-
Το τελευταίο επεισόδιο...
http://torrent.zoink.it/Top.Gear.S12E04 ... 5D.torrent
-
-
rapidshare ? κανείς
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
rapidshare ? κανείςhttp://www.rslinks.org/node/13450/
Ξεκίνησα να το κατεβάζω αλλά δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί.
-
σε ευχαριστώ
-
Το επεισόδιο ανήκει στα κλασσικά του TG.
Η σύγκριση δύο υπεραυτοκινήτων αποδεικνύει ότι:
α. Το Pagani είναι φανταστικό.
β. Η Veyron την πήγαιναν ένα κλικ κάτω ή τελικά το βάρος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.
Στο τεστ οικονομίας πραγματικά είναι εντυπωσιακή η απόδοση της Jag που στα χέρια του Ιερεμία έκαψε περί τα 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Τώρα για το Legacy όσο και για το Polo δεν υπάρχει κάτι να πει κανείς.
-
Jaguar & Pagani οι πρωταγωνιστές!
απολαυστικό το επεισόδιο. Τρελό γέλιο και με τον καλεσμένο .... Clarkson island μουχαχαχα
-
Εμένα μου φάνηκε εμφανώς ότι η Veyron πήγαινε 'χαλαρά' στις τελευταίες δύο στροφές. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, το στήσιμο για στρίψιμο φαίνεται να είχε μεγαλύτερη σημασία από την ωμή ταχύτητα σε ευθείες.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εμένα μου φάνηκε εμφανώς ότι η Veyron πήγαινε 'χαλαρά' στις τελευταίες δύο στροφές. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, το στήσιμο για στρίψιμο φαίνεται να είχε μεγαλύτερη σημασία από την ωμή ταχύτητα σε ευθείες.Δεν περιμενα να κανει καλυτερο χρονο.
Το Gumper που εχει το 'ρεκορ' πιστας ηταν ενα 'λιτο' οχημα, φτιαγμενο για να γραφει χρονους σε πιστες και να κοβει δεκατα. Η Veyron απο την αλλη ειναι φτιαγμενη με ολες τις πολυτελιες, για να ταξιδευει. Το βαρος της την γονατησε. Και αν δεν κανω λαθος απο την δεξια μερια, μαλλον, ειχε βρει καπου.Απογοητευτικα με το ΤΖοντα, γιατι αυτοκινητο με τοσα αλογα και το βαρος μιας Elise, επρεπε να τα πηγαινει καλυτερα... Αλλα και το 4 μια χαρα ειναι για αμαξι που εσπασε
Απιστευτος καφρος ο Κλαρκσον που δεν του κατσε και αναγκαστικε να παει στην εκδηλωση.
Απιστευτη σκηνη με τον Στιγκ να κοιμαται στο τρενακι του τρομου
Απιστευτος και ο Cpt. Slow στη δοκιμη του ΤΖοντα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
όντως, classic μαζί με την άλλη που διαβάζει εφημερίδα και γυρίζει πρώτη σελίδα με τη φάτσα του Hamilton και την πετάει
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όντως, classic μαζί με την άλλη που διαβάζει εφημερίδα και γυρίζει πρώτη σελίδα με τη φάτσα του Hamilton και την πετάει
αντιγραφή από ίδια ακριβώς σκηνή με τον Mr. Bean....
-
Αλήθεια ρε παίδες, επειδή δεν θυμάμαι από όλα τα series. O Rowan Attkinson (MrBean), γνωστός βρωμόγκαζος και petrolhead, έχει πάει καλεσμένος? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει πάει.
-
Έχεις δίκιο, δεν έχει πάει. Πιστεύω τον JKay τον εχει άνετα.
Πάντως είχε ρίξει παλιά μια Mclaren σε μιά γριούλα. Έχει κανει και αγώνες νομίζω. -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Έχεις δίκιο, δεν έχει πάει. Πιστεύω τον JKay τον εχει άνετα.
Πάντως είχε ρίξει παλιά μια Mclaren σε μιά γριούλα. Έχει κανει και αγώνες νομίζω.Ναι ηταν οδηγός αγώνων σε ενιαίο με Renault 5 GT turbo για μερικές σαιζόν
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
rapidshare ? κανείς
http://www.rslinks.org/node/13450/' target='_blank
Ξεκίνησα να το κατεβάζω αλλά δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί.
To 4 είναι το τελευταίο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
rapidshare ? κανείς
http://www.rslinks.org/node/13450/' target='_blank' target='_blank
To 4 είναι το τελευταίο?
Episode 4
-
-
καταπληκτικο επεισοδιο πολυ το ευχαριστηθηκα...
αναρωτιεμαι αν πηγαινε ο ιερεμιας με 530d που θα εφτανε...
το Ζοντα φοβερο αλλα ο Pagani ειναι μηχανικος οχι αστεια...
και ΔΕΝ ειναι Ιταλος αλλα Αργεντινοςαλλο αν το φταχνει Μοντενα...
Veyron...
πιστευω οτι θα μπορουσε να το πιεσει και αλλο...θα το ξαναδω!
-
Πραγματικα, η Veyron φαινοταν λες και πηγαινε βολτουλα.
Καλα, η φαση με τη τζαγκουαρ με καταναλωση σμαρτ απιστευτη.
Τι σου κανει ο αυτοκινητοδρομος..
Πιστευω οτι ο Mr Bean θα εχει απιστευτη φαση σα καλεσμενος, μονο τις ερωτησεις για το μινι στη σειρα, και το μισος για το αλλο το τρικυκλο (trabant; πως λεγονται αυτα; ) αρκουν για να γεμισουν το χρονο. Μου τη σπαει που δεν αφηνει αρκετο χρονο στους καλεσμενους για να γινει η κουβεντα.. Η δωσε τους χρονο, η μη τους εχεις καθολου στο καναπε και βαλε τους απλα να τρεχουν, με λιγη κουβεντα στο τελος. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
καταπληκτικο επεισοδιο πολυ το ευχαριστηθηκα...αναρωτιεμαι αν πηγαινε ο ιερεμιας με 530d που θα εφτανε...
το Ζοντα φοβερο αλλα ο Pagani ειναι μηχανικος οχι αστεια...
και ΔΕΝ ειναι Ιταλος αλλα Αργεντινοςαλλο αν το φταχνει Μοντενα...
Veyron...
πιστευω οτι θα μπορουσε να το πιεσει και αλλο...θα το ξαναδω!
Θα μπορουσε.....
Αλλα αν του φευγε, οπως τοτε με το Koenigsegg, και μαζευε χορταρακι και λαστιχα, λες να του ελεγαν οι της VW οτι θα του στειλουν το μοντελο που θα χει καλυτερα αεροδυναμικα βοηθηματα;;;Εξαλου, αν το κοιταξεις καλα, στη δεξια μερια, κατω απο την πορτα του οδηγου, φαινεται οτι μαλλον καπου ακουμπησε.
Ισως να τους εφυγε 'λιγο' να γινε ζημια και γι αυτο δεν το πιεσε αρκετα.
ΙΜΗΟ παντα!Καλα... Το ΤΖοντα που εσπασε (μοτερ της Μερσεντες ειπαμε;;;;;) και το επισκευασαν μεσα στη πιστα, για να κανει γυρο, ηταν ολα τα λεφτα!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion