-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ασχετο ισως,αλλα αμα το κανεις 300+ αλογα, μετα καθε φορα που κανεις kick-down πρεπει να κανεις και τον σταυρο σου,γιατι οτι φρενα και να εχεις,θα αποτελεις δημοσιο κινδυνο
Ακριβώς, άλλωστε όλα τα αυτοκίνητα με πάνω από 300 άλογα είναι δημόσιοι κίνδυνοι...
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αυτοκίνητα δημόσιοι κίνδυνοι .Οι χρήστες τους είναι οι δημόσιοι κίνδυνοι είτε με 50 είτε με 500 άλογα.
+1, αν και ο ΙΚΕ μάλλον ειρωνικά το έλεγε.
-
Ειστε όλοι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ....
κάντε στην άκρη να περάσω
-
Γμγ, οι βοηθητικές ροδίτσες μου κόβουν τελική. Πρέπει να τις βγάλω κάποια στιγμή.
ΆΝΤΕ, ΠΕΡΝΑ!!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ασχετο ισως,αλλα αμα το κανεις 300+ αλογα, μετα καθε φορα που κανεις kick-down πρεπει να κανεις και τον σταυρο σου,γιατι οτι φρενα και να εχεις,θα αποτελεις δημοσιο κινδυνο
Ακριβώς, άλλωστε όλα τα αυτοκίνητα με πάνω από 300 άλογα είναι δημόσιοι κίνδυνοι...
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αυτοκίνητα δημόσιοι κίνδυνοι .Οι χρήστες τους είναι οι δημόσιοι κίνδυνοι είτε με 50 είτε με 500 άλογα.
Φυσικά, ειρωνικά το είπα.
-
Αλλιως ελεγχεται ενα αυτοκινητο με 50 αλογα και αλλιως με 300.
Οταν δηλαδη το s3 θα χτυπαει κοφτες, θελετε να μου πείτε πόση ώρα θα κάνει να σταματήσει μετα απο αποτομο φρενάρισμα; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αλλιως ελεγχεται ενα αυτοκινητο με 50 αλογα και αλλιως με 300.
Οταν δηλαδη το s3 θα χτυπαει κοφτες, θελετε να μου πείτε πόση ώρα θα κάνει να σταματήσει μετα απο αποτομο φρενάρισμα;έχει τα ανάλογα φρένα όμως...(το έχω νιώσει στην Μ5 που οδήγησα-άγκυρες!)
είναι καλύτερο δηλ ένα 1000άρι 50 αλόγων με ταμπούρα πίσω;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είναι καλύτερο δηλ ένα 1000άρι 50 αλόγων με ταμπούρα πίσω;
Το picanto εχει κατι φρενα παντως
Το s3 με 300 αλογα παει σε εξωπραγματικα νουμερα, δεν ειναι μονο θεμα φρενων και αποστασης φρεναρισματος αλλα και θεμα του ποσο γρηγορα και αποτελεσματικα μπορει να αντιδρασει ενας οδηγος στις ταχυτητες που πιανει ενα τετοιο αυτοκινητο -
Δηλαδή το 350Ζ πχ είναι επίσης επικίνδυνο, χάρος, δεν μπορεί να αντιδράσει ο οδηγός κλπ.
Για να μη μιλήσουμε για μοτοσυκλέτες.
-
...Ας το είχα εγώ και ας ήταν και επικίνδυνο...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή το 350Ζ πχ είναι επίσης επικίνδυνο, χάρος, δεν μπορεί να αντιδράσει ο οδηγός κλπ.Για να μη μιλήσουμε για μοτοσυκλέτες.
Με δεδομένο ότι υπάρχουν χιλιάρες street που έχουν 0-200 σε 7,5s
...κανένα αυτοκίνητο δεν είναι 'πολύ' γρήγορο.Αν μάλιστα σκεφτείς ότι ορισμένες από αυτές (πχ. προ facelift CBR1000RR) θεωρούνται ...αργές!
