-
Egw paides odigisa to 320 me 6sp Steptronic kai mou fanike kalo kai apo epidoseis analogo twn A4 1.8t. Exw episis odigisei kai to A3 2.0t FSI DSG me 200 ippous kai den mou arese oute san kinitiras oute san ama3i.
An ftanei to budget mia 325 8a einai kali sigoura.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μικρό χωρίς μπουζί - μεγάλο με μπουζί και παρελκόμενα
για ΑUDI/VW πρέπει να έχεις κάνει και κράτηση (σε λίγο θα ζητάνε και προκαταβολή σαν τα ξενοδοχεία)
Σε μερικές επισκευές δεν ξέρω κατα πόσο μπορούν οι έξω να σου κάνουν εγγυημένη δουλειά (Είχαμε πάει το 2000 ένα Α3 για μπαταρία σε ηλεκτρολογείο και δεν είχε ξαναδει μπαταρία με ύφασμα προστασίας και τράβαγε στην τύχη... ούτε που ήταν οι θέσεις για τις βίδες δεν ήξερε.... έτσι την πατάνε μερικά μαστόρια και κάνουν ζημιούλες τις οποίες ποτά δεν καταλαβαίνεις και μετά λεμε τρίζει το αμάξι..... )
Όπως σε κάποιους που τους πειράζουν τις πλεξούδες και μετά λένε γιατί έχουν ηλεκτρικά προβλήματα ή γιατί έπιασαν φωτιά?????
Αντε να μην λέει 90,000 για ιμάντα η Audi ας λέει 150,000 πάρε το ρισκο στα 140,000 να στον κόψει και να μην τον έχεις αλλάξει να δεις πόσο θα φτάσει η επισκευή του κινητήρα μετά!!!!!! (Δες πόσοι φθάνουν στα συνεργεία με γερανό λόγω ιμάντα και αμέλειας αλαγής)
Το περιοδικό θα μπορούσε να κάνει κατι καλύτερο στο κομμάτι service αυτοκινήτων από το 'δεν διατίθεται' που έχω βαρεθεί να βλέπω.....Πόσο να κοστίζουν τα μπουζί άραγε; 7; 10; 15 ευρώ το ένα; άσε που τα αλλάζεις κάθε 60Κ+
ιμάντα πάνω από τα 100Κ και αν σπάσει σε λιγότερα από ότι λέει ο κατασκευαστής, θα στον επισκευάσουν τον κινητήρα, ασχέτως εγγύησης. Δεν έγραψα για ηλεκτρονικές/ηλεκτικές βλάβες, αλλά για απλές αλλαγές σε τακάκια πχ ή συμπλέκτη
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Παντως οφειλω εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροιαπο εδω μεσα εχουν παρεξηγησει την νεα 320i και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο...
Ειναι αραγε τοσο λιγα τα 150 αλογα του κινητηρα της (που στην πραξη εξ'αιτιας του φανταστικου κιβωτιου φαινονται πολλα περισσοτερ)????
Μηπως ολοι εσεις που την κατακρινεται εχετε μαθει με αμαξι των 300 ιππων??Πραγματικα θα ηθελα οποιος λεει την γνωμη του να μας πει αν και για ποσο διαστημα εχει οδηγησει το καθε αυτοκινητο!!! Ειδαλως εχω την εντυπωση οτι αερολογουμε....
να σε πάω μια κλάση κάτω; γιατί να πάρεις GTI/Type R/RX-8 με 200 ίππους αφού μπορείς να πάρεις την εξαιρετική 120 και να δώσεις περισσότερα;
Με το 190άρι Α4 quattro είχα κάνει γύρω στα 500-600χλμ, απλώς είναι 'αλλού' Το 200άρι είναι ακόμα καλύτερο, σε επιδόσεις πλησιάζει WRX 225 (δεν φτάνει βέβαια) Αν μπορείς να πάρεις 200 θα αρκεστείς στα 150;
τη Merc δεν την σχολιάζω, το 9-3 υστερεί σε συμπεριφορά (αρκετό torque steer)
-
Πω, πω! Η χαρά του μικρομεσαίου! Δώστου ύλικο να φαντασιώνεται. Εγώ με φαντάζομαι μέσα στο SAAB και στο AUDI! Σε Saab δίλιτρο έχω μπει και χάζεψα! Το έτρεχε ο τύπος που το είχε και βγήκα βρεγμένος! Φαντάζομαι και το AUDI έτσι θα πηγαίνει!
