-
-
http://www.autoblog.gr/2013/03/29/nissan-says-upcoming-news-about-gt-r-will-electrify-fans/
H Nissan λέει ότι το επόμενο GT-R θα “ηλεκτρίσει” τους fans του
ωρε θα καεί εντελώς ο τζι τι αρ
-
-
Ηταν λίγα τα άλογα!!
-
πολυ ησυχια βλεπω. Που ειναι ο αρχηγος? Εχει παει Αμερικη να τσεκαρει κανα 2χιλιαρο GTR?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
πολυ ησυχια βλεπω. Που ειναι ο αρχηγος? Εχει παει Αμερικη να τσεκαρει κανα 2χιλιαρο GTR?πάει... του τον φόρμαρε ο αμερικάνος φρειντ γουιθ μπενεφιτς
-
-
αυτο πρεπει να ειναι gts οχι gtr
-
-
Πολύ ενδιαφέρον! Για να υπάρχει τέτοια μείωση βάρους θα είναι ειδική έκδοση, πιθανότατα η Nismo. Δεδομένης της μεγάλης αύξησης ιπποδύναμης της Nismo στο R34 (νομίζω από 280 άλογα το πήγαν 500), θα περίμενα τουλάχιστον 750 άλογα αλλά ΟΚ. Στο 0-160 και πάλι θα είναι παρόμοια γρήγορο με τη Veyron.
-
τρεις εκδοσεις ειχε η Nismo για το r34
μια με 450
μια με 550 το γνωστο z tune
και μια με 700 η 650 -
-
Τράβα τώρα και μια μακακία, τρόμπα Γερμανέ δημοσιογράφε, και πάρε και 50 καλές, για να γουστάρεις!
Πέρα απ'την πλάκα, κοιτάζω και ξανακοιτάζω το ΜΥ2013 και απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βρίσκουν τουλάχιστον επιβλητικό αυτό το αυτοκίνητο. Τρομερή σχεδίαση για τα δικά μου γούστα.
Κι έπειτα πάνε και σχεδιάζουν τίντα και μίκρακ13, τί να πω... -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Τράβα τώρα και μια μακακία, τρόμπα Γερμανέ δημοσιογράφε, και πάρε και 50 καλές, για να γουστάρεις!Πέρα απ'την πλάκα, κοιτάζω και ξανακοιτάζω το ΜΥ2013 και απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βρίσκουν τουλάχιστον επιβλητικό αυτό το αυτοκίνητο. Τρομερή σχεδίαση για τα δικά μου γούστα.
Κι έπειτα πάνε και σχεδιάζουν τίντα και μίκρακ13, τί να πω...Απλά περί ορέξεως....φαίνεται ότι δεν αρέσει.Ούτε και εγώ τρελαίνομαι. Απλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με λίγα (σχετικά) λεφτά αν σκεφτείς ότι μία 991 4S κοστίζει περίπου 100.000 επιπλέον και κάποιες ταξινομήθηκαν ενώ GT-R κανένα τον τελευταίο καιρό.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απλά περί ορέξεως....φαίνεται ότι δεν αρέσει.Ούτε και εγώ τρελαίνομαι. Απλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με λίγα (σχετικά) λεφτά αν σκεφτείς ότι μία 991 4S κοστίζει περίπου 100.000 επιπλέον και κάποιες ταξινομήθηκαν ενώ GT-R κανένα τον τελευταίο καιρό.Αλλιώς είναι ομως να λές οτι πάω στο μΠαρνασό για σκι με πόρτσιε και αλλιώς με nissan. The πουλ-μουρ factor.
Και τα διπλά να είχε πάλι οτι καλύτερο θα ήταν.
-
Τη Δευτέρα είχε στη Santa Pod ένα τσιπαρισμένο, ήταν αποκάλυψη. Στα πρώτα μέτρα δεν γίνονταν και πολλά, μόλις όμως τσουλούσε ήταν λες και του έβαζες νέφτι στον κώλο: ένα χαζοσπινάρισμα με τα 4 και μετά απογείωση χωρίς δράμα, απλά ανελέητη επιτάχυνση. Έσπειρε το άτιμο, ρισπέΚ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τη Δευτέρα είχε στη Santa Pod ένα τσιπαρισμένο, ήταν αποκάλυψη. Στα πρώτα μέτρα δεν γίνονταν και πολλά, μόλις όμως τσουλούσε ήταν λες και του έβαζες νέφτι στον κώλο: ένα χαζοσπινάρισμα με τα 4 και μετά απογείωση χωρίς δράμα, απλά ανελέητη επιτάχυνση. Έσπειρε το άτιμο, ρισπέΚ.Μήπως ήταν ο SkylineGTR?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Απλά περί ορέξεως....φαίνεται ότι δεν αρέσει.Ούτε και εγώ τρελαίνομαι. Απλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με λίγα (σχετικά) λεφτά αν σκεφτείς ότι μία 991 4S κοστίζει περίπου 100.000 επιπλέον και κάποιες ταξινομήθηκαν ενώ GT-R κανένα τον τελευταίο καιρό.
Αλλιώς είναι ομως να λές οτι πάω στο μΠαρνασό για σκι με πόρτσιε και αλλιώς με nissan. The πουλ-μουρ factor.
Και τα διπλά να είχε πάλι οτι καλύτερο θα ήταν.
...καλα ας μην υπερβαλλουμε, στα διπλα, οχι, οτι καλυτερο δεν θα ηταν, αλλα ετσι οπως κοστολογειται τωρα, γενικως στην Eυρωπη, ειναι τρελο Bargain, για οσους θελουν ενα ψαγμενο, ιδιαιτερο coupe-gt με επιδοσεις supercar, και αυξημενη φιλικοτητα μεχρι σβελτους ρυθμους, φραση η οποια φυσικα για αυτο το κατασκευασμα ισοδυναμει σχεδον με οτι γρηγοροτερο θα κυκλοφορει στον δρομο γενικως...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Τράβα τώρα και μια μακακία, τρόμπα Γερμανέ δημοσιογράφε, και πάρε και 50 καλές, για να γουστάρεις!Πέρα απ'την πλάκα, κοιτάζω και ξανακοιτάζω το ΜΥ2013 και απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βρίσκουν τουλάχιστον επιβλητικό αυτό το αυτοκίνητο. Τρομερή σχεδίαση για τα δικά μου γούστα.
Κι έπειτα πάνε και σχεδιάζουν τίντα και μίκρακ13, τί να πω...Και ένα φριμοντ ειναι επιβλητικό, δεν ειναι το ζητούμενο αυτο και'αυτο...
-
Nissan GT-R