-
Σε ευχαριστώ ....
μπορείς να μου στείλεις πμ, για να μην κάνουμε και διαφήμιση ...
- που έκανες την μετατροπή και αν έμεινες ικανοποιημένος
- πόσο κόστισε
- πόσα xlm κάνεις το χρόνο ?
thanks ...
-
Οι αναλογία τιμής βενζίνης/υγραερίου, στο εξωτερικό, είναι η ίδια με της Ελλάδας ?
Αν είναι η ίδια, είναι αρκετά πιθανό να μην αλλάξει κι εδώ εις βάρος του αερίου, ανεβάζοντας τον φόρο ΕΚΤ στο υγραέριο... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Οι αναλογία τιμής βενζίνης/υγραερίου, στο εξωτερικό, είναι η ίδια με της Ελλάδας ?
Αν είναι η ίδια, είναι αρκετά πιθανό να μην αλλάξει κι εδώ εις βάρος του αερίου, ανεβάζοντας τον φόρο ΕΚΤ στο υγραέριο...Γαλλία
1,35 απλή αμόλυβδη
1,42 σούπερ αμόλυβδη
0,67 υγραέριο
1,24 πετρέλαιο +
1,15 πετρελαιο
0,87 Ε85 (αμολυβδη με 85 τοις εκατο αιθανόλη) -
thanks
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τι γενειάς είναι το σύστημα ? γιατί στα τελευταίας λένε, ότι δεν αυξάνεται ούτε η κατανάλωση σε λτ, σε σχέση με την βενζίνη.Το υγραέριο έχει σημαντικά μικρότερη θερμογόνο δύναμη από την βενζίνη και είναι αδύνατο να καίει ίδια λίτρα.
Εδώ βλέπω αύξηση πάνω από 30% σε λίτρα. http://www.icomitalia.it/ -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ποιο 1,40, σήμερα έβαλα με 1,52!!!
Καλά δεν ήξερες!!!…..δεν ρώταγες?……..δεν έψαχνες?. Περίμενες να αδειάσει το τανκ?….
Α.Για κοίτα καλύτερα από γράφω και μετά μιλάς!!!!
-
1,38 νομίζω είδα σήμερα, αύριο που θα βάλω θα σου πω.
Εσείς εκεί κάτω είστε τουρίστες και πρέπει να πληρώνετε.Σκέφτομαι να βάλω ένα σύστημα με υγραέριο αλλά πρέπει να μου κάνουν καλή τιμή στην εγκατάσταση, δεν πρόκειται να περιμένω χρόνια για να κάνω απόσβεση όπως με τους πετρελαιοκινητήρες.
(φτηνό σύστημα, μόνο με αισθητήρα λ) -
1,35 έβαλα εγώ σήμερα.
-
Με 8λτρ/100χλμ κατανάλωση (βενζίνη) υπολογίζω 3,5 λεπτά το χιλιόμετρο οικονομία αν βάλω υγραέριο.
Ένα φτηνό σύστημα το βάζω. -
Εγώ σκέφτομαι μετατροπή σε E85
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι μετατροπή σε E85Δεν συμφέρει. Καινούριο:
Ρεζερβουάρ
Αντλία καυσίμου
Σωλήνες καυσίμου
Μπεκ
Πρόγραμμα
ΑισθητήρεςΘα σου καίει (Ε85) τουλάχιστον 30% περισσότερα λίτρα από βενζίνη.
Μήπως έχεις καζάνι και φτιάχνεις τσίπουρο;
(έτσι συμφέρει) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1,35 έβαλα εγώ σήμερα.Σε ποιο πρατηριο εχει 1,35 και που ειναι αυτο ?
-
1.358 έβαλα σήμερα στο ΑΠ στο Μηδέν (στροφή Επανωμής).
Επίσης, βάζει καλή ποσότητα η αντλία του.Ένα φτηνό σύστημα υγραερίου με αισθητήρα λ (μονού σημείου) που μπορώ να βρω;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ένα φτηνό σύστημα υγραερίου με αισθητήρα λ (μονού σημείου) που μπορώ να βρω;
στο εμπόριο
-
Ο χρήστης babisv έγραψε:
1,35 έβαλα εγώ σήμερα.
Σε ποιο πρατηριο εχει 1,35 και που ειναι αυτο ?
Θεσσαλονίκη δυστυχώς...
-
Που Θεσσαλονίκη;
-
Μεσημέρι-Jet Oil
-
παιδια μετα απο οσα διαβασα θα κανω το βημα και θα καινω την μετατροπη στο c-max μου.μετα απο 5 χρονια που το εχω .η μονη εταιρια που ξερω στην αθηνα ειναι autogas hellas στον ρεντη!ξερει κανενας αλλος καμια αλλη εταιρια?τους εστειλα και e-mail για λεπτομερειες:
Το τελικό κόστος για σύστημα 4 γενειάς 4κυλίνδρων (omvl dream 1 χρόνο εγγύηση) για το όχημα σας είναι 1400Ε.,και για την 5η γενιά 4κυλίνδρων (icom jtg 2 χρόνια εγγύηση) )1750Ε με οποία φιάλη επιθυμείτε.(και τα δυο ΙΤΑΛΙΚΗΣ προελεύσεως)
.
Με το σύστημα 5ης γενειάς σε σχέση με τα 4ης γενειάς θα κερδίσουμε επιδόσεις σε σχέση με την βενζίνη.Ακόμα έχουμε λιγότερα εξαρτήματα και δεν χρειάζεται προγραμματισμός εγκεφάλου.Η εγκατάσταση διαρκεί περίπου δυο μέρες.
Ειναι πιο ασφαλες απο την βενζινη.
Ειναι νομιμο στα ΙΧ απο το 1999
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2104930205
Με εκτίμηση
Μπίρμπος Κωνσταντίνος
Υγραεριοκινηση AutoGas Hellas -
στο 5ης γενιάς δεν χρειάζεται προγραμματισμός του εγκεφάλου ???
μήπως μαζί με τις τιμές της βενζίνης τσίμπησαν και οι τιμές των συστημάτων αερίου ???
-
5ης γενιας μου προτεινουν και μενα, υποσχονται πολλα. Νομιζω οτι αξιζει αν οντως ισχυουν αυτα που λενε.
Στον Ρεντη παιδια ποσο χρονο αναμονης εχει λογο φορτου εργασιας? Λεω να παω την αλλη βδομαδα αλλα ακουω οτι θα με βαλουν μετα απο κανενα μηνα.
Υγραεριοκίνηση!