-
Ελαφρύ το άτιμο. Η τιμή είναι με γεμάτο ντεπόζιτο ?
-
Ουτε για πλακα τοσο λιγο...Πανω απο 1400 ειναι και τα δυο gti dsg φιλων...το ενα μοντελο 2005 και το αλλο 2007
-
1336 kg το 3θ με μηχανικό κιβώτιο
1355 kg το 3θ με DSG
1372 kg το 5θ με μηχανικό κιβώτιο
1391 kg το 5θ με DSGhttp://www.km77.com/eli/motor/fichacompleta.asp?coche1=10981&coche2=10982&coche3=10983&coche4=10984
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
1336 kg το 3θ με μηχανικό κιβώτιο
1355 kg το 3θ με DSG
1372 kg το 5θ με μηχανικό κιβώτιο
1391 kg το 5θ με DSGhttp://www.km77.com/eli/motor/fichacompleta.asp?coche1=10981&coche2=10982&coche3=10983&coche4=10984
3Θ και τα δυο που αναφερω ζυγισμενα σε πλαστιγγα πανω απο 1400...Θα ρωτησω τους ιδιοκτητες να μου πουν ακριβως τα κιλα τους γιατι εγω μονο του δικου μου θυμαμαι (1545)
-
προφανως οι φιλοι σου τα μετρησαν με βενζινη μεσα. Ισως οι παραπανω τιμες να ειναι με αδειο ρεζερβουαρ.
-
Αυτο του 2005 με μπολικο εξοπλισμο ηταν κοντα στα 1500 θυμαμαι....μονο η βενζινη δεν μπορει να κανει αυτη τη διαφορα...Επιφυλασσομαι για τα ακριβη νουμερα των μετρησεων μας και τις συνθηκες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προφανως οι φιλοι σου τα μετρησαν με βενζινη μεσα. Ισως οι παραπανω τιμες να ειναι με αδειο ρεζερβουαρ.Eκτός αυτού (που όντως οι εταιρίες μιλάνε για στεγνά αυτοκίνητα) παίζει ρόλο και ο εξοπλισμός. Π.χ. πίσω αερόσακοι, cdιερα, εξτρα radio-cd, μεγαλυτερες ζάντες, γεμάτα ντουλαπάκια ( ) προσφέρουν όλα εξτρά κιλά. Νομίζω ότι το τρίθυρο, χειροκίνητο GTI ήταν επισήμως στα 1328 κιλά. Αν ξεθάψω κάπου το επίσημο φυλλάδιο θα το ανεβάσω...
Μήπως έχει κανείς τα manual από VW GOLF TSI 1.4 τα επίσημα-των μηχανικών, αυτά που δίνουν στις αντιπροσωπείες?
Τα είχα βρει πριν από 1χρόνο αλλά ήταν στα ρωσικα...
Τα service manual ψάχνεις? Aν ναι, στα ανέβασα εδώ :
http://www.sendspace.com/file/2qpsu7
Αν ψάχνεις σε ηλεκτρονική μορφή τις απλές οδηγίες για το χρήστη-οδηγό δεν τις έχω!
-
μια πληροφορια θελω μηπως γνωριζει κανεις που κατασκευαζεται το golf vi.
-
αν το παρήγγειλες δεξιοτίμονο, στο Port Elizabeth, Ν. Αφρική...
-
Καλημέρα.
Σε Golf V TSi 140 παρουσιαζεται εδω και λιγες βδομαδες το εξης:
Οταν ειναι κρυο ο συμπλεκτης δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα και δεν ακουγεται τιποτα περιεργο.
Μετα απο 15-20 λεπτα (αφου ζεσταθει καλα το αμαξι) εμφανιζει ενα εντονο θορυβο ο οποιος γινεται αντιληπτος μονο οταν το αυτοκινητο ειναι στο ρελαντι και σταματημενο και ΜΟΝΟ οταν δεν ειναι πατημενος ο συμπλεκτης! Με το που πατησεις τον συμπλεκτη εξαφανιζεται δια μαγειας! Επισης σε συνδυασμο με τον θόρυβο αυτόν, εμφανίζεται και κραδασμός στον επιλογεα του κιβωτιου όταν είναι στο νεκρο και δεν πατιεται ο συμπλεκτης. Μολις ο συμπλεκτης πατηθει εξαφανιζεται κι αυτος μαζι με το θορυβο.
Η λειτουργια του κιβωτιου δεν φαινεται να επηρεαζεται απο αυτο αφου οι ταχυτητες κουμπωνουν κανονικα, απλα ειναι πολυ ενοχλητικος ο θορυβος στο ρελαντι (ακουγεται εντονα μεσα στην καμπινα).
Οσο ζεσταινεται περισσοτερο το αμαξι (πχ μεγαλο ταξιδι) τοσο πιο εντονος γινεται ο θορυβος και ο κραδασμος στον επιλογεα στο νεκρο αντιστοιχα.
Εδω να σημειωσω οτι ειχε αλλαχτει απο όταν το αμαξι ηταν σχεδον καινουριο το σετ συμπλεκτη και το τρομπακι.Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Πως το αντιμετωπισε?
Ξερετε εαν αυτο το πραγμα δημιουργει καποια μηχανικη φθορα (πχ στο κιβωτιο) ή ειναι μονο ακουστικο το θεμα?
Ευχαριστω!
-
Καλησπέρα
πόσα χλμ έχεις;
μήπως είναι δίσκο πλατώ?
παρόμοιους θορύβους (και μυρωδιά όταν ζεσταινόταν) είχα και εγώ σε πόλο, ώσπου μου έμεινε στο δρόμο. Μπορεί να μην είναι αυτό, αλλά ρίξε μια ματιά... -
Κατά 99% το ρουλεμάν του συμπλέκτη είναι. Κλασικό σημάδι ότι ο θάνατος του πλησιάζει...
-
Τα km ειναι 56000 (απο τα οποια τα 46000 περιπου με το νεο σετ συμπλεκτη που ειχε αλλαχτει).
Ρουλεμαν συμπλεκτη ε? Ξερεις μηπως τι κοστος εχει η αλλαγη του? Χρειαζεται να κατεβει το σασμαν για να γινει?
Ο θανατος του πρακτικα τι σημαινει? Μπορω να τον...περιμενω?
-
Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις γενικώς συμπλέκτη, ειδικά αν μεγάλο μέρος των χλμ έγιναν σε πόλη μπορεί να έχει φαγωθεί για τα καλά. Γεγονός είναι πάντως πως από ότι φαίνεται δεν απομονώνει σωστά ο συμπλέκτης σου, γι αυτό και ο Realzeus λέει για φαγωμένο ρουλεμάν. Το κιβώτιο για θέματα συμπλέκτη δε χρειάζεται να κατέβει ευτυχώς (τα εργατικά μόνο για το ανεβοκατέβασμα στα Golf φτάνουν το 250άρι άνετα!).
Άσχετο, αλλά πόσο σπαστικό είναι που ο μοναδικός τριγμός που έχω στο αυτοκίνητο που και που είναι απ την πόρτα συνοδηγού και ξεκίνησε από τότε που μου άλλαξαν προληπτικά κλειδαριά συνοδηγού (έκανε έναν περίεργο ήχο κατά το κλείδωμα χωρίς να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα) ; Μόνο εκεί που έβαλε χέρι ελληνικό μαστόρι τριζει το αμάξι, τυχαίο ε
-
Κοιτα 46000km για αλλαγη συμπλεκτη τα θεωρω αδικαιολογητα λιγα για αλλαγη.
Ποσο μαλλον οταν γενικως ειμαι πολυ προσεκτικος στη χρηση του και πολλα απο αυτα τα km ειναι σε ταξιδια.Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι οτι ο θορυβος παρουσιαζεται μονο οταν ειναι αρκετα ζεστος.
Υποθετω οτι εαν δεν απομονωνε σωστα θα το παρουσιαζε παντοντε, ετσι δεν ειναι?
-
Ειναι η πριζντιρεκ που κάνει θόρυβο.
