-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Aν και εμένα με βλέπω με C63 AMGΑφού έχεις πει ότι αν ανέβεις σε SUV δε ξανακατεβαίνεις
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα νέα Μ3 versus RS4 μιάς και έγιναν οι πρώτες παρουσιάσεις επί Ελληνικού εδάφους ...! Είναι νομίζω πλέον σαφές - τουλάχιστον στα δικά μου μάτια - ότι η νέα M3 είναι αρκετά καλύτερη σε όλους τους τομείς (επιδόσεις-στήσιμο-οδική συμπεριφορά) από το RS4 ... Είναι σίγουρο πώς οι μηχανικοί της BMW είχαν αυτό το στόχο όταν την εξέλισσαν μιάς και το RS4 ήδη κυκλοφορούσε 2 χρόνια, οπότε μπόρεσαν και έκαναν κίνηση ματ ...
Οι Άγγλοι πάντως δεν φαίνονται να ασπάζονται αυτή την άποψη..
Το θέμα είναι ότι η νέα M3 λίαν συντόμως θα συγκρίνεται με το βαρύτατο πυροβολικό της Audi, το RS5..
Oσο βέβαια, έστω και καθυστερημένα, στην Audi κατάλαβαν ότι τα μπροστόβαρα 4-κίνητα είναι χαμένα από χέρι ...
Αν και κλέινω πάντα προς Audi μεριά, εάν είχα να επιλέξω μεταξύ νέας Μ3 & RS4, με κλειστά μάτια θα επέλεγα νέα Μ3 ...
Το RS5 τι κινητήρα θα φοράει ...??? V8 FSI-biturbo ...???
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα νέα Μ3 versus RS4 μιάς και έγιναν οι πρώτες παρουσιάσεις επί Ελληνικού εδάφους ...! Είναι νομίζω πλέον σαφές - τουλάχιστον στα δικά μου μάτια - ότι η νέα M3 είναι αρκετά καλύτερη σε όλους τους τομείς (επιδόσεις-στήσιμο-οδική συμπεριφορά) από το RS4 ... Είναι σίγουρο πώς οι μηχανικοί της BMW είχαν αυτό το στόχο όταν την εξέλισσαν μιάς και το RS4 ήδη κυκλοφορούσε 2 χρόνια, οπότε μπόρεσαν και έκαναν κίνηση ματ ...
Το θέμα είναι ότι η νέα M3 λίαν συντόμως θα συγκρίνεται με το βαρύτατο πυροβολικό της Audi, το RS5..
και συντομως το rs5 με την νεα M3 CSL
-
Ναι, V8 4.2 FSi biturbo και ~450άλογα, τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες μέχρι στιγμής.
Το RS5 δεν συγκρίνεται με την οποιαδήποτε CSL εκτός αν το βγάλουνε ελαφρωμένο, με περισσότερα άλογα & semi λάστιχα.
-
To RS5 θα κοστίζει και (πολύ) περισσότερο. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης αν διαφέρουν κατά 20 ++ χιλιάδες ευρώ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Aν και εμένα με βλέπω με C63 AMG
Ίσως όχι και τόσο οφτόπικ. Από ότι φαίνεται, αυτή είναι η πρώτη Μερκ μετά τις 190 EVO που θα παίζει στα ίσια τις άλλες γερμανικές σπορ κατασκευές.
-
Ο χρήστης XtremeRotary έγραψε:
To RS5 θα κοστίζει και (πολύ) περισσότερο. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης αν διαφέρουν κατά 20 ++ χιλιάδες ευρώ.Δεν νομίζω να φεύγει πάνω από τις 100 το RS5..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως, μόνο εύκολα δεν τα βρήκε η Ε92 Μ3 με το RS4.
Αρκετά περιοδικά του ξένου τύπου, την τοποθετούν μετά το oooo
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To RS5 θα κοστίζει και (πολύ) περισσότερο. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης αν διαφέρουν κατά 20 ++ χιλιάδες ευρώ.
Δεν νομίζω να φεύγει πάνω από τις 100 το RS5..
Με 450 άλογα και τα extra της Audi; Καλά...
-
Ο χρήστης XtremeRotary έγραψε:
Δεν νομίζω να φεύγει πάνω από τις 100 το RS5..
Με 450 άλογα και τα extra της Audi; Καλά...
Το RS4 ξεκινάει από τα 96Κ και σχετικά πλήρες έφτασε τα 108Κ, Μ3 E46 φίλου έφτασε κοντά 120Κ επίσης πλήρης, οπότε (υποθέτω) τα ίδια θα ισχύουν πάνω κάτω και για τα new ones..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ3 E46 φίλου έφτασε κοντά 120Κ επίσης πλήρης, οπότε (υποθέτω) τα ίδια θα ισχύουν πάνω κάτω και για τα new ones..[/quote]
Den paizei me tpt....exo edo thn paragelia filou gia M3 e46 smg 2004 me olo ton eksoplismo(oti mporeis na fantasteis)kai phge 103.000
kapoio lathos tha egine kid.sorry gia greeklish
-
Όλα τα extra της προηγούμενης Μ3 μαζί είναι 20 χιλιάρικα. Ο φίλος σου πώς έφτασε στα 120; Πισίνα έβαλε μέσα;
Ειδικά τα καινούρια Μ δεν έχουν τόσα πολλά extra(Z4 M, M5). Η καινούρια Μ3 θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.Η δική μου εκτίμηση είναι:
Μ3: 100 και κάτι ψηλά
RS5: 120 και κάτι όχι τόσο ψηλάΚριτής ο χρόνος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ίσως όχι και τόσο οφτόπικ. Από ότι φαίνεται, αυτή είναι η πρώτη Μερκ μετά τις 190 EVO που θα παίζει στα ίσια τις άλλες γερμανικές σπορ κατασκευές.
Θα συμφωνησω
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μ3 E46 φίλου έφτασε κοντά 120Κ επίσης πλήρης, οπότε (υποθέτω) τα ίδια θα ισχύουν πάνω κάτω και για τα new ones..
Den paizei me tpt....exo edo thn paragelia filou gia M3 e46 smg 2004 me olo ton eksoplismo(oti mporeis na fantasteis)kai phge 103.000
kapoio lathos tha egine kid.sorry gia greeklish
CS ήταν Παντελή και του φίλου σου? Αν ναι, τότε κάποιο λάθος θα έχει γίνει, μάλλον δεν θα θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Θα συμφωνησω
Ego tha diafoniso!!!
Tha einai sigoura kalutero apo tis palioteres germanikes Merc(oxi san thn EVO vevaia)alla se apoluth aisthish mallon tha upodiestero tou antagonismou.
O xronos tha deiksei! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, V8 4.2 FSi biturbo και ~450άλογα, τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες μέχρι στιγμής.Το RS5 δεν συγκρίνεται με την οποιαδήποτε CSL εκτός αν το βγάλουνε ελαφρωμένο, με περισσότερα άλογα & semi λάστιχα.
Θα δουμε οταν θα βγει, ποσο σκληροπυρηνικο θα είναι.
Πάντως ο κινητηρας της Μ3 ειναι μακραν ο καλύτερος ατμοσφαιρικος V8 της αγοράς. απιστευτη τεχνολογια και ιπποδυναμη παραπλησια με τον V8 4.2 FSi biturbo με λιγοτερα κυβικα και χωρις τουρμπάκια.
Η εκδοση του στην csl ακουγεται οτι θα φτανει τα 450 αλογακια.
-
Ο χρήστης VAGELIS21 έγραψε:
Πάντως ο κινητηρας της Μ3 **ειναι μακραν ο καλύτερος ατμοσφαιρικος V8 **της αγοράς. απιστευτη τεχνολογια και ιπποδυναμη παραπλησια με τον V8 4.2 FSi biturbo με λιγοτερα κυβικα και χωρις τουρμπάκια.
Ξεχνάς μάλλον τον 4,2 V8FSI 420PS των RS4/R8
Όπως και τον 6.3 V8 463PS της C63 AMG
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάντως ο κινητηρας της Μ3 **ειναι μακραν ο καλύτερος ατμοσφαιρικος V8 **της αγοράς. απιστευτη τεχνολογια και ιπποδυναμη παραπλησια με τον V8 4.2 FSi biturbo με λιγοτερα κυβικα και χωρις τουρμπάκια.
Ξεχνάς μάλλον και τον 4,2 V8FSI των RS4/R8
που εχει τι??????????????
-
Ο χρήστης VAGELIS21 έγραψε:
Ξεχνάς μάλλον και τον 4,2 V8FSI των RS4/R8
που εχει τι??????????????
turbo, σίγουρα όχι!
-
Re seis coolarete!!!!
Kai ta duo einai kala aftokinhta......oi misoi theloume thn M3 oi alloi misoi to RS4.....alla telika kaneis mas den tha parei kanena apo ta duo!!!
Μ3 vs RS4