-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και οι δυο αστα να πανε είναι ο ένας δεν έχει σταθερό τηλ και διεύθυνση της εταιρίας του στο σιτε του και ο άλλος γράφει ότι έχει το μοναδικό σύστημα για fsi tsi κινητήρες κάτι το οποίο είναι μέγα ψέμα υπάρχουν 2-3 τουλάχιστον
Από το στόμα μου το πήρες ρε φίλε. Πως να εμπιστευθείς τετοιες καταστάσεις; Εντωμεταξύ το τι ακούγεται στην αγορά για το θέμα του γκαζιού είναι το κάτι άλλο. Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι του έβαλαν υγραεριοκίνηση 8ης γεννιάς .
καλά, αν πάτε να δείτε το -καινούργιο-κτίριο κ τί εξοπλισμό έχει ο τύπος θα παραμιλάτε
για το σαιτ, κ εγώ παραξενευτηκα
το μονο που μπορω να σκεφτω είναι μήπως επειδή εχει καινουργιες εγκαστασεις να μην εχει κανει update τα στοιχειαπαιδια σορυ. η σωστή e διευθυνση είναι:
http://www.autogaspower.gr/ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και οι δυο αστα να πανε είναι ο ένας δεν έχει σταθερό τηλ και διεύθυνση της εταιρίας του στο σιτε του και ο άλλος γράφει ότι έχει το μοναδικό σύστημα για fsi tsi κινητήρες κάτι το οποίο είναι μέγα ψέμα υπάρχουν 2-3 τουλάχιστον
Από το στόμα μου το πήρες ρε φίλε. Πως να εμπιστευθείς τετοιες καταστάσεις; Εντωμεταξύ το τι ακούγεται στην αγορά για το θέμα του γκαζιού είναι το κάτι άλλο. Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι του έβαλαν υγραεριοκίνηση 8ης γεννιάς .
καλά, αν πάτε να δείτε το -καινούργιο-κτίριο κ τί εξοπλισμό έχει ο τύπος θα παραμιλάτε
το μονο που μπορω να σκεφτω είναι μήπως επειδή εχει καινουργιες εγκαστασεις να μην εχει κανει update τα στοιχειαπαιδια σορυ. η σωστή e διευθυνση είναι:
http://www.autogaspower.gr/Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες. Εγώ αναφέρομαι στους www.vdmotorsport.gr και www.ngvautogas.gr . Ποιος από τους δύο είναι αυτός που θα πάθουμε πλάκα, ο ngv? Ένα κινητό επικοινωνίας έχει και σε αυτό δεν απαντάει. Επίσης στην σελίδα του αν μπεις στην φόρμα επικοινωνίας, δεν μπορείς να γράψεις γιατί κάθε 30' περίπου κάνει refresh και στα σβήνει. Είναι όλοι ...άστα να πάνε ρε γαμώτο. Με αυτά που βλέπεις αναρωτιέσαι τι σόι εγκατασταση θα σου κάνουν και πόσο παραμύθι θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν.
-
Ο χρήστης vageli_psaxou έγραψε:
http://www.autogaspower.gr/Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες. Εγώ αναφέρομαι στους www.vdmotorsport.gr και www.ngvautogas.gr . Ποιος από τους δύο είναι αυτός που θα πάθουμε πλάκα, ο ngv? Ένα κινητό επικοινωνίας έχει και σε αυτό δεν απαντάει. Επίσης στην σελίδα του αν μπεις στην φόρμα επικοινωνίας, δεν μπορείς να γράψεις γιατί κάθε 30' περίπου κάνει refresh και στα σβήνει. Είναι όλοι ...άστα να πάνε ρε γαμώτο. Με αυτά που βλέπεις αναρωτιέσαι τι σόι εγκατασταση θα σου κάνουν και πόσο παραμύθι θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν.
