-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ε (28) Τι σου είναι ο γιος του γιου του αδερφού του πατέρα του γιου του γιου του παππού σου; (αν είσαι αγοράκι μόνο, αλλίως κάπου χαλάει)
Ακομη προσπαθω.......
[/quote]
Α ( 28 ) Το alter-ego σου
Ε(29) Πόσα μέτρα φτάνει το άκοπο νύχι; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α (28): είναι γιος του ξαδέλφου μου, δηλαδή ανιψιός μου (μάλλον).
Ε (29): με πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ ισούται η τετραγωνική ρίζα του 2?
Α(29) 1,414213562
Ε(30) Πόσα μέτρα φτάνει το άκοπο νύχι; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Α(29) 1,414213562
ΛΑΘΟΣ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε(30) Πόσα μέτρα φτάνει το άκοπο νύχι;Α (30): μέχρι να τερματίσει μέσα στο παπούτσι.
Ε (31): γιατί φοράει το 40 ο Mπαμπαγκίντα?
-
Α(29) 1,414213562
ΛΑΘΟΣ!
Γ#@$^@&ται το Excel και όλη η Microsoft!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Α(29) 1,414213562
ΛΑΘΟΣ!
Γ#@$^@&ται το Excel και όλη η Microsoft!!!!!
[offtopic]Αν δεν το πει κανείς, θα δώσω την απάντηση στο θέμα Διάφορες απορίες..[/offtopic]
-
Ε(30) Πόσα μέτρα φτάνει το άκοπο νύχι;
Α (30): μέχρι να τερματίσει μέσα στο παπούτσι.
Ε (31): γιατί φοράει το 40 ο Mπαμπαγκίντα?
A(31) Γιατί αυτό βρήκε πρόχειρο στα δεύτερα της Ρεάλ
Ε(32) Η αφέλεια τυφλώνει;ΥΓ. Σωστός στο Α(30)!!!!
-
Ε(32) Η αφέλεια τυφλώνει;
A(32) Οχι φυσικά!!! εχεις δει πολλους αφελείς τυφλούς;;;;
Ε(33) Θεωρειται δικαιολογημένα τα λεφτα που πανε στο ΙΚΑ απο τις κρατησεις μας;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ε(32) Η αφέλεια τυφλώνει;
A(32) Οχι φυσικά!!! εχεις δει πολλους αφελείς τυφλούς;;;;
Ε(33) Θεωρειται δικαιολογημένα τα λεφτα που πανε στο ΙΚΑ απο τις κρατησεις μας;;;
Α(33): ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Είμαι Μηχανικός (που σημαίνει ότι πληρώνω ΤΣΜΕΔΕ που να χαλάει ο κόσμος) και το ΙΚΑ μου παίρνει νταβατζιλίκι 4,18% των ακαθάριστων εσόδων μου, δηλαδή περίπου 40-κάτι ευρώ. Και φυσικά αυτά είναι χρήματα που δεν πρόκειται ποτέ να δω.
ΣΜ, μου τα παίρνει όσο είμαι μισθωτός, αν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας μόνο, θα μπορούσα να τους γράφω μεγαλοπρεπέστατα στα @@ μου...Ε (34): Πόσοι από εσάς την έχουν πέσει σε γκαρσόνα (και πόσοι έχουν επιτύχει κάτι; )
-
σε μπαργουμαν με επιτυχη αποτελεσματα
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
σε μπαργουμαν με επιτυχη αποτελεσματαΤι...; Σε κέρασε ποτό;
-
Α.29: Μήκος διαγωνίου μοναδιαίου τετραγώνου.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Α.29: Μήκος διαγωνίου μοναδιαίου τετραγώνου.ορθόν!
εγώ θα το έλεγα 'μήκος υποτείνουσας ορθογωνίου τριγώνου με μοναδιαίες κάθετες πλευρές', αλλά το ίδιο κάνει
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε (34): Πόσοι από εσάς την έχουν πέσει σε γκαρσόνα (και πόσοι έχουν επιτύχει κάτι; )Α(35):Δεν το έχω επιχειρήσει λόγω ηλικίας αλλά τώρα στα Γιάννενα γιατί όχι?
Ε(36): Περιγράψτε την πιο αστεία χυλόπιτα που έχετε φάει..
-
A(36): Είχε γίνει σε φίλο:
(κοπ) Κοίτα πάνω!
(αγ) τι;
(κοπ) Βρέχει χυλόπιτες!
(προσωπικά δεν έχω φάει αστεία χυλόπιτα, όλες ήταν ψιλοσοβαρές)Ε(37) Έχετε μπει ποτέ σε μαγαζί μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε κάποια φυσική ανάγκη; (u know what i mean... )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε(36): Περιγράψτε την πιο αστεία χυλόπιτα που έχετε φάει..Το είχα ακούσει κάποτε αλλά δεν ξέρω αν όντως έγινε όπως μου το είπαν....
Περνάει το γκομενάκι δίπλα από μεγάλη παρέα και ο ωραίος πετάγεται και τις λέει:
'Mωρό μου, αν σε είχα εγώ θα σε έγλυφα μόνο.....'Η απάντηση από το μωρό:
'Γιατί ρε, δεν έχει πο@τσ@ να με γ@μ@σεις;;;;' -
Α.29: Μήκος διαγωνίου μοναδιαίου τετραγώνου.
ορθόν!
εγώ θα το έλεγα 'μήκος υποτείνουσας ορθογωνίου τριγώνου με μοναδιαίες κάθετες πλευρές', αλλά το ίδιο κάνει
Ας μου εξηγήσει κάποιος το σχήμα, γιατί τα έχασα... Και να πείτε ότι δεν έχω σχέση με γεωμετρία... Αλλά μηχανικός είμαι ο πούστης, κάτι θα σκάμπαζα... Γιατί η γραμμή που χωρίζει το μπλε και το κόκκινο δεν ξεκινάει από την ορθή γωνία;
-
υπάρχει ένα θεώρημα για το παραπάνω όμως δε το θυμάμαι τώρα, πάνε χρόνια που χωρίσαμε με την φίλτατη Γεωμετρία..
-
Αυτή η γραμμή που χωρίζει το μπλε από το κόκκινο δε σε ενδιαφέρει για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρω και τι είναι πάντως.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Αυτή η γραμμή που χωρίζει το μπλε από το κόκκινο δε σε ενδιαφέρει για το συγκεκριμένο θέμα.ακριβώς!
Δεν ξέρω και τι είναι πάντως.
ούτε εγώ
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..