-
Μη ξύνεστε μόνο αυτό σας λέω! Κάντε την πάπια!
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Μάλλον δεν παριστάνουν τους βλάκες τελικά...
Το έχουν κατακτήσει...
Και είναι και κοτουλες λειρατες
Με κάλεσε νωρίτερα κάποιος κατά δήλωση του μόνιμος κάτοικος Αθήνας, με καταγωγή από την Κρήτη ο οποίος επέμενε πως στην περιοχή μου υπάρχουν νεόδμητα -ενώ έχει να πέσει τούβλο από το 2011 λόγω αλλαγής όρων δόμησης- και τα έβλεπε λέει και στον σπιτόγατο….κλασσικά άσχετος ξερόλας νεοέλληνας. Στο τέλος του είπα ότι αν βρει στην περιοχή μου ακίνητο κατασκευής μετά το 2012 θα του πληρώσω τα μεσιτικά…
Εκτός αυτού επέμενε πως 900 ευρώ το τμ για ακίνητο του 2008 είναι υπερβολική τιμή και άρχισε η κλασική καραμέλα του «τώρα που θα αρχίσουν οι πλειστηριασμοί θα πέσουν» κλπ… -
Ποια περιοχή;
-
Μίκρα… λες και ξέρεις που είναι…
-
Για την θέρμη που έλεγες μου κάνει εντύπωση!
Το είπες ξανά! Είναι όλα πρώην βαλτός;
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Για την θέρμη που έλεγες μου κάνει εντύπωση!
Το είπες ξανά! Είναι όλα πρώην βαλτός;
Όχι όλα…απλά η περιοχή που έβαλαν στο σχέδιο και χτίζεται αβέρτα…για να καταλάβεις γιατί τα παίρνω….πάει ο άλλος και αγοράζει με 2500+ το τμ στην επέκταση της Θέρμης όταν στα 4-5 λεπτά απόσταση πωλούνται μέχρι 1300 το τμ λίγο παλαιότερα. Όταν όμως ανακαλύπτουν όμως πως για να πάνε στο κέντρο της Θέρμης θέλουν περισσότερο χρόνο είναι αργά…προτιμούν να αγοράσουν 80-90 τμ και να στοιβάξουν τις οικογένειες του εκεί μέσα παρά με τα ίδια λεφτά να πάρουν 170+ τμ για να είναι άνετοι. Βάλε και την ανεπάρκεια πλέον των δικτύων στην περιοχή…αν αγοράσεις τώρα σπίτι εκεί μπορεί να σου συνδέσουν το ρεύμα σε 6-8 μήνες γιατί δεν επαρκεί το δίκτυο. Για πλάκα λένε πως αν οι μισοί τραβήξουν το καζανάκι θα σκάσουν οι ανεπαρκείς υπόνομοι….
-
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο! Είδα μερικά στον σπιτόγατο!
Ωραία περιοχή όμως είναι! Την ξέρω! Εχει και εμπορικά κέντρα δίπλα! Αλλά γενικά είναι περιοχές που χρήζουν αυτοκίνητο!
Δεν είναι για περπάτημα!
-
Η δημαρχάρα έφτιαξε δρόμους αλλά ξέχασε τα πεζοδρόμια….έτσι σκοτώθηκε ο συμμαθητής μου που πήγαινε ένα πρωινό το παιδί του στο σχολείο…
-
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο! Είδα μερικά στον σπιτόγατο!
Ωραία περιοχή όμως είναι! Την ξέρω! Εχει και εμπορικά κέντρα δίπλα! Αλλά γενικά είναι περιοχές που χρήζουν αυτοκίνητο!
Δεν είναι για περπάτημα!
Τι ωραίο έχει? Την υγρασία που δεν πέφτει κάτω από 120%? Που έχει γίνει σαν την Τούμπα? Μια μόδα είναι όπως ήταν κάποτε το Πανόραμα….
-
Καλά τα λες !
Είναι και ο νεοπλουτισμός στη μέση!
Έχω πάει σε σπίτι σε πρώην βάλτο και πραγματικά η υγρασία είναι ανυπόφορη
-
https://www.spitogatos.gr/aggelia/1115320478
Με 30 δλ searching
Lap ωραίο το σπίτι που έβαλες αλλά αν υπολογίσεις ότι κάθε όροφος ανεβαίνει από 5000 έως 10000 καταλαβαίνεις την τιμή που καταλήγουν τα τελευταία. Επίσης ο 1ος όροφος είναι ο πιο δύσκολος για πούλημα και συνήθως τον δίνουν φθηνότερα.
-
@gtsartsal said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
https://www.spitogatos.gr/aggelia/1115320478
Με 30 δλ searching
Lap ωραίο το σπίτι που έβαλες αλλά αν υπολογίσεις ότι κάθε όροφος ανεβαίνει από 5000 έως 10000 καταλαβαίνεις την τιμή που καταλήγουν τα τελευταία. Επίσης ο 1ος όροφος είναι ο πιο δύσκολος για πούλημα και συνήθως τον δίνουν φθηνότερα.
Εμείς μιλάμε για κόστος κατασκευής
Εδώ έχουμε τιμή με κόστος, κόστος οικοπέδου, κέρδος συν υπεραξία περιοχής όπου έχει δίπλα σχολεία και σουπερμάρκετ.
Πολύ πιθανό να μην αυξάνεται η τιμή όσο φαντάζεσαι αλλά και πάλι.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ το κόστος κατασκευής είναι κάτω από 2Κ/τμ
-
@kkostask said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Η δημαρχάρα έφτιαξε δρόμους αλλά ξέχασε τα πεζοδρόμια….έτσι σκοτώθηκε ο συμμαθητής μου που πήγαινε ένα πρωινό το παιδί του στο σχολείο…
Τώρα το είδα. Τραγικό
-
Είπαμε τα δωρεάν μαθήματα τελείωσαν.
Οι λειράτες κότες αποκλείονται λόγω κακών βαθμών.
Αλλωστε έχουν αγράμματους υπερμηχανικάρες να ρωτήσουν, τι ρωτάνε εμάς...
-
Σήμερα έχω από νωρίς εργασία, οπότε για τους υπόλοιπους που πραγματικά ενδιαφέρονται οι τυχόν απαντήσεις το βράδυ.
-
Εσύ απλώς έχει μάθει στα σαλόνια. Αυτά που φτιάχνεις είναι πολυτελείας κατασκευές. Έχουν γκαράζ, έχουν έχουν έχουν χίλια δυο.
Εμείς μιλάμε για λαϊκές κατοικίες. Για νορμαλ λαϊκές κατασκευές το κόστος είναι κάτω από 2Κ. 1,6-1,7Κ/τμ
Για τα προκάτ που πουλάνε μονοκατοικίες είναι τραγικά πιο κάτω κοντά στα 900-1Κ/τμ αλλά πουλάνε αέρα.
Μιλάμε για τελειωμένο με το κλειδί στο χέρι και αντλίες θερμότητας.
-
Το γκαραζ δεν ειναι υποχρωτικο;
-
Η θέση στάθμευσης. Άρα πυλωτη ή χώρο στον ακάλυπτο.
Το κλειστό γκαράζ είναι μια πολυτέλεια.
-
Νομιζω το εχει αναφερει οτι ο λογος που φτιαχνουν υπογεια γκαραζ ειναι γιατι τα επιπλεον τμ ειναι δωρεαν.
Γκαραζ κλειστα ισογεια νομιζω δεν φτιαχνει κανενας τωρα.
-
Ναι ήταν την δεκαετία του 90-2000 τα κλειστά. Ιδιαίτερα στα ΒΠ.
Εδώ που τα λέμε είναι πολύ ωραία τα υπόγεια γκαραζ.
Αλλά!
Σε διπλανή πολυκατοικία μου που έχει, και από πάνω έχει κήπους έχει γίνει απίστευτη ζημιά. Τα νερά έχουν περάσει στο υπόγειο, έχουν γίνει καθιζήσεις μετά δεκαετίες κτλΌταν το αγοράζεις βλέπεις υπερκατασκευη και θαυμάζεις. Μετά 15 έτη έχουν σοβαρά θέματα. Οι κήποι καλό είναι να μην είναι πάνω από γκαράζ.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