-
Πραγματικά κορυφαίο επεισόδιο!
Φονικές ατάκες και το σκηνικό με τους rednecks πραγματικά τρομακτικό...
Ακούσαμε και Mogwai στη σειρά (στις τελευταίες σκηνές στην Νέα Ορλεάνη)
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ατάκα της μέρας:JC: ' We need a calendar to measure his lap'
RH: ' I will hold this stone and wait until it is **eroded **by the wind' -
Ο χρήστης Hector_ έγραψε:
+6 please.
Τόσο καιρό απο mininova το κατεβάζω.
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο να το μάθουμε και εμείς!!
Thanks in advance.+1
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
+6 please.
Τόσο καιρό απο mininova το κατεβάζω.
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο να το μάθουμε και εμείς!!
Thanks in advance.+7. Pls...
Είναι εύκολο και από εδώ?
-
Καλά τόσο καιρό περιμένετε την 'καλύτερη λύση' και δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα;;;;
-
Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι το εχουμε κατεβασει(και δει)απλα για τα επομενα επεισοδια θα θελαμε πιο γρηγορο D/L.
-
Στο τρίτο επεισόδιο του Top Gear θα έλεγα ότι ζήλεψαν τη δόξα του Borat.
Επίσης μου άρεσε η ταξιδιωτική οδηγία του J.C.
'Don't go to America!' -
Για άλλη μια φορά ξέφυγαν πολύ απο τα όρια της λογικής, του τι πρέπει να δείχνεται και τι να λέγεται στην τηλεόραση.
Είναι πολύ μπροστά σαν concept (ασχετως αν δεν συμφωνουμε μερικές φορές με την κριτική τους).Πάντως η ατάκα για το ημερολόγιο είναι παλιά.
εε εντάξει.. η ατάκα για την πέτρα είνα ένα βήμα παραπέρα -
-
Απίστευτο γέλιο (μέχρι δακρύων) απο την αρχή εώς το τέλος.
Ισως το καλύτερο επεισόδιο ever.
Aυτόν τον May τον είχαν τρελλάνει στην καζούρα -
Στο youtube μέχρι εχθές το επισόδιο ήταν διαθέσιμο. Σήμερα κόπηκε λόγω BBC. Απλά όποιος πρόλαβε τον Clarkson είδε...
-
Δεν έχω δει τα δύο πρώτα, είδα το 3ο, αυτό που συζητάτε, με το America. Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ και πραγματικά μέχρι δακρύων με οτιδήποτε από τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο κτλ. Ομολογώ ότι αυτό το επεισόδιο απλά γράφει ιστορία...
Βέβαια, μου γεννάται η απορία σε κάθε τέτοιο ταξίδι που οργανώνουν στην εκπομπή. Όλα τα 'απρόοπτα' που συμβαίνουν είναι πράγματι τυχαία? Π.χ. σε εκείνο το σημείο με το βενζινάδικο και το κυνηγητό, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αληθινά επικίνδυνα. Ή π.χ. η αγελάδα πράγματι ήταν έργο του Clarkson ή την είχε η παραγωγή κάπου έτοιμη?
Σε κάθε περίπτωση, όλα φαίνονται απίστευτα φυσικά και αληθινά, απλώς αναρωτιέμαι για το πόσο γκαφατζήδες μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι! -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Θα μπει στον κόπο κανείς να μας εξηγήσει τι είναι το πιράνχα και τι ο Έλληνας θείος ?!?Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ζητήσω.
@νδρέας
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Δεν έχω δει τα δύο πρώτα, είδα το 3ο, αυτό που συζητάτε, με το America. Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ και πραγματικά μέχρι δακρύων με οτιδήποτε από τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο κτλ. Ομολογώ ότι αυτό το επεισόδιο απλά γράφει ιστορία...
Βέβαια, μου γεννάται η απορία σε κάθε τέτοιο ταξίδι που οργανώνουν στην εκπομπή. Όλα τα 'απρόοπτα' που συμβαίνουν είναι πράγματι τυχαία? Π.χ. σε εκείνο το σημείο με το βενζινάδικο και το κυνηγητό, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αληθινά επικίνδυνα. Ή π.χ. η αγελάδα πράγματι ήταν έργο του Clarkson ή την είχε η παραγωγή κάπου έτοιμη?
Σε κάθε περίπτωση, όλα φαίνονται απίστευτα φυσικά και αληθινά, απλώς αναρωτιέμαι για το πόσο γκαφατζήδες μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι!Εννοείται ότι είναι στημένα, τι συζητάμε τώρα...
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Θα μπει στον κόπο κανείς να μας εξηγήσει τι είναι το πιράνχα και τι ο Έλληνας θείος ?!?
Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ζητήσω.
@νδρέας
Πιράνχα μάλλον είναι ο/η/το 'sleepy-fish' που αν θυμάμαι καλά έχει σαν έμβλημα το πιράνχα. Από εκεί κατέβαζα τα πρώτα επεισόδια και κλιπάκια topgear όμως με την εμφάνιση των torrent και τον πολλαπλασιασμό των χρηστών έπαψε να βάζει νέα επεισόδια και παρέπεμπε στα torrent. Eπρόκειτο για direct download και κάποια link όπως είδα είναι ακόμα ενεργά, απέτυχα πάντως να μπω σε κάποιο directory για να επιλέξω αρχείο (κόβωντας από το link το όνομα του αρχείου)
Ο Έλληνας θείος είναι ένας Άγιος Βασίλης ο οποίος σου φέρνει δωρεάν αυτό που θέλεις. Έλληνας θείος μπορεί να είναι και τα torrent!
-
έχω λιώσει
από την τρίτη εχω δει 2005-2006 season. Είμαι άρρωστος και έχω άδεια -
Φαντάσου να τα παρακολουθούσες και μεταγλωττισμένα....
Aυτό σημαίνει TopGear-itis!
-
Ο χρήστης potge2 έγραψε:
Best MOTORing - 2007-03 [Skyline V36 vs IS350.335i.Legacy-2.0GT][Nissan.R383][H264]
Hot Version - VOL.85 [Touge showdown in USA 2007]subs παίζουν πουθενά??
-
Tο έχουμε ξανα-αναφέρει: Δυστυχώς όχι...
-
Stop driving, you ll go blind.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion