-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΛΟΛεν... Εσυ τα λές καλά...με μπερδεψες
ο Quadra τα λεει καλα ή εγω?
ή με ειρωνευεσαι? -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
σε μια ΑΕ ποιος εχει το 'πανω χερι'?
ο διευθυνων συμβουλος ή προεδρος?Αυτός που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών δλδ 50% + 1 μετοχή
Ή, αν δεν υπάρχει τέτοιος, αυτός που ελέγχει το αντίστοιχο ποσοστό των ψήφων στο Δ.Σ. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ο διευθυνων συμβουλος ή προεδρος?Αυτός που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών δλδ 50% + 1 μετοχή
Ή, αν δεν υπάρχει τέτοιος, αυτός που ελέγχει το αντίστοιχο ποσοστό των ψήφων στο Δ.Σ.λεγοντας 'πανω χερι' εννοουσα ποιος ειναι 'ανώτερος' ιεραρχικά?
-
Σχετικά με το θέμα. Πιστεύω πως ρόλο παίζει κατά πόσα (χρήματα που έχεις σκάσει) είσαι πελάτης. Αν είσαι καλός πελάτης θα σου κάνουν καλύτερη τιμή πιθανότατα, μπορεί και όχι. Κανονικά θα έπρεπε σε εμφανές σημείο να υπάρχει ένας τιμοκατάλογος υπηρεσιών. Τέλος δεν είναι ντροπή να ρωτάμε και εμείς πριν γίνει το οτιδήποτε στο αμάξι πόσο κάνει. Σε μία αντιπροσωπεία δε θέλω να λέω όνομα πήρα τηλ και ρώτησα πόσο πάει η λάμπα για το astra του αδερφού μου. Μου λέει στο τηλ 13.5 ευρώ. Πάω εκεί και πάω να πληρώσω και μου λέει 15 και κάτι. Του λέω με δουλεύεις; Μα είναι και το φπα. Και γιατί δεν μου το λες από το τηλέφωνο και περιμένεις να έρθω από εδώ; Για 1μιση ευρώ κάνετε έτσι. Όχι για την κοροιδία. Από τότε έμαθα να ρωτάω
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ή, αν δεν υπάρχει τέτοιος, αυτός που ελέγχει το αντίστοιχο ποσοστό των ψήφων στο Δ.Σ.μη ξεχναμε οτι ο Δνων συμβουλος ευθυνεται και με την προσωπικη του περιουσια ενω ο προεδρος και οι αλλοι όχι.
-
μόνο για χρέη ΦΠΑ (or equivalent) για τα οποία μια χαρά ευθύνονται όλοι όσοι έχουν δικαίωμα υπογραφής/απόφασης για το οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει αυτό το χρέος (βλ. officers)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μόνο για χρέη ΦΠΑ (or equivalent) για τα οποία μια χαρά ευθύνονται όλοι όσοι έχουν δικαίωμα υπογραφής/απόφασης για το οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει αυτό το χρέος (βλ. officers)Πολύ σωστά, ενώ ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών και οι βουλευτές που ψηφίζουν στη βουλή τέρατα είναι στο απυρόβλητο, όταν με αυτή την αισχρή φορολογία για να έχουν όλα τα προνόμια που μόνοι τους αποφάσισαν, έχουν γονατίσει την κοινωνία, η φορολογία και η μισή να ήταν φτάνει για να λειτουργεί σωστά το κράτος, η άλλη μισή είναι για το κάτι παραπάνω που μοιράζονται όλοι τους όλων των κομμάτων, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από απαλλαγές, διπλές συντάξεις, μισθούς και προνόμια, έως τους στημένους μηχανισμούς και τις φωτογραφικές διατάξεις για τις προμήθειες του δημοσίου και τις επιδοτήσεις των χρεών των καναλιών και του έντυπου τύπου, σε όλο το βόθρο που έχουν φτιάξει εδώ και δεκάδες χρόνια πηγαίνουν τουλάχιστον τα μισά και παραπάνω χρήματα των φορολογούμενων + τα δάνεια εξωτερικού που είναι ανεξέλεκτα που πηγαίνουν.
Και όταν ζορίσουν τα πράγματα ο καραγκιόζης που τα έκανε μούσκετα πολύ απλά αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, εννοώντας σαφέστατα ότι είμαστε λαλάκες που τους χειροκροτάμε.
-
Εχει στα ΚΕΠ μια αιτηση αντικατάστασης αδειας αυτοκινήτου λογω φθορας κτλ
Αν 'φθειρω' λιγο την υπαρχουσα που ειναι μια αθλια εκτυπωση σε ενα καρτι απο dotmatrix εκτυπωτη, παιζει να παρω την κανονικη την πρασινη ?
Εχω να κανω register το αμαξι στην Αυστρια σε λιγες εβδομαδες και αυτο το χαρτι δε σου γεμιζει το ματι για επισημο εγγραφο. -
Ακόμα δεν δίνουν πράσινες άδειες.
Ίσως αν πας ο ίδιος στο μηχανολογικό και εξηγήσεις την κατάσταση, να σου δώσουν ΑΝ έχουν καβάτζα κάποιες πράσινες. -
Τι εννοείς ακόμα? Τις διέκοψαν για κάποιο χρονικό διάστημα και θα τις επαναφέρουν αργότερα?
-
Αυτές που δίνουν τώρα γράφουν 'Υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας' οπότε το λογικό (;;; ) είναι να ξαναβγάλουν σε κάποια φάση.
-
πριν 3 χρονια που αγορασαμε το panda μας εδωσαν χαρτι αντι για την κανονικη αδεια.Ακομα χαρτια δινουν?
και εγω αγχωνομουν επειδη δεν εχω παει ακομα να αλλαξω το χαρτι με την κανονικη? -
Ο λόγος ποιος είναι, το κόστος του πράσινου χαρτιού; άν είναι δυνατόν.....
Νόμιζα ότι προσωρινά δίνανε τις εκτυπώσεις, ότι είχανε ξεμείνει για τεχνικούς λόγους....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ο λόγος ποιος είναι, το κόστος του πράσινου χαρτιού; άν είναι δυνατόν.....Νόμιζα ότι προσωρινά δίνανε τις εκτυπώσεις, ότι είχανε ξεμείνει για τεχνικούς λόγους....
Ναι. Τεχνικοί λόγοι. Άφησαν απλήρωτο το προμηθευτή κανα 2 χρόνια ('έλα μωρέ με το κράτος κάνεις δουλειά δε τα χάνεις τα λεφτά σου') και δεν έχουν τώρα αυτά τα πράσινα χαρτιά οπότε δίνουν λευκή κόλλα Α4. success story
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
πριν 3 χρονια που αγορασαμε το panda μας εδωσαν χαρτι αντι για την κανονικη αδεια.Ακομα χαρτια δινουν?
και εγω αγχωνομουν επειδη δεν εχω παει ακομα να αλλαξω το χαρτι με την κανονικη?Στο ενδιάμεσο και για κανα χρόνο έδιναν πάλι πράσινες.
-
Εχω τοποθετησει κοτσαδουρα αποσπομενη σε καινουριο yaris μου.
Δεν εχω παραγγειλει την καλωδιωση ακομη διοτι μου φανηκε καπως ακριβη (80 ευρω)
Κανοντας μια ερευνα σε ebay κλπ μαλλον δεν μπορεσα να βγαλω κ πολυ ακρη
Περινενα να βρω κατι που κανει bypass τα καλωδια των φαναριων και να καταληγει στην μπριζα.
Ειδα ομως οτι τα συστήματα αυτα παιρνουν κ εξτρα καλωδιο ρευματος απο την ασφαλειοθηκη και δεν μπορεσα να καταλαβω το γιατι.
Εχει κανεις υπ οψην του τι ''παιζει'' με αυτη την κατασταση? -
Βασικά θέλεις να παίρνεις ρεύμα από τα φώτα, τα φλας και τα φρένα. Επιπλέον μπορείς να παίρνεις ρεύμα για να λειτουργήσεις επιπλέον καταναλώσεις κατ' επιλογή πχ φώτα, εργάτη κάτι άλλο.
Ανάλογα με το τι θέλεις να τραβάς και το τι λειτουργεί μπορείς να κάνεις εσύ την καλωδίωση. Αν όμως καίγονται ασφάλειες τότε θα πρέπει να παίξεις με ρελέ που είναι λίγο πιο πολύπλοκο. -
Επειδη πολλα μπορουν να πανε λαθος,σκέψου να καψεις εγκέφαλο, βαλε κατι ελεγμένο.
Send from outer space ★
-
ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Βγάζει καμία εταιρία Caterham Seven κλόνο αριστεροτίμονο;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο