-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
E (15) Σκυλάκι καθαρόαιμο Gordon Setter για παρέα ή ξανθό σκυλί με γόβα στιλέτο από Πειραιά μεριά; (No offence για τους Πειραιώτες φίλους μας...)Α (15). Σκυλάκι καθαρόαιμο γιατι με τα σκυλιά έχεις ψυχική επαφή...
Ε (16). Η κοπέλα/γυναίκα σας ύστερα από μεγάλη σχεση σας απατά και το μαθαινεται από αυτή. Χωρίζετε και παμε για άλλα την πλακώνετε στις μαπες και συνεχίζετε;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
E (15) Σκυλάκι καθαρόαιμο Gordon Setter για παρέα ή ξανθό σκυλί με γόβα στιλέτο από Πειραιά μεριά; (No offence για τους Πειραιώτες φίλους μας...)
Α (15). Σκυλάκι καθαρόαιμο γιατι με τα σκυλιά έχεις ψυχική επαφή...
Ε (16). Η κοπέλα/γυναίκα σας ύστερα από μεγάλη σχεση σας απατά και το μαθαινεται από αυτή. Χωρίζετε και παμε για άλλα την πλακώνετε στις μαπες και συνεχίζετε;
Sorry που απαντάω ξανά ο ίδιος...
Α(16): Την πλακώνω στις μάπες, χωρίζω και πάω για άλλα. Όπου 'μάπες' δεν μιλάμε φυσικά για physical contact, αλλά για εξευτελισμό προφορικό, γιατί πονάει περισσότερο και διαρκεί στο χρόνο! Τα έχουμε πει ξανά, δεν μπορώ να αγγίξω ξανά γυναίκα που με έχει απατήσει.
Ε (17): Όταν (αν) απατήσετε, το λέτε επειδή σας τρώνε οι τύψεις και μεταφέρετε την ευθύνη στον άλλο ή το κρατάτε μέσα σας, αναγνωρίζοντας ότι ήταν λάθος της στιγμής και προσπαθείτε να μην το επαναλάβετε;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε (17): Όταν (αν) απατήσετε, το λέτε επειδή σας τρώνε οι τύψεις και μεταφέρετε την ευθύνη στον άλλο ή το κρατάτε μέσα σας, αναγνωρίζοντας ότι ήταν λάθος της στιγμής και προσπαθείτε να μην το επαναλάβετε;[Random mode ON]
Α (17): Το κρατάω μέσα μου και το ξανακάνω! Το κορμί μου πρέπει να το χαίρονται όλες!!! Τα ήθελε ο ποπός σας ΧΖΑΧΖΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
[Random mode OFF]
E (18
Πρώτη γνωριμία με γυναίκα. Τι σας ενοχλεί περισσότερο???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
E (18
Να το παιζει καποια που δεν ειναι και να εχει και το αναλογο στυλακι...
Ε (19) Γιατι οι Γιαπωνεζοι εχουν σχιστα ματια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
E (18
Να το παιζει καποια που δεν ειναι και να εχει και το αναλογο στυλακι...
Ε (19) Γιατι οι Γιαπωνεζοι εχουν σχιστα ματια?
Α(19) Για να μοιάζουν στους κινέζους.
Ε(20) Κρεάς ή σαλατίτσα;;;
-
Α: σαλατίτσα, με τουλάχιστον το μισό πιάτο να είναι κρεμμύδι!!!
Ε: Κάνατε ποτέ κοπάνες απ'το σχολείο και αν ναι, το είπατε ποτέ στην οικογένειά σας;
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Α: σαλατίτσα, με τουλάχιστον το μισό πιάτο να είναι κρεμμύδι!!!Ε: Κάνατε ποτέ κοπάνες απ'το σχολείο και αν ναι, το είπατε ποτέ στην οικογένειά σας;
Α: όταν δεν είμουν απουσιολόγος ναι με κάλυπταν οι άλλοι... οπότε τι να μάθουν οι γονείς? όταν είμουν απουσιολόγος δεν μπορούσα... ο πρώτος που έψαχναν
Ε: τι περίεργο θα επιλέγατε να κάνετε το ΣΚ αυτό (να παίρνουμε κ ιδέες
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ε: Κάνατε ποτέ κοπάνες απ'το σχολείο και αν ναι, το είπατε ποτέ στην οικογένειά σας;
Α: όταν δεν είμουν απουσιολόγος ναι με κάλυπταν οι άλλοι... οπότε τι να μάθουν οι γονείς? όταν είμουν απουσιολόγος δεν μπορούσα... ο πρώτος που έψαχναν
Α: Orienteering (για πληροφορίες pm me)
Ε: Τι είναι αυτός ο λεκές που έχουν στην φανέλα τους οι ποδοσφαιριστές στο ύψος του στήθους εδώ και εναν περίπου χρόνο;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Α: Orienteering (για πληροφορίες pm me)
Ε: Τι είναι αυτός ο λεκές που έχουν στην φανέλα τους οι ποδοσφαιριστές στο ύψος του στήθους εδώ και εναν περίπου χρόνο;
Ξεχνάτε την αρίθμηση και θα χαθούμεεεεε!!!
Τι είναι αυτός ο λεκές αλήθεια; Φωτό υπάρχει;;; -
-
Α(21) αν δεν κάνω λάθος...Λεκές για την βασκανία...να μην τους ματιάζουν και τρώνε γκόλ.
Ε(22) Toyota η VW
(πλάκα κάνω )Ε (22) εχετε κάνει 'σχεση' με αλλοδαπή/ο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Α(21) αν δεν κάνω λάθος...Λεκές για την βασκανία...να μην τους ματιάζουν και τρώνε γκόλ.Ε(22) Toyota η VW
Α (22) : όχι..... τι κερδίζω ή τι χάνω?
Ε (23) : αν είχα κάνει (το 22) τι θα είχε αλλάξει στην ζωή μου? ή τι άλλαξε στην δική σας?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Α(21) αν δεν κάνω λάθος...Λεκές για την βασκανία...να μην τους ματιάζουν και τρώνε γκόλ.
Ε(22) Toyota η VW
Α (22) : όχι..... τι κερδίζω ή τι χάνω?
Ε (23) : αν είχα κάνει (το 22) τι θα είχε αλλάξει στην ζωή μου? ή τι άλλαξε στην δική σας?
Α (23) Θα έβαζες χρώμα στη ζωή σου!
Ε (24) Γιατί τα μακαρόνια έχουν τρύπα; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε (24) Γιατί τα μακαρόνια έχουν τρύπα;Α (24): για να 'μένει' η σάλτσα μέσα στο μακαρόνι
Ε (25): τελικά θα μου πει κάποιος τι αριθμό έχει στη φανέλα του ο Ριβάλντο φέτος?
-
Ε (24) Γιατί τα μακαρόνια έχουν τρύπα;
Α (24): για να 'μένει' η σάλτσα μέσα στο μακαρόνι
Ε (25): τελικά θα μου πει κάποιος τι αριθμό έχει στη φανέλα του ο Ριβάλντο φέτος?
Α(25) Οχι, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται!
Ε(26) Η σαλούφα είναι νηστίσημη; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Α(25) Οχι, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται!
Ε(26) Η σαλούφα είναι νηστίσημη;Α (27) Φυσικά όχι!
Ε (28) Τι σου είναι ο γιος του γιου του αδερφού του πατέρα του γιου του γιου του παππού σου; (αν είσαι αγοράκι μόνο, αλλίως κάπου χαλάει) -
Α (24): για να 'μένει' η σάλτσα μέσα στο μακαρόνι
A (25): To 10
E(26): Toυ Μπαμπαγκίντα έχει το 40. Μπορεί να φανταστεί κανείς (πλην του Γκαλίνοβιτς) το γιατί;
-
Σχετικο-άσχετο: η σωστή Α(24) είναι 'για να τα πηδάει ο φιδές'!
-
Ο χρήστης οpterios έγραψε:
Ε (28) Τι σου είναι ο γιος του γιου του αδερφού του πατέρα του γιου του γιου του παππού σου; (αν είσαι αγοράκι μόνο, αλλίως κάπου χαλάει)Ακομη προσπαθω.......
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε (28 ) Τι σου είναι ο γιος του γιου του αδερφού του πατέρα του γιου του γιου του παππού σου; (αν είσαι αγοράκι μόνο, αλλίως κάπου χαλάει)
Α (28): είναι γιος του ξαδέλφου μου, δηλαδή ανιψιός μου (μάλλον).
Ε (29): με πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ ισούται η τετραγωνική ρίζα του 2?
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..