-
Στορμ οι ντουζιέρες δεν έχουν μόνο τον καταρράκτη από ψηλά , αλλά έχουν και τηλέφωνο το οποίο κάνει την χρήση που είχε το μπιντέ ως προς τις γυναικείες και ανδρικές ανάγκες ...
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω. Οι ντουζιέρες έχουν πλαϊνά με τέτοιο ύψος ώστε κάποιος να μπορεί να κάτσει και να ξεπλύνει με νερό και σαπούνι ευαίσθητες περιοχές, όπως οι μπιντέδες;
Εκτός αν θεωρούμε ότι όποτε κάποιος κάθεται στη λεκάνη μετά κάνει και ντους ολόκληρος.
-
φωτο υπαρχει να δουμε το ποποβρυσακι;;; υπαρχουν τετοια στην ελλαδα;;;
ποιο απο τα παρακατω εχουν στην αραπια;;;
http://www.profitdeals.gr/today/deal/233/bidet-douche
https://pakobazaar.gr/product/vidaxl-σύστημα-μπιντέ-για-λεκάνες-με-διπλό-α/
https://www.penna.gr/bizarre/1513-to-popovrisaki-kai-o-thronos
https://www.pentapostagma.gr/arheio/3963164_i-epistrofi-toy-mpinte-sto-monterno-mpanio
-
το ασχημο ομως ειναι οτι ειναι κρυο νερο!!!!! μηπως οταν φτιαξουμε εξ αρχης το σπιτι να προβλεψουμε κοντα παροχη ζεστου νερου στη λεκανη ωστε να μπει μίκτης;
-
Ας το δούμε σοβαρά το θέμα . Το ποποβρυσάκι όπως το δείχνει δεν κάνει για όλους τους σωματότυπους .
Αν τα νερά πέφτουν έξω από την λεκάνη μπαίνεις σε διαδικασίες που είναι απείρως πιο εύκολο να μπεις στην ντουζιέρα , στην οποία μπορεί να υπάρχει έτσι και αλλιώς κάθισμα για να καθίσεις , η χτιστό κάθισμα .
Προφανώς αν μπείς στο ντούς δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις ολόκληρος ντους , αλλά να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο , χωρίς να ανοίξεις τον καταρράκτη από πάνω .
Γενικά σε αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν κανόνες . Πάντως σε όσα σπίτια πούλησα ή ανακαίνισα τα τελευταία χρόνια , όλοι μεγάλες ντουζιέρες ήθελαν , άνδρες και γυναίκες και ήταν νέος κόσμος , μόνοι και ζευγάρια . Κανένας δεν ήθελε μπανιέρα .
Αλλά μεγάλες ντουζιέρες .
-
φωτο υπαρχει να δουμε το ποποβρυσακι;;; υπαρχουν τετοια στην ελλαδα;;;
ποιο απο τα παρακατω εχουν στην αραπια;;;
http://www.profitdeals.gr/today/deal/233/bidet-douche
https://www.penna.gr/bizarre/1513-to-popovrisaki-kai-o-thronos
https://www.pentapostagma.gr/arheio/3963164_i-epistrofi-toy-mpinte-sto-monterno-mpanio
Έχουν παντού αυτό το χειρός, τύπου popovrysaki.gr που το βρίσκεις σε κάθε μάρκετ, μαγαζάκι κλπ. 5-6€ το σετ εδώ... (και τα καλά είναι made in Germany! )
Η πιο χρήσιμη εφεύρεση για την πιο ταπεινή χρήση, μετά τις λίγες πρώτες φορές που το χρησιμοποιήσει κανείς και το μάθει, είναι να απορεί γιατί παλεύουμε να καθαριστούμε με χαρτιά οι πολιτισμένοι δυτικοί, σε σύγκριση με τους 'απολίτιστους'...
-
Συγνώμη αλλά το χαρτί δεν καθαρίζει. Ειδικά στους άντρες.
Μόνο που το γράφω αηδιάζω, γιατί πολλοί στην εργασία μου μαντράχαλοι πάνε στις τουαλέτες και κάθονται στις λεκάνες και βγάζουν τον 'Φαταούλα' που έφαγαν την προηγούμενη ημέρα και μετά θέλουν ένα ρολό χαρτί για να 'καθαριστούν'. Και μετά βρωμάει ο χώρος εργασίας.
Μπλιαχ!!!!!!!!!
υ.γ. εγώ τις ντουζιέρες τις έχω σιχαθεί λόγω των ξενοδοχείων. Για μένα είναι άσκοπο εντελώς και ταλαιπωρία κάθε τρεις και λίγο μέσα στην ντουζιέρα σαν τον Ιωάννη τον Βαπτιστή να κάθομαι να πλατσουρίζω. Και φυσικά πολλές φορές με κρύο νερό μέσα στο καταχείμωνο. Το έκανα αναγκαστικά πολλές φορές στα επαγγελματικά ταξίδια και τις σιχάθηκα. Μπανιερίτσα και ξανά μπανιερίτσα. Σταθερή αξία! Κάθεσαι στο πλαϊνό, πλένεσαι, απολυμαίνεσαι. Και αμά λάχει κάνω και ντουζάκι μέσα στην μπανιέρα όρθιος. Εύκολα.
-
ελα τωρα με το κωλονερα και τους αραβες, που βρωμαει το νυχι απο τη σκατιλα...
και αλλοι ερχομαστε και κειθε και στα αντρα της βρωμας πχ λιβυη, αιγυπτο και σια. εχω μπει στο ιντερνασιοναλ ερπορτ της τριπολης στη τουαλετα, το σκατο ητανε 2 ποντους, πεταξα το κονβερσε και κατεβηκα μπενγκαζ μονοσανδαλος με ερ μπουρακ.
μια χαρα ειναι το χαρτακι, να μεινει και λιγη μυρουδια να θυμιζει τη χρηση της συγκεκριμενης τρυπας που ειναι εξοδουχων και οχι λαοτκι εισερχομενων
και περι μπιντε, τον βαζανε οι μικροαστουληδες την εποχη που βαζανε και λουί κενζ μπάι τζιανι - της μαριγουλας γιος, σαλονια, μολις λιγδωσε το αντερακι θελαν να γινουν και αριστοκρατια. οι μισοι δεν ξερανε τι εκανε και οι αλλοι μισοι βαζανε τα μικρα να κατουραν εκει μεσα.
-
Γατούλη δεν παίζεσαι, είσαι μια κατηγορία μόνος.
-
μου φαινεται πιο υγιεινο και πιο ευκολο να καθεται καποιος στο πλαι της μπανιερας και να καθαριζεται τοπικα. Μ ε το ποποβρυσακι κρυο το νερο μπορει να μη χορα στην λεκανη να το βαλει απο κατω του καποιος. Παντως πρεπει να πλενεται καποιος γιατι μονο με χαρτι παθαινεις στο τελος συριγγιο ή αποστημα και τρεχεις συνεχεια στους γιατρους μετα
-
-
Η κύρια χρήση που είχε το μπιντέ τα παλιά χρόνια , ήταν να πλένουν τις κάλτσες εκεί μέσα γεμίζοντας νερό .
Τώρα για το πλύσιμο σας είπα όπως και άλλος φίλος , ότι δεν χωράει το πωποβρυσάκι στην λεκάνη καθήμενος , σε όλους τους σωματότυπους .
Αλλωστε κάποιοι σωματότυποι φτάνουν να πλυθούν και στον νιπτήρα...
Για αυτό σας λέω , απλά πράγματα , μην μπλέκεστε ...
-
Η κύρια χρήση που είχε το μπιντέ τα παλιά χρόνια , ήταν να πλένουν τις κάλτσες εκεί μέσα γεμίζοντας νερό .
Τώρα για το πλύσιμο σας είπα όπως και άλλος φίλος , ότι δεν χωράει το πωποβρυσάκι στην λεκάνη καθήμενος , σε όλους τους σωματότυπους .
Αλλωστε κάποιοι σωματότυποι φτάνουν να πλυθούν και στον νιπτήρα...
Για αυτό σας λέω , απλά πράγματα , μην μπλέκεστε ...
κριου, πες μου οτι πλενς τον κ//λo σ στον νιπτηρα, αυτο πες μου μονο....
-
-
Μου κάνει εντύπωση που κανείς από εσάς δεν έχει ανακαλύψει τα υγρομάντηλα - μωρομάντηλα...
-
Καλά καταπληκτικό είναι αυτό, θέλει ειδική λεκάνη για να ταιριάζει ακριβώς? Γιατί βλέπω ότι είναι μικρή ή λεκανη
-
Πάντως φτάνω άνετα άμα χρειάζεται ....
Προτιμώ το ντούς συνήθως...
Πάντα χαρτί πρώτα ...
Γενικά μην ξεχνάτε ότι εμείς που δουλεύουμε σε χώρους που δεν υπάρχουν τουαλέτες , αποκτούμε στρατιωτικές λογικές...
-
Για να γυρίσουμε στα του θέματος , επειδή η ΧΕ έκοψε τις δωρεάν αγγελίες και τώρα θέλει 2,50 € , αλλά και να είσαι στον πάτο πίσω από τους μεσίτες , την έκοψα και ενεργοποίησα το σάιτ μου στον σπιτόγατο , οπότε τις έβαλα εκεί .
Μαζί με την ενεργοποίηση άρχισαν να μου έρχονται και οι διάφορες αιτήσεις ζήτησης που στέλνει ο κόσμος προς τους μεσίτες .
Διαπιστώνω ότι υπάρχει ζήτηση για δυάρια γύρω στα 50 τμ που προσφέρουν ενοίκιο 400-600 €.
Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον στατιστικά σημείο γιατί κοιτώντας τα εργαλεία των τραπεζών μου δίνουν για 25 χρόνια στεγαστικό με κυμαινόμενο επιτόκιο τα 80000 θέλουν 392 τον μήνα . Τα 120000 θέλουν 589 τον μήνα .
Ενα δυάρι 50 τμ μπορεί να βρεθεί από νέο έως μτχ 25ετίας , από 50000 - 125000 . Δεν βλέπω γιατί οι άνθρωποι αυτοί σκέπτονται να δώσουν τόσα λεφτά για ενοίκιο .
Γενικά τα σπίτια προς ενοικίαση είναι πολύ λίγα και στις περιοχές που ψάχνει ο κόσμος ακόμα λιγότερα για λόγους που σας έχω εξηγήσει επαρκώς .
Ετσι βλέπω και σε μεγαλύτερα σπίτια να δίνονται τιμές που επίσης καλύπτουν δόση δανείου . Προφανώς για να ζητάνε σε αυτές τις τιμές από μεσίτη , οι αγγελίες που υπάρχουν είναι ακριβότερες .
Αυτό το γεγονός της έλλειψης σπιτιών και τα ακριβά ενοίκια , ενώ ταυτόχρονα οι τιμές πώλησης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι κάτω από το κόστος κατασκευής , οπότε δεν θα χτίζονται καινούργια σπίτια , είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση στα 35 χρόνια που είμαι σε αυτή την δουλειά .
-
-
Επειδη ξερναω με το θεμα σπιτι στην ελλαδα και τα πασης φυσεως λαμογια που εμπλεκονται απο εργατες μεχρι μεσιτες .
Στην ελλαδαρα μας μπορει ενας δουλευταρας φτωχος η μεσαιας ταξης να παρει ενα απο τα σχεδια που υπαρχουν ετοιμα απο το κρατος η να παει σχεδια μηχανικου και να εγκριθουν απο το κρατος και με φιλους του να χτισει το σπιτι του;
Εξυπακουεται οτι το κρατος θα ελεγξει , ασε που δεν τιθεται θεμα παρανομιων , δεν ειναι κανενας τρελος . Ο πεθερος μου το σπιτι του ετσι το εχτισε αλλά και αλλοι που ξερω . και θερμαινομενο γκαραζ ειχε και σαουνα ειχε και 2 wc ειχς και το σαλονι ηταν ολο τζαμαρια με θεα την κοιλαδα , εγω ουτε στο ονειρο μου δεν θα το ειχα .
Εντυπωση βεβαια μου εκανε και φιλος που πηγε το καλοκαιρι και βοηθησε φιλο του στην γερμανια καθ πανεπιστημιου μαλιστα
που και αλλοι φιλοι ολοι μαζι του εχτισαν το σπιτι . Αρα συμβαινει και αλλου και στην αμερικη καναδα εχω ακουσει .
Εδω ακομα ισχυει οτι δουλευω εγω αλλα πρεπει να πληρωσω ικα στα λαμογια;
-
αραγε αυνανιερα αυτοματη υπαρχει?
κατι, μα κατι, κανονικο περι σπιτιωνε?
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!