κανένας από τους δύο! σου έδωσα λαθος λινκ κ ονομα εταιρίας πριν
εγώ πήγα στην agp autogaspower που έχει αυτο το σαιτ: http://www.autogaspower.gr/
απλά θυμόμουν λάθος γιατί είχα μαζέψει στοιχεία από πολλες εταιριες, αφού έψαχνα ποιος ασχολείται με ac στην αθήνα -
ΠΡΟΣΟΧΗ στο ΠΟΥ + ΠΟΙΟΝ
ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ' να μην
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κανένας από τους δύο! σου έδωσα λαθος λινκ κ ονομα εταιρίας πριν
εγώ πήγα στην agp autogaspower που έχει αυτο το σαιτ: http://www.autogaspower.gr/
απλά θυμόμουν λάθος γιατί είχα μαζέψει στοιχεία από πολλες εταιριες, αφού έψαχνα ποιος ασχολείται με ac στην αθήναΚαι....για πες περισσότερα. Το έβαλες ή πήγες να πάρεις μάτι; Θα επικοινωνήσω πάντως. Ευχαριστώ.
-
από cson » 30/03/11 19:25
Τι εννοείς; έχεις ακούσει κάτι αρνητικό; γιατί έχω βάλει σε αυτόν το σύστημα zavoli και γενικά εως τώρα ειμαι ευχαριστημένος
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Sorry Πανικίδης λέγεται και μπορείς να βρεις πληροφορίες στο site της εταιρείας του: http://panikidis.com/
Κάποια στιγμή στο παλιό site που είχε, νομίζω οτι ανέφερε για Vialle. Τώρα δεν βλέπω κάτι σχετικό, αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις.
Να προσθέσω επίσης οτι είναι από τα ελάχιστα sites που έχει χρήσιμες πληροφορίες για τη νομοθεσία παρουσιάζοντας και τα σχετικά ΦΕΚ. Μελετώντας τα μπορεί κάποιος να δει κατά πόσο κάποιες εγκαταστάσεις είναι νομότυπες ή όχι. Ασχετα αν τελικά περνά ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο ή όχι...Να προσθέσω επίσης οτι γενικά, πολύ καλά λόγια έχουν ακουστεί και για αυτούς εδώ:
http://geartech.gr/lpg/
http://www.inctek.gr/news_LPG.htmΑπο geartech εχω πολυ καλη εντυπωση στο θεμα επικοινωνιας..απαντουν αμεσα στα email, φαινονται ψαγμενοι..θα περασω απο κει συντομα να δω.. Για τον Σπαθη του Ρεντη τι ακουγετε???
Εχω βάλει στο Σπάθη το σύστημα της zavoli και είμαι γενικά εως τώρα ευχαριστημένος. εσύ έχεις ακούσει κάτι αρνητικό γι αυτόν; με ενδιαφέρει αντικειμενικά, και πιστεύω ότι εδώ πρέπει να αντολλάσουμε απόψεις για τους εγκαταστάτες με βάση τις εμπειρίες μας οπότε θα περιμένω με ενδιαφέρον ότι μου πεις.
-
Για σας.Εχω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει και εχει την καλοσινη να απαντησει.Καθε 250,300χλμ αναβει λαμπακι για αισθητηρα λ σβηνω τη βλαβη και μετα απο 250,300χλμ παλι τα ιδια!Το αμαξι κατα τ'αλλα δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.Αλαξα και αισθητηρα λ αλλα παλι τα ιδια. Το υραεριο (προπανιο+βουτανιο) παιζει καπιο ρολο αν οι αναλωγιες δεν ειναι σωστες?ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
-
Δεν ανάβει λαμπάκι για αισθητήρα λ, ανάβει λαμπάκι για μείγμα καυσίμου.
Μπορεί να φταίει ο λ, μπορεί να φταίει κάτι άλλο.
Εσύ να ψάξεις το άλλο και όχι τον λ. -
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω ένα Peugeot 307 1,6 Xsi του 2002 με 150.000 χιλιόμετρα στην πλάτη. Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, ατρακάριστο χωρίς κανένα σημαντικό μηχανολογικό πρόβλημα μέχρι σήμερα. Έχω τον εξής προβληματισμό. Αξίζει να επενδύσω πάνω του και να βάλω αέριο; Όταν βάλατε εσείς αέριο, πόσα χιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητό σας; Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο όριο για την εγκατάσταση αερίου;Αποστόλης
-
από Apocikos » 31/03/11 21:22
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω ένα Peugeot 307 1,6 Xsi του 2002 με 150.000 χιλιόμετρα στην πλάτη. Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, ατρακάριστο χωρίς κανένα σημαντικό μηχανολογικό πρόβλημα μέχρι σήμερα. Έχω τον εξής προβληματισμό. Αξίζει να επενδύσω πάνω του και να βάλω αέριο; Όταν βάλατε εσείς αέριο, πόσα χιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητό σας; Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο όριο για την εγκατάσταση αερίου;Αποστόλης
Έχω ένα 307 leader 1,6 από Απρίλιο 05 με 145000Κm. Έβαλα υγραέριο το Δεκέμβριο που πέρασε με 138000Km. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Διαβάζοντας τόσο καιρό διάφορα για υγραεριοκίνηση πιστεύω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη σχετικά με το αν πρέπει να προχωρήσει στην τοποθέτηση ενός τέτοιου συστήματος ή όχι. Είναι ρίσκο με την έννοια ότι δεν υπάρχει εγγύηση σε αυτό που κάνεις αλλά και όταν πας να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο στις ίδιες συζητήσεις δεν καταλήγουμε; Σε κάποιους μπορεί ένα ίδιο αυτοκίνητο να έχει βγάλει πρόβλημα, σε άλλους να έχει βγει παλλικάρι και διάφορα τέτοια. Έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό αν το φοβάσαι ή όχι και βέβαια αυτό που θα καθορίσει αν αξίζει μια τέτοια κίνηση είναι το πόσο το χρησιμοποιείς. Σκέψου ότι εγώ έχω με τρία χρόνια λιγότερο περίπου τα ίδια χιλιόμετρα και ακριβώς επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά θεώρησα ότι άξιζε. Υπάρχουν κάποιοι που σε λίγους μήνες έκαναν απόσβεση.
Ότι χρειαστείς ρώτησε... Καλή απόφαση. -
Για τον Λογοθετη στο Ιλιον εχει κανεις αποψη? Ειναι ο πιο παλιος στο χωρο της υγραεριοκινησης με χαρτια και σχετικα φθηνες τιμες, αλλα δεν ακουω σχολια για αυτον...
-
Τον γνωριζω απο πολυυυ παλια,οταν το μαγαζι το ειχε ο πατερας του.Ειναι πολυ καλος γνωστης του αντικειμενου.
-
Καλημερα παιδια για τον εν λογω τεχνικο δεν εχω ακουσει τα καλυτερα..Προβληματα μετα την εγκατασταση και αντιμετωπιση του τυπου αντιπροσωπειας αυτοκινητων μετα τη πωληση...Εγω μενω Καλαμακι και εκανα την τοποθετηση σε εναν στην Ανακασα χωρις φρου φρου και αρωματα και το αμαξι δουλευει τελεια!!!!!!!!!!!!Πανω απο ολα επαγγελματιας και οχι γλυφτης και απαταιωνας...Τα λεφτα μας δινουμε.
-
Αγαπητοί,
Το κοντέρ σταμάτησε στα 47.000 km με υγραέριο. Το πρόβλημα που διαγνώστηκε είναι μάλλον η αντλία του συστήματος ICOM. Αν και δεν είναι ακόμη σίγουρο, το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι πλέον το σύστημα δεν αλλάζει σε υγραέριο ενώ έχει τουλάχιστον δυο γραμμές (πάνω από 20 λίτρα) στο ντεπόζιτο υγραερίου. Έχει κανείς άλλος θέμα με την αντλία ή αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα (δλδ. να μην γυρίζει σε υγραέριο και να ακούγεται ο ήχος ότι δεν υπάρχει υγραέριο - 3 και περισσότερα μπιπ?).
Το μόνο θετικό είναι ότι οι συνεργάτες του συστήματος στη πόλη που μένω (δεν θα κάνω διαφήμιση) είναι πολύ καλοί και βρήκανε το πρόβλημα. Όταν αλλάξουμε την αντλία ή όταν επιλυθεί το πρόβλημα θα σας ενημερώσω, αφού είναι πολλοί αυτοί που έχουν 5ης γενιάς αλλά δεν ξέρω αν έχουν φτάσει σε τόσα πολλά χιλιόμετρα (τα έκανα σε λιγότερο από ένα χρόνο).
Επειδή εμπιστεύομαι την εταιρία, ελπίζω σε σύντομη επαναλειτουργία με περισσότερα χιλιόμετρα με υγραέριο και σύστημα 5ης γενιάς. Ας ελπίσουμε ότι έγινε τυχαία μόνο στο αυτοκίνητό μου...
Περιμένω σχόλια από όλους...(της 4ης γενιάς μην παίρνετε και φόρα καθώς στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και σε παρόμοια χιλιόμετρα!).
