-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
ikar και VAG.... ολέθρια σχέση (Χωρίς παρεξήγηση)Wrong! άλλο το Α4 1.6 κι άλλο 'αυτό'
(αντίστοιχα και το Golf )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ikar και VAG.... ολέθρια σχέση (Χωρίς παρεξήγηση)
Wrong! άλλο το Α4 1.6 κι άλλο 'αυτό'
(αντίστοιχα και το Golf )
Το ξέρω φίλε μου, πλάκα κάνω....
Γνωρίζω ότι τα χώνεις στα 'βαρία' 1.6
-
Απο εκει το πήγατε απο εδώ το φέρατε πάλι στον 1.6 καταλήξατε
Εσείς τι λέτε ρε παιδιά,να μην ήθελα το 2.0 tfsi quatrro?
To επόμενο -
AUDI A4 1.8 T QUATTRO 35450
AUDI A4 2.0 TFSI QUATTRO 43090 -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
**Απο εκει το πήγατε απο εδώ το φέρατε πάλι στον 1.6 καταλήξατε **
Εσείς τι λέτε ρε παιδιά,να μην ήθελα το 2.0 tfsi quatrro?
To επόμενοχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ
Τι παιδιά είμαστε και εμείς εδώ στο 4TF... -
Εκ πρώτης όψεως το Α4 τα έχει όλα και συμφέρει. Νέο, ποιοτικά άριστο, όμορφο έως πανέμορφο, πολύ καλός κινητήρας -και κυρίως- έχει 4κίνηση.
Με μια δεύτερη ματιά το 9-3 aero είναι ένα επίσης όμορφο αυτοκίνητο, σπορτίφ, με πολύ καλό κινητήρα. Είναι δυστυχώς εμπροσθοκίνητο αλλά καθώς απευθύνεται σε μέσο οδηγό αυτό δεν μας ενδιαφέρει και τόσο. Εκτός όμως αν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος όπως η εμφάνιση, άνεση ή η οδηγική συμπεριφορά, δεν ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Το bmw 3 series με τον 2λιτρο είναι παντελώς αδιάφορο. Κοιτώντας όμως τους τιμοκαταλόγους, βλέπω το 2.5 [και μιλάμε για τον νέο 218 ίππων ε ] στα 42.500Ε. Οπότε αν και διφορούμενο αισθητικά στο πίσω μέρος, έχουμε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με εξαιρετικό 6κύλινδρο κινητήρα, ποιότητα και άριστη οδηγική συμπεριφορά.
Για την C klasse δεν μπορώ να πω πως κάπου ξεχωρίζει. Αν δεν απευθύνεται σε κάποιον που θέλει mercedes μάλλον δεν έχει κάτι να προσφέρει παραπάνω σε κάποιον τομέα.
Εν τέλει σίγουρα να οδηγήσει τα aero και Α4 tfsi και αν αποφασίσει πως ενδιαφέρεται για το 325 οικονομικά σαφώς και αυτό. Από εκεί και πέρα οι λεπτομέρειες είναι πολύ προσωπικές. Οδηγική συμπεριφορά και και εμφάνιση έχουν τον πρώτο λόγο που δεν μπορεις να τα κρίνεις από εδώ.
Προσωπικά αν με έπειθε το Α4 σε test drive για το τιμόνι του θα το προτιμούσα. Θα ταλανιζόμουν πάντως για το 325 αρκετά. Το saab θα το θεωρήσω outsider καθώς στα χαρτιά δεν μου κάνει 'κλικ', ούτε τόσο αισθητικά [σε αντίθεση με το convertible που το προτιμώ στην κατηγορία του].
-
Ξεχνάς τα πανάκριβα extra της BMW. Δεν ξέρω όμως τι περιλαμβάνει ο βασικός εξοπλισμός της 325.. Αν ξέρει κάποιος να μας πει..
-
Άσε, δεν τα ξεχνάω... η Ζ4 μου κλείνει το μάτι με νόημα αλλά δεν πληρώνω εγώ... Αν και η bmw παραφέρειται λίγο, τα γερμανικά γενικώς ξεφεύγουν στα extra. Φίλος μου πρόσφατα 'κρατήθηκε' με 4000Ε εξτρά στο sportback που παρήγγειλε
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Άσε, δεν τα ξεχνάω... η Ζ4 μου κλείνει το μάτι με νόημα αλλά δεν πληρώνω εγώ...Είδες? Εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μένα..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
AUDI A4 2.0 TFSI QUATTRO 43090Η πραγματική τιμή του 1.8TQ είναι περίπου 38.500.Έχει ένα πακέτο εξοπλισμού (πακέτο 1 ή κάπως έτσι) το οποίο περιλαμβάνει από πίσω ηλεκτρικά παράθυρα μέχρι διζωνικό κλιματισμό,esp,τριάκτινο τιμόνι,φιλέτα αλουμινίου και δεν θυμάμαι τι άλλο (πάντως όχι τίποτα ιδιαίτερες πολυτέλειες).
Μάλιστα όλα τα αυτοκίνητα που έρχονται Ελλάδα έχουν στάνταρ αυτό το πακέτο,συνεπώς και την επιβάρυνση.Αν θέλει κανείς τη γυμνή έκδοση,πρέπει να κάνει παραγγελία.Στο συγκεκριμένο audi πηγαίνει και η προτίμησή μου.Ωραία,δεμένη αίσθηση,επαρκέστατα γκάζια,τετρακίνηση,απτή ποιότητα.Τι άλλο να ζητήσει κανείς στη συγκεκριμένη περίπτωση;Ίσως λίγο μεγαλύτερους χώρους...
