-
ΠΡΟΣ:gasdino
Τι ρυθμιση σου κανανε για το ρελαντι;Πως και δεν εβαλες το 6ης γενιας συστημα της VIALLE;Το τσεκαρες καθολου;
-
Ο χρήστης gregory1984 έγραψε:
Τί επισκευή?αλλαγη φλοτερ
-
η ρυθμιση εγινε για την λειτουργια της πιεσης του πνευμονα. ηταν μικρη το μειγμα αντιθετα με οτι εδω μεσα μου ειπαν ηταν
πλουσιο και αυξηθηκε λιγο η πιεση στο ρελαντι. μου εξηγησαν οτι ο πνευμονας εχει μια μεμβρανη η οποια ειναι ευαισθητη στις
αυξομειωσεις της θερμοκρασιας κυριως οταν ειναι κρυο και αν ζεις και σε περιοχες με χαμηλη εξωτερικη θερμοκρασια . τωρα
σχεδον σε μια διδρομη 20 και χλμ δεν το εκανε παρα σαν αυξομειωση 100-200 στροφες μονο.
vialle δεν εβαλα πρωτον γιατι διαβασα αγγλικα site με αποψεις πανω στο lpg χρονια πισω που ελεγαν για την prins μονο καλα
λογια, ειχε ηδη βαλει σε tfsi 2000cc απο το 2007 και περα, συνιστα ανεπιφυλακτα flashlube σε ολα τα αυτοκινητα που βαζει lpg
ενω αλλοι αντιθετα δεν συνιστουν, χρησιμοποιουν αναλωσιμα απο ιταλια ( πολυβαλβιδες, 8αρες παροχες και αλλα αναλωσιμα)
που περιεργως αν και ιταλικα ειναι κορυφαια στην κατηγορια τους και κυριως η vialle δεν ειχε ακομα για αυτοκινητο με προγραμμα τυπου revo εξελιξει το συστημα της και ο εδω dealer με ειχε στην αναμονη αρκετο καιρο. -
Ο χρήστης ml350 έγραψε:
Καλησπέρα,
Θα ήθελα την βοήθεια σας.
Έχω ένα ML350 - 2006 με 98000 χλμ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον την εγκατάσταση υγραερίου γιατί έχει γίνει ασύμφορο εντελώς. Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ σαν 1ο αυτοκίνητο πλέον και τα χιλιόμετρα που διανύω τον χρόνο είναι περίπου 20-25000 χλμ. Έχω μιλήσει με διάφορους γι'αυτο το θέμα αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη! Μου έχουν πει για το PRINS και ότι είναι το ιδανικό για το αυτοκίνητο μου. Έψαξα λίγο αλλά είδα ότι ο αντιπρόσωπος του στην Ελλάδα βρίσκεται στα Ιωάννινα. Έχει κανείς εμπειρία για τον συγκεκριμένο σύστημα και κόστος? Τι κατανάλωση θα δω αν το φορέσω? Αξίζει να πάω στα Ιωάννινα απο Αθήνα για την τοποθέτηση του?Όποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΕυχαριστώΔεν έχεις διαβάσει το φόρουμ κανε μια αναζήτηση ml350 και θα βρεις ότι θες. Στο μεταξύ κοιτα εδώ και θα λυθούν όλες οι απορίες σου viewtopic.php?f=6&t=13461&start=3450#p2093052
Το αμάξι σου θα πρέπει κατα τη γνώμη μου να βάλεις το σύστημα της prins με το πακέτο την ειδική χαρτογράφηση , και εγκατάσταση που δίνει η prins βιδα βιδα αν θέλεις και έχεις χρόνο και χρημα παράγγειλε την ειδκη δεξαμενη των 95 λίτρων για ml 350 dedicated για το w164 2005 - 2010 Για ότι άλλο θες εδώ είμαστε 4000 χιλ με το ml έχω να βάλω βενζίνη απο τον Δεκέμβριο και έχω κάνει απόσβεση απο τα καύσιμα 500 ευρω σε 3 μήνες !!! -
Σημερα πήγα και έβαλα υγραέριο στην πάτρα 0,83 € παρακαλώ... αντε νε δούμε που θα πάει !!!!!!
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
...
