-
μιλαμε για οικογενειαρχη 45 παρα κατι ψηλα με 2 παιδια που θελει ενα αυτ-το γρηγορο,ασφαλες,ανετο,ταξιδιαρικο και μουρατο.Εχει καταληξει στα εξης της ψηφοφοριας.τι λετε θα τον βοηθησουμε?
-
μιλαμε για οικογενειαρχη 45 παρα κατι ψηλα με 2 παιδια που θελει ενα αυτ-το γρηγορο,ασφαλες,ανετο,ταξιδιαρικο και μουρατο.Εχει καταληξει στα εξης της ψηφοφοριας.τι λετε θα τον βοηθησουμε?
-
-
καλά, είναι ψηφορορία αυτή;
200 (λέμε τώρα) τετρακίνητα άλογα, με 163 πίσω (και τιμόνι/συμπεριφορά Merc) με 150 (μόνο) πίσω;
το τέταρτο ποιο είναι;
-
Αυτο δεν ειναι κοντρα στα 2000, αλλα 'Θελω Γερμανικο...αντε Σουηδικο'
Υπαρχουν και αλλα στα 2000.
-
Μία διόρθωση γιατρέ! Με κάτι λιγότερο από 45Κ ΔΕΝ παίρνεις το Α4 TFSI quattro που να χτυπιέσαι κάτω... Ή παίρνεις την έκδοση χωρίς ηλ. παράθυρα, AC, ράδιο, μεταλλικό χρώμα, κτλ κτλ (αλλά ΜΕ τασάκι! ) που δεν εισάγεται...
Κατά τα άλλα προσωπικά την μπέμπα... Αλλιώς, αν αφήσουμε τον χρηματικό περιορισμό το Audi με τα χίλια! (και μία καλή σύμβαση με την ΒΡ μιας και θα γίνω ο καλύτερος πελάτης... )
-
παιδια εχετε διαθεση να προτεινετε καποια απο αυτα τα 4?γνωριζουνε οτι υπαρχουν και αλλα 2.0.ο τυπος διαθετει γυρω στα 45κ.ειναι αληθεια οτι με αυτα τα χρηματα μπορει να χτυπησει και πιο μεγαλη c-class την 230 πχ.οσο για το οικονομικο δεν υπαρχει προβλημα και να ξεφυγουμε,αν θελετε προτεινετε και καποια καλυτερη εκδοση.γι αυτο αλλωστε υπαρχει το φορουμ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μία διόρθωση γιατρέ! Με κάτι λιγότερο από 45Κ ΔΕΝ παίρνεις το Α4 TFSI quattro που να χτυπιέσαι κάτω... Ή παίρνεις την έκδοση χωρίς ηλ. παράθυρα, AC, ράδιο, μεταλλικό χρώμα, κτλ κτλ (αλλά ΜΕ τασάκι! ) που δεν εισάγεται...Κατά τα άλλα προσωπικά την μπέμπα... Αλλιώς, αν αφήσουμε τον χρηματικό περιορισμό το Audi με τα χίλια! (και μία καλή σύμβαση με την ΒΡ μιας και θα γίνω ο καλύτερος πελάτης... )
παίρνεις νέα πακέτα εξοπλισμού και νέες εκδόσεις. Α4 DTM με 220 και... 49.800 (και πλήρως εξοπλισμένο)
-
δεν με βοηθας, δεν με βοηθας....
Μα που ειναι στις επιλογες η ALFA ROMEO 159 ?
ολα οσα ζητας, περιγραφονται σε αυτο τον ζωντανο μυθο... end of story
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
παίρνεις νέα πακέτα εξοπλισμού και νέες εκδόσεις. Α4 DTM με 220 και... 49.800 (και πλήρως εξοπλισμένο)
Δηλαδή υπάρχει Α4 TFSI Q με Clima, R/cd, ζάντες αλουμινίου, μεταλλικό χρώμα, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και λοιπά απαραίτητα με κάτω από 45Κ! Καλόοοο! Έχει και τασάκι;;;
Πάντως αυτό που λες έχει πάνω από 45Κ!
-
Alfa 159, και ας μην υπάρχει στις επιλογές.
Είναι το πιο καινούργιο, πιο φρέσκο σχεδιαστικά... ίσως το πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο της χρονιάς.
-
Δεδομένων το ότι οι επιλογές είναι μόνο αυτές:
Audi με δεύτερη επιλογή Saab.
Θα πήγαινα, θα έβλεπα, θα οδηγούσα και θα αγόραζα ένα από τα δύο.Προσωπικά θα κοιτούσα ένα από αυτά τα δύο με μεγάλου κυβισμού turbo-diesel κινητήρα...
-
δεν παιζει η 159 γιατι η αγορα θα γινει μεσα στην εβδομαδα αντε αρχες επομενης οποτε επιλεξτε κατι απο τα παραπανω και τεκμηριωστε την ψηφο σας
-
Να τεκμηριώσω:
Το Audi έχει καλά άλογα και είναι προσθιοκίνητο (που σημαίνει ότι για εμένα είναι πιο φιλικό).
Πιστεύω ότι έχει καλή ποιότητα κατασκευής (φινίρισμα, συναρμολόγηση, υλικά) και μου αρέσει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.Το Saab μου αρέσει εξωτερικά και πιστεύω ότι είναι εξίσου καλό, επειδή όμως δεν έχω πολυασχοληθεί δε μπορώ να πω πολλά.
Τα 150 και τα 163 άλογα είναι λίγα, αλλά ούτως ή άλλως και δε μου αρέσουν και είμαι άσχημα προκατειλημμένος εναντίον των μικρών BMW & Mercedes.
-
Αudi με 4κίνηση!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να τεκμηριώσω:
Το Audi έχει καλά άλογα και είναι προσθιοκίνητο (που σημαίνει ότι για εμένα είναι πιο φιλικό).
Πιστεύω ότι έχει καλή ποιότητα κατασκευής (φινίρισμα, συναρμολόγηση, υλικά) και μου αρέσει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.Το Saab μου αρέσει εξωτερικά και πιστεύω ότι είναι εξίσου καλό, επειδή όμως δεν έχω πολυασχοληθεί δε μπορώ να πω πολλά.
Τα 150 και τα 163 άλογα είναι λίγα, αλλά ούτως ή άλλως και δε μου αρέσουν και είμαι άσχημα προκατειλημμένος εναντίον των μικρών BMW & Mercedes.
Quattro
-
1o audi
2o saabΛογοι: πολυ καλα μοτερ και στα δυο, με πολυ ευκολο πρωτο σταδιο και +πολλα αλογα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
QuattroΜα, δεν είπε για TFSIQ οπότε θεώρησα δεδομένο ότι υπάρχει έκδοση TFSI προσθιοκίνητη και ότι δεν θα πάει για quattro...
Αν έκανα λάθος τότε φαντάζομαι το quattro 'παίζει' μόνο του σαν επιλογή ειδικά αν με το κόστος απόκτησης δεν υπάρχει πρόβλημα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Quattro
Μα, δεν είπε για TFSIQ οπότε θεώρησα δεδομένο ότι υπάρχει έκδοση TFSI προσθιοκίνητη και ότι δεν θα πάει για quattro...
Αν έκανα λάθος τότε φαντάζομαι το quattro 'παίζει' μόνο του σαν επιλογή ειδικά αν με το κόστος απόκτησης δεν υπάρχει πρόβλημα...
TFSI χωρίς Quattro δεν έχει νόημα, άλλωστε είναι μικρή η διαφορά. Ούτε στα 163 έχει νόημα σχεδόν να μην πάρεις Quattro.
-
..αν παιζει και ο 1.8Τ με quattro στο νεο α4, παρε αυτο (παρα πολλες επιλογες tuning, λογικα πιο φτηνο απο fsit)
Κοντρα στα 2.000 cc