Ο χρήστης Qu3ndil έγραψε:
And now some facts:FACT: Και οι άνδρες έχουν ΠΕΡΙΟΔΟ!!! Oh yes, φίλοι μου και εμείς περνάμε 1-2 μέρες κάθε εξάμηνο από την γνωστή κατάσταση των γυναικών…
Τι ακριβώς εννοείς;
Γυναίκες γιατροί και δικηγόροι είναι εξίσου καλοί με τους άνδρες και ίσως και λίγο καλύτεροι και για αυτό δεν θέλω αντιρρήσεις μιας και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Αφού το ξέρεις από πρώτο χέρι δεν υπάρχει συζήτηση.
Οι περισσότεροι άνδρες στο στυλ του Random είτε δεν έχουν γυναίκα, είτε έχουν και τρώνε παντόφλα (οπότε κάπου πρέπει να βγάλουν απωθημένα), είτε έχουν γυναίκες-σαύρες-πατσαβούρια όποτε βγάζουν την χολή τους για την δικιά τους κατάντια με σχόλια του τύπου **«ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ». **Περίεργο πάντως που μετά από λίγα threads, μπορείς φίλε μου και γράφεις αξιοπρεπώς… αν και όχι ορθώς…
Kαι όμως η φράση του Random, όσο κυνικά κι αν διατυπώθηκε, εμπεριέχει μία αλήθεια: όσο καλύτερη σεξουαλική ζωή έχει μία γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη ψυχική ισορροπία επιτυγχάνει.
Η εκκλησία δεν μας πέρασε κανένα μισογύνικο πρότυπο. Ίσα ίσα που δίδαξε την ισότητα των δύο φίλων, γνωρίζοντάς μας την δημιουργία της Εύας από τον Αδάμ και από τον τρόπο που φερόταν ο Ιησούς στην μητέρα Του και άλλες γυναίκες (πχ Μαρία η Μαγδαληνή).
Άς αφήσουμε τον Αδάμ και την Εύα, που ο χριστιανισμός θα έπρεπε να έχει ξεριζώσει από τη διδασκαλία του.
Ο Ιησούς πράγματι, σύμφωνα με τις περιγραφές των Ευαγγελίων, αγαπούσε τις γυναίκες. Πολλές γυναίκες ήταν ακόλουθοί του. Οι γυναίκες ήταν μάλιστα οι πρώτοι μάρτυρες της αναστάσιμης εμφανίσεως Του. Αυτό το τελευταίο, μας οδηγεί σε σκέψεις, ανεξάρτητες από το θέμα της συζήτησής μας.
Όμως η πατέρες της εκκλησίας τήρησαν συχνά εχθρική στάση απέναντι στις γυναίκες, τις οποίες ενοχοποιήσαν συλλήβδην για το προπατορικό αμάρτημα.