Έχω βάλει το BRC se colt 1,3 και είδα μία κατάσταση που είχε τον συγκεκριμένο κινητήρα στους ευαίσθητους από πλευράς βαλβίδων. Αντίθετα η prins kai VIALLE δεν το έχουν σε παρόμοιες καταστάσεις που εκδίδουν κατά καιρούς.
Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος.Μπορείς να στείλεις το αρχείο με τους ευαίσθητους από πλευράς βαλβίδων κινητήρες της BRC;
Μία λίστα που έχω από τη Vialle (http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upl ... shi_NL.pdf) έχει μερικά mitsubishi μαρκαρισμένα σαν 2fuel. Αυτά μάλλον έχουν πιο μαλακές βαλβίδες και ψεκάζει που και που και λίγη βενζίνη μαζί με το υγραέριο για μείωση θερμοκρασίας-λίπανση κτλ.
Για 'λαδιέρα' ο γνωστός εγκαταστάτης της vialle στην Ελλάδα είναι μαλλον αρνητικός. (Με την λογική ότι δεν χρειάζεται αν θυμάμαι καλά και όχι ότι κάνει κακό) -
Εχει κανεις αποψη για τους ρυθμιστες αβανς (timing advance regulator) ? ρυθμιζει το αβανς οταν λειτουργει με υγραεριο κοστιζει καπου 100 Ε. Δημιουργει προβλημα στα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου?
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
τωρα θα γινει σεισμος ....... για ολους τους απιστους που βλεπουνε παντου φαντασματα. σημερα εχοντας κανει 204χλμ στο κοντερ πηγα για ρυθμιση και αμεσως μετα ξαναφουλαρα στο πρατηριο κοντονη 27 ρεντη με 0.770ε. λοιπον τα ψεματα τελος...
γεμισα με 12ε δηλαδη 15.58λιτρα δηλαδη ακαψε 7.63λιτρα/100χλμ. τωρα ομως φιλοι μου κρατησα και την αποδειξη του πρατηριου και την φωτογραφια του Trip computer που δειχνει τα 204χλμ. θα τα ανεβασω μεσω photobucket αλλιως θα σας δωσω τους κωδικους για να τα δειτε μονοι σας!!!!Δε χρειάζεται να μας δώσεις ούτε κωδικούς ούτε να ανεβάασεις την απόδειξη...
Αυτό που δεν μας είπες πάλι είναι πού τα έκανες τα 204 χλμ.
Που και πάλι ένα νούμερο δε λέει τίποτε αν δεν το συγκρίνεις με κάτι ανάλογο (π.χ. παρόμοια διαδρομή με βενζίνη και γέμισμα αμέσως μετά ώστε να δούμε τι καίει και με βενζίνη).
Νομίζω οτι δεν μας έχεις πει ποια ήταν η μέση κατανάλωση με βενζίνη πριν τη μετατροπή για κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα.Δεν μας εχει πει και ουτε προκειτε.... Ο τυπος ειναι απαλευτος !!!!!! Δεν εχει μετρησει ποτε με βενζινη τι καιει περα απο το τι λεει το trip computer......και ουτε προκειτε γι'αυτο ας τελιωνει η συζητηση.
-
Μιλώντας με τον εγκαταστατη του τυπου με το octavia μου ειπε οτι οντως παρουσιαζει χαμήλη καταναλωση ακομα και απο την βενζινη πραγμα περιεργο και γι αυτον δεν το εχει ξαναδει μου ειπε αλλα θα περιμενει και το 2ο που εφτιαξε να δει τι λεει μιας και αυτο το συστημα της prins ειναι το 1ο που μπήκε στη Ελλαδα και ήλθε κλειδωμένο απο την Ολλανδια δηλαδη μου ειπε οτι δεν εκανε τιποτα και ουτε μπορει να κανει στο συστημα μονο το εβαλε βαση των οδηγιων της PRINS. τωρα αν συμβαινει λογω των παραπανω οκτανιων του αεριου ειναι παραξενο αλλα οχι απιθανο , ειδωμεν
-
προς astrag.1.6jtg
κανε ενα κοπο και πηγαινε photobucket.com να δεις τις φωτογραφιες που εχω με τα χλμ και την αποδειξη του πρατηριου.
εχω αλλαξει στην ζωη μου 5 αυτοκινητα και 4 μοτο λες να μην ξερω να μετραω καταναλωσεις; εχουμε και ενα πτυχιο
θετικων επιστημων και απο παλια γνωριζουμε σαν παιδια την μεθοδο των τριων!!!!!!!!!
σιγουρα με το icom που εχεις βαλει εχεις μια αυξηση 20% στα λιτρα γι αυτο και δεν θελεις να πιστεψεις οτι σας λεω.
θα συνεχισω σε καθε φουλαρισμα να σας ενημερωνω μεχρι να εμφανισθει και αλλο τsi με υγραεριο και τοτε να δουμε
αν οι φωτογραφιες του κινητου και οι αποδειξεις των πρατηριων ειναι μαιμου!!!!!!!
εχω στα χερια μου εντυπο εταιριας υγραεριου που λεει οτι με το συστημα της εχει 30% αυξηση καταναλωσης με χρηση υγραεριου
με μετρησεις 225κμ και χρονο δοκιμης 4 ωρες και 20 λεπτα σε δυο διαφορετικα αυτοκινητα .αλλα δεν ειναι η prins και τα αυτοκινητα δεν εχουν αμεσο ψεκασμο................... -
προς dathens
ο τυπος με το octavia (εγω δηλαδη)πηγε σημερα στον εγκαταστατη του και του εδειξε καταματα!!!! αυτα που γραφει εδω μεσα και που
ειναι φωτογραφημενα στο κινητο του. ο εγκαταστατης δηλωσε οτι αρχιζουν και παιρνουν πληροφοριες και καλα κανουν, γιατι δεν αξιζει να
μπλεξεις με υγραεριο και να εχεις καταναλωσεις 20-30% απο οτι με βενζινη. εξαλλου στο prinsautogas.com λεει ρητα τα περι
καταναλωσης στα tsi .
το τριημερο που θα βγω ταξιδακι 130-140 χαλαρα θα σας πω νεα απο καταναλωσεις υγραεριου και τοτε θα παρω την ψηφιακη βιντεοκαμερα για να πιστεψουν και οι πιο απιστοι -
Ο χρήστης huskarl έγραψε:
...
Έχω βάλει το BRC se colt 1,3 και είδα μία κατάσταση που είχε τον συγκεκριμένο κινητήρα στους ευαίσθητους από πλευράς βαλβίδων. Αντίθετα η prins kai VIALLE δεν το έχουν σε παρόμοιες καταστάσεις που εκδίδουν κατά καιρούς.
Αν μπορεί ας με διαφωτίσει κάποιος.Μπορείς να στείλεις το αρχείο με τους ευαίσθητους από πλευράς βαλβίδων κινητήρες της BRC;
Μία λίστα που έχω από τη Vialle (http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upl ... shi_NL.pdf) έχει μερικά mitsubishi μαρκαρισμένα σαν 2fuel. Αυτά μάλλον έχουν πιο μαλακές βαλβίδες και ψεκάζει που και που και λίγη βενζίνη μαζί με το υγραέριο για μείωση θερμοκρασίας-λίπανση κτλ.
Για 'λαδιέρα' ο γνωστός εγκαταστάτης της vialle στην Ελλάδα είναι μαλλον αρνητικός. (Με την λογική ότι δεν χρειάζεται αν θυμάμαι καλά και όχι ότι κάνει κακό)Την κατάσταση την είχε ο εγκαταστάτης και δεν την έχω δει στο επίσημο site BRC.
Εάν κανένας ξέρει Γερμανικά τι σημαίνει η έκφραση: vloer niet vlak! -
Gasdino, φορώντας Revo1, είναι λάθος να συγκρίνεις καταναλώσεις βενζίνης-υγραερίου, γιατί στην ουσία συγκρίνεις την χαρτογράφηση του Revo με αυτήν του υγραερίου. Έχεις κάποιον πεντάβολτο λάμδα με το αντίστοιχο οργανάκι για να επιβεβαιώσεις ότι καίνε τα ίδια μίγματα? Μήπως τουρμπισμένος με το Revo έριχνε 12:1, ενώ τώρα ρίχνει το απολύτως απαραίτητο 13.5:1? Μήπως το υγραέριο είναι παντού πιό συντηρητικό από το Revo, ή ότι το Revo ήταν παντού πιό 'γεναιόδωρο' σε βενζίνη, χωρίς να χρειάζεται? Μήπως μειώνεις την διάρκεια ζωής του κινητήρα χωρίς να το ξέρεις?
Είσαι και των θετικών επιστημών, οπότε θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι όταν έχεις ένα καύσιμο 25% λιγότερης θερμογόνου δύναμης, πρέπει να ρίξεις 25% παραπάνω ποσότητα, αν όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Αν λοιπόν η τωρινή σου ρύθμιση είναι η σωστή, τότε το Revo έριχνε 30-35% παραπάνω από το σωστό. Αλλιώς η Prins κάνει αλχημεία μέσα στον κινητήρα σου και ανατρέπει τους νόμους της φυσικής...
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
...
Για 'λαδιέρα' ο γνωστός εγκαταστάτης της vialle στην Ελλάδα είναι μαλλον αρνητικός. (Με την λογική ότι δεν χρειάζεται αν θυμάμαι καλά και όχι ότι κάνει κακό)Την κατάσταση την είχε ο εγκαταστάτης και δεν την έχω δει στο επίσημο site BRC.
Εάν κανένας ξέρει Γερμανικά τι σημαίνει η έκφραση: vloer niet vlak!Ολλανδικά είναι και σημαίνει 'το δάπεδο/πάτωμα δεν είναι επίπεδο'
-
Γεια σας παιδια,εχω ενα Α4 μοντ2006.φουλαρει με 115Ε περιπου και μου παει καπου στα 700χλμ.σκεφτομαι να το κανω μετατροπη να κινειτε με υγραεριο,θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος με ποσο θα φουλαρω μια δεξαμενη εστω 70λτ που ειναι και της βενζινης και ποσα χλμ αυτονομια θα εχω σε συγκριση με τη βενζινη
-
επισης να μου πειτε και τα μειονεκτηματα της υγαεριοκινησης περα απο το κοστος της μετατροπης το οποιο γνωριζω,δλδ κοστος σερβις καθε ποτε γινετε ασφαλεια κ.α.
-
προς asteris
το αυτοκινητο δεν ειναι μονο με revo1. εχει 2 ελευθερα τελικα εξατμισης made in italy ,εχει φιλτρο bmc ελευθερης ροης, εχει μπουζι denso iridium ik22 για οσους φερουν τι εστι iridium. οταν πηγε στην cargate ειχε ολοκληρη φιλτροχοανη με σιλικονουχα
υποδοχη και εξω τελειως το φιλτροκουτι,και περιεργως εδειχνε μειγμα φτωχο με αποτελεσμα κοψιματα μετα τις 3000 στρ
που τουρμπιζει. με την επιστροφη του φιλτρουκουτιου τα κοψιματα ελαχιστοποιηθηκαν. η καταναλωση στο αυτοκινητο με revo1
ειναι μικροτερη χαμηλα μεχρι 3000 στροφες (140χλμ ενδειξη κοντερ) μεσα στην πολι και ειδικα εξω σε εθνικη με τετοιες ταχυτητες. το αυτοκινητο στο laptop εδειξε 36Nm ροπη και απο τον εγκαταστατη θα το πανε για δυο δυναμομετρησεις μια με καθε καυσιμο. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν τιθεται θεμα μιγματος πλουσιο η φτωχο, ισως πριν την πρωτη ρυθμιση ηταν και λιγο πιο πλουσιο απο οτι ειπαν, τα λιτρα που καιει με υγραεριο δεν τα βλεπω ουτε με βενζινη ιταλικη και επιμενω οτι αμεσος
ψεκασμος και υγραεριο ισοδυναμουν μονο με βενζινη 100 οκτανιων και οχι νερακι που βαζουμε εδω.
για την ποιοτητα της εν ελλαδι βενζινης επιμενω γιατι σε μοτοσυκλετες που καθαριζα σχεδον καθε μηνα μονος μου τα καρμπυρατερ 4 εν σειρα keihin η mikuni εβρισκα μεσα χωμα κανονικο!!!!!! -
Ο χρήστης lelis έγραψε:
Γεια σας παιδια,εχω ενα Α4 μοντ2006.φουλαρει με 115Ε περιπου και μου παει καπου στα 700χλμ.σκεφτομαι να το κανω μετατροπη να κινειτε με υγραεριο,θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος με ποσο θα φουλαρω μια δεξαμενη εστω 70λτ που ειναι και της βενζινης και ποσα χλμ αυτονομια θα εχω σε συγκριση με τη βενζινηΤο κόστος όπως και της βενζίνης δεν είναι σταθερό αλλά ανεβοκατεβαίνει όπως επίσης έχει και σημαντική διαφορά από περιοχή σε περιοχή. Μπορείς να βρεις μια σχετικά ανανεωμένη λίστα με της τιμές και τα πρατήρια LPG στο http://www.gasprice.gr Η κατανάλωση σου σε λίτρα / 100km θα είναι **τουλάχιστον **10% παραπάνω σε λίτρα υγραερίου και έχει μεγάλη σχέση με το σύστημα που θα εγκαταστήσεις και οι ρυθμίσεις της ECU του υγραερίου. Δηλαδή αν π.χ. με βενζίνη έκαιγες 10 λ/100 κμ να υπολογίζεις τουλάχιστον 11 άν όχι 12. Μια δεξαμενή 70 λίτρων που αναφέρεις 'έστω' να ξέρεις είναι αρκετά μεγάλη και θέλεις οπωσδήποτε τόσο μεγάλημάλλον θα πρέπει να θα θυσιάσεις μέρος του χόρου αποσκευών αφού μάλλον θα πάς σε λύση κυλινδρικής (σαν λουκάνικο). Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις δεξαμενή που μπαίνει στην θέση του εφεδρικού τροχού (αντικαθιστοντας τον απο κιτ επισκευής ελαστικού) οπότε δεν χάνεις χώρο ή αν θες και γίνετε λόγο διαμέτρου μπορείς να σηκώσεις και λίγο το καπάκι από το πάτωμα βάζοντας μια λίγο πιο ψηλή δεξαμενή αλλά χάνεις μερικά εκατοστά απο το ύψος του χόρου αποσκευών αλλά απο όσο ξέρω δεν βγαίνουν σε τόσο πολλά λίτρα. Το πιο συνηθισμένο που ακούω είναι 45 έως 60 λίτρα. Το θέμα της δεξαμενής πάντως είναι πιο πολυ πρακτικό και υποκειμενικό και μάλλον οι εγκατστάτες θα σε διαφωτίσουν πιο πολύ. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι σύμφωνα με την νομοθεσία η δεξαμενή γεμίζει στο 80% της ονομαστικής της χορητικότητας για λόγους ασφαλείας. Οπότε αν βάλεις δεξαμενή 70λιτρα -20% = 56 λίτρα χωρητικότητας. Αν το διαιρέσεις με την κατανάλωση βρίσκεις την αυτονομία. όσον αφορά τα χρήματα που θέλεις στην συγκεκριμένη περίπτωση με την γεναιόδωρη τιμή αν μένεις στην στην Αττική 0.8 θα πληρώσεις 44.80 Euro. Σαν γενικός κανόνας με την χρήση υγραερίου έχεις **περίπου ** 40% οικονομία στα χρήματα που ξοδεύεις για κίνηση συγκρινόμενο με την απλή αμόλυβδη 95 οκτανίων. Επίσης να υπολογίσεις την την πολύ μικρή κατανάλωση την βεζίνης εκκίνησης ( εμένα προσωπικά είναι περίπου 10 λίτρα ανα 2000 χιλίομετρα) Τέλος όσον αφορά την ασφάλεια της χρήσης του υγραερίου με τα συστήματα ασφαλείας που έχει είναι εξίσου αν όχι ασφαλέστερο από την βενζίνη. Σχετικά με τη συντήρηση του συστήματος εκτός απο ένα φίλτρο υγραερίου αξίας περίπου 10 euro ανα αρκετές δεκάδες χιλόμετρα δεν θέλει προγραμματισμένη συντήρηση. Τέλος σύμφωνα με την νομοθεσία η δεξαμενή θέλει αντικατάσταση ανα 10 χρόνια.
-
Γεια σας παιδιά! Σήμερα πήγα και φούλαρα στην Δεκελείας στο Μενίδι με τιμή 88/lit. Το ντεπόζιτο γέμισε με 57lit. ενώ είναι 68lit -20% που μου είχανε πει θα παίρνει 54lit. Εμένα πήρε 57 αυτό σημαίνει οτι με έκλεψε η έτυχε και πήρε τόσο?
-
Ο χρήστης gasdino έγραψε:
προς astrag.1.6jtg
κανε ενα κοπο και πηγαινε photobucket.com να δεις τις φωτογραφιες που εχω με τα χλμ και την αποδειξη του πρατηριου.
εχω αλλαξει στην ζωη μου 5 αυτοκινητα και 4 μοτο λες να μην ξερω να μετραω καταναλωσεις; εχουμε και ενα πτυχιο
θετικων επιστημων και απο παλια γνωριζουμε σαν παιδια την μεθοδο των τριων!!!!!!!!!
σιγουρα με το icom που εχεις βαλει εχεις μια αυξηση 20% στα λιτρα γι αυτο και δεν θελεις να πιστεψεις οτι σας λεω.
θα συνεχισω σε καθε φουλαρισμα να σας ενημερωνω μεχρι να εμφανισθει και αλλο τsi με υγραεριο και τοτε να δουμε
αν οι φωτογραφιες του κινητου και οι αποδειξεις των πρατηριων ειναι μαιμου!!!!!!!
εχω στα χερια μου εντυπο εταιριας υγραεριου που λεει οτι με το συστημα της εχει 30% αυξηση καταναλωσης με χρηση υγραεριου
με μετρησεις 225κμ και χρονο δοκιμης 4 ωρες και 20 λεπτα σε δυο διαφορετικα αυτοκινητα .αλλα δεν ειναι η prins και τα αυτοκινητα δεν εχουν αμεσο ψεκασμο...................Eπιδη εδω δεν ειναι χωρος για να επιδεικνύουμε τα ''προσόντα'' μας, ποιος την εχει ''πιο μεγαλη'' και τα σχετικα-δεν θα επιμεινω αλλο σε αυτη την συζητηση. Πληροφοριακα, τις φοτο σου τις ειδα και επιμενω σε οτι ειχα πει. Οσο για το icom, μετρημένο χθες σε διαδρομη πρεβεζα(φουλαρισμενος απο λουρο)-γιαννενα(στο αλλο πρατηριο Φαρμακη) καταναλωση μετα το γεμισμα : 5.7/100χλμ !!!! Σε αντίστοιχη διαδρομη με βενζινη ειχα 5,2lt/100 (80χλμ μεση λογο κινησης). Εσυ που εισαι των θετικων επιστημών κανε την μεθοδο και πες μας ποσο βγαινει....
Gasdino, φορώντας Revo1, είναι λάθος να συγκρίνεις καταναλώσεις βενζίνης-υγραερίου, γιατί στην ουσία συγκρίνεις την χαρτογράφηση του Revo με αυτήν του υγραερίου. Έχεις κάποιον πεντάβολτο λάμδα με το αντίστοιχο οργανάκι για να επιβεβαιώσεις ότι καίνε τα ίδια μίγματα? Μήπως τουρμπισμένος με το Revo έριχνε 12:1, ενώ τώρα ρίχνει το απολύτως απαραίτητο 13.5:1? Μήπως το υγραέριο είναι παντού πιό συντηρητικό από το Revo, ή ότι το Revo ήταν παντού πιό 'γεναιόδωρο' σε βενζίνη, χωρίς να χρειάζεται? Μήπως μειώνεις την διάρκεια ζωής του κινητήρα χωρίς να το ξέρεις?
Είσαι και των θετικών επιστημών, οπότε θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι όταν έχεις ένα καύσιμο 25% λιγότερης θερμογόνου δύναμης, πρέπει να ρίξεις 25% παραπάνω ποσότητα, αν όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Αν λοιπόν η τωρινή σου ρύθμιση είναι η σωστή, τότε το Revo έριχνε 30-35% παραπάνω από το σωστό. Αλλιώς η Prins κάνει αλχημεία μέσα στον κινητήρα σου και ανατρέπει τους νόμους της φυσικής...
Ναι, τωρα τον έπεισες Ποιων επιστημών, δεν βλεπεις τι ποστάρει ?
Και οπως ειπα, δεν ξαναασχολούμε με το συγκεκριμενο και συγνωμη σε οποιον τον κουρασα
Υγραεριοκίνηση!