-
Ούτε και εγώ ξέρω την αξιοπιστία του...
Απλά μου δίνεται η ευκαιρία να καλύψω την περιέργεια μου κάποιες φορές...
Το παρακάτω, δεν δίχνει τόσο τραγικό, όσο ακούστηκε εδώ...
http://www.zeperfs.com/duel3536-2663.htm -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38782_25859.aspεδω κλαινε η γελανε? οι τυποι δεν παιζονται... οχι μονο μιλανε για μια μαρκα που αυτοι οι ιδιοι απαξιωνουν κιολας, αλλα λενε και για τη μεταπωληση ενος μοντελου που μολις κυκλοφορησε..
Τι άλλο θα δούμε ποια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι άλλο θα δούμε ποια
τον Busso να λεει οτι του αρεσει το νεο beetle???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι άλλο θα δούμε ποια
Αυτό πάλιωσε
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Αυτό μας έλειπε να μην ήταν ο 1.8 καλύτερος. Αλλά όλο μου τα αλλάζεις. Η σύγκριση ξεκίνησε από τη Τζουλιέτα 1.4, μετά το γυρίσαμε σε Σιρόκο 1.4 και τώρα σε Α3 1.8... Και πάλι βλέπουμε ότι η διαφορά είναι 3 δέκατα στο τυπικό 0-100. Μη μου μιλήσεις για ρεπρίζ γιατί το 80-110 με 4η είναι για όσους βαριούνται να κουνήσουν το κουλό τους να βάλουν 3η και δε λέει τίποτα για τη δυναμική των δύο αυτοκινήτων. Να είχαμε ένα 80-180 με αλλαγές, να συμφωνούσα!
γιατι ποια η διαφορα του 1,8/160 με τον 1,4/160; εφαμιλλη δυναμη και ροπη. κοπια πανε τα golf/scirocco/a3 160αρια ολα, ασχετα απο κυβικα
και με 80-180 με αλλαγες να δεις τσοντα. στο λενε ολοι, δεν το καταλαβαινεις. αφου η 120 εχει λιγοτερα αλογα τροχο και ροπη παντου χαμηλοτερη. απο τα 80 ειδικα που το Α3 μπορει να εχει και 2α ενω η 120 τελειωμενη 2α λογω κοντου κιβωτιου, εχει χασει με το καλημερα.
εισαι ικανος να πεις πως η διλιτρη gt ειναι πιο γρηγορη απο τη giulietta 170 (για να ειμαστε και στο θεμα) επειδη ειναι ατμοσφαιρα η πρωτη.
ασε τι κανει το μιτο με τις ελαχιστες διλιτρες 147
τα ατμοσφαιρικά μας τελείωσαν...
προχθες άνοιξα από 2τερες (λογικά και για αυτόν ) με πιτσιρικά με 120...έχει και τουρμπόκαιρο...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι άλλο θα δούμε ποια
Αυτό πάλιωσε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι άλλο θα δούμε ποια
Αυτό πάλιωσε
Τι σου φαίνεται περίεργο?
Αν αρέσει του Busso με γεια του με χαρά του.
Περί ορέξεως...... -
Η 120 με τους 170 είναι πιο αργή από το Scirocco 160 αν δεν παίζεις με το σασμάν... Αν είσαι...'παιχνιδιάρης', τότε καλύπτεις αρκετή από την διαφορά...
Το Scirocco το οδηγείς πάντα με 1-2 ταχύτητες πάνω χωρίς να χάνεις σημαντικά σε τράβηγμα. Το μοτέρ του Scirocco είναι ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ από αυτό της BMW. Ομοίως και το πλαίσιο της BMW σε σχέση με του Scirocco βέβαια...
Το ίδιο ισχύει και για το μοτέρ της Giulietta υποθέτω, το turbo κάνει θαύματα, αν και δεν ξέρω αν θα τραβάει όπως αυτό της VW από...0 στροφές!
Σε στροφοδιαδρομή πάντως, και τα 3 αυτοκίνητα θα πάνε μαζί.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38782_25859.aspεδω κλαινε η γελανε? οι τυποι δεν παιζονται... οχι μονο μιλανε για μια μαρκα που αυτοι οι ιδιοι απαξιωνουν κιολας, αλλα λενε και για τη μεταπωληση ενος μοντελου που μολις κυκλοφορησε..
ειναι σαν τις περιφημες ερευνες αξιοπιστιας που κανουν, χωρις να αναφερουν την μεθοδο που ακολουθησαν, αλλα το κυριοτερο που την εφαρμοζουν σε μοντελα που μολις κυκλοφορουν...
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38782_25859.asp
εδω κλαινε η γελανε? οι τυποι δεν παιζονται... οχι μονο μιλανε για μια μαρκα που αυτοι οι ιδιοι απαξιωνουν κιολας, αλλα λενε και για τη μεταπωληση ενος μοντελου που μολις κυκλοφορησε..
ειναι σαν τις περιφημες ερευνες αξιοπιστιας που κανουν, χωρις να αναφερουν την μεθοδο που ακολουθησαν, αλλα το κυριοτερο που την εφαρμοζουν σε μοντελα που μολις κυκλοφορουν...
Υπόθεση έκαναν απ'ότι είδα και τι νομίζουν..Δεν έγραψαν οτι έτσι είναι και πάει και τελείωσε..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38782_25859.asp
εδω κλαινε η γελανε? οι τυποι δεν παιζονται... οχι μονο μιλανε για μια μαρκα που αυτοι οι ιδιοι απαξιωνουν κιολας, αλλα λενε και για τη μεταπωληση ενος μοντελου που μολις κυκλοφορησε..
Υπόθεση έκαναν απ'ότι είδα και τι νομίζουν..Δεν έγραψαν οτι έτσι είναι και πάει και τελείωσε..
απορώ ποιος νοήμων άνθρωπος διαβάζει αυτά τα περιοδικά...
-
Αυτό μας έλειπε να μην ήταν ο 1.8 καλύτερος. Αλλά όλο μου τα αλλάζεις. Η σύγκριση ξεκίνησε από τη Τζουλιέτα 1.4, μετά το γυρίσαμε σε Σιρόκο 1.4 και τώρα σε Α3 1.8... Και πάλι βλέπουμε ότι η διαφορά είναι 3 δέκατα στο τυπικό 0-100. Μη μου μιλήσεις για ρεπρίζ γιατί το 80-110 με 4η είναι για όσους βαριούνται να κουνήσουν το κουλό τους να βάλουν 3η και δε λέει τίποτα για τη δυναμική των δύο αυτοκινήτων. Να είχαμε ένα 80-180 με αλλαγές, να συμφωνούσα!
γιατι ποια η διαφορα του 1,8/160 με τον 1,4/160; εφαμιλλη δυναμη και ροπη. κοπια πανε τα golf/scirocco/a3 160αρια ολα, ασχετα απο κυβικα
και με 80-180 με αλλαγες να δεις τσοντα. στο λενε ολοι, δεν το καταλαβαινεις. αφου η 120 εχει λιγοτερα αλογα τροχο και ροπη παντου χαμηλοτερη. απο τα 80 ειδικα που το Α3 μπορει να εχει και 2α ενω η 120 τελειωμενη 2α λογω κοντου κιβωτιου, εχει χασει με το καλημερα.
εισαι ικανος να πεις πως η διλιτρη gt ειναι πιο γρηγορη απο τη giulietta 170 (για να ειμαστε και στο θεμα) επειδη ειναι ατμοσφαιρα η πρωτη.
Αν κάποιος έχει οδηγήσει 1,4tsi 160 και τον 1,8tsi 160 θα καταλάβει με το καλημέρα την υπεροχή του 1,8...
Σε καμιά περίπτωση το ο 1,4tsi δεν γεμίζει όπως ο 1,8. -
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Youtube VideoGiulietta με κοκκινο αλουμινιο στο εσωτερικο
-
γιατι ποια η διαφορα του 1,8/160 με τον 1,4/160; εφαμιλλη δυναμη και ροπη. κοπια πανε τα golf/scirocco/a3 160αρια ολα, ασχετα απο κυβικακαι με 80-180 με αλλαγες να δεις τσοντα. στο λενε ολοι, δεν το καταλαβαινεις. αφου η 120 εχει λιγοτερα αλογα τροχο και ροπη παντου χαμηλοτερη. απο τα 80 ειδικα που το Α3 μπορει να εχει και 2α ενω η 120 τελειωμενη 2α λογω κοντου κιβωτιου, εχει χασει με το καλημερα.
Έχοντας οδηγήσει Scirocco 160 και Leon 1.8 Tsi, ο 1800 μου φάνηκε σαφώς ισχυρότερος. Βέβαια δεν είμαι V-Box, αλλά αυτή την αίσθηση μου έδωσε.
Το Α3 1.8 είναι ελαφρώς πιο γρήγορο από 120 καθότι είναι και λίγο ισχυρότερο και πολύ ελαφρύτερο. Όμως δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι χωρίς καν να έχουμε τους αριθμούς.
Η 170άρα Giulietta είναι ταχύτερη από δίλιτρη GT. Όμως το μοτέρ που χαίρεσαι να δουλεύεις περισσότερο είναι το δίλιτρο. Και φυσικά αυτά τα λέω έχοντας οδηγήσει γρήγορα και τα δύο αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η 170άρα Giulietta είναι ταχύτερη από δίλιτρη GT. Όμως το μοτέρ που χαίρεσαι να δουλεύεις περισσότερο είναι το δίλιτρο. Και φυσικά αυτά τα λέω έχοντας οδηγήσει γρήγορα και τα δύο αυτοκίνητα.Καλά όχι απλά ταχύτερη. Μιλάμε για ξυλοφόρτωμα άγριο
Εγώ πάλι βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον τον 170άρη Multiair. Αυτόν χαίρεσαι να δουλεύεις και μόλις τον γνωρίσεις, τότε έχεις ξεχάσει τον τάφο 2.0 JTS στο βαρύ σασί της GT. -
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η 170άρα Giulietta είναι ταχύτερη από δίλιτρη GT. Όμως το μοτέρ που χαίρεσαι να δουλεύεις περισσότερο είναι το δίλιτρο. Και φυσικά αυτά τα λέω έχοντας οδηγήσει γρήγορα και τα δύο αυτοκίνητα.
Καλά όχι απλά ταχύτερη. Μιλάμε για ξυλοφόρτωμα άγριο
Εγώ πάλι βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον τον 170άρη Multiair. Αυτόν χαίρεσαι να δουλεύεις και μόλις τον γνωρίσεις, τότε έχεις ξεχάσει τον τάφο 2.0 JTS στο βαρύ σασί της GT.Διαφωνώ. Όσο καλός και γραμμικός και αν είναι ο Multiair έχει ένα μικρό lag και δεν ξυρίζει στον κόφτη όπως μια παλαιότερη, ατμοσφαιρική Alfa. Όσο για την ατμόσφαιρα... να 'ναι καλά τα πραγματικά γρήγορα αυτοκίνητα που είναι ατμοσφαιρικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όσο για την ατμόσφαιρα... να 'ναι καλά τα πραγματικά γρήγορα αυτοκίνητα που είναι ατμοσφαιρικά.Οντως , σαν την Bugatti Veyron, το Koenigsegg CCX κτλ κτλ ... ένα πράμα ...
Alfa Romeo Giulietta