-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μόνο που είναι ελλιπές.
Λείπουν αυτοκίνητα.Μα και εσύ τι ψάχνεις μοντέλα δεκαετίας....
δες κάνα wikipedia για τις διαστάσεις του κάθε οχήματος τότε...
-
Λάθος μου. Έχεις δίκιο.
Δεν είχα πάρει πρέφα ότι έχει φίλτρο μήκους από 3.50-3.80 μέτρα...Σόρυ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λάθος μου. Έχεις δίκιο.
Δεν είχα πάρει πρέφα ότι έχει φίλτρο μήκους από 3.50-3.80 μέτρα...Σόρυ...
Χαιρομαι που σε βόλεψε...
-
να ρωτησω κατι... το 'κρυφο' πατωμα κατω απο το πατωμα στον χωρο αποσκευων μπορεις να τον διαμορφωσεις οπως θες ;
Το δικο μου εχει κιτ επισκευης και κατω απο το πρωτο επιπεδο εχει κατι σαν φελιζολ που στηριζει το κιτ και κατι αλλα τετραγωνακια που ομως δεν βολευουν στο να αποθηκευσεις πχ το φαρμακειο ή τριγωνο . Μπορεις να κοψεις αυτα τα τετραγωνακια και να τα φτιαξεις οτι σχημα σε βολευει ή υπαρχουν για καποιον αλλο συγκεκριμενο λογο ;
-
καλησπέρα παιδιά!
Έχω ford fiesta 1.0 κυβικά του '14 κοντά '15 !
θέλω να σας ρωτήσω κάτι για να με βοηθήσετε να λύσω τις απορίες μου και είναι τα εξής:- πως μπορώ να δω υπολειπόμενο καύσιμα km? (που συνήθως σε όλα τα καινούρια αμάξια αναγράφονται).
2)ψάχνω να βάλω Bluetooth στο αμάξι μου και όταν με καλούν να ακούω από τα ηχεία και όχι ακουστικό!
3)τα πληκτρολόγια του τιμονιού. στη μέση αναγράφεται ενα γράμμα 'Μ' και οταν το πατάω μου βγάζει στο πίνακα 'live', τι χρησιμεύει??
Απο οτι καταλαβαίνω το 'εγχειρίδιο του κάτοχου' (το βιβλίο με τις οδηγίες) δεν έχει σχέση με το αμάξι.!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- πως μπορώ να δω υπολειπόμενο καύσιμα km? (που συνήθως σε όλα τα καινούρια αμάξια αναγράφονται).
-
Ποια έκδοση έχεις ? Είναι σημαντικό...
- Αν δεν έχεις Titanium και πάνω, τότε δεν έχεις trip computer, άρα δεν μπορείς να δεις range, μέση, στιγμιαία κλπ. Αν έχεις, τότε από τον αριστερό μοχλό αλλάζεις τις ενδείξεις στην οθόνη
- Κάτι σε Parrot θες, πρέπει να συνδεθεί από πίσω από το Sync
- Μήπως εννοείς το πλήκτρο για τις φωνητικές εντολές ? Γιατί 'Μ' πλήκτρο δεν νομίζω να υπάρχει
-
Χαίρεται Κ.Μαρίνο!
- ούτε titanium ούτε κάτι παραπάνω. είναι το απλό αμάξι. δυστυχώς!
- τέλεια αυτό εψαχνα!
- τι να σου πω. από ότι βλέπω έχει 4 πλήκτρα σε κάθε κατεύθυνση. τα πάνω και τα κάτω είναι volume music. το δεξί κ το αριστερό είναι επόμενο και προηγούμενο. και στη μέση βλέπω ένα 'M'. Και όταν το πατάω μου βγάζει την οθόνη live. τώρα αυτό τι ακριβώς είναι δεν ξέρω.
Πάντως σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!
-
Αν είναι Trend, τότε δεν έχει trip computer δυστυχώς.
Για bluetooth module, μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε, αρκεί να έχει σύνδεση με το εργοστασιακό σύστημα για να χρησιμοποιεί τα ηχεία, εγώ είπα Parrot γιατί είναι τα πιο γνωστά και καλά.Τα πλήκτρα είναι αυτά, σωστά ?
Αλλά στη θέση του πλήκτρου για τις φωνητικές, έχει ένα 'Μ' ?
-
τα πληκτρα ειναι σωστά χωρίς να δείχνει το εικονιδιο 'τηλεφωνου'
αλλα στη μέση αντι που δειχνει ανθρωπάκι , δειχνει ενα Μ. κ βγαζει 'live in active'
δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να ανεβάσω φωτο εδω! -
kwstis123, μήπως το 'Μ' είναι μενού ή media;
Y.Γ. Kι εγώ έχω 1.0 ecoboost του 2015,αλλά το titanium.
-
καλησπέρα panormus772.
δυστυχώς όχι. και γι αυτό είμαι λίγο κοκομπλόκο σε αυτά!
αλλά θα μάθω. πάντως σ 'ευχαριστώ!
(ελπίζω να βρω τρόπο να ανεβάσω φώτο να σας δείξω) -
Ο χρήστης kwstis123 έγραψε:
Χαίρεται Κ.Μαρίνο!- ούτε titanium ούτε κάτι παραπάνω. είναι το απλό αμάξι. δυστυχώς!
- τέλεια αυτό εψαχνα!
- τι να σου πω. από ότι βλέπω έχει 4 πλήκτρα σε κάθε κατεύθυνση. τα πάνω και τα κάτω είναι volume music. το δεξί κ το αριστερό είναι επόμενο και προηγούμενο. και στη μέση βλέπω ένα 'M'. Και όταν το πατάω μου βγάζει την οθόνη live. τώρα αυτό τι ακριβώς είναι δεν ξέρω.
Πάντως σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!
Μute δηλαδή σίγαση;
-
adensa.
ούτε αυτό.
δεν εχω καταλάβει τι είναι. θα μάθω μια μέρα που θα πάω στην αντιπροσωπεία! -
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Πήγα το αυτοκίνητο μου για τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο που έχει η fiat στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι χρειάζονται επισκευή κάποια πράγματα και θα ήθελα την γνώμη σας για το κόστος αν θεωρείτε ότι είναι ακριβό ή αν με συμφέρει. Λοιπόν τα θέματα είναι τα εξής: θέλει αλλαγή ο δίσκος πλατό ρουλεμάν, η βάση του κάτω σασμάν και υπάρχει και διαρροή λαδιών από τους ιμάντες και από την τσιμούχα του επιλογέα.
Οι τιμές που μου έδωσε είναι οι εξής: συμπλέκτης-αμπραγιάζ 306 ευρώ μαζί με την εργασία και για το σασμάν γύρω στα 80 ευρώ μαζί με την εργασία. Για τις διαρροές μου είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει εκτίμηση γιατί πρέπει να βρούν απο που είναι η διαρροή.
Το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο πρίν απο 6 μήνες και είναι Grande Punto του 2009 με 97500 χιλιόμετρα.
-
Καλημέρα. Έχω μια απορία/εμπειρία. Πως στο καλό χρησιμοποιείται το κιτ επισκευής ελαστικού???
Ήμουν με ένα φίλο βολτίτσα στας εξοχάς και παθαίνουμε λάστιχο. Το αυτοκίνητο vw polo cross. Πατήσαμε κάτι σαν λάμα απο μικρό πριόνι, το οποίο δημιούργησε μια σχισμή 2-3 εκατοστά στο πέλμα. Ο φίλος καθότι άσχετος με τεχνικά μου λέει ξέρεις να βάλεις τη ρεζέρβα? Έλα όμως που δεν είχε ρεζέρβα. Βάζουμε αυτά τα λύματα που είχε σε ένα μπουκαλάκι, περιμένουμε λιγάκι, φουσκώνουμε το λάστιχο κ έτοιμοι. Αμ δε, ούτε 10 μέτρα δεν κάναμε πίτα το λάστιχο πάλι.
Και ερωτώ εγώ τώρα: Είναι λογικό για ένα απλό κλατάρισμα να πρέπει να πληρώσεις οδική βοήθεια ή να οδηγήσεις για 30 χλμ με τα run flat ελαστικά σου και να πληρώσεις 300 ευρώ για 2 λάστιχα? Που τα έχουν δεί αυτά γραμμένα? -
Τα κιτ επισκευής δουλεύουν μόνο σε τρύπες, όχι σε σκισίματα. Γι'αυτό και αυτοκίνητα που υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν σε δρόμους/περιοχές που μπορεί να σκίσουν ελαστικό, πρέπει να έχουν ρεζέρβα.
-
Το κιτ λειτουργεί μόνο σε τρύπες. όχι σε σκισίματα.
Εκεί καλείς οδική και σε μαζεύει. Δεν ξέρω αν το σκίσιμο είναι ασφαλές να επισκευαστεί. Δλδ πάλι θα αλλάξεις λάστιχα.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο