-
Έναν κακό γείτονα να έχεις σε πολυκατοικία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα και δε μπορείς να κάνεις τίποτα.. Η ψυχολογία και τα νεύρα που θα σου βγαίνουνε είναι καθημερινός αργός θάνατος. Έχει τύχει σε δικό μου άτομο και πραγματικά δε θα άντεχα να ήμουν στη θέση του, οπωσδήποτε θα γινόταν κάτι πολύ κακό..
Δε ξέρω ακριβώς τα θέματα που έχει ο φίλος Storm εκεί που μένει, αλλά νομίζω ότι το ποσό που ανέφερε είναι ένα αξιόλογο κεφάλαιο για να 'ξεμπλέξει'.
Η ζωή είναι μικρή και όσο μπορούμε πρέπει να την απολαμβάνουμε..
Γεια σου ρε φίλε!!! Εσύ με καταλαβαίνεις εντελώς λέμε!!!!
Σε αυτά που γράφεις σκέψου να πας σε πολυκατοικία και να βρίσκεις μία έτοιμη κλίκα ιδιοκτητών που τα έχουν βρει μεταξύ τους και κάνουν ότι θέλουν στην πολυκατοικία. Άντε να βγάλεις άκρη.
Τώρα είμαι το μαύρο πρόβατο στην πολυκατοικία επειδή τόλμησα να διεκδικήσω την νόμιμη θέση πάρκινγκ που έχω στην πυλωτή. Με μισό μάτι με κοιτάζουν όλοι τους επειδή τους χάλασα την ευτυχία που είχαν φτιάξει στα μέτρα τους.
Αναγκάστηκα και πήγα και αγόρασα αυτοκίνητο 17000euro για να έχω λόγο να διεκδικήσω αυτό που μου ανήκει. Διαφορετικά ακόμη θα παρακαλούσα. Ούτε δικηγόρους, ούτε αστυνομίες, τίποτα δεν καταλαβαίνουν.
Μετά από σαματάδες και φασαρίες πάλι δεν πήρα την νόμιμη θέση που έχω στη πυλωτή. Μου έκαναν χάρη και μου παραχώρησαν μία άλλη θέση για να χωράει το αυτοκίνητο. Και αυτό τώρα θεωρείται περιβάλλον για κατοικία;;;
Πολυκατοικίες και μπούρδες εντελώς. Αργός θάνατος λέμε!!!!!
-
Γιατι καιστην μονοκατοικιαναντε να τυχεις διπλα σε τυπα με νταούλια και δεν ξερω γω τι....
Εμας τσουπ τσου το νκτημα επαιρνε... αντε τη μια να εισαι καλος, αντε ενταξει να βολευτει ο ανθρωπος, ας κσνουμενολοι θυσιες...θα μας π@@@ει στο τελος.
Το παν ειναι ο γείτονας τελικα.
Βασικα λεφτα να εχεις να κανεις πολυκατοικια με το σοϊ σου οπου θα ριχνεις και κανα βρισιδι και δεν τρεχει τιποτα.
-
Ιωάννης Δ είναι Στόρμ ...
Λαπ πριν λίγες μέρες πήγα σε πολυκατοικία με σόι , που τα αδέλφια είναι στα δικαστήρια .
Είναι να μην κάτσει ο κακός γείτονας και αν κάτσει να μην τον αφήσεις να το σκεφτεί ότι θα τα κάνει μπουρδέλο .
Εγώ στην δική μου γενικά έχω πολύ λίγα θέματα .
Σε άλλες που επίσης έχω φτιάξει εγώ έχουν πολλά .
Στόρμ πήγαινε Χαλκίδα και βάλε το αιρκρος για πούλημα εδώ μέσα και πάρε ένα ίδιο ντίζελ...
-
Ωχ και με αδελφια;;
Δεν υπαρχει σωτηρια δηλαδη;
Μετα να πως δημιουργουνται κοινωνικοι αυτοματισμοι, και διακρισεις. Αφου πολλοι τα ζητα ο κωλος τους.
-
Παρατημένες στα μπετά . Οι τιμές επειδή θα έχουν και θέματα , να τις υπολογίζετε στο 60-70 % των ζητουμένων . Μια περίπτωση αποπεράτωσης καινούργιου , αντί για ανακαίνιση αρχαίου , που θα παραμείνει αρχαίο και ως ανακαινισμένο .
Υπάρχουν και παλιές . Δεν τις έψαξα .
Ρε συ κοιτάζω αυτές τις τεράστιες ημιτελείς κατοικίες και σκέφτομαι ότι θα θέλουν μία περιουσία για να γίνουν κατοικήσιμες. Αυτά είναι για φραγκάτους.
Πάντως σε μένα δεν απευθύνονται.
Εγώ με ένα τέτοιο περιποιημένο σπιτάκι του 1998 θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
https://www.spitogatos.gr/aggelia/119944556
Ούτε ξύλινα πατώματα, ούτε πολλές σύγχρονες μπούρδες. Μία μπανιερίτσα θα έβαζα στο μπάνιο ή θα τροποποιούσα κάπως την ντουζιέρα για ευνόητους λόγους καθαριότητας.
Έχει έτοιμη θέρμανση, έχει αποθήκη, έχει ωραίο χώρο στάθμευσης, μικρό κηπάκο, ωραία βεραντούλα εύκολα διαχειρίσιμη.
63 χιλιαρικάκια το φτιάχνεις και λιγάκι και μια χαρά όλα.
Τέτοια σπίτια έπρεπε να φτιάχνουν και όχι αυτά τα γήπεδα ποδοσφαίρου που αφορούν τους Μαρινάκιδες.
-
criuser wrote:
Ολοι τα ίδια λέμε .
Κάνω ένα ψιλοκοίταγμα .
Εγώ έχω αποθηκεύσει αναζητήσεις σε ΧΕ και Σπιτόγατο και όλες αυτές τις αγγελίες τις έχω μάθει από έξω.
Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν αγορές ακριβών οικιών.
Μόνο αν πουλούσα το διαμέρισμα θα μπορούσα να προβώ σε αγορά μονοκατοικίας κάπου εκεί στα 150 χιλιάρικα.
Eγω παντως θα εβαζα αγγελια το διαμερισμα προς πωληση σε τιμη παραπανω απο οτι μου στοιχησε και αν τσιμπησει καποιος το δινεις. Μετα βεβαια μπορει να ψαχνεις σαν τρελλος να νοικιασεις αλλα μικρο το ρισκο αφου εχεις θεμα στο αλλο. Καπου θα βρεις να βολευτεις και αν εχεις πολλα πραγματα τα βαζεις σε αποθηκη μεχρι να βρεθει το μονιμο.
-
Έχουν πεσει οι τιμές αισθητά ή ιδέα μου;
150.000 για μεγάλη μονοκατοικία με θέα.... Μοι μοιάζουν τιμές επί αρχές του 2000 ή λέω βλακείες;
-
Η μονοκατοικία στο Δήλεσι , είναι μέχρι 45000 ευρώ τιμή αγοράς .
Αυτά που είναι στα μπετά , μπορεί να είναι καλές ευκαιρίες όχι όμως στις τιμές που ζητάνε .
Γενικά να ξέρετε ότι έχει αλλάξει πολύ η αγορά και έχει μεγάλη σημασία πλέον η πρόσβαση στο κέντρο και ο τρόπος πρόσβασης .
Ετσι μακρινές περιοχές δεν έχουν πλέον ζήτηση . Αντίθετα μπορεί να έχουν ζήτηση μακρινές περιοχές που έχουν προαστιακό .
Μπορεί κάποιος να πουλήσει το σπίτι του και να βάλει όρο ότι θα το παραδώσει σε 6 μήνες ή και περισσότερο ώστε να βρει το επόμενο σπίτι .
-
Mastoras78 wrote:
Έναν κακό γείτονα να έχεις σε πολυκατοικία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα και δε μπορείς να κάνεις τίποτα.. Η ψυχολογία και τα νεύρα που θα σου βγαίνουνε είναι καθημερινός αργός θάνατος. Έχει τύχει σε δικό μου άτομο και πραγματικά δε θα άντεχα να ήμουν στη θέση του, οπωσδήποτε θα γινόταν κάτι πολύ κακό..
Δε ξέρω ακριβώς τα θέματα που έχει ο φίλος Storm εκεί που μένει, αλλά νομίζω ότι το ποσό που ανέφερε είναι ένα αξιόλογο κεφάλαιο για να 'ξεμπλέξει'.
Η ζωή είναι μικρή και όσο μπορούμε πρέπει να την απολαμβάνουμε..
Γεια σου ρε φίλε!!! Εσύ με καταλαβαίνεις εντελώς λέμε!!!!
Σε αυτά που γράφεις σκέψου να πας σε πολυκατοικία και να βρίσκεις μία έτοιμη κλίκα ιδιοκτητών που τα έχουν βρει μεταξύ τους και κάνουν ότι θέλουν στην πολυκατοικία. Άντε να βγάλεις άκρη.
Τώρα είμαι το μαύρο πρόβατο στην πολυκατοικία επειδή τόλμησα να διεκδικήσω την νόμιμη θέση πάρκινγκ που έχω στην πυλωτή. Με μισό μάτι με κοιτάζουν όλοι τους επειδή τους χάλασα την ευτυχία που είχαν φτιάξει στα μέτρα τους.
Αναγκάστηκα και πήγα και αγόρασα αυτοκίνητο 17000euro για να έχω λόγο να διεκδικήσω αυτό που μου ανήκει. Διαφορετικά ακόμη θα παρακαλούσα. Ούτε δικηγόρους, ούτε αστυνομίες, τίποτα δεν καταλαβαίνουν.
Μετά από σαματάδες και φασαρίες πάλι δεν πήρα την νόμιμη θέση που έχω στη πυλωτή. Μου έκαναν χάρη και μου παραχώρησαν μία άλλη θέση για να χωράει το αυτοκίνητο. Και αυτό τώρα θεωρείται περιβάλλον για κατοικία;;;
Πολυκατοικίες και μπούρδες εντελώς. Αργός θάνατος λέμε!!!!!
Έπρεπε να τα μοιραστείς και να τα βγάλεις από μέσα σου.. είμαι σίγουρος ότι νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα. Από εδώ και πέρα όλα καλά θα πάνε, θα δείς.
Στείλε μου mail αν θέλεις να τα πούμε
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να μιλήσεις, πας παρκάρεις κ τέλος. Σε διαφορετική περίπτωση καλείς την αστυνομία, τους δίνεις τα έγγραφα που έχεις στην κατοχή σου κ επιβεβαιώνουν την ιδιοκτησία του parking κ τέλος. Εχω ένα κλειστό πάρκινγκ πιλωτής, το οποίο χρησιμοποιώ σαν αποθήκη. Ένας τύπος στην πολυκατοικία του παρκινγκ (διαφορετική απο αυτή που μένω) το έβαζε συνέχεια μπροστά στην πόρτα. Του το είπα μια, του το είπα δύο με έγραφε. Για κακή του τύχη, έρχεται ο κουμπάρος του από Σέρρες, κ παρκάρει ως συνήθως στην είσοδο του πάκρινγκ μου, το παρατάνε κ πάνε με τα πιτσιρίκια στην πλατεία. Πάω, παίρνω την αστυνομία, ήρθε, του έκοψε μία κλήση... κ τέλος!!! δεν εμφανίστηκε ξανά ποτε. Φυσικά έχω με όλους καλές σχέσεις, εκτός από τον συγκεκριμένο. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να συζητάς, απλά χρησιμοποιείς τον νόμο κ τελειώνεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα θέση εγώ, θα πήγαινα εκεί που μου ανήκει.
-
Eμεις εχουμε καποιες αποθηκες στο υπογειο και καποια ειχε βαλει πραγματα εκει (αρκετα). Δεν θυμαμαι πως εμεινε η πορτα ξεκλειδωτη γιατι δεν μενουμε μονιμα στην πολυκατοικια. Εννοειται οτι της ειπα να τα παρει σε ευλογο χρονικο διαστημα αλλοιως αστυνομια. Τωρα τα εχει βαλει στην κοινοχρηστη σκαλα που πηγαινει στο υπογειο. Δεν βγαζεις ακρη με δαυτους.
-
Eγω παντως θα εβαζα αγγελια το διαμερισμα προς πωληση σε τιμη παραπανω απο οτι μου στοιχησε και αν τσιμπησει καποιος το δινεις. Μετα βεβαια μπορει να ψαχνεις σαν τρελλος να νοικιασεις αλλα μικρο το ρισκο αφου εχεις θεμα στο αλλο. Καπου θα βρεις να βολευτεις και αν εχεις πολλα πραγματα τα βαζεις σε αποθηκη μεχρι να βρεθει το μονιμο.
Το διαμέρισμα θα πουληθεί αμέσως. Έχω πάρει ήδη προσφορές και ξέρω πόσα θα βάλω στην 'τσέπη'.
Το θέμα είναι τι θα γίνει με μένα. Ποιο σενάριο θα ακολουθήσω. Εκεί έχω κολλήσει.
Εννοείται ότι το σενάριο να ξαναμπώ σε άλλη πολυκατοικία δεν παίζει. Κάθομαι και εδώ που είμαι.
-
Έχουν πεσει οι τιμές αισθητά ή ιδέα μου;
150.000 για μεγάλη μονοκατοικία με θέα.... Μοι μοιάζουν τιμές επί αρχές του 2000 ή λέω βλακείες;
Ρε LAP συγνώμη κιόλας, αλλά που είδες μεγάλη μονοκατοικία με θέα και με 150.000euro;;;; Σε ποια περιοχή την είδες αυτή την μονοκατοικία;;
Εγώ με 150000euro στις αστικές περιοχές της Αττικής κοντά σε ΜΜΜ μόνο κοτέτσια βρίσκω και κάτι παράγκες του 1960 με Ελενίτ.
-
Το θέμα είναι τι θα γίνει με μένα. Ποιο σενάριο θα ακολουθήσω. Εκεί έχω κολλήσει.
Εννοείται ότι το σενάριο να ξαναμπώ σε άλλη πολυκατοικία δεν παίζει. Κάθομαι και εδώ που είμαι.
Το ότι μια πολυκατοικία είναι χάλια δεν σημαίνει ότι όλες είναι έτσι. Υπάρχουν και πολυκατοικίες (με 4-6 διαμερίσματα) που είναι μια χαρά, ειδικά σαν ενοικιαστής που δεν έχεις να συζητήσεις με κανέναν, το βάρς πέφτει στον ιδιοκτήτη.
Μπορείς να νοικιάσεις ένα σπίτι ή μονοκατοικία σε μια περιοχή που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις, να δεις εαν σε βολεύει, εαν σου αρέσει κλπ. ώστε να μην κάνεις δοκιμή αγοράζοντας.
-
Έπρεπε να τα μοιραστείς και να τα βγάλεις από μέσα σου.. είμαι σίγουρος ότι νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα. Από εδώ και πέρα όλα καλά θα πάνε, θα δείς.
Στείλε μου mail αν θέλεις να τα πούμε
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Δεν είναι πρώτη φορά που τα αναφέρω αυτά εδώ μέσα. Συνήθως αυτά τα θέματα μονοπωλώ από το 2016 και έχω δεχτεί και αρκετή ειρωνεία και πικρόχολα σχόλια.
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες. Πάμε παρακάτω.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να μιλήσεις, πας παρκάρεις κ τέλος. Σε διαφορετική περίπτωση καλείς την αστυνομία, τους δίνεις τα έγγραφα που έχεις στην κατοχή σου κ επιβεβαιώνουν την ιδιοκτησία του parking κ τέλος. Εχω ένα κλειστό πάρκινγκ πιλωτής, το οποίο χρησιμοποιώ σαν αποθήκη. Ένας τύπος στην πολυκατοικία του παρκινγκ (διαφορετική απο αυτή που μένω) το έβαζε συνέχεια μπροστά στην πόρτα. Του το είπα μια, του το είπα δύο με έγραφε. Για κακή του τύχη, έρχεται ο κουμπάρος του από Σέρρες, κ παρκάρει ως συνήθως στην είσοδο του πάκρινγκ μου, το παρατάνε κ πάνε με τα πιτσιρίκια στην πλατεία. Πάω, παίρνω την αστυνομία, ήρθε, του έκοψε μία κλήση... κ τέλος!!! δεν εμφανίστηκε ξανά ποτε. Φυσικά έχω με όλους καλές σχέσεις, εκτός από τον συγκεκριμένο. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να συζητάς, απλά χρησιμοποιείς τον νόμο κ τελειώνεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα θέση εγώ, θα πήγαινα εκεί που μου ανήκει.
Μάλλον δεν έχεις μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η αστυνομία κάνει μόνο συστάσεις αν και εφόσον την καλέσει κάποιος επειδή συνέβη κάτι σοβαρό. Ούτε χαρτιά κοιτάει η αστυνομία, ούτε κάνει τον δικαστή, ούτε φυσικά είναι αρμόδια για να δίνει εντολές σε ενοίκους πολυκατοικιών που θα παρκάρουν κλπ...
