-
thanx
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ο Σαρακάκης θέλει 400 ευρώ, λέει.Αυτο που λεω εγω ειναι universal kit, δεν ειναι το μαμισιο. Ας ψαξει για εναν ηλεκτρολογο μπομπονατο θα του το φτιαξει λογικα.
-
Γιατί αφήνουν και περνούν ΚΤΕΟ όσους έχουν μαιμού φώτα xenon και τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς;
-
Θέλω να αλλάξω την αντλία(ρεζερβουάρ) στο αυτοκίνητό μου. Octavia 5 1.6 FSI
Σε αναζήτηση που έχω κάνει έχω βρεί μια της HOFFER η οποία είναι αρκετά φθηνή σε σχέση με την εργοστασιακή.
Επειδή δεν ξέρω και πολλά για την συγκεκριμένη μάρκα, έχει κανένας εμπειρία απο την παραπάνω μάρκα.
Είναι αξιόπιστη; -
Μπεμπινια μια ερωτηση
Θελει η κουτσουνα να κανουμε εναν καλο βαθυ βιολογικο καθαρισμο στο Φιεστακι.
Εχετε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι που να κανει καλη δουλεια? -
UP
-
Ένα μικρό αυτοκόλλητο κίτρινο Κ στο πίσω τζάμι σε μερικά αυτοκίνητα τί σημαίνει;
-
ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΩΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΥΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ... ΕΧΩ ΕΝΑ HUNDAI COUPΕ ΤΟΥ 04 ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ 190.000ΧΛΜ.ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΑ ΩΣΤΗΡΙΑ..ΕΒΑΛΑ ΛΑΔΙ ΕΝΥΣΧΗΤΙΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ Κ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 1 ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΩΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Κ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΑΔΙΩΝ Κ ΕΒΑΖΑ ΠΑΝΤΑ MOTUL ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ FOUL ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ-ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ) Κ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500ΧΛΜ ΒΑΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΔΙΑ 10-40 Κ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ.... ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
στα τεχνικα θεματα πηγαινε γραψε την ερωτηση σου , ή ας το μεταφερουν οι Mods αν μπορουν
Ανοιξαν καπακι βαλβιδων και ειχε μουργα, κατι σαν πισσα? βγαλανε να πλυνουν τα παντα?
αν ναι με μια αλλαγη λαδιων χαμενη δεν παιζει τετοιο σεναριο, θελει να γινονται βλακειες για καιρο τωρα, φιλτρο λαδιου αλλαζατε ποτε?? -
Το παραπάνω ταξί (MB W211 μάλλον, κατασκευή πιθανότατα 2009 ή 2010), μπορεί όντως να έχει παλιά πινακίδα ΤΑΑ-36ΧΧ; Επίσης, εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=20032&postdays=0&postorder=asc&start=187 βλέπω ότι το ΤΑΑ-36ΧΧ δεν έχει δοθεί επίσημα . Η πινακίδα είχε περίεργα χρώματα (αλλού κίτρινη, αλλού πορτοκαλοκίτρινη) -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Το παραπάνω ταξί (MB W211 μάλλον, κατασκευή πιθανότατα 2009 ή 2010), μπορεί όντως να έχει παλιά πινακίδα ΤΑΑ-36ΧΧ; Επίσης, εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=20032&postdays=0&postorder=asc&start=187 βλέπω ότι το ΤΑΑ-36ΧΧ δεν έχει δοθεί επίσημα . Η πινακίδα είχε περίεργα χρώματα (αλλού κίτρινη, αλλού πορτοκαλοκίτρινη)Το λινκ που εβαλες ειναι του 2006.αλλωστε τα ταξι κρατανε τις πινακιδες καθως πανε με τις αδειες ταξι και οχι με τα αμάξια.
-
Το ΤΑΑ-36ΧΧ το κόβω για 2002-2003 περίπου (πρέπει να είναι από τα πρώτα που δόθηκαν από το 2001), γι αυτό και έθεσα το ερώτημα. Το link είναι όντως του 2006 αλλά θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει την πινακίδα (μνημονεύει ήδη τα ΤΑΑ-62ΧΧ, που λογικά είναι μεταγενέστερα). Αυτό που γράφεις πάντως, ότι οι πινακίδες ακολουθούν την άδεια και όχι το αυτοκίνητο (κάτι που δεν γνώριζα), είναι και η εξήγηση-απάντηση. Ευχαριστώ
-
τι γινεται σε περιπτωση μεταβιβασης αμαξιου με προηγουμενες ανεξοφλητες κλησεις? (ξερω εξω σε πολλες χωρες η κυριοτητα πληρωνει ανεξαρτητα ποιος ειναι ο εκαστοτε κατοχος αλλα εδω τι γινεται?)
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Το παραπάνω ταξί (MB W211 μάλλον, κατασκευή πιθανότατα 2009 ή 2010), μπορεί όντως να έχει παλιά πινακίδα ΤΑΑ-36ΧΧ; Επίσης, εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=20032&postdays=0&postorder=asc&start=187 βλέπω ότι το ΤΑΑ-36ΧΧ δεν έχει δοθεί επίσημα . Η πινακίδα είχε περίεργα χρώματα (αλλού κίτρινη, αλλού πορτοκαλοκίτρινη)Συμφωνώ με τον Bill και η Μέρκ είναι ποιό παλιά από τα φώτα μου κάνει για 2002-2004, εκτός και αν ξεγελιέμαι από την μικρή φωτογραφία. Αν και οι καθρέφτες λένε 2007-2009
-
Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν... αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ξέρει κανείς κάποιο site που να μπορώ να συγκρίνω αυτοκίνητα με βάση τις διαστάσεις τους;
Π.χ. να βάλω ένα φίλτρο και να μου βγάλει αυτοκίνητα μέχρι κάποιο μήκος ή πλάτος ή ύψος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν... αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Ξέρει κανείς κάποιο site που να μπορώ να συγκρίνω αυτοκίνητα με βάση τις διαστάσεις τους;
Π.χ. να βάλω ένα φίλτρο και να μου βγάλει αυτοκίνητα μέχρι κάποιο μήκος ή πλάτος ή ύψος.
Δικό σου
-
Σε ευχαριστώ. Το ξέρω αυτό το site.
Αλλά αφορά την Αμερικάνικη αγορά και λείπουν πολλά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.Επίσης το συγκριτικό που έχει, δεν με βολεύει γιατί θέλω να ξεκινήσω σύγκριση με βάση π.χ. το μήκος και όχι να συγκρίνω αυτοκίνητα μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν... αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ξέρει κανείς κάποιο site που να μπορώ να συγκρίνω αυτοκίνητα με βάση τις διαστάσεις τους;
Π.χ. να βάλω ένα φίλτρο και να μου βγάλει αυτοκίνητα μέχρι κάποιο μήκος ή πλάτος ή ύψος. -
http://www.automobiledimension.com/car- ... engine.php
βάλε κριτήρια κατά μηκος ... τοτε
-
Μόνο που είναι ελλιπές.
Λείπουν αυτοκίνητα.Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Αυτό πάλι έχει μόνο Top 30 shortest cars...
Και εδώ http://www.cartodrive.eu/carfinder/ δεν δίνει την δυνατότητα φιλτραρίσματος με διαστάσεις.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο