Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Λοιπόν ο φίλος με το φόκους μου είπε ότι με την μεγάλη δεξαμενή που έχει και πέρνει 75 λίτρα σε ανοικτό δρόμο(Θεσ/νίκη-Ορεστιάδα-περίχωρα-Θεσ/νίκη) του έβγαλε 1050 χιλιόμετρα. Για πιο κλειστές διαδρομές, μετρημένα 850 χλμ και όχι με φειδώ το γκάζι.
75λίτρα => 1050χλμ, χοντρικά 7,5 /100 λογικό για εθνική...
Τις φωτό, όχι δεν μπορώ να τις δω...
Και πάλι όμως, πρέπει να κάνεις πολλά χλμ για να βγούνε τα λεφτά σε λογικό διάστημα...
«λογικό», λόγος μετασχηματισμού ενέργειας!. Για να πάει μια στάνταρ απόσταση, θέλει Α θερμίδες, είτε αυτό είναι βενζίνη, είτε γκάζι, απαράβατος κανόνας.
Όταν τα έβαζα κατά κόρον σε ΤΑΧΙ, η διάφορα αυτής της ενέργειας, από πλευράς αγοράς ήταν 50%! 1975.
Σήμερα και όσο διαφημίζουν την οικολογικοτιτα του αεριού, οι έμποροι αεριού τείνουν να εξισώσουν την τιμή του με την βενζίνη.
Όσο θα τοποθετούνται λέβητες με αέριο, τόσο πιο ανάγκη θα τους έχουν τους ‘γκαζαδες’, και τόσο πιο βαθιά αυτοί θα μας βάζουν το χέρι στην τσέπη. (απαράβατος δυστυχώς νόμος του εμπορίου).
Για λόγους ασφάλειας τα γκαζάδικα μαγαζιά για τα αυτοκίνητα, πάνε περιμετρικά στης πόλης. (ο νόμος υπάρχει, η επιβολή του καθυστερεί, λόγο λαδώματος των εχόντων το γενικό πρόσταγμα).
Έτσι δεν θα το βρίσκεις, μα θα το ψάχνεις με χιλιομετρικό κόστος.
Δεν μπορείς καλέ μου φίλε να δεις την Φώτο. ‘τικαρισε’ επάνω της, και τότε θα διαπιστώσεις ότι το χάσαμε το πορτ μπαγκαζ πατριώτη!!. Και θα δεις και δυο σωλήνες που είναι βιδωμένες επάνω στην ‘μπόμπα’!. Και έστω ότι είσαι υδραυλικός, και ‘πετάς’ της εργαλειοθήκες σου στο πορτ μπαγκαζ από σπίτι σε σπίτι, και τα εργαλεία στους λάκκους χτυπιόνται μετάξι τους και βγάζουν σπινθήρες. Μετά από λίγο, θα αισθανθείς την πρόωση της ζωής σου, και εσύ σίγουρα θα ταξιδέψεις ‘στας αιωνίους μονάς’ το δε αυτοκίνητο στην ανακύκλωση, εάν μήνη κομμάτι. 75liter υγραέριο, είναι περίπου 375 γαζάκια, μπρρρρρρρρρ.
Και θα μου πείτε ότι υπάρχουν συστήματα ασφάλειας, μην μου πείτε γιατί εγώ έχω τοποθετήσει πάμπολλα, μάλιστα με άδεια του υπουργείου, διότι το 99% των συναδέλφων δεν έχουν!!. Τα συστήματα αφορούν κατακόρυφη αύξηση των καταναλώσεων, (διαμπερές κόψιμο σωλήνα εκροής), η με ‘μυρουδιά’ σε περίπτωση διαρροής από ιδικούς σενσορες, που και αυτό είναι ανέφικτο το καλοκαίρι με ανοικτά παράθυρα, και εν πορεία. Επίσης υπάρχει και θερμική προστασία, η οποία θα αυξήσει επικίνδυνα την πίεση της ‘μπόμπας’ και αυτή θα παροχέτευση στον αέρα την επί πλέον πίεση.
Μα έστω ότι εγώ κινδυνολογώ, και δεν έχω δει και 3 αυτοκίνητα όχι καμένα, μα λειωμένα, όταν θα ήθελα να βάλω δεν θα ζητούσα επίσημη άδεια του υπουργείου εμπορίου, καθώς και του υπουργείου συγκοινωνιών, για τον συγκεκριμένο μηχανισμό?. Επίσης δεν θα ζητούσα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου μου, την άδεια να τοποθετήσω, και αν αυτός θα συνέχιζε να εγγυάται για το προϊόν του?.
Και μην μου πείτε ότι τα λεωφορεία με υγραεριοκίνηση τη κάνουν, γιατί αυτά είναι φτιαγμένα για αέριο εξ αρχής.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ!, είμαι αντίθετος με την βλακώδη πιθηκίζουσα όσο και αμελέτητη εφαρμογή του.
Στον καυστήρα μου θα βάλω, και μόνον η καθαριότητα μου φτάνει. Οι σωλήνες θα πάνε από εξωτερικά στο πεζοδρόμιο στην ταράτσα, όπου υπάρχει ο καυστήρας!. Μα τον παλαίω 3 ετών καυστήρα, δεν θα τον ξεσυνδέσω, θα τον τυλίξω και θα τον βάλω δίπλα στον λέβητα!!. «Των φρόνιμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»!!. Θυμόσασθε πέρση που τα τέως ‘κουμουνια’, και νυν νέο καπιταλίστες που έκλιναν της στρόφιγγες?. Σιγά μην εξαρτάμε από ερμαφρόδιτες νέο δημοκρατίες.
Και κάτι τελευταίο, λένε ότι κερδίζεις 25%. Το δέχομαι. Άρα ένα αυτοκίνητο που καίει 7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα θα χρειαστεί 55300κμ για να αποσβεσθεί η δαπάνη!. Και η έξτρα φθορά?. Και η δαμόκλειος σπάθα του φόβου?. Και κάτι άλλο, και πολλή βασικό. Ξεχάστε το συνεργείο σας!!!. Μόνον το 1% έχουν δικαίωμα να φτιάχνουν τα ‘γκαζοζέν’ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. αναζητείστε την άδεια τους, πρέπει να είναι σε καντρακη υποχρεωτικά!!. Αλλιώς είναι παράνομοι.
Antonis-team.
Μπορειτε να μου στείλετε το Ον/μο σας με μήνυμα, σας παρακαλώ?Γιατί άμα είστε εσείς τεχνικός Υγραερίου οχημάτων η τεχνικός φυσικού αερίου εγκαταστάσεων εγώ είμαι πυρηνικός επιστήμονας.Δεν ξέρετε τι λέτε ,ειστε παντελώς άσχετος και επικίνδυνος και πρέπει (άμα έχετε που δεν το νομίζω) να σας αφαιρεσουν την αδεια.Που εχετε δει 3 αυτοκίνητα ΛΙΩΜΕΝΑ??Επίσης πρέπει να μαθεται να ξεχωρίζεται πρώτα από ολα οτι ΑΛΛΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ -ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.