-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τι να σου πω Καβουρα δεν ξερω τι παιζει με την αποδοση. Ολοι λενε οτι πεφτει 2-3?% (βαζω ερωτηματικο), αλλοι γραφουν οτι δεν καταλαβαινουν την διαφορα, καλα ειναι και μικρη οποτε δεν περιμενεις πολλα. Μηπως η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση?
προτιμώ αυτό το κομμάτι της ταινίας:
http://www.youtube.com/watch?v=k6vWgoSX ... re=relatedAυτο επρεπε να το βαλεις στη pub για τον citrovag στο κομματι που λεει οτι εδειρε 10 κα το αλλο οτι την 2 φορες για τον Πασχο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Aυτο επρεπε να το βαλεις στη pub για τον citrovag στο κομματι που λεει οτι εδειρε 10 κα το αλλο οτι την 2 φορες για τον Πασχο
το έχασα αυτό το post, αλλιώς θα έμπαινε στάνταρ.
-
να ρωτήσω κάτι λίγο πιο...'καμμένο'?Μετατρέποντας το αμάξι να καίει και υγραέριο, μειώνεται η απόδοση του κινητήρα όταν καίει υγραέριο?Αυξάνει ( ) ?
Σκοπίμως δεν αναφέρουν μάλιστα αυτή την παράμετρο και υποθέτω πως μειώνεται και μάλιστα σημαντικά.
Και να το θέσω πιο απλά.τώρα έχω ένα αμάξι 2000cc ατμοσφαιρικό που καίει βενζίνη και βγάζει 150ps και 20kg ροπής (κλασσικά νούμερα 2λιτρου κινητήρα).Αν τον βάλω και καίει υγραέριο, τι απόδοση θα έχει?
ΥΓ:όχι ότι σκέφτομαι να βάλω υγραέριο...πιο πολύ από απορία
ρε συ Καβουράκι... τα ίδια θα λέμε αγορίνα μου συνέχεια ?
Το' παμε μια, δυο, τρεις.... Η απόδοση του κινητήρα ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!!!! Πως αλλιώς να το πούμε? Εχω ενα C4 δίλιτρο ατμοσφαιρικό 180 άλογα, και ο αδερφός μου ενα ψιλοανεβασμένο Opel Astra GTC 1800 140 άλογα. Εχουμε κ οι 2 υγραέριο. Τόσο εγώ όσο κ ο πιο έμπειρος brother μου, συμφωνούμε οτι δεν υπάρχει πτώση απόδοσης. Ισα ίσα.... πάει λίγο καλύτερα. -
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
να ρωτήσω κάτι λίγο πιο...'καμμένο'?
Μετατρέποντας το αμάξι να καίει και υγραέριο, μειώνεται η απόδοση του κινητήρα όταν καίει υγραέριο?Αυξάνει ( ) ?
Σκοπίμως δεν αναφέρουν μάλιστα αυτή την παράμετρο και υποθέτω πως μειώνεται και μάλιστα σημαντικά.
Και να το θέσω πιο απλά.τώρα έχω ένα αμάξι 2000cc ατμοσφαιρικό που καίει βενζίνη και βγάζει 150ps και 20kg ροπής (κλασσικά νούμερα 2λιτρου κινητήρα).Αν τον βάλω και καίει υγραέριο, τι απόδοση θα έχει?
Το' παμε μια, δυο, τρεις.... Η απόδοση του κινητήρα ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!!!! Πως αλλιώς να το πούμε? Εχω ενα C4 δίλιτρο ατμοσφαιρικό 180 άλογα, και ο αδερφός μου ενα ψιλοανεβασμένο Opel Astra GTC 1800 140 άλογα. Εχουμε κ οι 2 υγραέριο. Τόσο εγώ όσο κ ο πιο έμπειρος brother μου, συμφωνούμε οτι δεν υπάρχει πτώση απόδοσης. Ισα ίσα.... πάει λίγο καλύτερα.Δεν μας ειπες πιο συστημα απο τα 2 εχεις? Αεριου ψεκασμου ή υγρου(5ης γενιας) που βαζει ο Μπιρμπος και υποσχεται ψιλο-αυξηση δυναμης?
-
-
Ναι αλλα αυτο το συστημα το βαζουν μονο εκει. Ολοι οι αλλοι εγκαταστατες χρησημοποιουν τα 4ης γενιας..εκει ρωταει ο αλλος αν εχει πτωση αποδοσης..
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ναι αλλα αυτο το συστημα το βαζουν μονο εκει. Ολοι οι αλλοι εγκαταστατες χρησημοποιουν τα 4ης γενιας..εκει ρωταει ο αλλος αν εχει πτωση αποδοσης..Να με συμπαθάς, αλλα ο κάβουρας δεν μίλησε για 4ης γενιάς εγκατάσταση στο πόστ του.... Ξανακοίτατο, το έχω κάνει και quote. Αλλωστε εγκυκλοπεδικά ρώτησε ο φίλος.
-
να ρωτήσω κάτι λίγο πιο...'καμμένο'?
Μετατρέποντας το αμάξι να καίει και υγραέριο, μειώνεται η απόδοση του κινητήρα όταν καίει υγραέριο?Αυξάνει ( ) ?
Το' παμε μια, δυο, τρεις.... Η απόδοση του κινητήρα ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!!!! Πως αλλιώς να το πούμε? Εχω ενα C4 δίλιτρο ατμοσφαιρικό 180 άλογα, και ο αδερφός μου ενα ψιλοανεβασμένο Opel Astra GTC 1800 140 άλογα. Εχουμε κ οι 2 υγραέριο. Τόσο εγώ όσο κ ο πιο έμπειρος brother μου, συμφωνούμε οτι δεν υπάρχει πτώση απόδοσης. Ισα ίσα.... πάει λίγο καλύτερα.απο καταναλωση τι λεει σε σχεση με την βενζινη?
-
Ναι αλλα αυτο το συστημα το βαζουν μονο εκει. Ολοι οι αλλοι εγκαταστατες χρησημοποιουν τα 4ης γενιας..εκει ρωταει ο αλλος αν εχει πτωση αποδοσης..
Να με συμπαθάς, αλλα ο κάβουρας δεν μίλησε για 4ης γενιάς εγκατάσταση στο πόστ του.... Ξανακοίτατο, το έχω κάνει και quote. Αλλωστε εγκυκλοπεδικά ρώτησε ο φίλος.
Eγκυκλοπεδικα ναι, αλλα το 4ης γενιας ειναι πλεον διαδομενο και τοποθετουν ολοι οι εγκαταστατες...το 5ης ειναι νεο στην αγορα, ακριβοτερο, και αυτος που το τοποθετει δινει ραντεβου μετα απο ενα χρονο σχεδον..
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
το 5ης ειναι νεο στην αγορα, ακριβοτερο, και αυτος που το τοποθετει δινει ραντεβου μετα απο ενα χρονο σχεδον..γιατί δίνει 1 χρόνο μετά ραντεβού?
τυπικός (ας πούμε) έλεγχος για την εγκατάσταση και την κατάστασή της? -
το 5ης ειναι νεο στην αγορα, ακριβοτερο, και αυτος που το τοποθετει δινει ραντεβου μετα απο ενα χρονο σχεδον..
γιατί δίνει 1 χρόνο μετά ραντεβού?
τυπικός (ας πούμε) έλεγχος για την εγκατάσταση και την κατάστασή της?Γιατι γινεται πανικος απο πελατες!! Οχι ενα χρονο(9 μηνες για την ακριβεια λεει) αναμονη για το 5ης γενειας αλλα για οποιοδηποτε κιτ.
-
τωρα ημουν υγραεριοκινηση απο γεναρη και βλεπουμε για ραντεβου!συνεργαζονται και με χαλκιδα στον καλογιαννη ξερει κανενας τιποτα γι αυτον?
-
ψαχνοντας και στο ιντερνετ βρηκα και τον λογοθετη στο περιστερι και βρεττο στις αχαρναι που τοποθετουν συστηματα υγραεριου. ξερει κανεις τιποτα γι αυτους?
-
Μάλλον κόβει πωλήσεις από τα μαγνητάκια και άλλες συναφής μπούρδες ε?
-
Αντώνη, χείμαρρος πάλι το post σου.
Συγκράτησα αρκετά πράγματα κι ας μην ειπώθηκαν όλα άμεσα.ΥΓ: Έχεις προλάβει το σκάνδαλο με τα 'Ιαματικό Νερό Καμετερού' που γιατρεύει τα πάντα?Χμ...Νάτοι ένας ένας ξεπροβάλουν οι...παππούδες. (σε πειράζω προφανώς )
-
λοιπον περασα απο 2 τεχνικους εγκαταστατες υγραεριου εχουμε και λεμε Α. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ στο ιλιο βαζει αεριου ψεκασμου χωρις πνευμονα δικο του εγκεφαλο μπεκ .μετα την εγκατασταση 1 σερβις στα πρωτα 1000χλμ και μετα ανα 20000χλμ αλλαγη φιλτρου( 15Ε) το συστημα ειναι ιταλικο με 2χρονια εγγυηση καλης λειτουργιας του συστηματος υγραεριου, 2 μερες τοποθετηση .απο σεπτεμβριο .κοστος για το c- max με 50 λιτρα στην ρεζερβα 1450.
Β.ΒΡΕΤΟΣ στις Αχαρναι υγρου ψεκασμου 5ης γενιας δικο του εγκεφαλο το συστημα ερχεται απο ολλανδια viale σε δικο του κιτ ξεχωριστα για καθε αυτοκινητο χερι στη μηχανη για ρυθμισεις δεν μπαινει (συνδεεται με υπολογιστη)το συστημα μπαινει και σε μηχανες τουρμπο και fsi.στη ρεζερβα 58 λιτρα 2-3 μερες τοποθετηση δεν ερχεσαι ουτε για σερβις ουτε για αλλαγη φιλτρου.κοστος 2100 Ε.και στους δυο δεν χανουμε αποδοσεις. -
Ο χρήστης adam05 έγραψε:
λοιπον περασα απο 2 τεχνικους εγκαταστατες υγραεριου εχουμε και λεμε Α. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ στο ιλιο βαζει αεριου ψεκασμου χωρις πνευμονα δικο του εγκεφαλο μπεκ .μετα την εγκατασταση 1 σερβις στα πρωτα 1000χλμ και μετα ανα 20000χλμ αλλαγη φιλτρου( 15Ε) το συστημα ειναι ιταλικο με 2χρονια εγγυηση καλης λειτουργιας του συστηματος υγραεριου, 2 μερες τοποθετηση .απο σεπτεμβριο .κοστος για το c- max με 50 λιτρα στην ρεζερβα 1450.
Β.ΒΡΕΤΟΣ στις Αχαρναι υγρου ψεκασμου 5ης γενιας δικο του εγκεφαλο το συστημα ερχεται απο ολλανδια viale σε δικο του κιτ ξεχωριστα για καθε αυτοκινητο χερι στη μηχανη για ρυθμισεις δεν μπαινει (συνδεεται με υπολογιστη)το συστημα μπαινει και σε μηχανες τουρμπο και fsi.στη ρεζερβα 58 λιτρα 2-3 μερες τοποθετηση δεν ερχεσαι ουτε για σερβις ουτε για αλλαγη φιλτρου.κοστος 2100 Ε.και στους δυο δεν χανουμε αποδοσεις.Του λογοθετη μιλησες καθολου για υγρου ψεκασμου να δεις τι θα σου απαντησει?
Επισης πες μας και τι χρονο αναμονης δινουν....
Ουτε φιλτρο στο 5ης? Πως γενεν αυτο? Ενα φιλτρακι ολοι το αλλαζουν...
Επισης ο Μπιρμπος το 5ης το βαζει 1700 περιπου..γιατι ο αλλος τοσο πολυ?? -
η ερωτηση μου ειναι ποσο ασφαλη ειναι για τον κινητηρα μια τετοια μετατροπη και τι διαφορα εχουν οι 2 αυτες μεθοδοι ωστε να δικαιολογουν τα 600Ε διαφορα επισης ας μας πει καποιος που εχει κανει αρκετο καιρο την μετατροπη αν υπαρχουν καποια προβληματα μαζευω πληροφοριες γιατι θελω να το βαλω σε ενα focus 1600 120 hp
-
To 5ης εχει στην μπουκαλα μεσα μια ηλεκτρικη αντλια που στελνει με πιεση το υγρο υγραεριο στον κινητηρα. Ο εγκεφαλος αντιγραφει πληρως τον εργοστασιακο χωρις να ψανχει ο τεχνικος την καταλληλη ρυθμιση.
Το 4ης δεν εχει ηλεκτρικη αντλια και το αεριο φτανει σε αερια κατασταση στον κινητηρα (εχει υπαρχει διαφωνια οτι το αεριας μορφης κανει καλυτερη καυση απο το υγρης και οτι ειναι πιο ακινδυνο για τον κινητηρα,ετσι μου παν)
Επισης ο εγκεφαλος προγραμματιζεται με software για να πετυχουν τη χρυση τομη. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Β.ΒΡΕΤΟΣ στις Αχαρναι υγρου ψεκασμου 5ης γενιας δικο του εγκεφαλο το συστημα ερχεται απο ολλανδια viale σε δικο του κιτ ξεχωριστα για καθε αυτοκινητο χερι στη μηχανη για ρυθμισεις δεν μπαινει (συνδεεται με υπολογιστη)το συστημα μπαινει και σε μηχανες τουρμπο και fsi.στη ρεζερβα 58 λιτρα 2-3 μερες τοποθετηση δεν ερχεσαι ουτε για σερβις ουτε για αλλαγη φιλτρου.κοστος 2100 Ε.και στους δυο δεν χανουμε αποδοσεις.Του λογοθετη μιλησες καθολου για υγρου ψεκασμου να δεις τι θα σου απαντησει?
Επισης πες μας και τι χρονο αναμονης δινουν....
Ουτε φιλτρο στο 5ης? Πως γενεν αυτο? Ενα φιλτρακι ολοι το αλλαζουν...
Επισης ο Μπιρμπος το 5ης το βαζει 1700 περιπου..γιατι ο αλλος τοσο πολυ??προτεινει αεριο ψεκασμου γιατι η ιδια η μηχανη μετατρεπει την βενζινη σε αεριο ! αρα κατα αυτο καλυτερα το αεριο!αναμονη μεχρι νοεμβριο !!!ο βρεττος βαζει συστημα απο ολλανδια το προγραμματιζει υπολογιστης. χερι για πατεντες δεν μπαινει.γι αυτο το παραγγελνει το συστημα για το δικο σου αυτοκινητο απο ολλανδια,κανει 1μηνα περιπου! πας και φευγεις ουτε σερβις ουτε τιποτα
Υγραεριοκίνηση!