-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
oπως τα λέει ο Νίκος είναι,
φυσικά δεν πληρώνω στην εστία,εχω την εντύπωση οτι δεν έχει γίνει ακόμη register η διεύθυνση της εστίας γιατί είναι καινούρια.
αν και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να μου βάλει την nova,oπότε δεν θα χρειάζομαι tv license .στην εστία που έμενα παλιά,οι υπεύθυνοι δεν αφήναν το φορτηγάκι της tv license να πλησιάσει,πόσο μάλλον να μπούνε μέσα.
πέρσι που έμενα σε σπίτι, με είχανε πιάσει αλλά δεν ήρθε κανα πρόστιμο ποτέ.....
αυτά με τους τρόμπες που θέλουνε 120 λίρες για 5 ψωροκάναλα στα οποία αξίζουν μόνο 2-3 εκπομπές.....
Dimitri, apo oti exw akousei tv license plirwneis an exeis TV ane3arthta to ti blepeis. Akoma kai me Nova prepei na plhrwseis mou lene. Mporeis na mou peis poso kostizei to Nova shn Agglia kai pia einai h diadikasia na to pareis? Episis pws mporeis na exeis amerikaniki doryforiki thleorash (mesw nova)?
δεν χρειάζεται tv license,αν βλέπεις δορυφορική ή αν παίζεις πχ playstation,
χρειάζεται ομως αν βλέπεις τηλεόραση....το Nova το παίρνεις από Ελλάδα,παίζει σε όλη την Ευρώπη,αλλά κανονικά δεν επιτρέπεται να το βγάλεις έξω..
στην Αγγλία η Νοβα είναι πανάκριβη...για αμερικάνικη δεν γνωρίζω
-
Ok, plhrwneis ellada kai egka8istas sto kouti kai to piato edw pera? Prepei na ta fereis esy?
Poso einai to kostos? 60e? ta opoia plhrwneis ellada?
-
Einai paranomo na blepeis Nova stin Agglia.
Auto dioti blepeis programata, agones, tainies gia tis opoies to NOVA exei pleirosei dikaiomata probolis MONO stin ElladaTV Licence thes akoma kai an blepeis mono doryforiki.
Des to paradeigma pou edwsa gia ta 3G kinita -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ok, plhrwneis ellada kai egka8istas sto kouti kai to piato edw pera? Prepei na ta fereis esy?Poso einai to kostos? 60e? ta opoia plhrwneis ellada?
150 ευρώ για τον εξοπλισμό, και 55 ευρώ το μήνα,και παίρνεις 2μήνες δώρο με την προσφορά που υπήρχε, 1 μήνα δώρο +1 μήνα αν πληρώνεις με κάρτα.
-
On topic please
-
Γνωρίζει κάποιος πότε θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο;
Ήδη έχουν πέρασει 20 ημέρες από την προβολή του Special επεισοδίου με τους Winter Olympics!
Αρχίζω και παθαίνω σύνδρομο έλλειψης! -
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος πότε θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο;
Ήδη έχουν πέρασει 20 ημέρες από την προβολή του Special επεισοδίου με τους Winter Olympics!
Αρχίζω και παθαίνω σύνδρομο έλλειψης!Σύμφωνα με τα προηγούμενα χρόνια το fifth gear αρχίζει μέσα στο Μάρτιο προς Απρίλη και το Τοp Gear τέλος Μαϊου.
PS. Το Winter Olympics ήταν έκτακτο
-
10 Απριλίου το 5th Gear
-
Συγχωρέστε με για την χαζή ερώτησή μου, ποια η διαφορά μεταξύ Top Gear και Fifth Gear;
Έχω παρακολουθήσει μόνο την 6η κι 7η (τωρινή) σεζόν του Top Gear κι απ'ότι φαίνεται έχω χάσει επεισόδια. -
Χοντρικά, το Top Gear είναι στο BBC και είναι αυτό με την τεράστια ακροαματικότητα, με κύριο παρουσιαστή τον love or hate Jeremy Clarkson. Το Fifth Gear είναι του Channel 5 (έχει αλλάξει όνομα) και κύριος παρουσιαστής είναι ο Tiff Needell, πρώην οδηγός αγώνων.
Οι διαφορές των δύο εκπομπών είναι πάρα πολλές. Θα βρεις πολλές πληροφορίες σε αυτό εδώ το thread, σε παλαιότερες σελίδες.
-
Ευχαριστώ opterie για την απάντηση. Θ'αρχίσω το διάβασμα!
Αν κρίνω από την απάντηση του φίλου jgio1987 >Σύμφωνα με τα προηγούμενα χρόνια το fifth gear αρχίζει μέσα στο Μάρτιο προς Απρίλη και το Τοp Gear τέλος Μαϊου.το Top Gear σταματάει μέχρι το καλοκαίρι;
-
Aπό το http://www.sport24.gr/media.asp
ΙΜΑΚΟ
Η 'BBC Worldwide Ltd' και η 'ΙΜΑΚΟ Μedia S.A.' ήρθαν σε συμφωνία και από το Μάιο το κορυφαίο περιοδικό για το αυτοκίνητο, το 'Top Gear', θα εκδίδεται και στη χώρα μας. Μοιραία, η ΙΜΑΚΟ σταματά να εκδίδει το 'CAR' στην Ελλάδα και το τεύχος Απριλίου θα είναι και το τελευταίο. -
Σε προλάβαμε
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μην ανησυχείτε, παίδες, και από τον επόμενο μήνα θα υπάρχει στην αγορά και καινούργιο (μεγάλο) περιοδικό αυτοκινήτου, για να γκρινιάζουμεΚανένα ''παράρτημα'' π.χ. Topgear ή καινούργιο-καινούργιο;
Συ είπας
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Σε προλάβαμεμην ανησυχείτε, παίδες, και από τον επόμενο μήνα θα υπάρχει στην αγορά και καινούργιο (μεγάλο) περιοδικό αυτοκινήτου, για να γκρινιάζουμε
Κανένα ''παράρτημα'' π.χ. Topgear ή καινούργιο-καινούργιο;
Συ είπας
To φανταζόμουν, αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξω... :):)
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Aπό το http://www.sport24.gr/media.aspΙΜΑΚΟ
Η 'BBC Worldwide Ltd' και η 'ΙΜΑΚΟ Μedia S.A.' ήρθαν σε συμφωνία και από το Μάιο το κορυφαίο περιοδικό για το αυτοκίνητο, το 'Top Gear', θα εκδίδεται και στη χώρα μας. Μοιραία, η ΙΜΑΚΟ σταματά να εκδίδει το 'CAR' στην Ελλάδα και το τεύχος Απριλίου θα είναι και το τελευταίο.Κρίμα το CAR ήταν καλύτερο... το Top-Gear είναι πιο πολυ περιοδικό μόδας παρά αυτοκίνησης...
-
Eαν είναι έτσι ταιριάζει περισσότερο στο ύφος της ΙΜΑΚΟ
-
Για όποιον ενδιαφέρεται έχω όλα τα επεισόδια του Top Gear (σε avi kai wmv) σε DVD +κάποιες εκπομπές του Clarkson όπως το Heaven And Hell, Hot Metal κτλ.
Όποιος τα θέλει ας στείλει pm ή reply εδώ να του τα στείλω .. Ευγενική προσφορά για τα μέλη του forum!
-
Ωραίος!!
Best Motoring έχεις καθόλου;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Best Motoring έχεις καθόλου;
Αδερφέ έχω αρχίσει ήδη να κατεβάζω! Ας εξαντλήσουμε τους Ευρωπαίους και μετά πάμε στα Τζαπόνια!
-
Τελικά πότε έρχεται το περιοδικό στην Ελλάδα... (5 gear)?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion