-
Έχετε περί τις 100.000
-
Έχετε περί τις 100.000
-
Έχετε περί τις 100.000
-
Kαι τα δυο ειναι πολυ καλα αυτοκινητα,αλλα καλυτερη συγκριση θα γινοταν με Μ3 Ε90!
-
και τα δύο καλά είναι (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ)
ψήφισα Μ3 αλλά...
το Μ3 είναι άλλη κατηγορία (coupe) -
Μα αυτή δεν έχει καν παρουσιαστεί. Όταν βγει, ανοίγουμε ένα ακόμα topic.
EDIT: Πραγματικά απορώ τι θα ψηφίσει ο technik.
-
Μ3 και απο μενα!!!
Προτιμω την χαρα της πλαγιολισθησης εστω και αν υστερει σε σχεση με την 4κινηση του Rs4!! Πατνως απο look και τα δυο σκιζουν....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και τα δύο καλά είναι (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ)
ψήφισα Μ3 αλλά...
το Μ3 είναι άλλη κατηγορία (coupe)Kαι τα δύο ανήκουν στην ίδια κατηγορία: sport-saloon. To ένα είναι 4θυρο το άλλο 2θυρο.
Δίθυρο δε σημαίνει coupe.
[quote='Kid']Έχετε περί τις 100.000
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα αυτή δεν έχει καν παρουσιαστεί. Όταν βγει, ανοίγουμε ένα ακόμα topic.EDIT: Πραγματικά απορώ τι θα ψηφίσει ο technik.
Για να μη σε κρατώ σε αγωνία,
να σου πώ ότι ψήφισα RS4
Δεν ξέρω αν στρίβει καλύτερα, χειρότερα ή ίδια,
αρκεί όμως **η επιστροφή της ατμόσφαιρας **με 100 άλογα στο λίτρο.
Και αυτό, ναί, είναι είδηση
-
M3 γιατί είναι πιο 'αγνό' σαν σπορ αυτοκίνητο από το hi-tech Audi.
-
M3
-
M3 κι απο μένα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
M3 κι απο μένα.Είσαι έτοιμος για ΜΧ5. Έκανες τη σωστή επιλογή
-
Αυτο το RS4 βγηκε με σκοπο να χτυπησει επιτελους την τωρινη Μ3, οποτε πιθανως ειναι και καλυτερο. Το θεμα ειναι οτι η Audi θα χαρει μεχρι του χρονου, οποτε και θα αποκατασταθει η ταξη...Μ3 Ε90 και οι παντες θα κανουν τουμπεκι παλι...
-
RS4 . Από τότε που οδήγησα τετρακίνητο , και εφόσον μιλάμε πάντα για Ελλάδα , θεωρώ ότι πολλά άλογα χωρίς τετρακίνηση , όσο καλά στημένα και να είναι , δεν περνάνε εύκολα σε Ελληνικούς καρόδρομους
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο το RS4 βγηκε με σκοπο να χτυπησει επιτελους την τωρινη Μ3, οποτε πιθανως ειναι και καλυτερο. Το θεμα ειναι οτι η Audi θα χαρει μεχρι του χρονου, οποτε και θα αποκατασταθει η ταξη...Μ3 Ε90 και οι παντες θα κανουν τουμπεκι παλι...Για 2 χρόναι θα χαίρεται σίγουρα
Θα βγεί η Μ3 και αμέσως μετά το RS6...
Τυχαία ?
-
RS4,απλα καλυτερο συνολικα σαν αυτοκινητο και πιο 'φρεσκο'.Μεχρι να βγει η καινουργια Μ3 τουλαχιστον.
-
Εγω νομιζω οτι εδω εχουμε μια περιπτωση ψηφηφοριας πραγματικο 'ντερμπι'.
Και τα δυο ειναι Αστέρια. -
Συμφωνώ. Πιο αστέρι όμως η Μ3. Για όσους νομίζουν ότι συγκρίνουμε τετρακίνητο με πισωκίνητο, καλό θα είναι να έχουμε υπόψη ότι αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε πισωκίνητο
Δεν ξέρω, όσο καλό και να είναι το Άουντι (που είναι προφανώς), δε μου γεμίζει το μάτι για 'όπλο' όσο η Μ3. Επειδή φυσικά δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο (και ούτε πρόκειται, EKTOΣ ΑΝ... ), ας τοποθετηθούν και οι ειδικοί! (4TF calling 4T, 4TF calling 4T, anybody read me??? )
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και τα δυο ειναι Αστέρια.Όχι βρε, BMW είναι το ένα και AUDI το άλλο.
Μ3 vs RS4