Αν υπάρχουν χρήματα για το TFSI,ακόμη καλύτερα.Αυτό ψηφίζω,αφού δεν υπάρχει το 'μικρό'....
-
συμφωνω για τους χωρους..
-
έχω οδηγησει ολα τα αυτοκινητα που αναφερεις στις επιλογες και αυτο που θα επελεγα ειναι η νεα 320 παροτι εχει μονο 150 ιππους. το αμαξωμα ειναι τελειο, συμπαγες, σπορ, πισωκινητο, κινητηρας αρκετα δυνατος, καλοι χωροι...κανουν και εκπτωσεις.
προτεινω 320 με ηλιοροφη, δερμα, 17αρες αν θελει να φαινεται ωραια, αυτοματη η μηχανικη (το νεο 6αρι τιπτρονικ ειναι τελειο). πληρως εξοπλισμενα αυτοκινητα υπαρχουν στις εκθεσεις με 47κ (αυτοματο) αλλα σιγουρα θα κανουν μια γερη εκπτωση για να τα δωσουν οποτε μπορει καποιος να τα παρει με 44 η και λιγοτερα, εγω θα προτεινα 42 σε αυτους.
-
να συμπληρωσω οτι αν μπορει να παρει την 325 με ηλιοροφη τοτε να προτιμησει αυτο (αυτο θα επερνα και εγω μεχρι 45κ). αν δεν ειναι στανταρ την ηλιοροφη θα την προσφερουν σαν δωρο (και μαλλον και το μεταλικο).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
AUDI A4 2.0 TFSI QUATTRO 43090Η πραγματική τιμή του 1.8TQ είναι περίπου 38.500.Έχει ένα πακέτο εξοπλισμού (πακέτο 1 ή κάπως έτσι) το οποίο περιλαμβάνει από πίσω ηλεκτρικά παράθυρα μέχρι διζωνικό κλιματισμό,esp,τριάκτινο τιμόνι,φιλέτα αλουμινίου και δεν θυμάμαι τι άλλο (πάντως όχι τίποτα ιδιαίτερες πολυτέλειες).
Μάλιστα όλα τα αυτοκίνητα που έρχονται Ελλάδα έχουν στάνταρ αυτό το πακέτο,συνεπώς και την επιβάρυνση.Αν θέλει κανείς τη γυμνή έκδοση,πρέπει να κάνει παραγγελία.Στο συγκεκριμένο audi πηγαίνει και η προτίμησή μου.Ωραία,δεμένη αίσθηση,επαρκέστατα γκάζια,τετρακίνηση,απτή ποιότητα.Τι άλλο να ζητήσει κανείς στη συγκεκριμένη περίπτωση;Ίσως λίγο μεγαλύτερους χώρους...
Αν υπάρχουν χρήματα για το TFSI,ακόμη καλύτερα.Αυτό ψηφίζω,αφού δεν υπάρχει το 'μικρό'....
Οπως τα περιγράφεις είναι...αν βάλεις και 17' ζάντες έχεις πάει στα 40.000Ε.Οσο για A4 TFSI ME 45000 ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειναι κοντά στα 48-49000 !
-
η τιμολογιση στο 2.0 tfsi διαφερει απο ολα τα αλλα Α4,πολλα extra τα χρεωνουν σαν βασικο εξοπλισμο
δεν ξερω αν ισχυει αυτο για τα αλλα audi,παντα μιλαμε για τον τουρμπο και οχι τον απλο διλιτρο -
Αν υπαρχουν τα μαρουλια,τοτε Αουντι 2λιτρο τετρακινητο φουλ εξτρα με ηλιοροφη και δερματινα και και και............................
Παρε παρε,οτι βλεπεις 45.000.Αστο κατω κυριος,αφτο εχει 50.000 -
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;
-
sado,
Εμπειρία έχω από την VW, όχι πολύ καλή από επίσημους, πολύ καλή από πρώην επίσημους.
Δεν ψήφισα αντιπροσωπεία όμως ψήφισα αυτοκίνητο.Αντιπρόσωποι (όπως άφησα να εννοηθεί) υπάρχουν και καλοί και κακοί, σίγουρα όμως θα σου 'πουλήσουν' και λίγο λόγω του ότι θεωρείται μάρκα πολυτελείας.
Στο χέρι του καθενός είναι να μην του πιάνουν τον πισινό...
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Οπως τα περιγράφεις είναι...αν βάλεις και 17' ζάντες έχεις πάει στα 40.000Ε.Οσο για A4 TFSI ME 45000 ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειναι κοντά στα 48-49000 !
Το Α4 QTFSI θα ξεκινάει εντός των ημερών από 38.900 (με ράδιο-CD στο βασικό και υπολογιστή ταξιδίου )
Από κει και πέρα υπάρχουν δύο πακέτα Sport & Executive με κόστος 2.900 και 3.500 αντίστοιχα. Το πρώτο περιλαμβάνει σπορ ανάρτηση, 17άρες και 'ξένα', (και κάτι άλλα άχρηστα ) το δεύτερο δερμάτινο σαλόνι και επίσης κάτι άλλα άχρηστα
48-49 κοστίζει το DTM πλέον με τα 220
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εσείς που ψηφίσατε άουντι, είχατε ποτέ εμπειρία από την αντιπροσωπεία να δείτε την γλύκα;;
Κοντρα στα 2.000 cc