-
γενικα τα προσθετα δεν με εχουν πεισει για τη χρησιμοτητα τους, ακομα και η ελεγχομενη απο εγκεφαλο λαδιερα.
ο μεικτος ψεκασμος με βενζινη δειχνει να προστατευει πολυ καλυτερα.
το βασικο ειναι οδηγηση με οχι ψηλα φορτια. -
Ως τεχνικός δεν σε πείθουν απο τα αποτελεσματα που βλέπεις απο πελάτες σου. Η λαδιερα είναι κατι που απαιτεί 80% συμμετοχη απο τον ιδιοκτήτη με ενοχλητικα συχνη ρύθμιση.
Εγώ για το δικο μου με jlm και διακλαδωτη ανα κύλινδρο βλέπω εδώ και 50.000χλμ μετα απο ελεγχο στα διάκενα να μην έχει κλείσει καθόλου. Βέβαια η σωστη ρύθμιση της τόσο τακτικά που το απαιτεί είναι κουραστική. Εμένα λοιπον με σωστή χρήση της λαδιερας έχει αποτέλεσμα.
Τα φορτία πως γίνεται να τα αποφυγεις ? Και τις ανηφόρες σου θα ανεβεις και το κλιμα θα αναψεις, και την προσπεραση σου θα κανεις. -
η ηλεκρονικα ελεγχομενη δεν χρειαζεται ρυθμιση οπως οι απλες υποπιεσης, ακομα και με αυτες εχω 3 περιπτωσεις με προβλημα με κοντα στα 50000km.
να αποφυγεις τελειως τα φορτια δεν μπορεις αλλα μπορεις να τα περιορισεις σε αρκετα μεγαλο βαθμο ειδικα για τις εντος πολης μετακινησεις. και εκει που χρειαζεται η βοηθεια αναλαμβανει ο μεικτος ψεκασμος αν τον εχεις ενεργοποιησει απο χαμηλες στροφες. -
Οι ηλεκτρονικες δεν ξέρω γιατί αλλά καταναλώνουν πολύ λίγο λάδι, βλέπω 400 ml να κρατάνε 8000 χλμ και κατι τέτοια τρέλλα που δεν αντίστοιχουν σε 1ml ανα λίτρο υγραερίου που καταναλώνεται και είναι το ιδανικό. Θα μου πεις η ηλεκτρονική λαδιερα ψεκάζει μονο οταν απαιτειται, εγώ παλι έχω κάποιους ενδοιασμούς. Η απλή υποπίεσης στα φορτία δεν κάνει κάτι, όμως έχει κανει απο πριν το απαραίτητο φιλμ προστασιας.
-
Υπάρχει κανείς εδώ που να ΚΑΤΕΧΕΙ το STAG 4. Έχω πολλές απορίες και πρέπει να τις αποσαφηνίσω. PM
-
καλησπερα εχω ενα κορσα 99 το δεκαεξαβαλβιδο,σκεφτομαι για υγραεριο,ηθελα να ρωτησω ποιες μαρκες ειναι συμβατες με τον αυτοκινητο/κινητηρα μου,η αλλιως ποιες μαρκες εχουν βγαλει πολλα χιλιομετρα με το κορσακι χωρις θεματα σε βαλβιδες η κατι αλλο,(γνωριζω οτι περα απο το κιτ που θα επιλεξω απαιτηση για ορθη λειτουργια ειναι να γινει σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο),ειδα σε φορουμ καποια σχολια για brc και vialle,αλλα βρηκα επισης και αρνητικα για την brc να εχει το κορσα blacklisted αν και εχω την εντυπωση οτι αναφεροταν για ποιο καινουριο μοντελο/κινητηρα,
οποιος εχει κορσακι παλιο - εχει βαλει και ειναι οκ τα φωτα του(αν γινεται εκτος απο μαρκα κιτ να μου πει και συνεργειο)
υγ επισης να βαλω και λαδιερες η να ψαξω κατι αλλο???(ειδικα μπεκ η οτιδηποτε αλλο??)
-
ταλαιπωρηθηκα για το θορυβο γιατι δε μου βαλαν το ελαστικο καλυμμα της αντλιας. Ετσι αναγκαστηκα να βαλω πολλη χονδρη μονωση.
Τωρα για να μπει πρεπει το ελαστικο περιβλημα της αντλιας πρεπει να ξεσυνδεθουν οι συνδεσεις και να πεταξεις ολο το υγραεριο, ασε που δε το παραδεχεται ο εγκαταστατης. Απλα να ξερετε οσοι εχουν πολυ θορυβο, ειναι που δε βαζουνε το ελαστικο καλυμμα της αντλιας εξωτερικαhttps://www.youtube.com/watch?v=F4XKf8NTIAM
δε μου βαλαν το μαυρο ελαστικο καλυμμα της αντλιας που περισσευει εξω απο τη δεξαμενη που φαινεται στο πρωτο βιντεοhttps://www.youtube.com/watch?v=ormb783 ... DarNziqAH4
εδω δειχνει το ελαστικο καλυμμα της αντλιας που περισευει εξω απο το ρεζερβουαρ στο 3.42https://www.youtube.com/watch?v=_XVVjaY ... H4&index=5
αυτο το μαυρο ελαστικο στο 4.22 ξεχασαν να μου βαλουνhttps://goo.gl/photos/uEJVa1uUip5kJQA2A
εμενα η αντλια που ειναι μεσα στην εσωτερικη τρυπα του donut δεν εχει την ελαστικη επικαλυψη που γραφει πανω vialle -
Ποιος ειναι ο εγκατάστατης? Να πας σε άλλον με vialle να σου βρει το λάστιχο να το βάλεις.
-
Σε γενικές γραμμές αξίζει για βενζινοκίνητο αυτοκίνητο 17ετίας που κάνει καθημερινά 40-50km η εγκατάσταση συστήματος υγραερίου; Ή είναι προτιμότερη η αγορά μεταχειρισμένου diesel;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ποιος ειναι ο εγκατάστατης? Να πας σε άλλον με vialle να σου βρει το λάστιχο να το βάλεις.μου ειπε τελικα τι αυτο το ελαστικο δεν το παρεχουν στην δεξαμενη που εχω, ομως μια και εχω αμφιβολιες θα μου τοποθετησει δωρεαν. Θα σας ενημερωσω για ολα απο Δευτερα
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Σε γενικές γραμμές αξίζει για βενζινοκίνητο αυτοκίνητο 17ετίας που κάνει καθημερινά 40-50km η εγκατάσταση συστήματος υγραερίου; Ή είναι προτιμότερη η αγορά μεταχειρισμένου diesel;Μεταχειρισμενο ντιζελ εχει γυρισμενα παντα χιλιομετρα και θα παρουσιασει προβληματα και ετσι θα ειναι ασυμφορο. Συνηθως ειναι απο εξωτερικο με αδυνατον να βρεις ιστορικο. Το καλυτερο ειναι αν εχεις λεφτα για καινουργιο μονο τοτε ντιζελ. Για μεταχειρισμενο, κανε υγραεριο ιδιαιτερα το δικο σου που το ξερεις.
Αυτο ειναι το συμπερασμα ολων των συζητησεων στο φορουμ -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Σε γενικές γραμμές αξίζει για βενζινοκίνητο αυτοκίνητο 17ετίας που κάνει καθημερινά 40-50km η εγκατάσταση συστήματος υγραερίου; Ή είναι προτιμότερη η αγορά μεταχειρισμένου diesel;
Μεταχειρισμενο ντιζελ εχει γυρισμενα παντα χιλιομετρα και θα παρουσιασει προβληματα και ετσι θα ειναι ασυμφορο. Συνηθως ειναι απο εξωτερικο με αδυνατον να βρεις ιστορικο. Το καλυτερο ειναι αν εχεις λεφτα για καινουργιο μονο τοτε ντιζελ. Για μεταχειρισμενο, κανε υγραεριο ιδιαιτερα το δικο σου που το ξερεις.
Αυτο ειναι το συμπερασμα ολων των συζητησεων στο φορουμEυχαριστώ πολύ antonn! Ναι έχεις δίκιο, συν του ότι το πετρέλαιο όσο πάει και ανεβαίνει η τιμή του... Ενώ το υγραέριο θα είναι φαντάζομαι πάντα σε χαμηλά επίπεδα...
-
Απο 1.1.17 θα αυξηθει το υγραεριο 10 λεπτα η βενζινα 3 και το πετρέλαιο 2. Απλα αν τα βαλεις κατω και παλι συμφέρει. Η κινηση με υγραεριο θα είναιπιο οικονομικη και οικολογικη στο μελλον. Για ντιζελ μονο αν παρεις καινουργιο.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Απο 1.1.17 θα αυξηθει το υγραεριο 10 λεπτα η βενζινα 3 και το πετρέλαιο 2. Απλα αν τα βαλεις κατω και παλι συμφέρει. Η κινηση με υγραεριο θα είναιπιο οικονομικη και οικολογικη στο μελλον. Για ντιζελ μονο αν παρεις καινουργιο.απο που βγηκαν αυτα τα νουμερα?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Απο 1.1.17 θα αυξηθει το υγραεριο 10 λεπτα η βενζινα 3 και το πετρέλαιο 2. Απλα αν τα βαλεις κατω και παλι συμφέρει. Η κινηση με υγραεριο θα είναιπιο οικονομικη και οικολογικη στο μελλον. Για ντιζελ μονο αν παρεις καινουργιο.Ανάποδα είναι η αύξηση πετρελαίου και βενζίνης..
-
Aν αυξηθεί 10 λεπτά η τιμή του υγραερίου, πάλι συμφέρει. Το θέμα είναι μην ανέβει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα... Παίζει κάτι τέτοιο; Ή τίποτα να εφεύρουν τα σαϊνια οι πολιτικάντηδες να βάλουν ειδικό τέλος (φόρο) σε όσους έχουν υγραεριοκίνηση...
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Σε γενικές γραμμές αξίζει για βενζινοκίνητο αυτοκίνητο 17ετίας που κάνει καθημερινά 40-50km η εγκατάσταση συστήματος υγραερίου; Ή είναι προτιμότερη η αγορά μεταχειρισμένου diesel;Κάνε μετατροπή σε υγραέριο το δικό σου μέχρι να παραδώσει το πνεύμα και μετά πας σε καινούριο ντίζελ. Μακροπρόθεσμα είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Τα μεταχειρισμένα πετρελαιοκίνητα είναι δύσκολο λαχείο.
-
Γεια σας. κάτοχος mazda 2 2007, 1.5 105hp.
Σκέφτομαι για υγραέριο.
Έχει κανένας ίδιο αμάξι να μου πει τι να προσέξω, τι συμβατά συστήματα υπάρχουν και γενικά να με βοηθήσει στην επιλογή? -
λιγο μυστηριο αυτοκινητο με τα κλαπετα της εισαγωγης, δεν σηκωνει ολα τα συστηματα πανω του, κατα τα αλλα απροβληματιστο.
-
Παίδες σήμερα μου παρουσίασε πρόβλημα το αέριο. Σε σανίδωμα μετά τις 4000σαλ αρνιότανε να επιταχύνει λες και δεν είχε αέριο. Λόγου του ότι έχω halmeter και πυρόμετρο το πρώτο έδειχνε κανονικά πλούσιο (όσο ακριβώς δείχνει όταν σανιδώνω) και το δεύτερο όχι πάνω από 700c. Αλλάζω σε βενζίνη όλα ο.κ. δοκιμάζω πάλι και πάλι τα ίδια. Τα μπουζί έχουν λίγα χλμ. τα μόνα που έχουν 28500 χλμ είναι τα 2 φίλτρα υγρής και αέριας φάσης, αλλά πάλι πιστεύω ότι θα έδειχναν τα όργανα φτωχό. Καμιά ιδέα;
Υγραεριοκίνηση!