-
Παλιότερα είχαν αναφερθεί πολλά προβλήματα με διαφόρων τύπων αντλίες που χρησιμοποίησε κατά καιρούς η icom.
Υποτίθεται οτι από πέρυσι (προς το τέλος του χρόνου) είχε βγάλει νέο εγκέφαλο και αντλία που αντιμετώπιζε τα προβλήματα που είχε το jtg. Και είναι αλήθεια οτι το τελευταίο διάστημα δεν έχουν αναφερθεί κάποια ιδιαίτερα προβλήματα σε forums σχετικά με την υγραεριοκίνηση.
Ίσως ήσουν και τυχερός που έκανες τόσα χιλιόμετρα πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα που βεβαίως πρέπει να καλυφθεί από την εγγύηση. Το κόστος της αντλίας ήταν περίπου 350 ευρώ πέρυσι αν θυμάμαι καλά... -
Δεν μας λες αν η αντλία θα αλλαχθει στην εγγύηση, η θα την πλήρωσεις 4-5 κατοσταρικα που κάνει.
Αν την πληρώσεις κρίμα την 5η γενιά, της 4ης οι αντλίες έχουν 60 - 80 ευρω.
Δεν μας λες τη διάφορα που πληρωσες στο σύστημα σου σχετικά με την 4η γενιά
Δεν μας είπες ότι έχεις ιταλικό σύστημα όπου όσο καλη η τεχνολογία της 5ης τα επιπλέον μέρη του Ιταλού δεν παύουν να είναι ιταλικά με τις ιταλικές παιδικές ασθένειες μπεκ εγκέφαλοι κτλ.
Υπάρχουν αυτοκίνητα με 4ης γενιάς συστηματα που έχουν γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να μείνουν απο αντλία καυσίμου.
Κοιτα λίγο προς Ολλανδία μεριά να δεις τι υλικα βάζουν οι άνθρωποι viale & prins και σε 4η και 5ης γενιά και πες μας
Φιλικά dathens
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Δεν μας λες αν η αντλία θα αλλαχθει στην εγγύηση, η θα την πλήρωσεις 4-5 κατοσταρικα που κάνει....
Κοίτα λίγο προς Ολλανδία μεριά να δεις τι υλικα βάζουν οι άνθρωποι viale & prins και σε 4η και 5ης γενιά και πες μαςΦιλικά dathens
Προφανώς και θέλεις σύγκριση μεταξύ 4ης και 5ης. Ας το κάνουν οι ειδικοί και αυτοί που ξέρουν. Όταν βρείς κάτι επίσημο σε περιοδικό ή δημοσιευμένο έλα να το συζητήσουμε.
Την εγγύηση της αντλίας δεν την ανάφερα γιατί απλώς εννοείται, και εννοείται γιατί μιλάμε για ICOM. Αν έχεις διαφορετική άποψη και ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε απλώς ενημέρωσέ μας. Δες λίγο προς Αυστραλία, Αμερική και δες αν υπάρχει εταιρία που να συναγωνίζεται την ICOM...
Και προφανώς δεν υπερασπίζομαι την εταιρία (αφού άλλωστε εγώ έχω το πρόβλημα...) αλλά ο λόγος που έγραψα το μήνυμα στο φόρουμ είναι να δούμε μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι η αντλία αλλά η κακή εγκατάσταση...
-
Δεν φερνουμε σε αντιπαραθεση συστηματα αεριου ψεκασμου που εχουν γραψει απειρα χιλιομετρα με τη νεα τεχνολογια της icom που εχει ακομη παιδικα προβληματα. Αν λυθουν αυτα πιστευω θα ειναι ισαξια με του αεριου ψεκασμου, μπορει και καλυτερα, αλλα θελει παρα παρα πολλα χρονια να το αποδειξουν.
Επισης η αντλια ειναι ενα ακριβο εξαρτημα(που οπως βλεπω μαλλον αναλωσιμο)με αρχικη εγγυηση μονο 2 χρονια.
-
Πρώτον, δεν είπα ότι 100% φταίει η αντλία και 2ον όταν φτάσoυμε στα 100.000 km τότε ξαναμιλάμε...Ποτέ δεν είπα οτι της 5ης γενιάς είναι καλύτερα αλλά έχω δει και εντυπώσεις από 4ης γενιάς, οπότε όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Υγραεριοκίνηση!