-
Πως κατάφεραν και πέτυχαν τόσο άσχημα νούμερα με την Gallardo όταν το R&T είχε κάνει 0-1/4 του μιλίου (402 και όχι 400 μέτρα όπως μετράνε τα τζαπώνια) σε 11 ακριβώς;
-
Λες την μέτρηση όπου 458 και Leggera έκαναν το ίδιο 400άρι αλλά η 2η είχε μεγαλύτερη ταχύτητα?
Στο video που παρέθεσα, φαίνεται ότι μόνο 4κίνηση δεν έχει η Lambo (ούτε η τερατώδης GT2 RS δεν σπίνιαρε τόσο)
και απο video του Harris παλιότερα, μιλάμε ξεκάθαρα για πολύ rear biased τετρακίνηση.Μήπως το 2ο όνομα (στα κρυφά aka κάτω απο τα καθίσματα ) είναι Balboni?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Λες την μέτρηση όπου 458 και Leggera έκαναν το ίδιο 400άρι αλλά η 2η είχε μεγαλύτερη ταχύτητα?Στο video που παρέθεσα, φαίνεται ότι μόνο 4κίνηση δεν έχει η Lambo
Ναι αυτή λέω. 'Όπου και στο 0-120 mph η 458 είχε 9.6 και η Superleggera 9.7 - έχουν ξεφύγει ακόμα και τα 'junior' supercars.
Πάντως εμφανισιακά η Gallardo αυτή είναι SL...
-
Καλα ρε σεις, δεν ειναι αναγκη ουτε να εχει γινει λαθος, ουτε αυτος που εκανε χειροτερο χρονο να ειναι κουλαδι, ή ο αλλος να ειναι 'θεος'. Παιζουν αρκετες παραμετροι που ενδεχομενως να εχουν διαμορφωσει αυτη την διαφορα. Μπορει να ειναι θεμα στρωσιματος/τελικης ιπποδυναμης κινητηρα, μπορει να υπηρχε σημαντικη διαφορα θερμοκρασιας/υψομετρου, μπορει πχ τα λαστιχα της SL να ηταν συγκριτικα λιγο πιο ταλαιπωρημενα σε σχεση με αυτα της δοκιμης του R&T...
H διαφορα ειναι υπαρκτη, μαζι με τα δυο μετρα, χοντρικα ισως φτανει το 0,7sec για το 400αρι, θεωρω ομως οτι ενας λογος ή και συνδυασμος των παραπανω μπορουν να δικαιολογησουν αυτη την διαφορα...Αυτο παντως που εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον ειναι οτι ο Godzilla την 'καπνιζει' την Ιταλο-Γερμανιδα...
-
Godzilla
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καλα ρε σεις, δεν ειναι αναγκη ουτε να εχει γινει λαθος, ουτε αυτος που εκανε χειροτερο χρονο να ειναι κουλαδι, ή ο αλλος να ειναι 'θεος'. Παιζουν αρκετες παραμετροι που ενδεχομενως να εχουν διαμορφωσει αυτη την διαφορα. Μπορει να ειναι θεμα στρωσιματος/τελικης ιπποδυναμης κινητηρα, μπορει να υπηρχε σημαντικη διαφορα θερμοκρασιας/υψομετρου, μπορει πχ τα λαστιχα της SL να ηταν συγκριτικα λιγο πιο ταλαιπωρημενα σε σχεση με αυτα της δοκιμης του R&T...
H διαφορα ειναι υπαρκτη, μαζι με τα δυο μετρα, χοντρικα ισως φτανει το 0,7sec για το 400αρι, θεωρω ομως οτι ενας λογος ή και συνδυασμος των παραπανω μπορουν να δικαιολογησουν αυτη την διαφορα...Αυτο παντως που εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον ειναι οτι ο godgila την 'καπνιζει' την Ιταλο-Γερμανιδα...
O οδηγός της Λαμπο πολλές φορές μένει πολύ στο φρένο. Η 911 σαφώς πολύ νευρική. Το βίντεο εμένα βασικά μου υπενθυμίζει ότι η Λάμπο είναι πανέμορφη, η 911 μοιάζει με σκαραβαίο και το Νισσάν είναι τεράστιο.
-
Στην πατριδα της ειναι πρωτη παντως
http://www.fastestlaps.com/tracks/vairano_handling_course.html
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Στην πατριδα της ειναι πρωτη παντωςhttp://www.fastestlaps.com/tracks/vairano_handling_course.html
...η LP 570 SL του 2011 σε σχεση με το GTR MY2008 με τα 485ps...
Για ψαξε να δεις που βρισκεται σε χρονους το GTR MY2012...
-
υπεραυτού ??
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Στην πατριδα της ειναι πρωτη παντωςhttp://www.fastestlaps.com/tracks/vairano_handling_course.html
Επεσε λαδι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην πατριδα της ειναι πρωτη παντως
http://www.fastestlaps.com/tracks/vairano_handling_course.html
Επεσε λαδι
βενζίνη ηταν με ελαχιστες λιπαντικές ικανοτητες
-
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του αρχιμηχανικού του ΓΤΡ.
-
Οσο και να μη θελει κανεις να το παραδεχτει απλα μπορει να σταθει διπλα αλλα και μπροστα...απο πολυ πιο ακριβα και επωνυμα supercars..
Προετοιμαζοντας τη 3η γενια. -
Στηρίζουμε GT-R
Aλλά:
- αυτά τα Amber Red interiα ( για την ακρίβεια κυρίως το ότι τρώνε χρόνο της παρουσίασης) δε μ'αρέσουν, αν και μάλλον είναι απαραίτητα.
- δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για το μοντάζ του βίντεο, αλλά επί 02:30 λεπτά έλεγε ότι χρησιμοποιούν το μοντέλο παραγωγής για τους γρήγορους γύρους.
- οι ευχές όλων μας να έχουν ενσωματώσει τον προφυλακτήρα της zele
δεν εισακούστηκαν ούτε φέτος
-
Mήπως έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν λόγω δικαιωμάτων?
Θέλω να πω, η εταιρεία αυτή τον έχει σχεδιάσει. Λογικά δε θα τον έχει πατεντάρει? -
δεν ξέρω τι αγάπη μου λέτε ότι τρέφετε εσείς αλλά βγήκε ΞΑΝΑ ανάκληση σε αυτά τα μοντέλα που είδη τους έχουν αλλάξει σε πολλούς κινητήρα και κιβότιο... δεν ξέρω τι συμβαίνει αυτή την φορά, ένα παιδί από την παρέα μου στα μέρη μου που έχει ένα ασπρουδερό μου λέει κάτι για υπερθέρμανση του σασμάν...
-
όλα τα σουπερκαρς δεν έχουν λίγο πολύ θεματάκια ?
-
H διαφορά μεταξύ Ιαπώνων και Ευρωπαίων Vel ειναι οτι οι πρώτοι δε φοβούνται να... 'εκτεθούν' προκειμένου να φτάσει το προϊόν τους την τελειότητα. Για σκέψου πόσα και πόσα θεματάκια του vag -για παράδειγμα- έχουμε καταλήξει να τα χαρακτηρίζουμε ως 'it's not a bug, it's a feature', επειδή δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά να τα λύσουν με ανακλήσεις. Από αστεία, όπως πχ γρύλοι παραθύρων, εως πιο σοβαρά, όπως η κατανάλωση λαδιού των tsi. Οι δεύτεροι λοιπόν πρέπει να ειναι κάτι πραγματικά σοβαρό για να κάνουν ανάκληση, κυρίως για θέματα ασφαλείας και όχι αξιοπιστίας. Διαφωνείς?
-
και στην τελική κοστίζει σημαντικά λιγότερο από οτιδήποτε ευρωπαϊκό ...
όταν είχε πρωτοέρχθει Ελλάδα στοίχιζε κάτω από 100.000 -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο και να μη θελει κανεις να το παραδεχτει απλα μπορει να σταθει διπλα αλλα και μπροστα...απο πολυ πιο ακριβα και επωνυμα supercars..Γιατί να μη θέλει κανείς να το παραδεχτεί?
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα της άμεσης σύγκρισης ενός τέτοιου αυτοκινήτου με μια Ferrari πχ.
Πέραν των επιδόσεων, τα δύο αυτά προϊόντα είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Όσο και να μη θέλει κανείς να το παραδεχτεί αυτό.
Nissan GT-R