-
Στους 4Τ δοκίμασαν ένα αριστεροτίμονο Integra τον Απρίλιο του '99.
Στο άρθρο ανέφερε πως είχε αγοραστεί από Γερμανία, οπότε τη μη εισαγωγή του μάλλον στη 'Σαρακάκεια' λογική θα πρέπει να την αποδόσουμε.. -
Οχι εχουν εισαχθει στην Ευρωπη. Αν πατε στο http://www.mobile.de θα δειτε καμια 15αρια να πωλουνται και μαλιστα σε καλες τιμες.
Τουλαχιστον δεν μπορει να μας πει ο κ Σαρακακης γιατι δεν τα εισαγει?
Αν πατε και στο http://www.car.gr θα δειτε οτι πωλουνται 2-3 integra type-r αλλα μαλλον τα εχουν φερει απο την Γερμανια ,γιατι δεν εχει εισαχθει επισημα στην Ελλαδα το integra[/i] -
To Integra πωλείται κανονικά στις ΗΠΑ σαν Acura RSX και φυσικά βγαίνει και αριστεροτίμονο, δεν νομίζω να είναι θέμα του Σαρακάκη γιατι αν δε κάνω λάθος δεν εισάγεται καθόλου στην Ευρώπη, επίσημα τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
...λοιπον εχουμε και λεμε...Να προσθέσω άλλο ένα, με εκπληκτικές φερράρι (gto, 250lm κλπ κλπ) και μια εκπληκτική συλλογή Abarth που αξίζει να δεις. Στο δρόμο για το San Marino:
Maranello Rosso
Stelabar S.A., Strada dei Censiti, 21
47891 Falciano, Repubblica di San Marino
39-(0)549-970614
Fax: 39-(0)549-970607
http://www.maranellorosso.com
E-mail: museo@maranellorosso.com -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Integra πωλείται κανονικά στις ΗΠΑ σαν Acura RSX και φυσικά βγαίνει και αριστεροτίμονο, δεν νομίζω να είναι θέμα του Σαρακάκη γιατι αν δε κάνω λάθος δεν εισάγεται καθόλου στην Ευρώπη, επίσημα τουλάχιστον.Λάθος κάνεις!
Και κανονικότατα εισάγεται ως ΧΟΝΤΑ Ίντεγκρα Τάιπ Αρ με 190 ατμοσφαιρικά άλογα από 1800 κυβικά, και καλύτερο από της αντίστοιχης γενιάς Σιβίκ Τάιπ Αρ ήταν, με το Τόρσεν του και με όλα, και είχε και διαφορετικά φανάρια από το Ακιούρα Ίντεγκρα και αυτό που βλέπουμε στο Γκραν Τουρίσμο 3. Στο παιχνίδι έχει μακρουλά φώτα εμπρός, στην Ευρώπη είχε δύο κυκλικά.Το έχω οδηγήσει στην Ελβετία όπου έκανε 23.000 ευρώ τότε (1998-99) και όταν ήρθα εδώ σκεφτόμουν να το πάρω μεταχειρισμένο, αλλά τελικά με κέρδισε η Σπορτβάγκον!
Σε χρώματα έβγαινε σε κόκκινο, μαύρο και λευκό όπου και το οδήγησα. Αργότερα πρέπει να ήρθε και σε κίτρινο, γιατί βλέπω αρκετά στο δρόμο.
Στην Αθήνα έχω και το -συλλεκτικό πλέον- προσπέκτους!
Ιδού ένας Γερμανοελβετός που το έχει καγκουρέψει κιόλας (πάντως φαίνονται τα εμπρός φανάρια που λέω)http://www.car-vs-car.de/gal/Hon1925.html
Δείτε και μια πιο διαφωτιστική σελίδα και μην παραλείψετε να πατήσετε στο αριστερό μενού εκεί που λέει honda girl!
http://home.intergga.ch/itr/index2.htm -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Γνωριζει κανεις γιατι δεν εισαγοταν και γιατι δεν εισαγεται απο τον Σαρακακη το integra type-r(τωρα λεγεται rsx)? Απ'οτι εχω διαβασει ειναι πιο φτηνο απο civic type-r και εχει και καλυτερο κρατημα. Αν δεν κανω λαθος εχει 1800αρη κινητηρα με 192 αλογα. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εισαγεται.
Πιστευω οτι αν ερχοταν και κοστιζε 24-25 χιλιαδες ευρο θα πουλουσε τρελα.Μάλλον γιατί έχει την αντιπροσώπευση της Ηοnda o Σαρακάκης.
Και το Έvo (έχει και της Mitsubishi), έκανε 10 χρόνια να το πάρει είδηση...Αν δεν ισχύει αυτό, τότε ίσως ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ιαπωνικών μοντέλων, που βγαίνουν μόνο δεξιοτίμονα και οι Ιάπωνες τα κρατάνε για μόνο τον εαυτό τους.
Άντε, να εξαχθούν (ως grey import) και στη Γηραιά Αλβιώνα ή την Κύπρο.Pai mei στην κύπρο εισάγονταν κανονικά. Τώρα νομίζω πως σταμάτισαν ομως και έρχονται ως gray import (Βρίσκεις απο
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Integra πωλείται κανονικά στις ΗΠΑ σαν Acura RSX και φυσικά βγαίνει και αριστεροτίμονο, δεν νομίζω να είναι θέμα του Σαρακάκη γιατι αν δε κάνω λάθος δεν εισάγεται καθόλου στην Ευρώπη, επίσημα τουλάχιστον.ΙΚΕ το γιατί το γράφω στο προηγούμενο μου post. Αυτός που μου το είπε ασχολείτε με εισαγωγές απο Ιαπωνία και ξέρει καλά τη γίνεται.
-
Demetriades το ποστ σου δε το είδα, ποστάραμε ταυτόχρονα.
GeorgeTabs εγω μιλάω για το τωρινό Integra/RSX που απ'όσο ξέρω δεν είσάγεται σε καμία ευρωπαική χώρα, κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
πιστευετε οτι ενα αμαξι πιστας (οχι δρομου...) με την κρεμαγιερα στους πισω τροχους θα πηγαινε ασχημα? αν σας φαινετε πολυ χαζη η ερωτηση μην πεσετε να με φατε! ρωτωντας πας στην πολη...Έχεις παρατηρήσει φορτωτή που στρίβουν οι πίσω τροχοί, πως κινείται στην ευθεία;
Παρατήρησε την δυνατότητά του να διατηρήσει ευθεία πορεία, και σκέψου αναλογικά πως θα γίνεται αυτό σε ένα αυτοκίνητο που θα προσπαθεί να κινηθεί με σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα... -
Κάποιει πυροσβεστικές αντλίες έχουν χειροκίνητο Rear Wheel Steering. Οδηγείται από κάποιον που κάθεται σε μία υπερυψωμένη θέση στο πίσω μέρος του οχήματος και χρησιμοποιείται όταν η αντλία στρίβει σε στενά.
Κατά τα άλλα το RWS έχει χρσιμοποιηθεί σε εφαρμογές τετραδιεύθυνσης, πάντα επικουρικά με το μπροστινό σύστημα διεύθυνσης όμως γιατί δημιουργεί αστάθεια στο όχημα αν στρίβει πάνω από λίγες μοίρες.
-
Bruce, μη φοβάσαι! Με τέτοιες 'χαζές' σκέψεις έχουμε πάει μπροστά, και όχι μόνο στην αυτοκίνηση. Είναι πολύ καλή αρχή για γνώση και πρόοδο και δεν μιλάω καθόλου ειρωνικά.
Επί του θέματος τώρα, νομίζω ότι ένα παράδειγμα είναι το καροτσάκι του σούπερ-μάρκετ (είναι και πισταδόρικα, δεν βγαίνουν έξω στο δρόμο, εκτός και αν τα ξεχνάνε μερικοί). Μπλόκαρε νοητά τα μπροστά ροδάκια ως προς την στροφή τους και πάνε το (πάλι νοητά! ) βόλτα στους διαδρόμους. Στρίψε δεξιά στο διάδρομο με τα αλλαντικά, θέλουμε 3/4 μορταδέλα. Όπως καταλαβαίνεις, είναι πολύ δύσκολο:
α) Να κάνεις τέτοιο πείραμα στην πραγματικότητα σε σούπερ-μάρκετ, γιατί θα σε μαζέψουν για ψυχοπαθή
β) Να μην πάει η κουβέντα στο φαγητό
γ) Να γυρίσεις σπίτι χωρίς να έχεις πάρει μορταδέλα (τι θα πει η γυναίκα σου; )
δ) Να καταφέρνει να διατηρεί σταθερότητα το όχημα λόγω της δυναμικής σύγκλισης/απόκλισης που θα υπάρχει κατά τις στροφές, και λιγότερο στην επιτάχυνση και στο φρενάρισμα. Φαντάσου να έχουν σφουγγαρίσει και το πάτωμα, πόσο θα γλιστράει και πόσο νευρικό θα γίνει το όχημα.
