-
cayenne s... χωρις δευτερη σκέψη!!!
-
Aν θες να κάνεις και off-road τα Cayenne/Touareg είναι σαφώς καλύτερα απο το Χ5, αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα όπως λες πάρε το Cayenne S με off-road pack
-
Αν επρεπε να παρω τετοιου ειδους οχημα...Χ5 4.8is.
-
Ξαναλέω, δεν είναι για μένα..
-
Το καλύτερο έκτος -δρόμου ή το καλύτερο τρόπο παρουσίασης νεοπλουτισμού ;;;
Έαν θέλεις off-road πάρε, Land-Cruiser,
αν θέλεις γκάζι πάρε M3... -
Αν είχα καλύψει τις 'εντός δρόμου' ανησυχίες μου με π.χ. μια F430 (για παιχνίδι), μια Quattroporte (για ταξίδια) και κάτι ταπεινό για την πόλη και μου περίσσευαν και 100,000
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το καλύτερο έκτος -δρόμου ή το καλύτερο τρόπο παρουσίασης νεοπλουτισμού ;;;Έαν θέλεις off-road πάρε, Land-Cruiser,
αν θέλεις γκάζι πάρε M3...Αν έχεις οικογένεια που θα την βάλεις στην Μ3?
Αμάν πια, όλα τα ακριβά SUV είναι μέσω επίδειξης δηλαδή? Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον καταναλωτή?
-
'αναγκαστικά' από τα 3 το Χ5
Πάντως απο προσωπική εμπειρία με φίλων που είχαν τα 2 από τα 3 κ που ο ένας από cayenne k boxster πήγε κ κόλησε με Μ3 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο! κοινώς δεν με συγκινούν αυτά τα οχήματα συν του ότι δεν μου αρέσει να βλέπω την σπατάλη που κάνουν στα (περιορισμένα) καύσιμα!α! κ κάτι τελευταίο ΝΑΙ στα diesel
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμάν πια, όλα τα ακριβά SUV είναι μέσω επίδειξης δηλαδή? Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον καταναλωτή?Πες μου ειλικρινά. Τι άξιο λόγου προσφέρουν παραπάνω αυτά τα περίπτερα πολυτελείας από ένα Audi RS4 Avant?
-
Off road δυνατότητες
Μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια για τους επιβαίνοντες -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν έχεις οικογένεια που θα την βάλεις στην Μ3?Θες να πεις ότι οι χώροι μιας οποιασδήποτε BMW σειράς 3 δε φτάνουν για μια οικογένεια;
Μόλις γύρισα από ταξίδι και κάναμε 4 ενήλικες πάνω από 2000 άνετα χιλιόμετρα (με αποσκευές για 5ήμερο ταξίδι).
Η Μ3 είναι από εκείνα τα πολύ λίγα αυτοκίνητα που τα κάνει σχεδόν ΟΛΑ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Off road δυνατότητεςΝα, σε πατημένους χωματόδρομους.
Μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια για τους επιβαίνοντες
Μήπως είσαι η Kid και δεν μας το λες;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αμάν πια, όλα τα ακριβά SUV είναι μέσω επίδειξης δηλαδή? Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον καταναλωτή?
Πες μου ειλικρινά. Τι άξιο λόγου προσφέρουν παραπάνω αυτά τα περίπτερα πολυτελείας από ένα Audi RS4 Avant?
ή ένα Subaru Forester ?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Off road δυνατότητες
Να, σε πατημένους χωματόδρομους.
Μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια για τους επιβαίνοντες
Μήπως είσαι η Kid και δεν μας το λες;
Δεν υπάρχουν μόνοι οι πατημένοι χωματόδρομοι, γιατί θεωρείτε οι περισσότεροι δεδομένο ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα πάει μόνο σε πατημένους χωματόδρομους ενώ σας λέω ότι το αυτοκίνητο θα πηγαίνει και σε πιο δύσβατες περιοχές?
Λες να μαι διχασμένη προσωπικότητα?
Σοβαρά τώρα, δεν προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από μία Μ3 ένα Touareg? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια για τους επιβαίνοντεςwrong!
Σοβαρά τώρα, δεν προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από μία Μ3 ένα Touareg?
όχι! η παθητική ασφάλεια δεν μετριέται σε ποσότητα μετάλλου
-
Σε μία σύγκρουση Μ3-Touareg (χτύπα ξύλο) προτιμάς να είσαι στην Μ3?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε μία σύγκρουση Μ3-Touareg (χτύπα ξύλο) προτιμάς να είσαι στην Μ3?προτιμώ να είμαι σπίτι μου
(απάντηση ΤΟΣΟ σχετική ΟΣΟ και η ερώτησή σου)το ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ένα όχημα (Touareg), ουδεμία σχέση έχει με την παθητική του ασφάλεια. Την M3, αν την πατήσει οδοστρωτήρας, προφανώς θα σκοτωθείς. Αυτό δεν λέει κάτι για την παθητική της ασφάλεια
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το καλύτερο έκτος -δρόμου ή το καλύτερο τρόπο παρουσίασης νεοπλουτισμού ;;;
Έαν θέλεις off-road πάρε, Land-Cruiser,
αν θέλεις γκάζι πάρε M3...Αν έχεις οικογένεια που θα την βάλεις στην Μ3?
Εγώ στην GT μου έβαλα 3 υπερήλικες (over 60) πού ήταν η μάνα μου και μια οικογένεια κουμπάρων.
Ο κουμπάρος με χτυπημένο πόδι έκατσε 'Ατσαλάκωτος' μπροστά.
Η μάνα μου έκατσε πίσω και μπήκε-βγήκε στην GT με σχετική άνεση παρόλα τα κιλά της και μιρκοπροβλήματα στην μέση της.Μια οικογένεια με παιδιά δεν μπορούν να βολευστουν στην 3άρα κουπέ ή στην GT και χρειάζεσαι ένα στρέμα αμάξι?
Μάλλον έχουμε χάσει το μέτρο των οικογενειακών αναγκών.
Πες μου ειλικρινά. Τι άξιο λόγου προσφέρουν παραπάνω αυτά τα περίπτερα πολυτελείας από ένα Audi RS4 Avant?
Eδω θα διαφωνήσω φίλε μου. Ένα suv για μένα είναι πολύ ομορφότερο από ένα station. Ποτέ δεν κατάφερα να συμπαθήσω τα station
-
Hummer H2 με 25αρες νικελ!! Hardcore off-roading, μουρη κ ανεση μαζι!!
-
Παιδιά χάνουμε το νόημα.. Γίνεται να απαντήσετε στην αρχική ερώτηση?
Cayenne S vs X5 4.4 vs Touareg V8