-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τρελό γέλιο και το 'ξύλο' που φάγανε από το astra diesel στην πίστα!
Οντως οντως
Ξέρει κανείς σε πιο επεισόδιο είναι η Sabine που γυρνάει το Ring με το Transit;
Δεν ξερω το επεισοδιο αλλα ειδα το αποσπασμα αυτο....και εμεινα μ***κας
10/7/2005.
Πολυ καλο επεισοδιο! -
Αχ, κακομαθημένους που σας έχω...Όλα εγώ θα σας τα βρίσκω;
Θυμισε μου να σε κερασω καμια μπυρα μολις κατεβω Ελλαδα
-
Παιδιά γιατί όταν πάω να κατεβάσω κάποιο επισόδιο μου βγάζει 'Error.The device is not ready';Εχει τύχει σε κάποιον άλλο τίποτα παρόμοιο;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αχ, κακομαθημένους που σας έχω...Όλα εγώ θα σας τα βρίσκω;
Εεεεε....ναι!
Το έβαλα ήδη να ψήνεται!
Ευχαριστώ πολύ τους κυρίους Opterio και pad (αν και ο opterios ήταν λιγουλάκι πιο γρήγορος) για την ανταπόκριση!
-
καταπληκτικό επεισόδιο, (γεια σου ρε Θέμη με τα λίνκια σου)
απο εκει που πίστευα οτι έφτασαν την κορυφή με το επικό RACE της Bugatti με το Cessna, με το Winter Olympics με έστειλανΣυντομα ανεβαίνω στην πατρίδα, θέλει κανεις να έρθει να κάνουμε τα σκηνικά αυτά στις λίμνες? Στη λίμνη έξω απο το σπίτι μου έχει 40 εκατοστά πάγο σήμερα
(πλάκα-πλάκα πόσοι έχουν πνιγεί τον χειμώνα σε λίμνες.... )
Το καημένο το Μινι το λυπηθηκε η ψυχή μου
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Όλα τα λεφτά το ύφος του Clarkson τη δεύτερη φορά που πήγε στη σκοποβολή, που είπε 'This time, I had it figured out. I wasn't gonna miss' και μετά βλέπεις το δέντρο να πέφτει
Όσο στημένο και να είναι, πώς να μην ξεραθείς στα γέλια;
ίσως η καλύτερη στιγμή
golden snow =? (πάει στο κακό το μυαλό μου :bleh: )
Καλά κάνει και πάει στο κακό το μυαλό σου... Γιατί περί αυτού ακριβώς επρόκειτο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mόλις είδα το Winter Olympics.... εντάξει, οι τύποι είναι ΑΛΛΟΥ έτσι???Αλήθεια, τους τίτλους τέλους και το πώς είναι γραμμένα τα ονόματα τα παρατήρησε κανείς???
Αναφορά στους ABBA!
Agnetha, Bjorn, Benny, Anni-Frid
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αν και απαντήθηκε από opterio και pad, υπάρχει και η ακόλουθη σελίδα, με πολλούς downloadable episode guides σε excel, pdf και html, για το top gear:
-
Ωραίος!! Είχα βάλει κι εγώ ένα παρόμοιο link κάπου στο thread, αλλά χάθηκε. Έβαλα αυτό που έδωσες στο πρώτο post για να μην το ξαναχάσουμε
-
τελικά μόλις κατάφερα κ εγώ να δω το Winter Olympics ....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
τελικά μόλις κατάφερα κ εγώ να δω το Winter Olympics ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!
Και εγώ σήμερα το είδα. Αυτή η εκπομπή δεν έχει απλά κανένα περιορισμό στο budget!!!
-
Εγώ την είδα χθές (να υπήρχαν και άλλα τέτοια direct links για d/l...) Το yellow snow μένει να δουμε αν ήταν πορτοκαλάδα η ... κάτουρο
-
golden!, golden snow my friend
-
Σε αυτό το link έχει πολλά Best Motoring
Παλιό αλλά καλό ... Best Motoring - Skyline R32 @Nurburgring.wmv
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σε αυτό το link έχει πολλά Best MotoringΠαλιό αλλά καλό ... Best Motoring - Skyline R32 @Nurburgring.wmv
Ωραίος!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Re klassikoi ellinares pou blepete pantou doloplokies...Ta exoume ksanapei...alla ante ksana...
KANNENA kanali tou BBC, pou metadidete agglia, eite einai Radiofonou, eite Tileorasis den exei diafimiseis.
To kostos plironete mesa apo to TV Licence pou plirwnei kathe spiti, £120 ton xrono (antistixo me tin Ert pou plironete me to reuma stin Ellada)Mono kai mono gia to TG aksizei na plirwneis TV Licence
To TV Licence kalyptei twra kai tous enoikous enos spitiou pou exoun 3G kinito pou blepeis tileorasi.
An den exeis TV licence, giati den exeis tileorasi, alla blepeis meso Kinitou H Laptop, eisai paranomos.
Ta magazia kiniton dinoun pleon ta details sou stin armodia arxi opos ginete otan agorazeis tileorasi, gia na kseroun pio den exoun plirosei TV Licence.Oso gia to site tou TG, to TV Licence einai TV Licence kai oxi Website licence
Episis to general site tou BBC den exei kamia diafimisiDimi den plironeis TV Licence stin estia? Katse na rikso ena tilefono na se roufianepso...
Mono £1000 prostimo einaiXwris plaka prosexe....
oπως τα λέει ο Νίκος είναι,
φυσικά δεν πληρώνω στην εστία,εχω την εντύπωση οτι δεν έχει γίνει ακόμη register η διεύθυνση της εστίας γιατί είναι καινούρια.
αν και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να μου βάλει την nova,oπότε δεν θα χρειάζομαι tv license .στην εστία που έμενα παλιά,οι υπεύθυνοι δεν αφήναν το φορτηγάκι της tv license να πλησιάσει,πόσο μάλλον να μπούνε μέσα.
πέρσι που έμενα σε σπίτι, με είχανε πιάσει αλλά δεν ήρθε κανα πρόστιμο ποτέ.....
αυτά με τους τρόμπες που θέλουνε 120 λίρες για 5 ψωροκάναλα στα οποία αξίζουν μόνο 2-3 εκπομπές.....
-
Λοιπόν...Συμπεράσματα που έβγαλα βλέποντας άλλα 2 Top Gear:
-
Μην πάτε στο Παρίσι με supercar!
-
Ποτέ μην υποτιμάτε ένα βαν! 10.8 στο Ring με ένα Transit! Βέβαια, το οδηγούσε η Sabine και πήγαινε μαλλιοκούβαρα. Φανταστείτε όμως, να οδηγάτε την Porsche σας και να σας περνάει σαν σταματημένο ένα βαν! Εγώ θα έκανα στην άκρη, θα πετούσα ένα σπίρτο στο ρεζερβουάρ και θα γύριζα με τα πόδια!
-
-
Φανταστείτε όμως, να οδηγάτε την Porsche σας και να σας περνάει σαν σταματημένο ένα βαν! Εγώ θα έκανα στην άκρη, θα πετούσα ένα σπίρτο στο ρεζερβουάρ και θα γύριζα με τα πόδια!Eγώ μάλλον θα χάριζα την Porsche σε κάποιον άλλο και θα άλλαζα επιτόπου hobby!
-
Λοιπόν...Συμπεράσματα που έβγαλα βλέποντας άλλα 2 Top Gear:-
Μην πάτε στο Παρίσι με supercar!
-
Ποτέ μην υποτιμάτε ένα βαν! 10.8 στο Ring με ένα Transit! Βέβαια, το οδηγούσε η Sabine και πήγαινε μαλλιοκούβαρα. Φανταστείτε όμως, να οδηγάτε την Porsche σας και να σας περνάει σαν σταματημένο ένα βαν! Εγώ θα έκανα στην άκρη, θα πετούσα ένα σπίρτο στο ρεζερβουάρ και θα γύριζα με τα πόδια!
Εδώ προσπέρασε μηχανή τι μου λες... Όλα τα λεφτά η φάτσα του Hammond στον 1ο γύρο
-
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
oπως τα λέει ο Νίκος είναι,
φυσικά δεν πληρώνω στην εστία,εχω την εντύπωση οτι δεν έχει γίνει ακόμη register η διεύθυνση της εστίας γιατί είναι καινούρια.
αν και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να μου βάλει την nova,oπότε δεν θα χρειάζομαι tv license .στην εστία που έμενα παλιά,οι υπεύθυνοι δεν αφήναν το φορτηγάκι της tv license να πλησιάσει,πόσο μάλλον να μπούνε μέσα.
πέρσι που έμενα σε σπίτι, με είχανε πιάσει αλλά δεν ήρθε κανα πρόστιμο ποτέ.....
αυτά με τους τρόμπες που θέλουνε 120 λίρες για 5 ψωροκάναλα στα οποία αξίζουν μόνο 2-3 εκπομπές.....
Dimitri, apo oti exw akousei tv license plirwneis an exeis TV ane3arthta to ti blepeis. Akoma kai me Nova prepei na plhrwseis mou lene. Mporeis na mou peis poso kostizei to Nova shn Agglia kai pia einai h diadikasia na to pareis? Episis pws mporeis na exeis amerikaniki doryforiki thleorash (mesw nova)?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion