-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Εχω συνοδηγησει σε αμαξια 300-400 ιππων και δεν τρελαθηκα κιολας.
Έχεις μαύρα μεσάνυχτα.....αρκούν 150 άλογα για να σου πάει το σκατό στην κάλτσα.
Μονο αν μιλας για Saxo VTS που κανει drift ανεβαινοντας τον Χορτιατη...
Το εχω κανει κι αυτο. Δεν ειμαι 15 ετων για να ασχολουμαι ακομα με drift, ελεος.... Σαν το drag racing δεν εχει.
Drift και Drag. Σωστά. Μαλάκες είναι στην F1 και το WRC που ασχολούνται με τις στροφές.
Πάρε ένα GT-R με 1000 άλογα και κατέβα τη Φτέρη με ίδιο χρόνο στο βρεγμένο που κάνει αυτός εδώ
-
Έχεις μαύρα μεσάνυχτα.....αρκούν 150 άλογα για να σου πάει το σκατό στην κάλτσα.
Το εχω κανει κι αυτο. Δεν ειμαι 15 ετων για να ασχολουμαι ακομα με drift, ελεος.... Σαν το drag racing δεν εχει.
Γιατι τα 15 χρονα ασχολουνται με ντριφτ;
Edit mod -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γιατι τα 15 χρονα ασχολουνται με ντριφτ;
Edit modΝαι. Τα 16χρονα ασχολούνται με dragster.
-
via italianjob @Serres circuit
Ο κάτοχος του δεν άντεξε να βλέπει το σήμα μιας πλεμπομάρκας.... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ο κάτοχος του δεν άντεξε να βλέπει το σήμα μιας πλεμπομάρκας....Φτανει με το photoshop.... Εκτος αν ηταν κανενας αρρωστος ιταλος που θελει να φωτογραφιζει ξενα αμαξια αφου πρωτα βαλει αυτοκολλητο σημα Αλφα Ρομεο.
Κανενας κατοχος GT-R (με σωας τας φρενας) δεν θα εβαζε ποτε αυτο το αηδιαστικο σημα στο αμαξι του.
Προσβαλλει την ιστορια της datsun πανω απ' ολα. -
Ο κάτοχος του δεν άντεξε να βλέπει το σήμα μιας πλεμπομάρκας....Φτανει με το photoshop.... Εκτος αν ηταν κανενας αρρωστος ιταλος που θελει να φωτογραφιζει ξενα αμαξια αφου πρωτα βαλει αυτοκολλητο σημα Αλφα Ρομεο.
Κανενας κατοχος GT-R (με σωας τας φρενας) δεν θα εβαζε ποτε αυτο το αηδιαστικο σημα στο αμαξι του.
Προσβαλλει την ιστορια της datsun πανω απ' ολα.Το να ειναι κατοχος το αποκλεισες;
-
Προσβαλλει την ιστορια της datsun πανω απ' ολα.Oh really? Πόσα πρωταθήματα Formula 1 έχει η Datsun δηλαδή που αισθάνεται και προσβεβλημένη;
-
Ο κάτοχος του δεν άντεξε να βλέπει το σήμα μιας πλεμπομάρκας....Tωρα θες να τα κουσεις και εσυ.
Πες μου σε παρακαλω ενα αντιστοιχο μοντελο που εχει βγαλει η αλφα ρομεο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Drift και Drag. Σωστά. Μαλάκες είναι στην F1 και το WRC που ασχολούνται με τις στροφές.
Πάρε ένα GT-R με 1000 άλογα και κατέβα τη Φτέρη με ίδιο χρόνο στο βρεγμένο που κάνει αυτός εδώ
Mε 5η στις 'κούνιες'...
-
8C...
δε κανει για δριφτ και ντραγκ αλλα μ@@ναρος -
Ο κάτοχος του δεν άντεξε να βλέπει το σήμα μιας πλεμπομάρκας....επος
-
Προσβαλλει την ιστορια της datsun πανω απ' ολα.Τι διαβάζω θεέ μου! Θα βάλω στο QQ μου σήματα BMW αύριο!!!
-
'Η ιστορια της datsun'..
-
Όχι καλο παραδειγμα αυτό με το σημα
Δηλαδή Αλφιστα πηρε Νίσσαν και θα ήθελε αυτο το αποτελεσμα σαν αμαξι να είναι Αλφα γι αυτο του πεταξε και το σήμα?
Μαλλον του δίνει εύσημα σαν αυτοκινήτου και όχι το αντιθετο αυτη η κινηση
Τωρα η 8C ειναι αλλο πραμα τι να λεμε
Μη συγκρινουμε την αριστροκρατία με τον αγριοκαγκουρα (γιατι καπως έτσι είναι αν τα δεις διπλα διπλα ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μη συγκρινουμε την αριστροκρατία με τον αγριοκαγκουρα (γιατι καπως έτσι είναι αν τα δεις διπλα διπλα )Δεν έχεις άδικο, εδώ μιλάμε για δύο αυτοκίνητα εντελώς διαφορετικά, το ένα είναι πρόχειρο rebadged ενός συμβατικού GT (και μάλιστα όχι ότι πιο σύγχρονο τότε, πόσο μάλλον τώρα),με ένα υπερβολικό και ίσως ακαλαίσθητο από κάποιες όψεις αμάξωμα ενώ το άλλο είναι ένα κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο που συνεχίζει μία μεγάλη στο είδος αυτό παράδοση και την πάει και πολλά βήματα παραπέρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσβαλλει την ιστορια της datsun πανω απ' ολα.
Oh really? Πόσα πρωταθήματα Formula 1 έχει η Datsun δηλαδή που αισθάνεται και προσβεβλημένη;
Αυτο το επιχειρημα ειναι για παιδια. Τα πρωταθληματα τα κερδισε το αγωνιστικο τμημα της Φεραρι. Τι σχεση εχει ενα μονοθεσιο με ενα αυτοκινητο δρομου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσβαλλει την ιστορια της datsun πανω απ' ολα.Το να ειναι κατοχος το αποκλεισες;
Ναι... Γιατι να το κανει ο κατοχος; Για να δειξει πως πρεπει να ειναι ενα σωστο Αλφα Ρομεο; Δεν εχει αναγκη απο κατι τετοιο.
-
Oh really? Πόσα πρωταθήματα Formula 1 έχει η Datsun δηλαδή που αισθάνεται και προσβεβλημένη;
Αυτο το επιχειρημα ειναι για παιδια. Τα πρωταθληματα τα κερδισε το αγωνιστικο τμημα της Φεραρι. Τι σχεση εχει ενα μονοθεσιο με ενα αυτοκινητο δρομου;
μη λες τετοια εδω μεσα, θα σε φανε σαν τον κατιδη
-
Αλλη μια πρωτια, στο Πουερτο Ρικο αυτη τη φορα.
'Congratulations to our friends and Alpha Dealer Predator
Performance on winning the 7th Puerto Rico Half Mile event this
weekend. Ubaldo Santiago piloted his Predator built “Blue Thunder” Alpha
12 GT-R to 4 consecutive 195mph+ passes. His highest speed was a
blistering 197.71 mph from a standing start making Blue Thunder the New King of
the half mile. 'http://www.gtrheritage.com/topic/648-pr ... half-mile/
0-300 σε 13,9 δευτερολεπτα στο πολυ χαλαρο (χωρις launch control) με 0-100 σε 4,2 δευτερολεπτα περιπου. Με launch control, το 0-300 επεφτε ανετα στο 12,5.
Και για οσους δεν καταλαβαν, σε 805 μετρα περιπου απο σταση, το αυτοκινητο επιασε σχεδον 320 χλμ. την ωρα...
-
Εσυ σε προηγουμενο ποστ τα συγκρινες ομως !!
Nissan GT-R