-
Pros Petran kai Taurus
An krino apo tis ypografes sas,
As milisi o Petran gia to 0-180(eutheies) kai esy Taurus gia tis strofes...O kathenas stin eidikotita tou
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
....κατ'αρχην ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΜΑ SAXORALLO??
μην τρελαθουμε κι ολας....αυτα δεν υπαρχουνε ουτε για πλακα
πιο ευκολα βρισκεις mercedes slrΕΓΩ!!!
Εκτός αν θεωρείς φτιαγμένο ένα σάξο με σκούπα, τελικό και μια απλή ανάρτηση...
Όλοι εδώ μέσα κάπως έτσι έχουμε τα αυτοκίνητά μας, στην χειρότερη περίπτωση...
ελα ρε συ!!! ουτε καν φουλ 1ο σταδιο!!!!
και να σου πω....δεν σου εχουνε αλλαξει την παναγια στα προστιμα οι δικοι σου 'συναδελφοι'??εμεις αμα πιανουμε κανενα δικο μας 'συναδερφο' χωρις τουλαχιστον προγραμμα, του μαμαμε οτι εχει και δεν εχει...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το σακκί στο πορτ-μπαγκάζ αλλάζει την κατανομή βάρους προς το πιο 'πισώβαρο', το οποίο σε κάποια κακοστημένα παλιότερα αυτοκίνητα μπορεί να έκανε και καλό κατά τύχη. Σε οποιοδήποτε σημερινό αυτοκίνητο όμως αμφιβάλλω αν θα γίνει έτσι.Δεν θα ασχοληθώ με τα της φυσικής γιατί δεν μπορώ εγώ και και πολλοί άλλοι εδώ να τα κατάλάβουμε!!! (Hunter, Aristotelis, lotusnick και λοιπόν καταλάβατε αλήθεια;;; Μπα! )
Απλά μου θύμισες τη φάση με την Lada sthn Αγγλία, όπου έδωσαν στο Αutocar ένα test car το οποίο κρατούσε αφάνταστα, και με τα πολλά αποδείχτηκε πως είχε ένα σακκι τσιμέντο στη θέση της ρεζέρβας....
-
Pros Krusenstern
Pou to brikes auto to ergaleio?
Bgainei me AC?
Poso kanei? -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Το σακκί στο πορτ-μπαγκάζ αλλάζει την κατανομή βάρους προς το πιο 'πισώβαρο', το οποίο σε κάποια κακοστημένα παλιότερα αυτοκίνητα μπορεί να έκανε και καλό κατά τύχη. Σε οποιοδήποτε σημερινό αυτοκίνητο όμως αμφιβάλλω αν θα γίνει έτσι.
Δεν θα ασχοληθώ με τα της φυσικής γιατί δεν μπορώ εγώ και και πολλοί άλλοι εδώ να τα κατάλάβουμε!!! (Hunter, Aristotelis, lotusnick και λοιπόν καταλάβατε αλήθεια;;; Μπα! )
Απλά μου θύμισες τη φάση με την Lada sthn Αγγλία, όπου έδωσαν στο Αutocar ένα test car το οποίο κρατούσε αφάνταστα, και με τα πολλά αποδείχτηκε πως είχε ένα σακκι τσιμέντο στη θέση της ρεζέρβας....
Theo den eitan Lada alla Skoda(ta pisokinita). (No offense Petran)
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Pros KrusensternPou to brikes auto to ergaleio?
Bgainei me AC?
Poso kanei?Όχι ένα αλλά τρία: Ένα στο σαλόνι, ένα στην κουζίνα κι ένα στο υπνοδωμάτιο. Συνολικά καμια 20αριά χιλιάδες BTU!
-
Pros KrusensternPou to brikes auto to ergaleio?
Bgainei me AC?
Poso kanei?φυσικά βγαίνει με AC! Στον εξτρά εξοπλισμό, μπορείς να παραγγείλεις και ασανσέρ αν βαριέσαι να ανεβαίνεις 3 ορόφους σκάλες για να οδηγήσεις. Έχει και μεγάλο χώρο αποσκευών, να μην γκρινιάζει η πεθερά ναούμ...
PS: ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης αυτού του τόπικ....
-
Eπειδή έχω αυτοκίνητο με τον ίδιο κινητήρα ΤU, των 122 ίππων, (125-129 στρόφαλο κατά περίπτωση), κι επειδή τα έχω βάλει με Golf IV gti και κυρίως επειδή έχω διάθεσιμες και τις επιδόσεις με μετρητικά όργανα ακριβείας και των δύο λέω ότι μέχρι τα 180 το γαλλικό αυτοκίνητο θα έιναι μπροστά.
0-1000μ.
ΤU (106 GTi): 29,8, ταχύτητα εξόδου 174
Γκόλφω: 30,5, ταχύτητα εξόδου 173, 6
Aμάν πια με αυτό το σιχαμένο Γκολφ!
Αυτό το πλυντήριο σε τροχούς, που το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι η'απτή ποιότητα κατασκευής'!Και αν... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Pros Krusenstern
Pou to brikes auto to ergaleio?
Bgainei me AC?
Poso kanei?φυσικά βγαίνει με AC! Στον εξτρά εξοπλισμό, μπορείς να παραγγείλεις και ασανσέρ αν βαριέσαι να ανεβαίνεις 3 ορόφους σκάλες για να οδηγήσεις. Έχει και μεγάλο χώρο αποσκευών, να μην γκρινιάζει η πεθερά ναούμ...
PS: ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης αυτού του τόπικ....
Gia na leme M@lakies
-
Pros Petran kai TaurusAn krino apo tis ypografes sas,
As milisi o Petran gia to 0-180(eutheies) kai esy Taurus gia tis strofes...O kathenas stin eidikotita tou
Ρε παιδιά, δεν χρειάζονται και φοβερές γνώσεις αστροφυσικής για να μιλήσεις για τα αυτονόητα.
Διαβασε τι έχω γράψει παραπάνω, με απλά λόγια και αν διαφωνείς με κάτι από αυτα που γράφω, κάνε ένα quote και πες μου 'εδώ δεν τα λες καλά'
Αλλά κάτι μου λέει ότι τα έγραψα στα κουτουρού...
-
Pros Petran kai TaurusAn krino apo tis ypografes sas,
τι να πω... εγω απο golf εχω +~300 κιλακια για πλακα
αλλα τις εχω και τις μοντιφουλες μου...με οσα saxo/rallye εχω ανοιξει, μεχρι τα 80 κατι γινεται..(σπινιαρω)
μετα..........μοναξιαπαντως λενε οτι υπαρχουνε μερικα πολυ σουπερ saxoralla που στη βουτα πιανονται απο πολυ-πολυ λιγους...
επισης προσφατα εγινε φιλικη κοντρα αναμεσα σε δυο φιλους (ο ενας πολυ καλο rallye, o αλλος leon+προγραμμα)
και ο leon πραγματικα εξεπλαγην..για αυτο σας λεω... ΜΑΜΑ δεν υπαρχουνε!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Pros Petran kai Taurus
An krino apo tis ypografes sas,
Ρε παιδιά, δεν χρειάζονται και φοβερές γνώσεις αστροφυσικής για να μιλήσεις για τα αυτονόητα.
Διαβασε τι έχω γράψει παραπάνω, με απλά λόγια και αν διαφωνείς με κάτι από αυτα που γράφω, κάνε ένα quote και πες μου 'εδώ δεν τα λες καλά'
Αλλά κάτι μου λέει ότι τα έγραψα στα κουτουρού...
Symfono mazi sou file.
Aplos einai TOSO diaforetikes oi ypografes sas -
Συμφωνω με τον Taurus μια παρατήρηση που έχω είναι ότι στις ανοικτές καμπές μου έχει τύχει να τα μαζεύω κάποια Saxo γιατί το Golf γεμίζει και από τα 180 και αν στην ευθεία ανεβάσεις μέχρι 215 - 220 όπου τελειώνει το πανηγύρι για τα αυτοκίνητα τα περνάς και απλά σε φθάνουν στην στροφή αλλά ξαναανοίγεις στην ευθεία (ρε και να μας ακούσει η Τροχαία)
Σε ορεινό δρόμο μου φεύγουν
Τώρα αλλη μια ταρζανια που είχε γίνει με ένα παιδί που τότε 1999 τέλη είχε Πεζω 106 Gti 1.6 (υπήρχε τότε έτσι δεν είναι???) κάναμε μια αλητεία από τα φανάρια του Παπάγου μέχρι την Ηλιούπολη με την Κατεχάκη δυο λωρίδες τότε... 190 στην ευθεία και με τις στροφές μετά 150+ δεν μου έφευγε στις στροφές αλλά ένιωθα και έβλεπα ότι το Πεζω πατούσε καλύτερα.....
Θέλει πολλά balls για να τρέξεις... και εγώ φοβάμαι έχουν κοπεί αυτά.... και για ναμην λένε κάποιο επειδή υπάρχει κι αλλο αμάξι με μικρότερα κυβικά και δύναμη αν συνηθίσεις στο γρήγορο το μικρό το πας ευκολα τέζα και νομίζεις ότι κρατάει καλύτερα γιατί δεν έχει άλλη δύναμη να δώσει..... -
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
zoranb δεν είναι κακό να μην γνωρίζουμε κάτι.
Δεν γεννήθηκε κανείς με τη γνώση εμφυτευμένη στον εγκεφαλικό φλοιό.Το κακό είναι να μην θέλουμε να μάθουμε.
Στην περίπτωση μας λοιπόν, μία μικρή εξίσωση διαλύει τις αμφιβολίες σου, ρίχνει φως στο σκοτάδι.F = mυ²/R, όπου F είναι η φυγόκεντρος, m η μάζα του οχήματος, u η ταχύτητα και R η ακτίνα της στροφής.
Όσο μεγαλώνει το m και το u τόσο αυξάνεται και η φυγόκεντρος, η δύναμη δηλ. που σε εκτοπίζει από τη στροφή.
Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα του αυτοκινήτου σου, τόσο ευκολότερα μπορείς να φύγεις από τη στροφή (απλοικά). Και μετά βέβαια παραμονεύει και η αδράνεια, που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.Επομένως αν υποθέσουμε ότι η ταχύτητα και η ακτίνα της στροφής είναι σταθερά, όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα τόσο αυξάνεται η φυγόκεντρος και άντε γεια!
Αν και ο zoranb σαφώς και δεν έχει δίκιο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!
Σε ευχαριστώ για το αναλυτικό σου ποστ!
Δεν το έθεσα όντως με την απαιτούμενη ακρίβεια.
-
Για όσους τους αρέσει η φυσική, με τις κλασσικές παραδοχές το βάρος δεν παίζει κανένα ρόλο στο στρίψιμο, όπως δεν παίζει και το πλάτος του ελαστικού.
Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου το αυξημένο βάρος βοηθά στο στρίψιμο, ειδικά σε οδοστρώματα με χαμηλό συντελεστή τριβής.
Συνεπώς μην χλευάζετε τον zoranb. Αρκετά! -
Λοιπόν το τόπικ νομίζω έχει βγάλει το γέλιο της αρκούδας μέχρι στιγμής...είδικά στο σημείο με τον ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ και φυσικά το αντίπαλο δεος...το ΕΝΝΙΑΞΟΝΙΚΟ του Krusenstern!!! χαχαχα πολύ καλό φίλε.
Τώρα όσον αφορά το θέμα του βάρους... ρε παιδιά δεν είπα να το κάνεις το αμάξι αγροτικό ούτε νταλίκα από το βάρος... είπαμε απλά λίγο να προσθέσεις, εσείς πάντα για να αποδείξετε κάτι, πατε στα ακρα για να φανεί και η διαφορά ντάξει είπαμε... μην πάμε στα άκρα για να δείξουμε ένα πόιντ (με πιάνετε? αμφιβάλω γιατί έχω GOLF5 gti)
πλάκα κάνω, πάντως είναι αμαξάρα απόλους τους τομείς για μένα!
-
zoranb μη μασας βρε!
φταιει η ζεστη..cpp τι προγραμμα εχεις στη γκολφω?
-
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Για όσους τους αρέσει η φυσική, με τις κλασσικές παραδοχές το βάρος δεν παίζει κανένα ρόλο στο στρίψιμο, όπως δεν παίζει και το πλάτος του ελαστικού.Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου το αυξημένο βάρος βοηθά στο στρίψιμο, ειδικά σε οδοστρώματα με χαμηλό συντελεστή τριβής.
Συνεπώς μην χλευάζετε τον zoranb. Αρκετά!Μου φαίνεται θα ξεχάσω και αυτά τα λίγα που θυμόμουνα από φυσική....
-
Double post...
0-180 [Golf4 GTI vs SAXO VTS1.6]