-
Ο χρήστης Nicat_147 έγραψε:
Για GT170 τί λάστιχα προτείνετε ?
Από το εργοστάσιο είχε τα Potenza.
Συνεχίζω με τα ίδια ?Αν είναι τα 050Α Potenza, μια χαρά είναι. Αλλιώς, Sport Contact 3 ή Exalto.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Pirelli P-Zero RossoΑυτό!!!Είχα Michelin PIlot Exalto και μετά έβαλα αυτά. Πολύ καλύτερα.
-
P-Zero rosso είχε και το δικό μου από το εργοστάσιο και γενικά είμαι ευχαριστημένος..
20.000 km μέχρι τώρα..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ποτε θα ερθουν στην Ελλαδα οι μεγαλυτερες σε κυβικα κινητηρες αυτης της τεχνολογιας? Ειχα διαβασει για 1.6 λιτρα και 195 αλογα και 2 λιτρα και 240 αλογα παλια.
Μάλλον θα αργήσουν πολύ και ίσως να μην έρθουν και ποτέ για τον απλό λόγο ότι επικαλύπτονται με ιπποδυνάμεις τωρινών κινητήρων που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι και χωρίς προβλήματα.(2.0TFSI με τα 200-240-265)
Επίσης...το ζευγάρωμα compressor-turbo μπορεί να ακούγεται απλό σε μάς, αλλά είναι αρκετά δύσκολο και θέλει ώρες μελέτης.Δεν πετάνε έναν υπερκυβισμό από τον 1.4TSI και είμαστε εντάξει.
Το δευτερο ειναι αληθεια. Διαβασα οτι ο τροπος της συνεργασιας του στροβυλοσυμπιεστη και του υπερσυμπιεστη ιμαντα, πηρε την ομαδα των Γερμανων 3 χρονια εξελιξη!
Αλλα εγω νομιζω οτι θα δουμε και κινητηρες μεγαλυτερου κυβισμου σε TSI trim διοτι θα ειναι πιο οικονομικοι απο τους TFSI και FSI.
Eτοιμάζεται ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος TSI (εκτός VW), κι αυτός είναι ένας 2,5ΤSI για το TT RS
Ενδιαφερον! Φανταζομαι πανω απο 300 ιππους.
-
5 κύλινδρος, απόδοσης ~350 ίππων
-
Έπιασα κουβέντα με ταρίφα σήμερα, κάτοχο Golf.
Λέει για λάδια-φίλτρα-τακάκια μπρος και πίσω, στην Karenta του πήραν 480 ευρώ
Αν ισχύουν αυτές οι τιμές για τα service της VW... -
μπορεί να μην είναι τόσο ακριβό...αλλά έχει ΣΙΓΟΥΡΑ από τα ακριβότερα σε κόστος σέρβις.
ετοιμάσου...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έπιασα κουβέντα με ταρίφα σήμερα, κάτοχο Golf.Λέει για λάδια-φίλτρα-τακάκια μπρος και πίσω, στην Karenta του πήραν 480 ευρώ
Αν ισχύουν αυτές οι τιμές για τα service της VW...Αγοράζεις όλα τα ανταλλακτικά μόνος σου και το πας! Ακόμη καλύτερα, πήγαινέ το σε εξουσιοδοτημένο εκτός αντιπροσωπείας... Μια ακόμη λύση είναι ν'αλλάξεις τα τακάκια έξω και να το πας σ'αυτούς για τα λάδια, έχοντας αγοράσει τα λάδια! Ετσι και με την εγγύηση δεν θα έχεις πρόβλημα και θα έχει τη σφραγίδα της αντιπροσωπείας στο service book.
-
ναι και για να τον εκδικηθούν τον τσεκουρώνουν στα εργατικά...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έπιασα κουβέντα με ταρίφα σήμερα, κάτοχο Golf.Λέει για λάδια-φίλτρα-τακάκια μπρος και πίσω, στην Karenta του πήραν 480 ευρώ
Αν ισχύουν αυτές οι τιμές για τα service της VW...και μεγαλο σερβις βλεπω...μπουζια φανταζομαι θα ειχε επισης...
οχι κακη τιμη για τα δεδομενα της vag....
κοιτα αμα εχεις κανα μηχανικο καντα ολα εκει μπας και γλυτωσεις κανα ευρω...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν ισχύουν αυτές οι τιμές για τα service της VW...To περίεργο πού είναι; Τι Golf είναι, μήπως ξέρεις;
-
Μου είπε πως δεν ήταν το μεγάλο σέρβις με μπουζί κλπ αλλά μόνο αλλαγή στα παραπάνω. Το μοντέλο ήταν Golf 2.0 FSI
Ακριβά δεν είναι; Εδώ φίλος μου με Fabia 100άρι άλλαξε όλα αυτά + μπουζί και καινούριες πίσω δισκόπλακες με 340 ευρώ σε αντιπροσωπεία. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μου είπε πως δεν ήταν το μεγάλο σέρβις με μπουζί κλπ αλλά μόνο αλλαγή στα παραπάνω. Το μοντέλο ήταν Golf 2.0 FSI
Ακριβά δεν είναι; Εδώ φίλος μου με Fabia 100άρι άλλαξε όλα αυτά + μπουζί και καινούριες πίσω δισκόπλακες με 340 ευρώ σε αντιπροσωπεία.Χωρίς να μπορώ να αποδείξω κάτι, το μόνο που έχω να πω είναι δεν πιστεύω καμία κουβέντα από ταξιτζή εκτός κι αν τον γνωρίζω προσωπικά...
Το τι παπαριές έχω ακούσει από ταρίφες που το παίζουν και γνώστες κτλ-κτλ...
Οπότε κράτα μία πισινή...ΥΓ:Η κοπέλα μου (Polo στρογγυλοφάναρο) κάνει σέρβις στην Καρέντα όπως και ένας φίλος μου (με Α3 2.0TQ).Από ό,τι θυμάμαι να μου έχουν πει, δε θυμάμαι ποτέ να μου είπαν για υπερβολικά ακριβά σέρβις σε σχέση με άλλες μάρκες που έχουν στην οικογένεια (corolla-atos-bmw 3compact κτλ).
-
Ένα από τα δισκόφρενα πιάνει σκουριά συνέχεια. Με το φρενάρισμα φεύγει και μέσα σε 2-3 μέρες ακινησίας γεμίζει πάλι. Αυτό συμβαίνει μόνο στο ένα δισκόφρενο του αυτοκινήτου (μπροστινό) και σε κανένα άλλο. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα;
-
Κ εγώ το παρατηρώ αυτό που λες (φεύγει με φρενάρισμα ή πλύσιμο), αλλά μου φαίνεται δύσκολο να είναι πραγματική σκουριά..κανείς άλλος;
-
Πραγματική σκουριά είναι... το μαντέμι, υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι δισκόπλακες, σκουριάζει πολύυυυυυυ πιο γρήγορα από άλλα μέταλλα, απλά καθαρίζει και πιο εύκολα από τη σκουριά.
Μου φαίνεται περίεργο το ότι σκουριάζει η μία μόνο δισκόπλακα σε 2-3 μέρες, ενώ η άλλη όχι, το να έλεγες όμως ότι σκουριάζουν και οι 2/4 μέσα σε 1-2 βδομάδες ακινησίας με το αμάξι εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα (μέσα στο χειμώνα) θα έλεγα ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. -
Σκουριάζει μόνο το ένα γιατί το πιτσιλάει το ποτιστικό ή το κατουράει κάποιος σκύλος (το ίδιο συνέχεια)
Μπορεί να φυσάει αέρας με πολύ υγρασία και να γίνεται αυτό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σκουριάζει μόνο το ένα γιατί το πιτσιλάει το ποτιστικό ή το κατουράει κάποιος σκύλος (το ίδιο συνέχεια)Η πιο λογική εξήγηση
-
πριν κανά μήνα είχα γράψει για το πρόβλημα στο γκολφ 1.6 fsi φίλου μου. Τελικά το αμάξι είχε χτυπήσει μπιέλα. Ο κινητήρας του δεν ανοιχθηκε και του είπανε πως θα πάει με μεταφορική στη γερμανία. Το πιο πιθανό θεωρούν το να είχε γίνει βλακεία στη συναρμολόγηση.
Η αντικατάσταση έγινε με ολοκαίνουργιο κινητήρα, ενώ το συνεργείο του πηρε 850 χωρίς να του κόψει απόδειξη. Θυμίζω πως τα αμάξι είχε κάτω από 30.000χλμ και είχε βγει από την εγγύηση ένα χρόνο πριν.
υγ θεωρίες πως ο αντιπρόσωπος πήρε λεφτά από την κοσμοκαρ ΚΑΙ μαύρα από το φίλο, θα μείνουν θεωρίες, αφού ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να το ψάξουμε.
ΥΓ αλήθεια, το σέρβις του γκολφ 1.6 κάνει 400 ευρώ όπως μου λέει;Κάθε ποτε είναι, κάθε 30.000χλμ; -
λαθος κανεις...ο φιλος σου δεν εχει fsi...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)