-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Tελικά αυτά τα αυτοκίνητα ,(ΑR) εξάπτουν τα πάθη!!
Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό.αφού είναι τα καλύτερα, ανώτερα μηχανολογικά και μόνο μεταξύ τους συγκρίνονται.
Ειδικά δε η GT τα ρίχνει σε ότι κυκλοφορεί εκτός από Ferrari. Δεν παίζουν ρόλο τα 165 ή τα 240 μπροσθιοκίνητα ηλεκτρονικά άλογα, είναι πιο γρήγορη σε στροφές, ακόμα κι απο EVO, STi, (καλά για τον ιαπωνικό κουβά RX-8 δεν συζητάμε) 350Ζ και Boxster. Ίσως με την 911 δυσκολευτεί, αλλά τι να μας πουν τα McPherson τώρα;
φυσικά κάτι πολυμορφικά τάπερ και κάτι γερμανικά πλυντήρια τύπου GTI δεν καταδέχεται να τα κοιτάξει
Είσαι λίγο ζοχαδιασμένος
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
να δεις τι αίσθηση θα σου προκαλέσουν τα μπλιμπλίκια στην έξοδο της στροφής
To δικό σου με 28 κιλά στον εμπρός άξονα , 200 άλογα και μάλιστα με τούρμπο δεν Μπλιμπλικάρει στις στροφές
Γιατί δεν πήρες RX8?
όχι, γιατί βγαίνει εκτός κι ακούω τα λάστιχα
γιατί το πήρα φτηνότερα από το RX-8 κι αν το τάπερ είχε άλλο αντιπρόσωπο θα παιρνα τάπερ, τόσο απλά
τα κολλήματα αλλού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Tελικά αυτά τα αυτοκίνητα ,(ΑR) εξάπτουν τα πάθη!!
Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό.αφού είναι τα καλύτερα, ανώτερα μηχανολογικά και μόνο μεταξύ τους συγκρίνονται.
Ειδικά δε η GT τα ρίχνει σε ότι κυκλοφορεί εκτός από Ferrari. Δεν παίζουν ρόλο τα 165 ή τα 240 μπροσθιοκίνητα ηλεκτρονικά άλογα, είναι πιο γρήγορη σε στροφές, ακόμα κι απο EVO, STi, (καλά για τον ιαπωνικό κουβά RX-8 δεν συζητάμε) 350Ζ και Boxster. Ίσως με την 911 δυσκολευτεί, αλλά τι να μας πουν τα McPherson τώρα;
φυσικά κάτι πολυμορφικά τάπερ και κάτι γερμανικά πλυντήρια τύπου GTI δεν καταδέχεται να τα κοιτάξει
Εγώ παρακολουθώ αμέτοχος.
Προς το παρόν (και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα) διαβάζω και μαθαίνω -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι, **γιατί βγαίνει εκτός **κι ακούω τα λάστιχα
Ξέρεις οι αμερικάνοι όταν είναι κάνουν κάτι παράτολμο και επικίνδυνο λένε:
'Don’t try this at home!!'Σταματάω εδώ γιατί δυο σε έναν είναι αντιαθλητικό.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
'Don’t try this at home!!'Νομίζω οι γερμαναράδες δεν θα έβγαζαν αυτοκίνητο στη αγορά με απενεργοποιούμενο ESP ψηλέ, αν δεν ήταν σίγουροι ότι είναι στημμένο καλά
θέλω να πω: το Gti δεν φαίνεται να στηρίζεται στο ESP για να στρίψει.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
'Don’t try this at home!!'Σταματάω εδώ γιατί δυο σε έναν είναι αντιαθλητικό.
όπως έγραψα και στον 'δεύτερο' -αν και με σένα είναι 3-1 - δεν κλέβω εκκλησίες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Don’t try this at home!!'Νομίζω οι γερμαναράδες δεν θα έβγαζαν αυτοκίνητο στη αγορά με απενεργοποιούμενο ESP ψηλέ, αν δεν ήταν σίγουροι ότι είναι στημμένο καλά
θέλω να πω: το Gti δεν φαίνεται να στηρίζεται στο ESP για να στρίψει.
Για τους Ελληνικούς δρόμους δεν ξέρω αλλά στην Αγγλία καλό είναι να μην το δοκιμάσεις...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι, γιατί βγαίνει εκτός κι ακούω τα λάστιχα
Όπα οι μπροστοκούνες έγιναν και fun to drive?
Mόνο αν δεν είναι Alfa Romeo e?
κοίτα ρε εξέλιξη το golf
γιατί το πήρα φτηνότερα από το RX-8 κι αν το τάπερ είχε άλλο αντιπρόσωπο θα παιρνα τάπερ, τόσο απλά
Kαι το τάπερ μπροστοκούνα είναι ε?
Πόσο πιο φθινα το πήρες? Υπολόγισες και την διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας 2λιτρου με 1300 κάθε χρόνο? Και την 100άρα βενζινούλα?
Θα μου πεις το άλλο καίει λάδι!
Αλλα εσύ ο στρίφτερ να θυσιάσεις τον πίσω άξονα για golf?
Πάει χάλασε ο κόσμος
τα κολλήματα αλλού
Μάλλον έχεις κολλήσει κατά της Alfa Romeo χειρότερα από ότι εμείς υπέρ της
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μάλλον έχεις κολλήσει κατά της Alfa Romeo χειρότερα από ότι εμείς υπέρ της
μέγα λάθος! με τους κατόχους και τους φανατικούς υποστηρικτές που έχουν κλειστά αλεξίπτωτα είναι το 'κόλλημα' όχι με την Alfa Romeo γιατί δεν είμαι κατά των περισσότερων BMW; ή των Audi; Λίγα έχει ακούσει το Α3 1.6 8V με τα 225/45 17
-
Πάντως ο ειρωνικός συσχετισμός των διπλών ψαλιδιών με την Premium κατηγορία, κάτι που κάνεις επιμελώς και σε άσχετα με την Alfa Romeo θεμάτων κάθε φορά που αναφέρται ότι ένα μοντέλο (όχι Alfa) έχει διπλά ψαλίδια μάλλον εμπάθεια δείχνει!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάντως ο ειρωνικός συσχετισμός των διπλών ψαλιδιών με την Premium κατηγορία, κάτι που κάνεις επιμελώς και σε άσχετα με την Alfa Romeo θεμάτων κάθε φορά που αναφέρται ότι ένα μοντέλο (όχι Alfa) έχει διπλά ψαλίδια μάλλον εμπάθεια δείχνει!!πάνε μαζί με τα πίσω δισκόφρενα του Focus, με το ότι τα βαριά αυτοκίνητα στρίβουν καλύτερα κλπ κλπ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πάντως ο ειρωνικός συσχετισμός των διπλών ψαλιδιών με την Premium κατηγορία, κάτι που κάνεις επιμελώς και σε άσχετα με την Alfa Romeo θεμάτων κάθε φορά που αναφέρται ότι ένα μοντέλο (όχι Alfa) έχει διπλά ψαλίδια μάλλον εμπάθεια δείχνει!!
πάνε μαζί με τα πίσω δισκόφρενα του Focus, με το ότι τα βαριά αυτοκίνητα στρίβουν καλύτερα κλπ κλπ
Όπως και με το ότι ένα πισωκίνητο έιναι πάντα καλύτερο από ένα μπροστοκίνητο
Ή ότι ένα πολύ καλό σπορ πλαίσιο που μπάινει σε ένα overengineered sedan(156) δεν πρέπει να μπένει σε ένα σπορ κουπέ (GT)
Ή ότι είναι Ιταλικό σαπίζει και χαλάει
Αλήθεια Πιστεύει κανείς ότι τα διπλά ψαλίδια είναι χειρότερα από τα απλά Mcferson?
Φυσικά μπορεί μια κακή υλοποίηση διπλόυ ψαλιδιού να υστερεί από μια καλή υλοποίηση Mcferson!!
Όπως και οι σούστες της Corvette αποδείχτηκαν καλύτερες από Mcferson σε πίστα.
Αυτό όμως δεν αλλάζει την θεωρία.
Όταν κάνεις σούπερ καρς (Μ3-Μ5-911) μάλλον πρέπει να διαλέξεις μια καλή υλοποίηση διπλού ψαλιδιού!
Αλήθεια γιατί η Carrera GT έχει διπλά ψαλίδια και όχι Mcferson?
Τέλος όταν σωστά κατακρίνεις την Alfa Romeo για την εμπρός κίνηση θα πρέπει και σωστά να της δώσεις εύσημα για το τιμόνι και την ανάρτησή της!!
Αν μόνο κατηγορείς και ειρωνεύεσαι τα θετικά της δεν είσαι εμπαθής?
-
Και εγώ διαβάζω και μαθαίνω, ακολουθώντας το παράδειγμα του TRAVELLER με το πανέμορφο avatar.
Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ο lkar σταθερά διατηρεί ένα ειρωνικό ύφος σε πράγματα που δεν του αρέσουν, ειδικά όταν ακούει marketing bullshit γύρω από αυτά. Διαφωνώ μαζί του μόνο στο γεγονός ότι επαναλαμβάνει δυο-τρία, τη στιγμή που θα μπορούσε να κράζει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και εγώ διαβάζω και μαθαίνω, ακολουθώντας το παράδειγμα του TRAVELLER με το πανέμορφο avatar.Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ο lkar σταθερά διατηρεί ένα ειρωνικό ύφος σε πράγματα που δεν του αρέσουν, ειδικά όταν ακούει marketing bullshit γύρω από αυτά. Διαφωνώ μαζί του μόνο στο γεγονός ότι επαναλαμβάνει δυο-τρία, τη στιγμή που θα μπορούσε να κράζει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.
Όπως διατηρεί και σταθερή άποψη στις αυτοκινητιστικές του επιλογες:
Άλλο ήθελα να πάρω(type r)
Άλλο πήρα (Gti)
Άλλο ψηφίζω (ΡΧ8)Πάντως τα διπλά ψαλίδια δεν είναι μαρκετινίστικα bullshit! Είναι οι αναρτήσεις που έχουν τα 'Σωστά' Super cars( Ferrari-Lamborghini-Carrera GT) αλλά και πολλά προσιτά σπορ αμάξια (350Ζ-ΡΧ8-AlfaRomeos).
Αν δε αναφέρεσαι στην λέξη Premium, πρέπει να σου πω ότι αυτή χαρακτηρίζει μια εταιρία όταν σε βάθος χρόνου πάραγει καλά αυτοκίνητα, και όταν έχει ιστορία ( αγωνιστική κλπ)
Bullshit είναι όταν μοσχοπουλας ως Premium το beetle(δηλαδή το αμάξι του φουκαρά ) και όταν λανσάρεσαι Premium χωρίς να είσαι(VW)
-
Φίλε Μπάμπη, μη με μπερδεύετε στη συζήτηση περί Premium, γιατί τελευταία φορά που τα διάβασα, ζαλίστηκα!
Όσο για τα τρυκ του marketing, μάλλον είναι μπόλικα και μας έχουν διαβρώσει όλους μας! Το πρόβλημα είναι, πιστεύω και είναι μόνο προσωπική μου άποψη, στα 'common misconceptions' που υπάρχουν και τα συντηρούμε και εμείς μαζί.
Για το πόσο σταθερός είναι ο lkar, το δηλώνω απερίφραστα: Πραγματικά, κουφάθηκα όταν διάβασα τι επέλεξε για τον εαυτό του!
Εμένα, όπως και του lkar, δεν μου αρέσουν οι φάσεις 'πληρώστε έξτρα για τα πίσω δισκόφρενα', 'σας δίνουμε πουλ-μουρ και 50 άλογα λιγότερα, τι διάολο τα χρειάζεστε για τη διπλοσειρά έξω από το club' και 'σας δίνουμε σπορ αυτοκίνητο, για να το χαίρεστε μόνο στις ευθείες και κατά προτίμηση όχι με πολλά παραπάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα'. Δεν θέλω να υποδείξω κάτι συγκεκριμένα, έτσι τα αναφέρω σαν περιπτώσεις υποκρισίας του marketing.
Φυσικά, για την Άλφα, δεν έχω τα χέρια για να τη χαίρομαι τόσο που να με ενοχλεί το λαμπάκι...άλλοι όμως...
-
Hθελα να ήξερα αυτοί που μιλάνε για τα premium διπλά ψαλίδια και χλευάζουν τα φύλλα σούστας της corvette αν όντως γνωρίζουν αν, πότε και κυρίως γιατί τα διπλά ψαλίδια είναι καλύτερα απο τα mcpherson ή τα φύλλα σούστας είνια για πέταμα κλπ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φίλε Μπάμπη, μη με μπερδεύετε στη συζήτηση περί Premium, γιατί τελευταία φορά που τα διάβασα, ζαλίστηκα!Όσο για τα τρυκ του marketing, μάλλον είναι μπόλικα και μας έχουν διαβρώσει όλους μας! Το πρόβλημα είναι, πιστεύω και είναι μόνο προσωπική μου άποψη, στα 'common misconceptions' που υπάρχουν και τα συντηρούμε και εμείς μαζί.
