-
Τσατίστηκα που πήρες την Ιταλίδα.
Γι'αυτό φεύγω με τα μπούνια
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τραγουδαει για την Κύπρο
A μάλιστα.Ο Αφιλοκερδώς ΑΕ κατά Τζιμάκο.Κατάλαβες τώρα φίλε REALZEUS, πως αγοράζονται τα εργαλεία;Σκέψου τι τραγούδια πρέπει να μας πεις για να πάρεις τη Scuderia
Για την Scuderia σας τραγουδάω ό,τι θέτε μάγκες... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
Οχι Scuderia...θα το μετανιώσεις.Απλή 430 μιά χαρά είναι.
Μπα...Αμα εισαι πυροβολημενος απο κουνια, αυτο το εργαλειο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει
στην αγορα...γκουχουγκουχουτζιτιθριαρεςγκουχουγκουχου
Χριστος! Ουτε καν...Μιλαμε για ανωτερη κλαση...Αυτο ειναι το δευτερο καλυτερο.
Που ακριβώς είναι ανώτερη?
-
Ανακοίνωσις.O REALZEUS ζεσταίνει την μηχανή του άρματος και έρχεται να κατατροπώσει τους οχτρούς και τους αμφισβητίες της Scuderia.
-
Kid τι το ψάχνεις? εχει οδηγήσει κανενας και τα δύο εκτεταμένα για να μας πεί ποια είναι καλύτερη?
Πάλι άρες μάρες κουκουνάρες θα λέμε...πρώτα θα λυθεί το μεσανατολικό και μετά το αν είναι καλύτερη η porsche απο την ferrari...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Που ακριβώς είναι ανώτερη?Σε όλα, αλλά είναι off topic η ερώτηση.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Που ακριβώς είναι ανώτερη?
Σε όλα, αλλά είναι off topic η ερώτηση.
Είστε εγκάθετος κύριε.
-
μου θυμίζουν παλιές, καλές εποχές αυτές οι ερωτήσεις
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ανακοίνωσις.O REALZEUS ζεσταίνει την μηχανή του άρματος και έρχεται να κατατροπώσει τους οχτρούς και τους αμφισβητίες της Scuderia.Εξωτερική Μετάδοσις:
- 14 (Βοηθός Ουλαμαγού) εδώ 12 (Ουλαμαγός - REALZEUS). Σήμα για σένα. Εαν ελήφθη έτοιμος.
- Διαβίβασε 12.
- 14 - Ομάδα 2, Διατάσσεσαι να πραγματοποιήσεις κίνηση με άλματα, ΑΝΣΚ (Αντικειμενικός Σκοπός) η κατάληψη του λόφου 243 (οχηρό Porsche) και η εγκατάσταση των ημετέρων δυναμέων (Ferrari) ως υπέρτερων του αντιπάλου. Ομάδα 1 εκτελεί βολές καλύψεως. Έτοιμος.
- 12 Αναμένω σήμα.
- 14 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΩΡΑ!!!
- 12, Ελήφθη, ενεργώ διαταγή!
-
-
παιδια εγω ειδα προχθες ενα λευκο gtr Παρκαρισμενο και το αμαξι ηταν απλα.....ΟΝΕΙΡΟ,πανεμορφο αλλα και απανακριβο αψογο απο καθε οπτικη γωνια κριμα που δεν ηταν εν κινησει να ακουσουμε και τον ηχο του
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
παιδια εγω ειδα προχθες ενα λευκο gtr Παρκαρισμενο και το αμαξι ηταν απλα.....ΟΝΕΙΡΟ,πανεμορφο αλλα και απανακριβο αψογο απο καθε οπτικη γωνια κριμα που δεν ηταν εν κινησει να ακουσουμε και τον ηχο τουE oχι και πανακριβο,η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη,γυρω στα 100Κ ξεκιναει η βασικη εκδοση.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
παιδια εγω ειδα προχθες ενα λευκο gtr Παρκαρισμενο και το αμαξι ηταν απλα.....ΟΝΕΙΡΟ,πανεμορφο αλλα και απανακριβο αψογο απο καθε οπτικη γωνια κριμα που δεν ηταν εν κινησει να ακουσουμε και τον ηχο τουείδα και εγώ ένα χθες απόγεμα που γύριζα από Καλαμάτα!!!
ήταν χρυσομπέζ, με πλησίαζε ταχύτατα ενώ πήγαινα με 200 - 210, έκανα δεξιά, πέρασε, το χάζεψα, πήγαμε μαζί μέχρι Τρίπολη με 210 - 220, ήρεμο, γοητευτικό ( όχι όμορφο ) όλα πάνω του κάτι σου θυμίζουν αλλά αποτελλούν ένα ωραίο πακέτο...
I like
100κ I like very much!
-
Είδα χθες το απόγευμα ενα μαύρο στην παραλιακη στο υψος του ΒΟ, πολυ ωραιο, εκανε και ενα δυο βυθισματα στο γκαζι ρολαροντας....
-
εχω πετυχει και τα 2 (λευκο και μαυρο) αλλα δεν εχω δει κανενα να τρεχει, ειχαμε και κινηση ομως
απο κοντα ειναι πολυ εντυπωσιακο παντως και οι ροδες του αστεια μεγαλες -
με 60 κιλά ροπής που έχει το θηρίο πρέπει να είσαι τρομερά συγκρατημένος μες τη πόλη...
τρομερά καλή η τιμή του.. για την προσπάθεια που έχουν ρίξει οι ιάπωνες στο αμάξι..
-
το αμαξι ειναι παρα παρα πολυ καλο αλλα για εμενα 100κ ειναι πολλα παίδες, όχι οτι δεν τα αξιζει το αμαξι μην παρεξηγηθω κιολας
-
αγόρασε ο γείτονας ένα,
το παρέλαβε εχτές....ασημί με τεράστειες μαυρες ζάντες....α π ι σ τ ε υ το!!!!
/g
-
Το αμάξι απο κοντά είναι απλά εντυπωσιακότατο...
Τα 100k είναι πολύ λίγα για αυτο το αμάξι έτσι όπως δείχνει και για αυτά που κάνει...Θέλω ένα τώρα...
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντως δεν θέλω .Δεν πειραζει...Λιγοι και καλοι.
Nissan GT-R