-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και κινητηρα 1400cc κατω απ'το καπο...με προσθηκη φιλροχοανης για τον απαιτουμενο θορυβο!
Πανέτοιμο για WTCC λέμε!
Χορηγο περιμενει και ειναι ετοιμο για πληρη εμπλοκη...
Παντως, χωρις να θελω να το παιξω χερας η' κατι αλλο, οταν βλεπω τετοια αυτοκινητα στο δρομο, ακομα και αν ειναι βελτιωμενα και στον κινητηρα, ειμαι κατα 90% σιγουρος εκ των προτερων οτι ο οδηγος τους δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο...εχετε την ιδια αποψη!? Δεν εχω πετυχει πολλες φορες στα Μεγαρα αυτοκινητο με πιτσιλιστηρια και νεον να γυρανει, γιατι αραγε....
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Και κινητηρα 1400cc κατω απ'το καπο...με προσθηκη φιλροχοανης για τον απαιτουμενο θορυβο!
Πανέτοιμο για WTCC λέμε!
Χορηγο περιμενει και ειναι ετοιμο για πληρη εμπλοκη...
Παντως, χωρις να θελω να το παιξω χερας η' κατι αλλο, οταν βλεπω τετοια αυτοκινητα στο δρομο, ακομα και αν ειναι βελτιωμενα και στον κινητηρα, ειμαι κατα 90% σιγουρος εκ των προτερων οτι ο οδηγος τους δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο...εχετε την ιδια αποψη!? Δεν εχω πετυχει πολλες φορες στα Μεγαρα αυτοκινητο με πιτσιλιστηρια και νεον να γυρανει, γιατι αραγε....
που να χωρέσουν στα μέγαρα τα 300 άλογα που δίνουν τα νεον και τα 250 απο τα πιτσιλιστηρια?????
Αυτά μόνο σε ring .
-
-
Καλά τα υπόλοιπα, αλλά τις 4 εξατμίσεις τι τις έχει; Βγάζουν καυσαέριο ή είναι απλώς αυτοκόλλητες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά τα υπόλοιπα, αλλά τις 4 εξατμίσεις τι τις έχει; Βγάζουν καυσαέριο ή είναι απλώς αυτοκόλλητες;Συνήθως ψεύτικες.
Ψάχνω ένα cherry στη γειτονιά μου χωρίς πίσω προφυλακτήρα με 4 εξατμίσεις, όπου φαίνεται καθαρά όλο το μεγαλείο: λαμάκι βιδωμένο στο σασί καί πάνω του βιδωμένη διπλή μπούκα! -
Χθες στη Γλυφάδα μαύρη Μ318i
Έτσι ψυχρά το είχε ο αθεόφοβος! Ευτυχώς γι' αυτόν ήταν βράδυ και με το κινητό δεν έβγαινε καλή η φώτο... -
Εχει και μπλοκέ;;; Ακου εκεί Μ318!!!!!!!!
-
Σήμερα στη Δελφών, καινουριο Α3 με aftermarket πίσω προφυλακτήρα με τη γνωστή σίτα
εξάτμιση αριστερά και δεξιά και διακριτικο S3 !!! πίσω,δεν πρόλαβα φωτό.
προ ημερών επισης bmw με ταμπούρα,και πίσω σημα 316 δεξια και Μ3 αριστερα!!! -
Κυκλοφορεί στα Χανιά καγκουρεμένο Fiesta ST (mild καγκούρεμα: εμετικό αντιηλιακό στο παρμπρίζ και απαίσια λευκά αυτοκόλλητα γράμματα στον κόκκινο προφυλακτήρα να υποκαθιστούν τη μπροστινή πινακίδα). Σε λίγες μέρες θα σας δείξω φωτογραφίες απ'το ST.
Επίσης είδα ένα ΕΜΕΤΙΚΟ, αηδιαστικό, άθλιο Mazda 323F, μαύρο, με πινακίδες ΧΝΒ-6197 (αν τις θυμάμαι καλά). Πήγαινε πιο αργά κι από μαστουρωμένο σαλιγκάρι, χαμηλωμένο μέχρι αηδίας... Είχε diffuser πολυεστερικό προφυλακτήρα πίσω (με κάτι τρύπες ΝΑ με το συμπάθειο να χάσκουνε), μαύρα πλαστικά με τρύπες και χρωματιστό διαφανές πλαστικό για κωλοφάναρα, καθρέπτες look M3...
Ε ρε κάγκουρες...
-
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πήγα ταξιδάκι ξάνθη το σ/κ... καλά, οι τύποι είναι άπαιχτοι! εντωμεταξύ είχα πει πως δεν θα τραβήξω καμία φωτο, έτσι για αλλαγη. αλλά στην θέα αυτού, δεν άντεξα!Ο άνθρωπος πρέπει σαν παιδί να είχε κόλλημα με τα transformers. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που κάτι φέρνει σε αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
corolla ειναι;corolla ήταν, τώρα έγινε καγκουρόλλα. Έλεος δηλαδή. Υπάρχουν για παράδειγμα τα αμάξια με βόδυ-κιτ τα οποία μεσα στην ασχήμια τους έχουν μια (;) λογική. Αυτός εδώ όμως, τι κιτσ-ο-λογική έχει; Πολύ θα ήθελα να μου πει.
Υπάρχει επίσης ένα scoupe κίτρινο με άθλια φώτα αλα tvr tuscan, σε ένα κίτρινο χρώμα. Το είδα ενώ διασταυρονώμασταν, οπότε φωτό γιοκ! Παρακαλούνται οι ανταποκριτές από Ξάνθη να το εντοπίσουν!
-
Πριν μερικές μέρες είδα στο κέντρο της Πάτρας καγκουρεμένο Hyundai Atos με νικελ διακοσμητικά σε μάσκα και φτερά-θόλους και το θεικό: 'νικελ' τάσια, ισως οτι πιο άσχημο εχω δει, πάνω απο σιδερένια ζάντα... Έλεος...
-
Στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί Atos με νικελωμένο bull-bar. Πολύ πλάκα έχει. Αν το πετύχω, θα το φωτογραφήσω. Επίσης στον δρομο για Πυλαία, κίτρινος σκαραβαίος (ο παλιός) με μάσκα αλά rolls-royce, αλλά στο πολύ πιο μικρό. Θα πάω να τον βγάλω και αυτόν!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σαλονικα κυκλοφορει ενα επικοτατο pt cruiser. καντε το καλο ρε παληκαρια και αποθανατιστε το γιατι ειναι κριμα να τα κραταμε μονο για μας τετοια στολιδια!Ontos apisteuto
Ksero to garage pou parkarei -
Όντως, είναι απίστευτο αυτό! Ένα γκρι δεν λέτε; Με κάθε λογής αξεσουαρ κιτσ-ο-δύναμης που μπρούμε να φανταστούμε! Μέχρι και εξωτερική ρεζέρβα έχει στο πορτμπαγκάζ! -
ναι το χει ενας παππουλης,ο οποίος είναι πολύ ευγενικός.
σιγά σιγά το έκανε έτσι.
στην αρχή το είχε κάνει πολύ σένιο όμως σιγά σιγά άρχισε να προσθέτει ότι μπιχλιμπίδι υπάρχει διαθέσιμο.....σαν λατέρνα έχει γίνει το καημένο........
-
ναι, μαύρο πρέπει να είναι. Μόνο βράδυ το έχω δει, οπότε δεν έχω δει καλά το χρώμα. Πολύ γέλιο έχει.
Australia Uber Alles!!!!!