλοποίηση διπλόυ ψαλιδιού να υστερεί από μια καλή υλοποίηση Mcferson!!
Όπως και οι σούστες της Corvette αποδείχτηκαν καλύτερες από Mcferson σε πίστα.
ίσως θες να καρπωθείς το επιχείρημα? Ή ίσως νομίζεις ότι μιλάς με κάποιον που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του
Και βέβαια μιλάμε για σπορ αμάξια. Που κολάει το τζιπ καθ το χατσμπακ?
-
Απ'όσο βλέπω βλέπεις πέρα απο τη μύτη σου οπότε προφανώς και θα συμφωνήσω πως όλα είναι θέμα υλοποίησης και αποτελέσματος και όχι 'τυπολογίας' όπως λες.Τα παραδείγματά μου ήθελαν να τονίσουν ακριβώς αυτό.
Αλλωστε το έχω γράψει σε αυτό το φόρουμ (όχι μόνο εγω προφανώς) πολλές φορές.
Πάντως η αίσθησή μου πως οι περισσότεροι που μιλάνε για την ανωτερότητα των διπλών ψαλιδιών κλπ δεν έχουν επίγνωση για το τι ακριβώς σημαίνουν τα λεγόμενά τους παραμένει..
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όπως ειπώθηκε παραπάνω αν θες το αμάξι για 'ΟΔΗΓΗΣΗ' και σου αρέσουν διαδρομές σε στροφιλίκια o Impressoras!! υπερτερεί!!Τα + είναι η εντυπωσιακή εμφάνιση, οι χώροι που είναι λίγο μεγαλύτεροι της GT, η 4κίνηση που και σε χώμα, χιόνι βροχή κλπ βοηθάει. Όπως και να το κάνουμε είναι WRC !!
Η Ιταλίδα είναι όμως φινετσάτη, κλασσάτη πανέμορφή και πιο ποιοτική! Είναι κουπέ ==> τραβάει βλέμματα Για μακρινά ταξίδια ανοικτές καμπές και αυτοκινητόδρομους δεν νομίζω να υστερεί του SUBARU. Από απόλαυση παρά την εμπρός κίνηση όλες οι Άλφα είναι ερεθιστικές και σε κάνουν να μην θες να βγεις από μέσα!!
Πάντως εγώ σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα μία 6 κύλινδρη 3άρα 2,5-3 λίτρα που και πίσω κίνηση έχει, και διασκεδαστική είναι και ποιοτική αλλά και μεταπώληση μπορεί να πιάσει.
Συνήθως αμάξια τύπου GTA-WRX-RX8 κλπ ψιλοσκίζονται και δεν ξέρω τι καταπόνηση αντέχουν
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ PREMIUM ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 330????
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ALFISTI ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ALFA E?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απ'όσο βλέπω βλέπεις πέρα απο τη μύτη σου οπότε προφανώς και θα συμφωνήσω πως όλα είναι θέμα υλοποίησης και αποτελέσματος και όχι 'τυπολογίας' όπως λες.Τα παραδείγματά μου ήθελαν να τονίσουν ακριβώς αυτό.Αλλωστε το έχω γράψει σε αυτό το φόρουμ (όχι μόνο εγω προφανώς) πολλές φορές.
Πάντως η αίσθησή μου πως οι περισσότεροι που μιλάνε για την ανωτερότητα των διπλών ψαλιδιών κλπ δεν έχουν επίγνωση για το τι ακριβώς σημαίνουν τα λεγόμενά τους παραμένει..
Mε κάλυψες και νομίζω ότι συγκλινουμε
Απλά εγώ υποστηρίζω ότι η καλύτερη διαταξη διπλού ψαλιδιού είναι καλύτερη για δρόμους(νορμαλ όχι με λακούβες)-πίστα από την καλύτερη διάταξη Mcferson ή σούστας.
Και γι'αυτό τον λόγο χρησιμοποιέιτε από σούπερ καρς( Enzo-MC12-MURCIELAGO-CARRERA GT (δεν ξέρω για την SLR) ), όλες τις Ferrari κλπ.
Απο κει και πέρα υπάρχουν διαβαθμίσεις. Μπορεί άνετα να κάνεις αμάξια με Mcferson πολύ γρήγορότερα από αμάξια με διπλά ψαλίδια(EVO-GT), (WRX-407 3.0), κλπ.
Απλά θεωρώ ότι όπως είναι λάθος η σχεδίαση ενός σπορ αμαξιού με κίνηση εμπρός, χωρίς αεροδυναμική, ψηλό κέντρο βάρους, έτσι είναι λάθος η χρήση Mcferson σε τέτοια αμάξια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι κακό !!
ΠΧ EVO-Impreza έχουν σχετικά ψηλό κέντρο βάρους και κακή αεροδυναμική, η Alfa Romeo έχει κίνησε εμπρός κλπ
-
Τελικα θα του δωσουν το STi σημερα το απογευμα και θα μπορει να το κρατησει μεχρι αυριο το απογευμα.
Κατα το βραδακι θα αναφερω τις εντυπωσεις μου.
Impreza STi or Alfa Gt 3.2?