-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το πισω μερος ειναι σαν απο saab!!
Μα τι λέτε...
Εμένα μου αρέσει πολύ, ειδικά σε σχέση με την 3άρα και όλα τα άλλα της κατηγορίας.
Ξεχωρίζει.Για μένα, η 3άρα είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο στην 'D'
τελικά σ'αρέσουν τα ιαπωνικά (από πίσω )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το πισω μερος ειναι σαν απο saab!!
Μα τι λέτε...
Εμένα μου αρέσει πολύ, ειδικά σε σχέση με την 3άρα και όλα τα άλλα της κατηγορίας.
Ξεχωρίζει.Για μένα, η 3άρα είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο στην 'D'
τελικά σ'αρέσουν τα ιαπωνικά (από πίσω )
Nαι, κάποια Subaru/Mazda
Μέχρι στιγμής, 3αρα, πιο ψηλά κι απο 159 (μένει να τη δώ ιδίοις όμμασι)
-
Αγαπητέ technik χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές!!!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αγαπητέ technik χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές!!!!!Μπαααα
Πλάκα κάνει -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μπαααα
Πλάκα κάνειαυτά δεν τα λένε ούτε γι' αστείο!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπαααα
φτου φτου φτου κακα.
θα σου βαλω πιπερι -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μπαααα
φτου φτου φτου κακα.
θα σου βαλω πιπεριΑπό διακοπές 1 εβδομάδας έρχομαι στα Χανιά
Έχει και συνέχεια...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
...Οι Σουηδοί έχουν γούστοΚαλα μην ορκιζεσαι κιολας......
-
Απαισιο οπως ολα τα Volvo
-
-
-
S80 αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Photoshop είναι και μάλιστα κακό.Οι Σουηδοί έχουν γούστο
Κακό photoshop από τον Huckfeldt? Λες να ζήσουμε να το δούμε και αυτό; Ο τύπος πέφτει μέσα στο 99,9% των περιπτώσεων και όπου βλέπουμε την υπογραφή του καλό είναι να κρατάμε καλά την εικόνα στη μνήμη μας. Θα την βλέπουμε στους δρόμους μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.
Από την άλλη εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η προοπτική το S60 να γίνει έτσι.
-
Aσχημο και απρόσωπο. Ενα ακόμα ...από το σωρό
-
Σε λίγο καιρό,τον Ιανουάριο πιο συγκεκριμένα,θα παρουσιαστεί το Volvo S60 concept που θα δίνει μία ιδέα για τον αντικαταστάτη του πιο επιτυχημένου σεντάν της Volvo...το τωρινό S60 άρχισε να διατίθεται το 2000 και ο αντικαταστάτης του ενώ θα έβγαινε στην αγορά στα μέσα στο '09,θα βγει τελικά σε ένα,ενάμιση χρόνο από σήμερα λόγω της κρίσης...
http://www.worldcarfans.com/9081027.004/new-volvo-s60-concept-car-teaser-photos-releasedΕδώ έχει και μια φωτοφραφία με την αιωρούμενη κεντρική κονσόλα του S60 η οποία όλως παραδόξως μάλλον θα διαφέρει από αυτήν του XC60...στο concept car είναι κατασκευασμένη από την Orrefors,πασίγνωστη σουηδική εταιρεία κρυστάλλων και υαλικών της Σουηδίας
-
Nα το εσωτερικό του S60 concept που θα παρουσιαστεί στο Detroit...να δούμε πως θα είναι το εξωτερικό,οπότε θα είναι και το βασικό μοντέλο όπου θα βάλει τη σχεδιαστική του ταυτότητα ο Steve Mattin
-
Ιδού το S60 Concept όπως θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit τον Ιανουάριο...
Πώς σας φαίνεται; -
Πολύ όμορφο. Ιδίως το τελείωμα πίσω είναι
-
Μηπως οι γραμμες του ειναι αρκετα Jaguar?
-
Δε νομίζω ότι είναι τόσο Jaguar αλλά είναι τη μόδας τα τετράθυρα σεντάν-κουπέ... με πρώτη διδάξασα τη Mercedes που αν και δε διακρινόταν για τη σχεδίαση των αυτοκινήτων της μέχρι πριν λίγα χρόνια αλλά με τη CLS έκανε το colpo grosso...από μπροστά μοιάζει αρκετά με κάποια παλαιότερα photoshop,δηλ. μοιάζει με το XC60...το θέμα είναι να το δούμε ως concept από όλες τις διαστάσεις και με περισσότερο φωτισμό...
έχει suicide doors αλά RX8 ή με γελούν τα μάτια μου;
Nέο VOLVO S60