Τα συγκεκριμένα θέματα είναι πολύ μπερδεμένα και δύσκολα μπορεί να βρεθεί λύση. Στην δική μου περίπτωση ακόμη και η δικηγόρος παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή από την λεκτική επίθεση (ύβρεις και χυδαιολογίες) και την παραλίγο σωματική που δέχτηκε (σπρωξίματα, πήγε ο άλλος απειλητικά και κόλλησε το πρόσωπό του πάνω στο πρόσωπο της κοπέλας) από ενοίκους της πολυκατοικίας. Και ήταν και εγκυμονούσα.
Σε τέτοιες καταστάσεις μέρος λαμβάνουν: Δικηγόροι, επίσημες καταγγελίες σε πολεοδομίες για επιτόπιο έλεγχο, διάφορες πολεοδομικές παρανομίες, προσωρινές αποφάσεις πολεοδομίας, φάκελοι σε δικαστήρια, προσωρινές αποφάσεις δικαστηρίου, δίκες, τελικές αποφάσεις ...κλπ...κλπ... Είναι χάος. Μην το ψάχνεις.
Φυσικά μπορώ να πω ακριβώς τι συνέβη στην δική μου περίπτωση, αλλά μάλλον θα κουράσω.
-
Storm wrote:
Το ότι μια πολυκατοικία είναι χάλια δεν σημαίνει ότι όλες είναι έτσι. Υπάρχουν και πολυκατοικίες (με 4-6 διαμερίσματα) που είναι μια χαρά, ειδικά σαν ενοικιαστής που δεν έχεις να συζητήσεις με κανέναν, το βάρς πέφτει στον ιδιοκτήτη.
Μπορείς να νοικιάσεις ένα σπίτι ή μονοκατοικία σε μια περιοχή που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις, να δεις εαν σε βολεύει, εαν σου αρέσει κλπ. ώστε να μην κάνεις δοκιμή αγοράζοντας.
Φίλε το ψάχνω όσο μπορώ. Το ξέρεις. Αλλά δεν βρίσκω κάτι.
-
wantone wrote:
Το διαμέρισμα θα πουληθεί αμέσως. Έχω πάρει ήδη προσφορές και ξέρω πόσα θα βάλω στην 'τσέπη'.
Nοκιαζεις για μερικους μηνες μεχρι να βρεις το καταλληλο να αγορασεις. Εννοειται οτι προχωρας αμεσα στην πωληση του παροντος.
-
Φυσικά μπορώ να πω ακριβώς τι συνέβη στην δική μου περίπτωση, αλλά μάλλον θα κουράσω.
Περίεργο, έκοψε κλήση σε μένα για παράνομο παρκάρισμα σε θέση ιδιωτικής στάθμευσης, 40 ευρώ. Μήπως η δική σου ιστορία είνια λίγο πιο μπερδεμένη κ δεν ειναι σαφή η ιδιοκτησία έτσι κ αλλιως? τεσπα οπως κ να έχει αντιλαμβάνομαι οτι γινεται χαμος, εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα σαραβαλο κ θα το άφηνα για κάποιο διάστημα σταθμευμένο εκεί. Γνωρίζω οτι δεν βγάζεις άκρη με αυτες τις λογικές, αλλά όπου κ να πας προβλήματα θα έχεις...πρεπει να ζεις με αυτα
-
Nοκιαζεις για μερικους μηνες μεχρι να βρεις το καταλληλο να αγορασεις. Εννοειται οτι προχωρας αμεσα στην πωληση του παροντος.
Ενοικίαση για μερικούς μήνες εκ' των πραγμάτων δεν γίνεται γιατί πολύ απλά η αγορά νέας οικίας είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Δεν υπάρχουν ακίνητα.
Κοιτώ διαρκώς τις αγγελίες (δεν κάνω και άλλη δουλειά) και δεν βρίσκω απολύτως τίποτα στα χρήματα που θα μπορέσω να διαθέσω και με τις απαιτήσεις που έχω.
Η ενοικίαση θα είναι σίγουρα 3ετία και με πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να κρατήσει και πολύ παραπάνω. Οπότε δεν αφορά προσωρινή λύση.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!