Σίγουρα πάντως, κάποιοι θα το επιχειρήσουν. Όσο προχωρά η τεχνολογία και όσο στερεύουν οι 'λογικές' πιθανές λύσεις, τόσο θα βλέπουμε και 'χαζές' ιδέες να επιχειρούνται.
-
Οι κάμερες-φωτοραντάρ είναι ρυθμισμένες να καταγράφουν ακριβώς στα 120 ας πούμε στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης; Ακριβώς όσο είναι το όριο δηλαδή;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
- 5% εγω ξερω.
οπως και να χει, πηγαινεις οσο πιο δεξια μπορεις για να μην πατησεις το ελασμα και δεν μπορει να κανει τπτ η καμερουλα. τωρα αν μπασκινες ειναι αλλο θεμα...
Τι είναι αυτό το έλασμα που γράφεις;
-
Ανα καιρους υπαρξαν κατασκευες με 'αναποδα' χαρακτηριστικα όπως πχ τις πισω πορτες ή ολες να ανοιγουν αναποδα. Γιατι κατι τετοιο δεν χρησιμοποιηθηκε παραπανω αφου το συγκεκριμενο πχ φανταζομαι οτι βολευει περισσοτερο καθως βγαινεις και μπαινεις πιο ανετα. Προφανως κατι θα παιζει το κοστος αλλα τι διαφορα θα εχει αφου οι μεντεσεδες υπαρχουν απλως σε αλλη θεση; Να σκεφτω οτι ειναι θεμα ασφαλειας γιατι με τετοια πορτα δεν μπορεις να πηδειξεις εξω απο το αυτοκινητο σε περιπτωση κινδυνου γιατι θα σε παρει η πορτα κοντα;;;
-
Στο διαδίκτυο είχα πετύχει ενα βιντεακι με ενα Φιατ (αν θυμάμαι καλά) που το είχαν μετατρέψει οι ιδιοκτήτες του σε All Wheel Steering! Εμπρός και πίσω υπήρχε τιμόνι και το βιντεακι ήταν απλά ξεκαρδιστικό!
Εδωσε άλλη έννοια ο ιδιοκτήτης του 'δεν ισιώνει πουθενά και πάει με τις πόρτες!!!) -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Στο διαδίκτυο είχα πετύχει ενα βιντεακι με ενα Φιατ (αν θυμάμαι καλά) που το είχαν μετατρέψει οι ιδιοκτήτες του σε All Wheel Steering!Με Πολωνικές πινακίδες! (Katowice αν θυμάμαι καλά)
-
Ξέρει κάποιος αν τα P zero Corsa είναι semi slicks ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρει κάποιος αν τα P zero Corsa είναι semi slicks ?Το site της Pirelli τι λέει;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ξέρει κάποιος αν τα P zero Corsa είναι semi slicks ?
Το site της Pirelli τι λέει;
Ως High Performance τα αναφέρει.. Βέβαια τα ξημερώματα που το έψαχνα ίσως κάτι να μου ξέφυγε..
-
Ξέρει κάποιος γιατί είναι δύσκολο να βρεθούν καινούριες σιδερένιες ζάντες;
Κατασκευάζονται σε κάποια μαγικά εργοστάσια, στα οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι αντιπροσωπίες;
Ψάχνω να βρω 2 σιδερένιες και κάνοντας μια μικρή έρευνα αγοράς, έμαθα ότι ή τις αγοράζει από αντιπροσωπία (με το ανάλογο αντίτιμο) ή θα πρέπει να τις πάρεις μεταχειρισμένες (έστω και αχρησιμοποίητες-βγαλμένες από ολοκαίνουριο αυτοκίνητο).
Και αφού αγοράζονται μεταχειρισμένες, γιατί πουλιούνται σε τετράδα και όχι μία-μία;
Ή μήπως οι λαστιχάδες λένε ότι να 'ναι και ασχολούνται μόνο με ζάντες μαγνησίου-τιτανίου-νατρίου-καλίου που έχουν έχουν μεγάλο κέρδος; (το πιθανότερο)
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο