-
Σύμφωνα με υπόδειξη του opteriou η απάντηση βρίσκεται μάλλον σε αυτό το link
-
Νόμιζα πως μόνο σε tankslapping μπορεί να γίνει αυτό!
respect στο Best Motoring, η προσοχή στη λεπτομέρεια και το βάθος γνώσης της εκπομπής είναι εκπληκτικό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
respect στο Best Motoring, η προσοχή στη λεπτομέρεια και το βάθος γνώσης της εκπομπής είναι εκπληκτικό.
Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα αυτής της εκπομπής (για μένα προσωπικά) είναι ότι μιλάνε γιαπωνέζικα! Όχι απλά μιλάνε, αλλά 'παρουσιάζουν' με έναν απίστευτα κιτς τρόπο που μου σπάει τα νεύρα!
Σιγά το πρόβλημα θα μου πείτε και δεν θα έχετε άδικο!
Μήπως υπάρχουν μεταγλωτισμένες εκδόσεις;
-
Εγω τρελαίνομαι για το ιαπωνικό στυλ!!!
Ειδικά για τη κοπέλα λεοπάρδαλη στα πατίνια!!!!! Μ'αρέσει γιατι ενώ είναι μακράν η πιο εκ βαθέων εκπομπή αυτοκινήτου που έχω δεί μπορεί και αυτοσατηρίζεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα αυτής της εκπομπής (για μένα προσωπικά) είναι ότι μιλάνε γιαπωνέζικα! Όχι απλά μιλάνε, αλλά 'παρουσιάζουν' με έναν απίστευτα κιτς τρόπο που μου σπάει τα νεύρα! Σιγά το πρόβλημα θα μου πείτε και δεν θα έχετε άδικο! Μήπως υπάρχουν μεταγλωτισμένες εκδόσεις;Ναι, πάρα πολλά από τα videos που κυκλοφορούνε σε torrents είναι με αγγλικούς υπότιτλους και αμερικανό εκφωνητή. Όποτε βλέπεις κάποιο αρχείο να λέγεται Best Motoring International ή Hot Version International (ΒΜΙ και HVI αντίστοιχα) τότε σημαίνει ότι είναι στα αγγλικά.
Όσο για το κιτς στυλ, κι εμένα στην αρχή κάπως έτσι μου φαινόταν, αλλά μας φαίνεται κιτς επειδή είναι εντελώς διαφορετικοί από εμάς (όχι μόνο ως Έλληνες, αλλά ως δυτικούς). Τώρα πια που έχω έρθει πολύ πιο 'κοντά' τους κατά κάποιο τρόπο, 'βλέπω' λίγο βαθύτερα στα videos και καταλαβαίνω πόσο άλλη νοοτροπία έχουν.
Σε μερικά πράγματα είναι πραγματικά πολύ μπροστά, σε άλλα πάλι όχι
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όσο για το κιτς στυλ, κι εμένα στην αρχή κάπως έτσι μου φαινόταν, αλλά μας φαίνεται κιτς επειδή είναι εντελώς διαφορετικοί από εμάς (όχι μόνο ως Έλληνες, αλλά ως δυτικούς). Τώρα πια που έχω έρθει πολύ πιο 'κοντά' τους κατά κάποιο τρόπο, 'βλέπω' λίγο βαθύτερα στα videos και καταλαβαίνω πόσο άλλη νοοτροπία έχουν.
Σε μερικά πράγματα είναι πραγματικά πολύ μπροστά, σε άλλα πάλι όχι
Όσο μπροστά και να είναι, τα εξώφυλλα των περιοδικών τους και αυτόν τον επιτηδευμένο τρόο ομιλίας δεν μπορώ να τον χωνέψω με τίποτα!
Ούτε και στην Ιαπωνία θα μπορούσα να ζήσω, κρίνοντας από ταινίες/ντοκυμαντέρ κλπ...
Οπότε, από δω και πέρα, θα κατεβάζω μόνο τις International εκδόσεις!
Όταν λες 'πολύ μπροστά' τι εννοείς; Όσον αφορά το οδηγικό τους επίπεδο; Το 'βάθος' των δοκιμών τους;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σύμφωνα με υπόδειξη του opteriou η απάντηση βρίσκεται μάλλον σε αυτό το linkΣωστότατο και πολύ καλογραμμένο άρθρο για το knockback !!
Καλά κάνουν και κλωτσάνε
Παλιότερα είχε ξαναγραφτεί για το ίδιο πράγμα ... κάπου στα τεχνικά.Βέβαια σπάνια μπορείς να δεις το φαινόμενο με πολιτικά λάστιχα και ανάρτηση , εκτός κι αν είναι παλιό το αυτοκίνητο ή έχει φθαρμένα ρουλεμάν.
Γίνεται εντονότερο με μεγαλύτερους δίσκους , racing λάστιχα και fixed δαγκάνες. Με τις floating δαγκάνες των πολιτικών αυτοκινήτων είναι πιο ήπιο.Η φωτο από το site είναι πολύ κατατοπιστική
-
Ναι, έλεγα μπας και καθόμουν να το μεταφράσω για να το ποστάρω, αλλά δε βρήκα χρόνο, οπότε καλά έκανε ο Μιχάλης και πόσταρε το link.
Γενικώς το site αυτό έχει ό,τι θα θέλατε να γνωρίζετε για τα φρένα.
-
-
Κάτι μου λέει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θυμίζει πολλά περισσότερα στον tsili
-
Εγώ πάντως το γουστάρω πάρα πολύ το στύλ τους και τον χαβαλέ που κάνουν... ελπίζω να συνεχιστούν στο ίδιο στυλ τα video κτλ που θα φτιάχνουν ...
Την πιο χαρακτηριστική δημοσίευση την έκανε παληκάρι σε ξένο forum...
'It is not the only reason but we cannot deny that piracy (illegal downloading & illegal copying of our videos) has been somewhat a factor in making our decision'
We are our own worst enemies...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Την πιο χαρακτηριστική δημοσίευση την έκανε παληκάρι σε ξένο forum...Αυτή η φράση είναι μέσα στο PR που παράθεσα στην προηγούμενη σελίδα. Δεν είναι λόγια κάποιου οποιουδήποτε. Είναι από το PR.
-
Ειδα σημερα για πρωτη φορα κανα 2 επισοδεια του Best Motoring σε ενα φιλο και επαθα πλακα. Μακραν οτι καλυτερο εχω δει!
-
Καλλιστεία Top Gear. Υποψηφιότητες για το πιο άσχημο αυτοκίνητο του 2005:
Ssangyong Musso:
Ssangyong Rodius:
To βραβείο όμως το πήρε η νέα σειρά 3 της BMW, η Ε90...!!
-
Θες να πεις ότι αυτό το έκτρωμα έχει πουλήσει έστω και ένα κομμάτι στην ελληνική αγορά;
Πάντως...απορώ πώς η Ssangyong επιβιώνει. Προφανώς πουλά αρκετά στην ανατολή...Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
-
Θες να πεις ότι αυτό το έκτρωμα έχει πουλήσει έστω και ένα κομμάτι στην ελληνική αγορά;Πάντως...απορώ πώς η Ssangyong επιβιώνει. Προφανώς πουλά αρκετά στην ανατολή...Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Έχω δει και έγω ένα, τον Σεπτέμβρη στην Ιταλία.. Πραγματικά φρικτό..
-
Το ίδιο θα ήταν
-
Καλλιστεία Top Gear. Υποψηφιότητες για το πιο άσχημο αυτοκίνητο του 2005:
To βραβείο όμως το πήρε η νέα σειρά 3 της BMW, η Ε90...!!Δεν έχουν τον Θεό τους!!
-
Καλλιστεία Top Gear. Υποψηφιότητες για το πιο άσχημο αυτοκίνητο του 2005:To βραβείο το πήρε η νέα σειρά 3 της BMW, η Ε90...!!
Επιτέλους... Πήρε αυτό που της αξίζει...
Πάντως και τα άλλα δύο που έδειξες χειρότερα είναι. Άλλο όμως τα κορετάτικα μοντέλα και άλλο μία BMW.
Aναλογικά η 3άρα είναι ασχημότερη από αυτά τα εκτρώματα. -
Την πιο χαρακτηριστική δημοσίευση την έκανε παληκάρι σε ξένο forum...
Αυτή η φράση είναι μέσα στο PR που παράθεσα στην προηγούμενη σελίδα. Δεν είναι λόγια κάποιου οποιουδήποτε. Είναι από το PR.
sorry δε το έγραψα σωστά... εννοούσα το 'We are our own worst enemies... '
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion