-
ΟΚ μάλλον το παρεξήγησα. Απλά έχω βαρεθεί να μου την λένε για αυτό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ μάλλον το παρεξήγησα. Απλά έχω βαρεθεί να μου την λένε για αυτό.Πες κι εσύ για τα πανελ των θυρών
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ μάλλον το παρεξήγησα. Απλά έχω βαρεθεί να μου την λένε για αυτό.στα @@ σου...
όλοι κάπου κερδίζουν και κάπου χάνουν... ο καθής επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Να σου πω γιατι η έκπληξη και το αστείο.
Η πελατιακή βάση της Alfa ήταν πάντα οι 'έγκαυλοι' όπως λες. Αυτοί που δεν κοίταζαν λίτρα ανα εκατό αλλά θεωρούσαν άλλα σπουδαιότερα....
μπαρδόν?
Αν δεις τώρα τις προδιαγραφές των κινητήρων και το μερίδιο της Φιατ στο πετρέλαιο, καταλαβαίνει ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά απο τους multiair.
οι πετρελαιοκινητήρες τις **φιατ **είναι κορυφή χρόνια τώρα... στους βενζίνης τώρα πέρνει τα πάνω της
Γιατί παραφράζεται τα πάντα ??? Για την Άλφα δεν μιλάμε τόση ώρα ?? Πολύ καλοί οι diesel κανείς δεν είπε το αντίθετο. Aυτοκινητάρα η G με τον diesel κινητήρα.
Όμως τι και αν η Φιατ είναι κορυφή στα diesel, η Άλφα μας έχει συνηθίσει πιο 'cuore sportivo'. Αν για παράδειγμα βγει μια Lancia χωρίς καθόλου εξοπλισμό και πάμφθηνη δεν θα πει κανείς 'πως ξέπεσε έτσι η Lancia??'.
Αν η 4C βγει με diesel κινητήρα θα είναι μια τυπική Alfa ??? Ή θα λέμε μετά για τα diesel Audi και Peugeot στο Leman....
Θεωρείς όμως ότι το να πουλάει η Αλφα περισσότερα diesel παρά multijet ή 1750, δεν είναι λίγο αστεία σαν είδηση???
Άλλοι θα πούνε ναι, άλλοι όχι.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...........
Θεωρείς όμως ότι το να πουλάει η Αλφα περισσότερα diesel παρά multijet ή 1750, δεν είναι λίγο αστεία σαν είδηση???Σημεία (μπορεί και τέρατα) των καιρών!
-
Θεωρείς όμως ότι το να πουλάει η Αλφα περισσότερα diesel παρά multijet ή 1750, δεν είναι λίγο αστεία σαν είδηση???
Η αγορά υπαγορεύεται απο τις ανάγκες της κάθε εποχής. Χτες ήταν η βενζίνη, σήμερα το ντίζελ, αύριο το ρεύμα. Εξελισσόμαστε και πορευόμαστε σύμφωνα με το τι μας βολεύει. Όταν λοιπόν κοντεύουμε στα 2 ευρώ βενζίνη, τι ποιο φυσιολογικό από το να κοιτάμε προς diesel. Καλά τα turbo benzina και τα V8, αλλά μετά απο ένα σημείο επικρατεί και η λογική. Λογική που δεν την πολυασπαζόμαστε στην Ελλάδα, στο εξωτερικό όμως ένα από αυτά κύρια κριτήρια του αυτοκινητόφιλου ειναι το 'how many miles per gallon'.
Οπότε η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει τίποτα το αστείο. Άλλες εποχές, άλλες ανάγκες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ μάλλον το παρεξήγησα. Απλά έχω βαρεθεί να μου την λένε για αυτό.O μαλιστα... Τωρα πηρα χαμπαρι οτι το παρεξηγησες... Τεσπα,ας μην αναλωθω κι εγω σε μαι αντιπαραθεση που κανενα στοχο δεν ειχα να ξακινησω..Ηταν αστειο προφανως στην αρχη μιας και ως αστειο το ειδα να ξεκινησε με το σχολιο περι πωλησεων ντηζελ (στο οποιο απαντησε ο dstou).Θα πρεπε μετα απο 8 χρονια ρε συ (και κανα δυο με αλλο ονομα-'spike'? ) να καταλαβαινεις ποτε το γυρναει καποιος επι προσωπικου και ποτε κανει απλα χιουμορ.Τεσπα,το γραφω τωρα αυτο και θυμαμαι οτι το ιδιο ακριβως σου εχω πει για τον ιδιο ακριβως λογο-το ταμπλω του λεον-οποτε παω να χτυπησω ενα κατουρηματακι γτ θα σκασω..
-
Αυτό που είπα προφανώς δεν ήταν αστείο. Ηταν διαπίστωση που κατάλαβε ο βελισαριος αλλά τα δικά σου οπαδικά γυαλιά δεν διέκριναν διότι έπρεπε να μου την πεις. Το επάνω quote πάει στον red monster, όχι σε σένα. Εσύ ξέρω την εμπάθεια που βγάζεις ακόμα κ τώρα λέγοντας μου ότι γράφω με 1-2 άλλα νικς. Τέσπα δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα και ειλικρινώς σε-κε-με τι πιστεύεις. I dont give a damn.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό που είπα προφανώς δεν ήταν αστείο. Ηταν διαπίστωση που κατάλαβε ο βελισαριος αλλά τα δικά σου οπαδικά γυαλιά δεν διέκριναν διότι έπρεπε να μου την πεις. Το επάνω quote πάει στον red monster, όχι σε σένα. Εσύ ξέρω την εμπάθεια που βγάζεις ακόμα κ τώρα λέγοντας μου ότι γράφω με 1-2 άλλα νικς. Τέσπα δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα και ειλικρινώς σε-κε-με τι πιστεύεις. I dont give a damn.Εμπαθεια προς το προσωπο σου;
-
Να σου πω γιατι η έκπληξη και το αστείο.
Η πελατιακή βάση της Alfa ήταν πάντα οι 'έγκαυλοι' όπως λες. Αυτοί που δεν κοίταζαν λίτρα ανα εκατό αλλά θεωρούσαν άλλα σπουδαιότερα....
μπαρδόν?
Αν δεις τώρα τις προδιαγραφές των κινητήρων και το μερίδιο της Φιατ στο πετρέλαιο, καταλαβαίνει ότι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά απο τους multiair.
οι πετρελαιοκινητήρες τις **φιατ **είναι κορυφή χρόνια τώρα... στους βενζίνης τώρα πέρνει τα πάνω της
Γιατί παραφράζεται τα πάντα ??? Για την Άλφα δεν μιλάμε τόση ώρα ?? Πολύ καλοί οι diesel κανείς δεν είπε το αντίθετο. Aυτοκινητάρα η G με τον diesel κινητήρα.
Όμως τι και αν η Φιατ είναι κορυφή στα diesel, η Άλφα μας έχει συνηθίσει πιο 'cuore sportivo'. Αν για παράδειγμα βγει μια Lancia χωρίς καθόλου εξοπλισμό και πάμφθηνη δεν θα πει κανείς 'πως ξέπεσε έτσι η Lancia??'.
Αν η 4C βγει με diesel κινητήρα θα είναι μια τυπική Alfa ??? Ή θα λέμε μετά για τα diesel Audi και Peugeot στο Leman....
Άλλοι θα πούνε ναι, άλλοι όχι.
νομίζεις οτι όσοι αγοράζουν αρ δεν κοιτάνε l/100km ?
νομίζεις οτι είναι όλοι 'έγκαυλοι'? -
εχω την G με 2.0 πετρελαιοκινητηρα 170 αλογα.....αν αγοραζα αμαξι πριν 5 χρονια αποκλειεται να κοιτουσα προς ντιζελ.αλλα με την βενζινη στα 2 ευρω,θα αφησω τους φιλους που παιρνουν cuoresportivo και δεν τους νοιαζουν τα λ/100, να βγαζουν το κεφαλι απο το παραθυρο στο φαναρι και να την μαρσαρουν για ν ακουσουν τον ηχο.
-
Πες μας για κατανάλωση κτλ...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ενας γυρος της QV που αναφερθηκε πιο πριν απο το alfisti..
Στο πανω δεξια σημειο του παρμπριζ, 'alfa romeo για τον Busso'...
Θεος ο de perni ! -
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
εχω την G με 2.0 πετρελαιοκινητηρα 170 αλογα.....αν αγοραζα αμαξι πριν 5 χρονια αποκλειεται να κοιτουσα προς ντιζελ.αλλα με την βενζινη στα 2 ευρω,θα αφησω τους φιλους που παιρνουν cuoresportivo και δεν τους νοιαζουν τα λ/100, να βγαζουν το κεφαλι απο το παραθυρο στο φαναρι και να την μαρσαρουν για ν ακουσουν τον ηχο.+1
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
εχω την G με 2.0 πετρελαιοκινητηρα 170 αλογα.....αν αγοραζα αμαξι πριν 5 χρονια αποκλειεται να κοιτουσα προς ντιζελ.αλλα με την βενζινη στα 2 ευρω,θα αφησω τους φιλους που παιρνουν cuoresportivo και δεν τους νοιαζουν τα λ/100, να βγαζουν το κεφαλι απο το παραθυρο στο φαναρι και να την μαρσαρουν για ν ακουσουν τον ηχο.To παράκανες.
Για κάποιον που θέλει να στ(ρ)ίβει το αμάξι του στα Ελληνικά στροφιλίκια ο ντίζελ συμπεριφέρεται ως άγκυρα στις στροφές σε σχέση με αντίστοιχων επιδόσεων βενζινοκινητήρα, λόγω βάρους τουλάχιστον (αν και δεν ξέρω τι γίνεται στην G, αλλά από άλλες εφαρμογές). -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
εχω την G με 2.0 πετρελαιοκινητηρα 170 αλογα.....αν αγοραζα αμαξι πριν 5 χρονια αποκλειεται να κοιτουσα προς ντιζελ.αλλα με την βενζινη στα 2 ευρω,θα αφησω τους φιλους που παιρνουν cuoresportivo και δεν τους νοιαζουν τα λ/100, να βγαζουν το κεφαλι απο το παραθυρο στο φαναρι και να την μαρσαρουν για ν ακουσουν τον ηχο.
To παράκανες.
Για κάποιον που θέλει να στ(ρ)ίβει το αμάξι του στα Ελληνικά στροφιλίκια ο ντίζελ συμπεριφέρεται ως άγκυρα στις στροφές σε σχέση με αντίστοιχων επιδόσεων βενζινοκινητήρα, λόγω βάρους τουλάχιστον (αν και δεν ξέρω τι γίνεται στην G, αλλά από άλλες εφαρμογές).Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό λίγο παραπάνω?
Δηλαδή εννοείς ότι επειδή είναι πιο βαρύ το μοτέρ και είναι εμπρός, στρίβει καλύτερα?
-
Ακριβώς το αντίθετο εννοεί ο dstou Νίκο! Ότι στρίβει πολύ χειρότερα.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To παράκανες.
Για κάποιον που θέλει να στ(ρ)ίβει το αμάξι του στα Ελληνικά στροφιλίκια ο ντίζελ συμπεριφέρεται ως άγκυρα στις στροφές σε σχέση με αντίστοιχων επιδόσεων βενζινοκινητήρα, λόγω βάρους τουλάχιστον (αν και δεν ξέρω τι γίνεται στην G, αλλά από άλλες εφαρμογές).πόσα κιλά είναι ο 1400άρης συμπιεστός multiair και πόσα ο 2λιτρος συμπιεστίς ντίζελ??
έχεις κάποια στοιχεία?? -
Δεν εχει το πλεονεκτημα ο diesel στις στροφες λογω ροπης?
Alfa Romeo Giulietta