-
Τελικα,οντως τον Αυγουστο,δεν υπαρχουν ειδησεις,αν κρινω απο το συγκεκριμενο τοπικ!
-
Mην 'τρώγεστε' ρε παιδιά.
Τόσο και τόσα έχουν γραφτεί στον 'Αντίλογο'.
Με το παιχνίδι του 'Kid' λέτε να καταρρεύσει ο server;; -
Εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης πάντως στον Kid. Χαβαλέ έχει το topic και ο χαβαλές χρειάζεται! Κάτι Random κ.α. έχουν ανοίξει ένα κάρο μαλακίες θέματα, πολλά απ' τα οποία παραμένουν εδώ μέσα, έστω και κλειδωμένα. Το θεματάκι αυτό είναι ανάλαφρο, έχει χιούμορ πηγαίο (γέλασα πολύ με το medium του Ριβάλντο απ' τον Θέμη) και προτείνω να διατηρηθεί και να συνεχιστεί.
Και επίσης, προτείνω αν θέλετε, να αριθμείτε τις ερωτήσεις, ώστε να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
-
Ρώτησα τον κύριο koyk (sic) αν θα πείραζε να ανοίξω ένα τέτοιο τόπικ και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέφτηκα ότι είναι ίσως λίγο άκυρο αλλά αφού πήρα το οκ προχώρησα. Για να επανέλθουμε στα του παιχνιδιού, θέτω μία νέα ερώτηση. Α, μην απαντάτε με ΝΑΙ/ΟΧΙ, δώστε και καμιά λεπτομέρεια ντεεε.
Ε (1): Έχετε τρακάρει ποτέ αυτοκίνητο άλλου και να εξαφανιστείτε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε (1): Έχετε τρακάρει ποτέ αυτοκίνητο άλλου και να εξαφανιστείτε?Α (1): Όχι, είναι γαϊδουριά!
Ε (2): Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζαν Ρενό ή Αλ Πατσίνο???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε (2): Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζαν Ρενό ή Αλ Πατσίνο???Α (2)Aλ Πατσίνο , για την ερμηνεία του στο'Σερπικο' , στο 'Νονό' και (κυρίως) στο 'Αρωμα γυναίκας'. Εκτός από την εκπληκτική ερμηνεία , οδήγησε και Ferrari
Ε (3) Σαντορίνη ή Κέρκυρα;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ε (3) Σαντορίνη ή Κέρκυρα;
Α(3) : Κερκυρα γιατι δεν εχω παει ποτε μου Σαντορινη
Ε(4) : Ποσα ειναι τα πιο πολλα σφηνακια που εχετε πιει;;;
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ε(4) : Ποσα ειναι τα πιο πολλα σφηνακια που εχετε πιει;;;Α (4): περί τα 15 τεκίλα Herradura... μετά από 4 τζιν-τόνικ... μετά με μαζέψανε από τη θάλασσα που ήταν δίπλα στο μαγαζί (Agosta στη Νάουσα της Πάρου)... αμέσως μετά μέσα από το ποταμάκι που διασχίζει τη Νάουσα
Ε (5): βόλτα με Enzo στο Ring και τον Ρούμπενς στο τιμόνι ή κατοχή ενός Μίνι One??? (έτσι στην τύχη)
-
Α (4): περί τα 15 τεκίλα Herradura... μετά από 4 τζιν-τόνικ... μετά με μαζέψανε από τη θάλασσα που ήταν δίπλα στο μαγαζί (Agosta στη Νάουσα της Πάρου)... αμέσως μετά μέσα από το ποταμάκι που διασχίζει τη Νάουσα
Ε (5): βόλτα με Enzo στο Ring και τον Ρούμπενς στο τιμόνι ή κατοχή ενός Μίνι One??? (έτσι στην τύχη)
A(5) : Βολτα με τον Ρουμπενς ακομη και με Μινι One
E(6) : Ποση ωρα θα ησασταν αναισθητος μετα απο 4 τζιν τονικ και 15 σφηνακια τεκιλα
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
E(6) : Ποση ωρα θα ησασταν αναισθητος μετα απο 4 τζιν τονικ και 15 σφηνακια τεκιλα
A(6) Όχι ώρες, μέρες. Και μάλλον σε κάποιο νοσοκομείο (μανία με το πιώμα αυτό το παιδί )
Ε(7) Ισχύει ή όχι ότι 'ερωτευόμαστε τις ξανθές και παντρευόμαστε τις μελαχρινές';;
-
Α.Εικαστικός εξπρεσιονισμός με τον Rubens να ζωγραφίζει. Αλλά και ο Βαν Γκοκ καλά θα το πήγαινε.
Σε Mini One ούτε μέσα δεν μπαίνω.Ε. Ποιά ήταν η πιο μεγαλειωδώς ανόητη κίνηση εντυπωσιασμού (αν υπήρξε) κατά την οδήγηση, με στόχο να εντυπωσιάσετε γυναίκα, που ήταν μέσα;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ε(7) Ισχύει ή όχι ότι 'ερωτευόμαστε τις ξανθές και παντρευόμαστε τις μελαχρινές';;Α (7): όχι απόλυτα. Εγώ και για τους δύο... σκοπούς θα προτιμούσα μελαχρινή
Ε (8 ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας από το κόμικ Αστερίξ και γιατί?
**ΥΓ: Pai Mei, απαντάμε μόνο στην ΤΡΕΧΟΥΣΑ ερώτηση!!! **
-
Ε (8 ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας από το κόμικ Αστερίξ και γιατί?
Α:Ο οβελιξ γιατί τρώει όοο,τι γουστάρει(πάλι στο φαί το έριξα.. ) αλλά και επειδή του αρέσει η φαλμπαλά!!!!!!!Όπως κι εμένα!!!
Ε(9):***Ναύπλιο ***ή τρίπολη;;;;;!!!Και γιατί;
-
Α: Τρίπολη, επειδή δεν έχω πάει ποτέ. Αντίθετα στο Νάυπλιο έχω πάει αρκετές φορές.
Ε(10): Πως προτιμάτε το πιτα-γύρο σουβλάκι σας (σαντουιτς για τους Θεσσαλονικείς);
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ε(10): Πως προτιμάτε το πιτα-γύρο σουβλάκι σας (σαντουιτς για τους Θεσσαλονικείς);
Χωρίς κρεμμύδι. Σουβλάκια κ τα μυαλά στα κάγκελα!
Ε(11): Ποιος πιστεύεις ότι θα σκοράρει στο ντέρμπι του Θρύλου με το βάζελο την Κυριακή;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ε(11): Ποιος πιστεύεις ότι θα σκοράρει στο ντέρμπι του Θρύλου με το βάζελο την Κυριακή;
A: 1 ο τουρέ 1 ο στολτίδης και το τρίτο και τελειωτικό ο κωνσταντίνου για να τσούζει!!!!!!
Ε(12):Έχετε χτυπήσει ποτέ σε καβγά γυναίκα;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
A: 1 ο τουρέ 1 ο στολτίδης και το τρίτο και τελειωτικό ο κωνσταντίνου για να τσούζει!!!!!!
Ε(12):Έχετε χτυπήσει ποτέ σε καβγά γυναίκα;;
Α: Οχι βεβαια, για αυτο το σκοπο υπαρχει το σεξ!
Ε(13): Πιστευετε οτι ειστε απεσταλμενοι του θεου;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ε(13): Πιστευετε οτι ειστε απεσταλμενοι του θεου;Α (13): Φυσικά! Γι'αυτό να τα έχεις καλά μαζί μου!
Ε (14): Από τον Παναθηναϊκό ποιος θα σκοράρει την Κυριακή? Θα είναι γκολ ή αυτογκόλ??
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ε(13): Πιστευετε οτι ειστε απεσταλμενοι του θεου;Α (13): κανεις απεσταλμενος μου δεν υπαρχει στη γη - το εχω παρει προσωπικα το ζητημα και κατεβηκα ο ιδιος...
Ε (14): οι ελληνες καταγονται απο τον σειριο? και αν ναι, θα επιστρεψουμε οταν αυξηθουν τα ενοικια στη γη?
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Ε(13): Πιστευετε οτι ειστε απεσταλμενοι του θεου;
Α (13): κανεις απεσταλμενος μου δεν υπαρχει στη γη - το εχω παρει προσωπικα το ζητημα και κατεβηκα ο ιδιος...
Ε (14): οι ελληνες καταγονται απο τον σειριο? και αν ναι, θα επιστρεψουμε οταν αυξηθουν τα ενοικια στη γη?
Α (14) Εννοείται, και μάλιστα έτσι όπως πάει η βενζίνη, μας βλέπω να γυρνάμε πριν τα ενοίκια φτάσουν στα ύψη, όπως λέει ο φίλος. Ήδη έχω υποβάλλει αίτηση για άδεια δόμησης στην αρμόδια υπηρεσία Πολεοδομίας...
[offtopic mode]
Σχετικά με την ερώτηση 13, θα ξέρετε βέβαια ότι είναι πραγματική ερώτηση στο matrix test που κάνει ο στρατός στους ΥΕΑ, έτσι;
[/offtopic mode]E (15) Σκυλάκι καθαρόαιμο Gordon Setter για παρέα ή ξανθό σκυλί με γόβα στιλέτο από Πειραιά μεριά; (No offence για τους Πειραιώτες φίλους μας...)
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..