-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Πω πω τι σεντόνι είναι αυτό;;;;
Δεν το διάβασα ακόμα. Στοιχηματίζω ότι θα γράφει κάπου για το ΠΑΣΟΚ. Σε ποια σειρά είναι για να πάω κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης;Δεν γράφει πολλά για το πασοκ.
Μόνο αλήθειες όπως πάντα..
Χρηματιστήριο, φόροι στους ανοικτούς ημιυπαίθριους κλπ -
Α.... Για το πελατολόγιο σου γράφεις που σου χάρισε τα suv που έκανες μόστρα.
Οκ!
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Πω πω τι σεντόνι είναι αυτό;;;;
Δεν το διάβασα ακόμα. Στοιχηματίζω ότι θα γράφει κάπου για το ΠΑΣΟΚ. Σε ποια σειρά είναι για να πάω κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης;Δεν γράφει πολλά για το πασοκ.
Μόνο αλήθειες όπως πάντα..
Χρηματιστήριο, φόροι στους ανοικτούς ημιυπαίθριους κλπΓια το ΠΑΣΟΚ δλδ!
-
Έμενα όταν πέρασα μου πήραν ένα λάπτοπ! Καλό όχι μουφα. Hp. Κάηκε η on board κάρτα γραφικών σε δύο έτη.
Ο άλλος πήρε σπίτι στο Κολωνάκι. Κουράγιο!! του είπες;παιδί γιατρών ήταν...
-
Πασοκων;
-
Α.... Για το πελατολόγιο σου γράφεις που σου χάρισε τα suv που έκανες μόστρα.
Οκ!
Γράφω γενικά θέματα. Οχι απομνημονεύματα...
-
Πασοκων;
Νομίζω απλά κυβερνητικών...
Αν και η κυρία είχε μία αριστερή εσάνς...
ιδιαίτερα όταν ανέφερε την επώνυμη χέστρα...
-
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Oχι δεν μπορουσαν να το καταλαβουν. Και πολλοι πηγαν να αγορασουν αμαξι και ο πωλητης τους εβαλε να παρουν κατι που δεν θα μπορουσαν να το πληρωσουν.
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα! Μόνο ΑΜΕΑ μειωμένης αντίληψης δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι διπλάσιο σπίτι σημαίνει διπλάσιο κόστος κατασκευής. Είναι ΑΜΕΑ; Και οι άλλοι που αγόρασαν αμάξι που δεν μπορούσαν να πληρώσουν και αυτοί ΑΜΕΑ ήταν;
Επισης στις τραπεζες εχουν πωλησει σε κοσμο με μηδενικες γνωσεις χρηματοοικονομικων επενδυσεις και δανεια τα οποια δεν ταιριαζαν στις αναγκες τους και το εκανα μονο και μονο για τις προμηθειες.
Αυτή είναι άλλη ιστορία.
Τρανταχτο παραδειγμα τα δανεια σε ελβετικο φραγκο. Συμφωνα με σενα φταινε οι ασχετοι δανειοληπτες γιατι θα επρεπε να ξερουν απο FX risk, Basis risk & Stress testing. Η το χρηματιστηριο του 1999 που πηγαινες στην τραπεζα και σου ελεγαν γραψου σε αυτη την μετοχη γραψου στην αλλη και οι περισσοτεροι εχασαν τα χρηματα τους.
Αυτό που θα έπρεπε να σκεφτούν, όπως το σκέφτηκα εγώ εκείνη την εποχή, είναι ότι ένα στεγαστικό δάνειο έχει διάρκεια από 15 ως 40 χρόνια και ότι αποτελεί τεράστιο τζόγο να ποντάρεις στο ότι η ισοτιμία θα διατηρηθεί για όλη τη διάρκεια σε επίπεδα συμφέροντα για σένα. Δεν μιλάμε για ένα καταναλωτικό δάνειο που και πολύ μικρότερης αξίας και πολύ μικρότερης διάρκειας είναι, οπότε μπορεί κάποιος εν γνώσει του να πάρει το ρίσκο. Μιλάμε για στεγαστικό, οπότε όλοι οι δανειολήπτες έπαιξαν εν γνώσει τους μπαρμπούτι στη χωματερή! Γιατί αν δεν έχεις γνώσεις, απλώς επιλέγεις την ασφαλέστερη επιλογή και όχι παιχνίδια με τις ισοτιμίες.
-
Αν κρατούσε το διαφημιστικό φυλλάδιο της χεστρας με το αριστερό χέρι.....μπορεί.
Άσε μας βρε ταξιδευτή.
ΠΑΣΟΚ Σώσε μας..... Και εμάς και τους εργολάβους.
Αμηηηηην
-
Αν κρατούσε το διαφημιστικό φυλλάδιο της χεστρας με το αριστερό χέρι.....μπορεί.
Άσε μας βρε ταξιδευτή.
ΠΑΣΟΚ Σώσε μας..... Και εμάς και τους εργολάβους.Αμηηηηην
Πασοκ ωραία χρόνια που λένε...
Α διάβασα τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε.
Αναφέρει κάπου για ένα βιβλίο του Παπακωνσταντίνου, υπουργού οικονομικών του πασοκ που σύμφωνα με τον Σόιμπλε αναφέρει αναλυτικά την κομπίνα του Σημίτη που μας έβαλε στο ευρώ.
Μήπως εσύ που έχεις άκρες βρεις το βιβλίο και μας ενημερώσεις για το τι εννοεί ο ποιητής ?
-
Ποια κομπίνα; Τα εξοπλιστικά που επιλέξαμε να τα μεταφέρουμε στο έτος παράδοσης και όχι αγοράς;
Όλη η Ευρώπη από όσο έχω διαβάσει έτσι έκανε για να πιάσει τους όρους της ευρωζώνηςΔικαιώθηκαν και οι εμπλεκόμενοι στο ευρωπαϊκό δικαστήριο
-
Τα χρέη των νοσοκομείων ? Το σουάπ ? Ενα δάνειο 10ετές μεγάλου ύψους που έκρυψε το έλλειμμα και κάτι τέτοια, αλλά βαριέμαι να τα ψάχνω.
Εσύ που είσαι παιδί κάντο .
-
Τα σούαπ τα έχουμε γράψει. Αν θυμάμαι καλά ήταν στα όρια που επιτρεπόταν. Μάλιστα η Γαλλία αν θυμάμαι έκανε πολλά περισσότερα.
Κοίτα ο Σόιμπλε ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα της Ευρώπης. Δεν θα πω ποτέ κακή κουβέντα για κάποιον που ήταν τόσο οξυδερκής ακόμα και αν διαφωνω. Πόσο μάλλον τώρα που έφυγε από τον κόσμο αυτο. Τους πεθαμένους τους σεβόμαστε.
Λαϊκισμούς από εμένα δεν εχει. Εξυπηρετούσε την ιδεολογία του και τα συμφέροντα του. Όπως και το τότε ΠΑΣΟΚ τα ελληνικά συμφέροντα.
Ήταν σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ μεγαλη πρόκληση να μπει η Ελλάδα ταυτόχρονα με τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης στην ευρωζώνη και όχι 10-15 έτη αργότερα.Το χρήμα που θα έπεφτε στην χώρα από τις αγορές ως το νέο ισχυρότερο και ασφαλέστερο νόμισμα του πλανήτη θα ήταν επικών διαστάσεων και μάλιστα με πολύ χαλαρά όρια δημοσιονομικής πειθαρχίας. Η Ελλάδα έπρεπε να συμμετέχει στον πρώτο γύρο αυτου. Τώρα εάν το φθηνό χρήμα κάποιοι άλλοι......το έκαναν κομματικό στρατό μισό εκατομμυρίου και πήγαν το χρέος ως προς το ΑΕΠ από το 100% στο 180% είναι μια άλλη ιστορία.
Υ.γ
Οκ δεν θα είμαι απόλυτος. Το διεθνές περιβάλλον ήταν απίστευτο την περίοδο πτώχευσης
-
Έμενα όταν πέρασα μου πήραν ένα λάπτοπ! Καλό όχι μουφα. Hp. Κάηκε η on board κάρτα γραφικών σε δύο έτη.
Ο άλλος πήρε σπίτι στο Κολωνάκι. Κουράγιο!! του είπες;Δεν πρόλαβες τα λαπτοπ που έδινε ο Καραμανλής με το τσουβάλι ;
-
Όχι..... Ποτε έγινε αυτό;;;
Είχα πάρει ένα hp με και καλά δεύτερη κάρτα γραφικών με 512 mb, 6 gb ram DDR2 και έπαιζα need for speed και αργότερα μόλις βγήκε το test drive. Και δεν κάηκε η εξωτερική κάρτα αλλά η onboard σε βιντεάκι του YouTube επειδή είχε τότε 1080p και δεν σήκωνε τέτοια ανάλυση για πολύ ώρα!!!
Στα διαλα -
Ρε θα μας κάψουν και θα μας θάψουν ζωντανούς γιατί έτσι γουστάρουν?
Μονωτικά'' Καλύπτουμε τα πάντα'' Εξωτερικά τους τοίχους Θερμοπρόσοψη με φελιζόλ, τα ταβάνια''
Από μέσα γυψοσανίδες σε ταβάνια και τοίχους
Τι ωραία δροσιά αλλά πάει ο οπτικός έλεγχος.
1.Και γίνεται ένας σεισμός. Πως θα δω την ρωγμή να την επισκευάσω? Στον επόμενο σεισμό ή η ρωγμή θα μεγαλώσει περισσότερο ή το ταβάνι θα μας έρθει στο κεφάλι. Στα γωνιακά υποστυλώματα δεν βλέπεις καμία αστοχία από μέσα γιατί οι εσωτερικές πλευρές του υποστυλώματος καλύπτονται από την τοιχοποιία.
2.Και σκουριάζει ένα σίδερο και σπάει το σκυρόδεμα επικάλυψης και χάνεται η συνεργασία σκυροδέματος και χάλυβα Πως θα επισκευάσω κάτι που δεν βλέπω? ούτε στο ταβάνι ούτε στην κολόνα?
3.Έπιασε μια φωτιά Θα καούμε σαν λαμπάδες. Ξέρετε πόσο ωραία λαμπαδιάζει το φελιζόλ? -
Μάστορα μην κάνεις αντιγραφή επικόλληση.
Τα έχω διαβάσει αυτά στην σελίδα σου....
-
Όχι..... Ποτε έγινε αυτό;;;
Είχα πάρει ένα hp με και καλά δεύτερη κάρτα γραφικών με 512 mb, 6 gb ram DDR2 και έπαιζα need for speed και αργότερα μόλις βγήκε το test drive. Και δεν κάηκε η εξωτερική κάρτα αλλά η onboard σε βιντεάκι του YouTube επειδή είχε τότε 1080p και δεν σήκωνε τέτοια ανάλυση για πολύ ώρα!!!
Στα διαλαΕιχα πάρει δυο λαπτοπακια, χορηγία του Καραμανλή του οκνηρού, το ένα το είχα πουλήσει σε ένα φίλο μου. Φτούρισε καμία 10ετια χωρίς να έχω παίξει ποτέ παιχνίδια.
-
Μάστορα μην κάνεις αντιγραφή επικόλληση.
Τα έχω διαβάσει αυτά στην σελίδα σου....
Να μαθαίνουν και εδώ.
-
Φτου!!!! Χαμπάρι δεν πήρα!
Μήπως ήταν δαπιτικο λαπτοπακι ή για όλους;
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