-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ξέχασα να πω ότι προχθές ρύθμισα βαλβίδες στο aygo ~150000 χλμ μετά την επισκευή.
Άντε να πάμε άλλα τόσα.Μπράβο πολύ καλά νέα.. Αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιείς λαδιερα με πολλές σταγόνες. Ισχύει; έχεις και παράλληλο ψεκασμό βενζίνης. Νομίζω πως όχι αλλά καλό είναι να μας ξαναπείς..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Ξέχασα να πω ότι προχθές ρύθμισα βαλβίδες στο aygo ~150000 χλμ μετά την επισκευή.
Άντε να πάμε άλλα τόσα.Μπράβο πολύ καλά νέα.. Αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιείς λαδιερα με πολλές σταγόνες. Ισχύει; έχεις και παράλληλο ψεκασμό βενζίνης. Νομίζω πως όχι αλλά καλό είναι να μας ξαναπείς..
Χρησιμοποιώ λαδιέρα στη διπλάσια ποσότητα, όχι βενζίνη, αλλά αυγό στο πόδι .
Συγκεκριμένα για το αυγό, δεν περνάω ποτέ τα 90 εκτός απόλυτης ανάγκης (με έπρηξε το φορτηγό μπροστά).Επίσης να συμπληρώσω ότι ρύθμιση χρειάστηκαν μόνο οι εξαγωγής.
-
Εχω hobda crv 2007 και ειμαι αναμεσα σε zavoli η brc LPG. Ποιο ειναι καλυτερο τελικα?
-
Υπάρχει κατάλληλο θέμα να ρωτήσεις για όλα τα αυτοκίνητα που έχεις και όχι να ανοίγεις θέματα με το παραμικρό..
-
Απλή ερώτηση:
Landi Renzo σε Citroen Jumpy 2007 (2000cc) ενδείκνυται?...αν ναι καλώς...αν όχι, γιατί? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Απλή ερώτηση:
Landi Renzo σε Citroen Jumpy 2007 (2000cc) ενδείκνυται?...αν ναι καλώς...αν όχι, γιατί?ειναι απο τις καλες επιλογες.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Απλή ερώτηση:
Landi Renzo σε Citroen Jumpy 2007 (2000cc) ενδείκνυται?...αν ναι καλώς...αν όχι, γιατί?Μεχρι 800 € ειναι καλη επιλογη παραπάνω υπαρχουν καλυτερα κιτ .
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Λοιπόν μετά από 26.000 χλμ επί συνόλου 71.300 και δύο χρόνια από τηνεγκατάσταση περίπου είδαμε βαλβίδες. Οι εισαγωγής όλες ΟΚ. Οι εξαγωγής 15-20, 15-20, 15-25, 30-20. Εκτός ορίων φυσικά. Κάθε 10Κ tunap163/164, βενζίνη ψεκάζει, οδήγηση όχι σβέλτη, αλλά ούτε κινητό εμπόδιο. Σύστημα BRC seq-24
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λοιπόν μετά από 26.000 χλμ επί συνόλου 71.300 και δύο χρόνια από τηνεγκατάσταση περίπου είδαμε βαλβίδες. Οι εισαγωγής όλες ΟΚ. Οι εξαγωγής 15-20, 15-20, 15-25, 30-20. Εκτός ορίων φυσικά. Κάθε 10Κ tunap163/164, βενζίνη ψεκάζει, οδήγηση όχι σβέλτη, αλλά ούτε κινητό εμπόδιο. Σύστημα BRC seq-24Αυτά τα περί tunap και ψεκασμού βενζίνης λοιπόν.
Μήπως θα ήταν καλό να συζητήσεις για αντικατάσταση των βαλβίδων με πιο ανθεκτικές και να τα καταργήσεις όλα αυτά; Εφόσον θέλεις και υπάρχει η δυνατότητα φυσικά.
Αν μάθεις οτιδήποτε, ενημέρωσέ μας. Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λοιπόν μετά από 26.000 χλμ επί συνόλου 71.300 και δύο χρόνια από τηνεγκατάσταση περίπου είδαμε βαλβίδες. Οι εισαγωγής όλες ΟΚ. Οι εξαγωγής 15-20, 15-20, 15-25, 30-20. Εκτός ορίων φυσικά. Κάθε 10Κ tunap163/164, βενζίνη ψεκάζει, οδήγηση όχι σβέλτη, αλλά ούτε κινητό εμπόδιο. Σύστημα BRC seq-24ποια ειναι τα κανονικα διακενα;
-
Alexeft προς το παρόν περιμένω σε 2 χρόνια πώς θα είναι οι βαλβίδες. Αν είναι στα ίδια χάλια θα δω τι θα κάνω.
Bebes βάλαμε 35 σε όλες τώρα. -
Μπορεί να υπήρχαν κατάλοιπα καύσης από την βενζίνη στις έδρες των βαλβίδων και με το υγραέριο να έφυγαν γι αυτό φαίνεται μεγάλη φθορά.
Την επόμενη φορά μάλλον δεν θα έχεις μεγάλη φθορά.Να μην περιμένεις 2 χρόνια, σε 6 μήνες το πολύ 1 χρόνο - επανέλεγχο.
Όταν η βαλβίδα έχει το σωστό διάκενο (ή λίγο μεγαλύτερο) τότε κάθεται για περισσότερο χρόνο στην έδρα της και κρυώνει ικανοποιητικά.
Με πολύ μικρό διάκενο η βαλβίδα δεν έχει χρόνο να κρυώσει κανονικά στην έδρα της και το πρόβλημα της φθοράς επιταχύνεται. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λοιπόν μετά από 26.000 χλμ επί συνόλου 71.300 και δύο χρόνια από τηνεγκατάσταση περίπου είδαμε βαλβίδες. Οι εισαγωγής όλες ΟΚ. Οι εξαγωγής 15-20, 15-20, 15-25, 30-20. Εκτός ορίων φυσικά. Κάθε 10Κ tunap163/164, βενζίνη ψεκάζει, οδήγηση όχι σβέλτη, αλλά ούτε κινητό εμπόδιο. Σύστημα BRC seq-24Η μετρηση ποσο στοιχισε; Χρονος; Χρειαζεται να κατευουν εκκεντροφοροι;
-
Πανευκολα τάσο. Ήμουν πάνω από το κεφάλι του. Μονο το μαύρο καπάκι έβγαλε κ όλα ήταν εκεί. Κόστος ακριβώς δεν ξέρω, γιατί βγήκε σύνολικο κουστούμι.(538)
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πανευκολα τάσο. Ήμουν πάνω από το κεφάλι του. Μονο το μαύρο καπάκι έβγαλε κ όλα ήταν εκεί. Κόστος ακριβώς δεν ξέρω, γιατί βγήκε σύνολικο κουστούμι.(538)Aυτη τη φθορα τη συζητησες με τον εγαταστατη σου, τι λεει;..............Χρονια πολλα κι ολα, σε πλακωσα με τις ερωτησεις....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Alexeft προς το παρόν περιμένω σε 2 χρόνια πώς θα είναι οι βαλβίδες. Αν είναι στα ίδια χάλια θα δω τι θα κάνω.Οκ, καλή συνέχεια λοιπόν.
-
@dalikerman, με το που ξεβιδώσαμε το πλαστικό καπάκι, είδαμε αυτό
Πολύ εύκολα όπως είπα έγινε η μέτρηση κι η ρύθμιση. Και με το μηχανικό που έκανε τη δουλειά και με το αφεντικό το συζήτησα, όλοι μου είπαν καλύτερο το προλαμβάνειν (δλδ. μην αμελείς τον έλεγχο). Το γιατί ενώ παίρνω όλα τα μέτρα (πρόσθετα, ψεκασμός, πάνω από 4Κ το γυρνάω σε βενζίνη) μου βγάζει τέτοιες μετρήσεις, δεν ήξερε να μου πει. Θα φανεί σίγουρα την επόμενη φορά. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πολύ εύκολα όπως είπα έγινε η μέτρηση κι η ρύθμιση.
Χρειάστηκε να βγάλουν εκκεντροφόρους; Μάλλον όχι.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Όχι προς Θεού
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Όχι προς Θεού
Αλλάζουν πλακάκια λοιπόν. Εντάξει, αυτό είναι εύκολο.
Υγραεριοκίνηση!