-
[quote='spiros'][quote='Krusenstern'][quote='sonath']Η MTM με
-
[quote='tazio'][quote='spiros'][quote='Krusenstern'][quote='sonath']Η MTM με
-
Άλλο το συνηθίζονται και άλλο το να μπορείς να τα αξιοποιήσεις 100% παντού και πάντα. Το 1ο ΔΕΝ προυποθέτει το 2ο.
Το αμάξι μου αν το πάρει ο Σουμάχερ θα γυρίζει 3s πιο γρήγορα από εμένα.
Αν όμως του βάλω 50 επιπλέον άλογα εγώ θα μπορώ να γυρίζω 5s πιο γρήγορα από πριν....βάλτε με τώρα στην πίστα με το Σουμάχερ.
-
0.o
Τα φρενα των μηχανων (επειδη μαλλον για 1000αρες αναφερεσε) ειναι 10 χρονια πιο μπροστα απο αυτα τον αυτοκινητων (και γενικοτερα η τεχνολογια που χρησιμοποιεται πανω στις μηχανες). Περα απο αυτο δεν ειναι μονο τα φρενα ειναι και το βαρος που παιζει ρολο...
OFF TOPIC MODE OFF
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
0.o
Τα φρενα των μηχανων (επειδη μαλλον για 1000αρες αναφερεσε) ειναι 10 χρονια πιο μπροστα απο αυτα τον αυτοκινητων (και γενικοτερα η τεχνολογια που χρησιμοποιεται πανω στις μηχανες). Περα απο αυτο δεν ειναι μονο τα φρενα ειναι και το βαρος που παιζει ρολο...
OFF TOPIC MODE OFF
+1
-
Δεν νομίζω πως τα φρένα των μοτοσυκλετών είναι 10 χρόνια μπροστά, μάλλον το ανάποδο συμβαίνει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δέν νομίζω να γίνεται καγκούρικο το s3 με ένα τσιπάκι που ανεβάζει την ιπποδύναμη......δεν πιστεύω οτι αλιώνει την οδική συμπεριφορα του η τον χαραχτηρα του...
.....μην υπερβάλουμε... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν νομίζω πως τα φρένα των μοτοσυκλετών είναι 10 χρόνια μπροστάΌχι μόνο τα φρένα, λέει, αλλά και γενικότερα η τεχνολογία των μοτοσυκλετών (προφανώς ο όρος 'τεχνολογία' δε σημαίνει το ίδιο για όλους)...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δέν νομίζω να γίνεται καγκούρικο το s3 με ένα τσιπάκι που ανεβάζει την ιπποδύναμη......δεν πιστεύω οτι αλιώνει την οδική συμπεριφορα του η τον χαραχτηρα του...
.....μην υπερβάλουμε...Oχι βέβαια, από τη στιγμή που έχει (το όποιο τσιπάκι αναβάθμισης) στην πλατη του δοκιμές εξέλιξης και αξιοπιστίας ...!!! Αλλωστε το εργοστασιακό πρόγραμμα διαχείρισης του κινητήρα (ιδιαίτερα στα αυτοκίνητα του group VAG) αφήνει περιθώρια ασφαλείας μεγάλα, και τρανή απόδειξη αποτελεί ο 1.8Τ ... Η αύξηση της ιπποδύναμης παρεμβαίνοντας στα ηλεκτρονικά γίνεται μετά από προσεκτική μελέτη χαρτών πίεσης turbo, καυσίμου, και αβάνς (ignition timing) στο εύρος των στροφών του κινητήρα και οι όποιες παρεμβάσεις στους χάρτες αυτούς γίνονται πάλι χωρίς να ξεπερνιώνται κάποια όρια αξιοπιστίας του κινητήρα ...!
-
Πάντως το VAG για να ανεβάσει 40 άλογα στον TFSi τον άλλαξε σχεδόν ολόκληρο...
Audi S3 2006