-
Και αφου το προηγουμενο θεμα που ειχα αναφερει λυθηκε αμεσα (και απλα) με την αντικατασταση της βαλβιδας N75 και τον επαναπρογραμματισμο του εγκεφαλου στο πρωτο σερβις ( neos/vagsti) με αποτελεσμα το αυτοκινητο να εχει πραγματικα εντελως διαφορετικη αισθηση, εχω μια ακομη ερωτηση...Χθες μετα απο καιρο παλι οδηγησα το αυτοκινητο και παρατηρησα οτι σε καποιες ανωμαλιες πανω σε στροφες κανει καποιο side stepping το πισω μερος...Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο διαφορετικο setting στη γεωμετρια που θα μπορουσε να το εξαλειψει? Ποσο ρυθμισιμη ειναι η πισω αναρτηση του V?
-
Καλησπέρα σε όλους,
φίλος έχει golf VI 160ps και του έχει εμφανίσει ένα περίεργο πρόβλημα, το οποίο δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ξανά.
Σε άσχετες στιγμές κατεβαίνουν τα παράθυρα και συγκεκριμένα του συνοδηγού. Είναι σίγουρος ότι τα είχε κλειστά και έχει συμβεί πάνω από μία φορά.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Μήπως παίζει ρόλο ο συναγερμός, λόγω ηλεκτρικών;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Και αφου το προηγουμενο θεμα που ειχα αναφερει λυθηκε αμεσα (και απλα) με την αντικατασταση της βαλβιδας N75 και τον επαναπρογραμματισμο του εγκεφαλου στο πρωτο σερβις ( neos/vagsti) με αποτελεσμα το αυτοκινητο να εχει πραγματικα εντελως διαφορετικη αισθηση, εχω μια ακομη ερωτηση...Χθες μετα απο καιρο παλι οδηγησα το αυτοκινητο και παρατηρησα οτι σε καποιες ανωμαλιες πανω σε στροφες κανει καποιο side stepping το πισω μερος...Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο διαφορετικο setting στη γεωμετρια που θα μπορουσε να το εξαλειψει? Ποσο ρυθμισιμη ειναι η πισω αναρτηση του V?Πράγματι έτσι είναι η ρύθμιση της ανάρτησης, σε ανωμαλία επάνω σε στροφή νιώθεις το πίσω μέρος να κάνει 'αλματάκι' δεξιά ή αριστερά αλλά αν θες τη γνώμη μου αυτό είναι μάλλον επιλογή του κατασκευαστή για την καλύτερη δυνατή διατήρηση της πορείας. Μπορεί να κάνει το sidestep όμως δεν χρειάζεσαι καμία διόρθωση στο τιμόνι και συνεχίζει προς τα εκεί που του έδειχνες. Σε αμάξι με ημιάκαμπτο (ή μέτριους πολλαπλούς όπως το Cee'd) η συνήθης αντίδραση είναι να υποστρέψει και να πρέπει να το βάλεις πιο μέσα με κόψιμο τιμονιού. Οπότε πιο πολύ για καλό το βλέπω παρά για ελάττωμα προς εξάλειψη.
Για ρύθμιση της υπάρχουσας ανάρτησης δεν έχω ιδέα αν γίνεταιΚαλησπέρα σε όλους,
φίλος έχει golf VI 160ps και του έχει εμφανίσει ένα περίεργο πρόβλημα, το οποίο δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ξανά.
Σε άσχετες στιγμές κατεβαίνουν τα παράθυρα και συγκεκριμένα του συνοδηγού. Είναι σίγουρος ότι τα είχε κλειστά και έχει συμβεί πάνω από μία φορά.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Μήπως παίζει ρόλο ο συναγερμός, λόγω ηλεκτρικών;
Έχω διαβάσει κάπου ξανά για Golf VI που ο ιδιοκτήτης το βρήκε μερικές φορές με κατεβασμένα τα παράθυρα. Προφανώς κάποιο ελάττωμα παίζει σε κάποια παρτίδα, ας πάει στην αντιπροσωπεία για κανέναν έλεγχο στα ηλεκτρικά.
-
Golf 1.2TSI 105 ίππων μετά/άνευ DSG, punkt.
http://www.volkswagen.de/vwcms/master_p ... l.0.3.html
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)