Για το πόσο σταθερός είναι ο lkar, το δηλώνω απερίφραστα: Πραγματικά, κουφάθηκα όταν διάβασα τι επέλεξε για τον εαυτό του!
Εμένα, όπως και του lkar, δεν μου αρέσουν οι φάσεις 'πληρώστε έξτρα για τα πίσω δισκόφρενα', 'σας δίνουμε πουλ-μουρ και 50 άλογα λιγότερα, τι διάολο τα χρειάζεστε για τη διπλοσειρά έξω από το club' και 'σας δίνουμε σπορ αυτοκίνητο, για να το χαίρεστε μόνο στις ευθείες και κατά προτίμηση όχι με πολλά παραπάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα'. Δεν θέλω να υποδείξω κάτι συγκεκριμένα, έτσι τα αναφέρω σαν περιπτώσεις υποκρισίας του marketing.
Φυσικά, για την Άλφα, δεν έχω τα χέρια για να τη χαίρομαι τόσο που να με ενοχλεί το λαμπάκι...άλλοι όμως...
Πάντως οι Alfisti σίγουρα γλεντάνε και χαίρονται τα αμάξια τους. Και στις ευθείες και στις στροφές.
**Άρα ή μιλάμε για mass-hysteria ή για ακόμα ένα misconception (oi Alfa δεν είναι σπορ και διασκεδαστικές επειδή έχουν ηλεκτρονικά).
**
By the way: No one buys an ΑLFA ROMEO for πουλ μουρ!!! -
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν ξέρει, φίλε ΙΚΕ. Και εγώ που υποτίθεται ότι έχω διαβάσει κανά δυο πράγματα, δεν δικαιολογώ τον πόλεμο που κάνουν μερικοί σε άκαμπτους, ημιάκαμπτους και τη λατρεία που δείχνουν σε πιο 'αγωνιστικές' διατάξεις. Κατά την άποψή μου, οι πιο 'πρωτόγονες' διατάξεις είναι και πιο βατές για τους μέσους -ή απλώς σβέλτους- οδηγούς. Αν κάποιος οδηγεί με τόσες γνώσεις και ικανότητες που να μπορεί να αντιληφθεί με κλειστά μάτια τι ανάρτηση έχει το κάθε αυτοκίνητο απλά με το πώς αντιδρά σε στροφές, εγώ σταματάω να γράφω στο συγκεκριμένο θέμα.
-------> Πώς θα οδηγήσει κάποιος με κλειστά μάτια σε στροφές, αυτό είναι άλλο θέμα που προκύπτει από την αϋπνία μου!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
By the way: No one buys an ΑLFA ROMEO for πουλ μουρ!!!Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη εταιρεία και τα παλιά όσο και τα καινούρια μοντέλα της, και ειλικρινά θα ήθελα να το πιστέψω, αλλά...μάλλον όχι. Μπορεί να υπάρχουν ορδές από alfisti που να πηγαίνουν τις άτιμες ιταλίδες όπως τους αξίζει, αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που τις πηγαίνουν στα πιο κυριλέ στέκια. Και δεν ενδιαφέρονται ούτε στο ελάχιστο για το τι ακριβώς οδηγούν.
By the way, οι Αλφίστι χαίρονται το αυτοκίνητό τους ακόμα και στο κρεβάτι τους, αφού κοιμούνται μαζί τους! Και φυσικά, αυτό δεν είναι κακό, απλά σε μια κοινωνία που ψάχνει το απόλυτο στρίψιμο και την πίσω κίνηση (ή έστω μια τετρακίνηση βρε αδερφέ), καταλαβαίνω τον πόλεμο που δέχεται η GT. Και η κοινωνία που αναφέρω είναι το 4 Στροφές Forum.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
By the way: No one buys an ΑLFA ROMEO for πουλ μουρ!!!Μακάρι να ήταν έτσι, (βασικά, μακάρι να ήταν έτσι γενικά) αλλά η AR έγινε κι αυτή μόδα. Και για να γίνω λίγο κακός, βλέπω συνέχεια γυναίκες με 147. Δεν νομίζω πως οι περισσότερες την αγόρασαν επειδή είναι στριφτερή.
Impreza STi or Alfa Gt 3.2?