Μ@μ@το! Τωρα που το σκέφτομαι... Ενα από τα δύο, ξέχνάω και την ακατανόμαστη που με αφησε στα κρύα του λουτρού (ξέρετε τώρα, γυναίκες ), βάζω δίπλα μου και ένα ξανθό με υπέροχο ποπό και εξαφανίζομαι...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤ... ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να σε πάω μια κλάση κάτω; γιατί να πάρεις GTI/Type R/RX-8 με 200 ίππους αφού μπορείς να πάρεις την εξαιρετική 120 και να δώσεις περισσότερα;
τη Merc δεν την σχολιάζω, το 9-3 υστερεί σε συμπεριφορά (αρκετό torque steer)Ορθη η σκεψη σου! Βεβαιως δεν εχω οδηγησει ουτε την 120i, ουτε το Gti για να εκφερω γνωμη αλλα στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για εναν ανθρωπο 45 χρονων που εχω την εντυπωση πως ουτε ειδικες διαδρομες θα κανει με το αυτοκινητο του, ουτε θα το εχει στην πιστα κυνηγωντας τους χρονους...
Απο την αλλη πλευρα δεν ειναι μονο τα αλογα που μετρανε σε ενα αυτοκινητο, αλλα και ο τροπος που θα τα περασεις στην ασφαλτο (το κιβωτιο που λεγαμε), το στησιμο του αυτοκινητου και πολλα αλλα! Δεν γνωριζω πως τα καταφερνει το Α4 στους παραπανω τομεις αλλα ειδα ορισμενα πραγματακια στην μπεμπα τα οποια μου εκανα τρομερη εντυπωση!Το προηγουμενο μας αυτοκινητο ηταν μια Ε36 318is με 143 αλογα και αυτη την στιγμη οδηγω και την Αλφα Ρομεο 147 με τα 120 αλογα... Ε,λοιπον αν και δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση, η 320 ειναι πολυ πιο γρηγορη και απο τα δυο, ειδικοτερα απο το 318is (μολις 7 λιγοτερα απο την 320) Για αυτο σου ανεφερα οτι δινει την αισθηση πως εχεις περισοτερα αλογα... ενω με τις σπορ αναρτησεις εστριβε παρα πολυ καλα στις στροφες του Παγγαιου!
Αυτο το αυτοκινητο καταφερε να με ξαφνιασει ευχαριστα και αυτο ειναι που θελω να σας μεταδωσω... Εχω την εντυπωση πως αν το οδηγησετε η εστω να το γνωρισετε και σαν συνοδοιγοι θα σας ξαφνιασει και εσας ευχαριστα!!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ορθη η σκεψη σου! Βεβαιως δεν εχω οδηγησει ουτε την 120i, ουτε το Gti για να εκφερω γνωμη αλλα στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για εναν ανθρωπο 45 χρονων που εχω την εντυπωση πως ουτε ειδικες διαδρομες θα κανει με το αυτοκινητο του, ουτε θα το εχει στην πιστα κυνηγωντας τους χρονους...
Απο την αλλη πλευρα δεν ειναι μονο τα αλογα που μετρανε σε ενα αυτοκινητο, αλλα και ο τροπος που θα τα περασεις στην ασφαλτο (το κιβωτιο που λεγαμε), το στησιμο του αυτοκινητου και πολλα αλλα! Δεν γνωριζω πως τα καταφερνει το Α4 στους παραπανω τομεις αλλα ειδα ορισμενα πραγματακια στην μπεμπα τα οποια μου εκανα τρομερη εντυπωση!Το προηγουμενο μας αυτοκινητο ηταν μια Ε36 318is με 143 αλογα και αυτη την στιγμη οδηγω και την Αλφα Ρομεο 147 με τα 120 αλογα... Ε,λοιπον αν και δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση, η 320 ειναι πολυ πιο γρηγορη και απο τα δυο, ειδικοτερα απο το 318is (μολις 7 λιγοτερα απο την 320) Για αυτο σου ανεφερα οτι δινει την αισθηση πως εχεις περισοτερα αλογα... ενω με τις σπορ αναρτησεις εστριβε παρα πολυ καλα στις στροφες του Παγγαιου!
Αυτο το αυτοκινητο καταφερε να με ξαφνιασει ευχαριστα και αυτο ειναι που θελω να σας μεταδωσω... Εχω την εντυπωση πως αν το οδηγησετε η εστω να το γνωρισετε και σαν συνοδοιγοι θα σας ξαφνιασει και εσας ευχαριστα!!
άλλο η αίσθηση, άλλο τα νούμερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- Eγγγύηση μόνο 2χρονάκια
Τα χουμε γράψει για τις εγγυήσεις, τόσα δίνουν όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι
standard gia ameriki/kanada 4 xronia pliris eggyisi (ta panta ektos symplekti kai takakia, sta Audi sta dinoun kai auta) se ola ta BMW/Mini/Mercedes/Audi/VW/Saab/Volvo/Porsche.
BMW sou dinei 3 xronia dorean ola ta service (mexri kai ladia), Audi 4 xronia dorean ola ta service mesa kai ta analwsima opws takakia.
-
Να θέσω κι άλλη μία παράμετρο;
Passat 2.0 TFSI με 30.5Κ-32Κ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να θέσω κι άλλη μία παράμετρο;Passat 2.0 TFSI με 30.5Κ-32Κ
Nαι, αλλά δεν είναι 'premium'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μα δεν γίνεται να είναι όλα τα αυτοκίνητα AR..
(πλάκα κάνω, μην με δείρετε οι alfisti!)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(όχι οτι είναι το 9-3)....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε επιτέλους να πετάτε τέτοιες σπόντες!
-
Με βάση τα οικονομοτεχνικά θα του πρότεινα Audi quattro καλύτερα avant με τον 1,8Τ που δεν απαιτεί την ακριβή βενζίνη, είναι πιό αξιόπιστος και δεν έχει τις ακριβές αντλίες που αν χαλάσουν από κακή βενζίνη.... (πληρώνει και λιγότερο σήμα και ασφάλιστρα!)
Δεύτερη επιλογή BMW και μετά το άστρο. Το προσθιοκίνητο όσο καλό και να είναι θα υστερεί στην κατηγορία...Αν όμως ήταν να αγοράσω εγώ θα τα δοκίμαζα και θεωρώ πολύ πιθανό να με κέρδιζε η BMW οπότε το Audi θα ήταν δεύτερο.... Τότε θα είχα πρόβλημα γιατί λέω καλή η τετρακίνηση ασφάλεια κλπ αλλά η BMW είναι αλλιώς (και δεν έχει και στέισον ακόμα) και τι να πάρω...
Θα επιμείνω λοιπόν στο να τα οδηγήσει για να δει τι του ταιριάζει καλύτερα...Κάποιοι που θεωρούν τους 45άρηδες τελειωμένους οικογενειάρχες οδηγούς και ακατάλληλους για σπορ αναρτήσεις και οδηγική ευχαρίστηση ας το ξανασκεφτούν... ειδικά όσο θα πλησιάζουν την ηλικία αυτή... ή όταν κάποιος τέτοιος με το ανάλογο αυτοκίνητο τους πατήσει κάτω σε μια απαιτητική διαδρομή! Η κατανομή τους είναι νομίζω ανάλογη με την κατανομή σπορτίφ οδηγών και στα 35... Αντιθέτως τότε πλέον έχεις συνήθως τη δυνατότητα να πάρεις αυτό που ήθελες εδώ και χρόνια (πχ στα 25 ή 35) και τότε δύσκολα η οικογένεια κλπ θα σε περιορίσουν!
-
σααμπ για μενα περικαλω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μα φυσικα και δεν ειναι. τελος!
-
τον ξαδερφο τον βλεπω να κλεινει προς σουηδια μερια,και αυτο λογο της πολυ κακης συμπεριφορας που εχει τυχει(πολλες μαιμουνιες)απο τον αντιπροσωπο της audi,δεν ειναι παντως απο θεσ-νικη.απο οτι μου ειπε η saab του παιρνει και σε καλυτερη τιμη το Α4 που εχει.οριστικη αποφαση θα εχουμε μαλλον μεσα στο σκ
-
Αφού 'πάει' προς Σουηδία, αν θέλει μπορεί να δει και τα S80T ή S60T...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε επιτέλους να πετάτε τέτοιες σπόντες!
Φίλε kyan για πλάκα το είπα. Νομίζω ότι φαίνεται και από τα smileys αλλά και από την διευκρίνηση που έκανα. Αν σε (σας) ενόζλησε, ζητώ συγγνώμη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
... Αν σε (σας) ενόζλησε, ζητώ συγγνώμη.Zαλίστηκες;
-
ενας φιλος μου εχει το 93 aero εδω και καιρο.
μονο καλα λογια λεει και τιποτα αλλο.
προσφατα εβαλε και προγραμμα απο τη σουηδικη(?) bsr και πηγε στα 39 κιλα ροπης
συντομα θα ανοιξω μαζι του (1.8t a'σταδιο) να δουμε τι εκανεμε γεια!! σιγουρα ειναι πολυ καλο αυτοκινητο και ο ξαδερφος θα μεινει ευχαριστημενος.
Κοντρα στα 2.000 cc