-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
opterios Σε βρισκω πολυ ενημερωμενο στο ΒΜΙ.Η συνέπεια της έλλειψης αυτοκινήτου
Μπορεις να μου πεις απο που κατεβαζεις τα νεα επισοδεια ομως?
Ψάχνω και βρίσκω torrents από εδώ κι από κει.
Βασικά, έχω σχεδόν όλα τα BMI volumes που έχουν κυκλοφορήσει από το 2001 και μετά, έχω τα περισσότερα πρόσφατα Hot Versions, και έχω και αρκετά παλαιότερα (από το 1991). Τώρα κατεβάζω το Platinum Series, το οποίο όμως είναι στα Ιαπωνικά και χωρίς υπότιτλους, αλλά θα το παλέψω
-
αυτο με το νέο Μιατα μπορούμε να το έχουμε κάπως?
Έχει υπότιτλους ή πρέπει να πάμε σε φρόντιστήριο για γιαπωνέζικα με αιθέριες υπάρξεις μέσα? -
http://www.mininova.org/tor/175935 new STI fast on 4 (έχει και το NC) Είναι το international με υπότιτλους και σχολιασμό αγγλικό...
Τα best motoring japan είναι στα Γιαπωνέζικα...Στο japan που είχε παιχτεί με το συγκριτικό για τα roadster είχε και άλλα αυτοκίνητα και κατάταξη στο τέλος που δεν τα έδειξαν στο international.....
Και τώρα όσοι έχουν ασχοληθεί μόνο με Tiff και Jeremy ας ετοιμαστούν να πάθουν ένα πολιτισμικό σοκ
http://www.racingflix.com/forum/forum_posts.asp?TID=383&PN=1&TPN=1
Εδώ παίζει συζήτηση για best motoring και μαζεμένα πολλά torrents από καινούρια και παλιά επεισόδια.
Από τα αγαπημένα μου touge η μάχη Js Racing με Amuse S2000 (μιλάμε για τρέλλλλλαααα!!! )
Περιμένω πως και πως το επόμενο hot version που θα έχει το MCR R45GT-R (600hp), Amuse S2000 (250hp), Kei Office D1 Silvia (500hp), Ιmpreza ραλλυτζίδικο.
Opterie το Αmemiya RX7 απίστευτο έτσι....?
-
Οι Ιάπωνες ενώ έχουν ενασχόληση με τη Formula 1 από τη δεκαετία του 60 και έχουν ΠΟΛΥ έντονη αγωνιστική δραστηριότητα στη χώρα τους, με πολύ αξιόλογους και δύσκολους αγώνες, όντως, δεν είχαν ποτέ μια τρανταχτή παρουσία. Όμως, ποσοστιαία, δεν έχουν βγάλει πάρα πολλούς έξω, οπότε δεν είναι και τόσο παράδοξο από τη μια.
Τώρα, συγκεκριμένα απάντηση για το ερώτημά σου δεν έχω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι οι αγώνες αυτοκινήτου είναι εδώ και πολλές δεκαετίες στο αίμα τους και τα ιαπωνικά πρωταθλήματα αγώνων είναι από τα πιο δύσκολα.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κάτι ψιλοάσχετο: πώς και δεν έχουν βγάλει ούτε έναν πρωταθλητή οι ιάπωνες σε παγκόσμιο επίπεδο;(εννοείται μιλάω σοβαρά και θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση, αν βέβαια μπορεί να υπάρξει γιατί δεν είναι και εύκολο να απαντηθεί κάτι τέτοιο)
Σωστή απορία! Ακόμα και ο Tacuma Sato που 'πρωταγωνιστεί' (λέεεμε τώρα) στην F1, αν δεν απατώμαι, είναι Βρετανο-αναθρεμμένος και όχι 'γνήσιος' Ιάπωνας...
Μήπως τα τοπικά πρωταθλήματα είναι αρκετά ισχυρά ΄βστε να μη νιώθουν την ανάγκη να βγουν παραέξω;
-
Πάντως, ο νυν πρωταθλητής στο PWRC είναι ο Ιάπωνας Toshihiro Arai με Subaru.
-
Στα MotoGP:
Makoto Tamada
Rider number: 6
Rider Nationality: JapaneseShinya Nakano
Rider number: 56
Rider Nationality: JapaneseTohru Ukawa
Rider number: 72
Rider Nationality: JapaneseShinichi Ito
Rider number: 23
Rider Nationality: JapaneseRyuichi Kiyonari
Rider number: 54
Rider Nationality: JapaneseΚαι κάποιοι παλιοί:
Norifumi Abe
Rider number: 17
Rider Nationality: JapaneseNobuatsu Aoki
Rider number: 9
Rider Nationality: JapaneseNaoki Matsudo
Rider number: 45
Rider Nationality: JapaneseΚαι φυσικά ο μακαρίτης Daijiro Kato.
-
Nαι αλλά ούτε στις μηχανές νομίζω έχει βγει ποτέ Ιαπωνας πρωταθλητής.
Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν διακριθεί για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι τόσο καλοί όσο οι Ευρωπαίοι. Άρα η αιτία πρέπει να αναζητηθεί στο γιατί δεν είναι τόσο καλοί. Μία πιθανή αιτία κατά την προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι γεωγραφικά απομακρισμένοι - αποκλισμένοι οπότε κάποιο ταλέντο δεν μπορεί να συμμετάσχει στα τόσα πρωταθλήματα αγώνων που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη ώστε να διακριθεί. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν μόνο στην Ιαπωνία ενώ π.χ. ένας καλός Έλληνας μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. -
Στα Drift πάντως ξεφτυλίζουν τον οποιοδήποτε (οποιος έχει δει το JDM option, σειρά που ασχολείται αποκλειστικά με drift θα έχει καταλάβει για τι μιλάω! Αγγλους/Αμερικάνους και κάθε άλλον)....
Είναι πολύ μπροστά όπως φαίνεται και από τα BMI/HVI ως σειρές!
Το Touge με το MR-S που φόραγε τη Tsport ήταν η έμπνευση για να φτιάξω το δικό μου έτσι, άσχετα αν πήγε λίγο παραπέρα με το 6άρι σασμάν.
Πάντως δεν περίμενα τα σχόλια για το νέο ΜΙΑΤΑ, μάλλον το αδίκησαν αφού το δοκιμασαν μόνο στο βρεγμένο. Αν και ανάγκασε το Dori Dori να βγει έξω από την πίστα και στο τσακ γλύτωσε τον τοίχο! Περίεργο... αυτό το είχα ξαναδεί μόνο σε ένα παλαιότερο επεισόδιο όπου βγήκε με ένα RX7 τούμπανο πάλι σε βρεγμένο αλλά πήγαινε τέζα. Εκεί ένα EVO με πρόβλημα στο ABS έφυγε στα λάστιχα.
-
Ο χρήστης asyrigos έγραψε:
Στα Drift πάντως ξεφτυλίζουν τον οποιοδήποτε (οποιος έχει δει το JDM option, σειρά που ασχολείται αποκλειστικά με drift θα έχει καταλάβει για τι μιλάω! Αγγλους/Αμερικάνους και κάθε άλλον)....Οι Ιάπωνες έχουν κάνει το drift κανονικό επίσημο σπορ εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμα η Αμερική δεν τους έχει φτάσει. Φέτος έγιναν οι πρώτοι D1 αγώνες στην Αμερική και κέρδισε ο πρωταθλητής Ιαπωνίας, ο Kazama
Πάντως δεν περίμενα τα σχόλια για το νέο ΜΙΑΤΑ, μάλλον το αδίκησαν αφού το δοκιμασαν μόνο στο βρεγμένο. Αν και ανάγκασε το Dori Dori να βγει έξω από την πίστα και στο τσακ γλύτωσε τον τοίχο!
Το είπαν ότι επιφυλάσσονται να το δοκιμάσουν και σε στεγνό, αλλά αν δεις τον τρόπο με τον οποίο ξεκολλά ξαφνικά η ουρά την ώρα που έφυγε ο Tsuchiya (και το έπαθε δύο φορές με τον ίδιο τρόπο, αλλά τη μια το κράτησε στην πίστα) σε βάζει λίγο σε σκέψεις.
Περίεργο... αυτό το είχα ξαναδεί μόνο σε ένα παλαιότερο επεισόδιο όπου βγήκε με ένα RX7 τούμπανο πάλι σε βρεγμένο αλλά πήγαινε τέζα. Εκεί ένα EVO με πρόβλημα στο ABS έφυγε στα λάστιχα.
Ναι, τη θυμάμαι αυτή τη μάχη. Είναι ολίγον τι άρρωστοι. Σε εκείνο το επεισόδιο ο Orido οδηγούσε τη δική του πολιτική Supra η οποία βγάζει 600+ άλογα...στο βρεγμένο...οι τρελλοί...
-
Το τελευταίο επεισόδιο του Top Gear που έδειξε χτές 27/12 είναι το season 7 episode 6;
Δηλαδή αυτό: http://www.mininova.org/tor/185942 ή τσάμπα το κατεβάζω;
-
Αυτό είναι και μάλιστα άκουσα ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο της τωρινής σεζόν. Οψόμεθα...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Το τελευταίο επεισόδιο του Top Gear που έδειξε χτές 27/12 είναι το season 7 episode 6;Δηλαδή αυτό: http://www.mininova.org/tor/185942 ή τσάμπα το κατεβάζω;
Τα ζώα μου αργά, παίρνει αναβολή για το βράδυ.
Γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί που να έχει DVDs για αυτοκίνητα (drift, supercars κτλ.); Χρειάζομαι ένα οπωσδήποτε για σήμερα το βράδυ!
-
no limits μαγαζι στην καλλιροης απεναντι απο το σταθμο του φιξ.εχει πολλα dvd αυτοκινητου συμπεριλαμβανομενης κ της σειρας best motoring.εγω απο κει τα αγοραζω
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
no limits μαγαζι στην καλλιροης απεναντι απο το σταθμο του φιξ.εχει πολλα dvd αυτοκινητου συμπεριλαμβανομενης κ της σειρας best motoring.εγω απο κει τα αγοραζωΕυχαριστώ πολύ!
-
Ωραιο το νεο επεισοδιο...πιο γρηγορο το R32 στην πιστα...πιο δοασκεδαστικη η 130i.
-
Ο χρήστης asyrigos έγραψε:
Το Touge με το MR-S που φόραγε τη Tsport ήταν η έμπνευση για να φτιάξω το δικό μου έτσι, άσχετα αν πήγε λίγο παραπέρα με το 6άρι σασμάν.
Μηπως ειναι μπλε με καρμπον καπω? Αμα ειναι αυτο ειναι πολυ ωραιο. Εχει και γουρκ ζαντες νομιζω?
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Μηπως ειναι μπλε με καρμπον καπω? Αμα ειναι αυτο ειναι πολυ ωραιο. Εχει και γουρκ ζαντες νομιζω?
Ναι αυτό είναι, ευχαριστώ πολύ.... οι Work είναι πολύ ωραίες, αλλά για τους αγώνες και την πίστα προτιμώ τις 15άρες μαμίσιες
Διασκεδαστική η 130 αλλά ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για ένα τέτοιο αμάξι? Κακα τα ψέμματα, ωραία αλλά από value for money έχει δίκιο ο Clarkson: useless.
-
Σχετικά με την κυκλοφορία του καινούργιου mx-5 και τις απόψεις των 2 πλευρών (BMI και TopGear) με κάνει να είμαι λίγο σκεπτικιστής σχετικά με την αντικειμενικότητα που απορεέι από τις 2 εκπομπές. Ναι ξέρω, δεν μπορω να συγκρίνω τους hardcore racers Ιάπωνες με την ποιό ήπια (lifestylίστικη; ) προσέγγιση του Topgear.
Δεν λέω πως δε είναι ποιοτικό και αντικειμενικό το topgear απλά βασίζονται σε κρίση ανθρώπων που δεν έχουν και τόσο έμφυτη την τέχνη της racing οδήγησης. Αυτό εσάς τι σας λέει;
Εμένα λίγο το τετακέ στην πίστα του ιάπωνα και λίγο την συμβολή του Richard Hammond σε εκπομπές του Discovery με κάνει να βλέπω 'λίγη' τουλάχιστον την παρουσίαση στο TopGear ορισμένων αυτοκινήτων. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δεν έχω δει όυτε το ένα ούτε το άλλο (για το συγκεκριμένο τέστ) αλλά πιστεύω και τα δύο εξυπηρετούν κάτι. Εννοώ ότι έχεις την εντύπωση ότι είναι αρκετοί (δε λέω οι περισσότεροι!) που μπορούν να οδηγήσουν έτσι όπως τους αρμόζει τα περισσότερα μηχανήματα;
Από+κλείεται
Αυτό είναι αλήθεια που λες, αλλά τελικά οι Ιαπωνέζοι βασίζονται σε χειροπιαστές αποδείξεις στο τί είναι τι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο TopGear. Κάποια στιγμή λέει ο Richard οτι 'they didn't want the car to have more grip than the old one' και στην συνέχεια το συγκρίνει με slk ότι με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι το ίδιο καλό με αυτές. Αυτό εμένα μου ακούγεται σαν απόδειξη ήδη της ήττας του καινούργιου mx-5 αλλά παράλληλα δεν γίνεται με εξεφτελιστικό τρόπο όπως γίνεται με την bmw 130. Από την άλλη γενικά το τεστ διθυραμβευεί καθώς δια στόματος Richard 'this car is brilliant'.
Αυτό κατά την αποψή μου είναι οξύμωρο και πλήτει την εγκυρότητα της εκπομπής. Αν μη τι άλλο υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται πραγματικά με την αυτοκίνηση και τους ενδιαφέρει να ξέρουν το potential του κάθε αυτοκινήτου άσχετα αν δεν το φτάσουν **εθελημένα ** στα όρια του.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion