-
Οχι δεν την οδηγησα ακομα ,Εγραψα στην αρχη , σε δοκιμες -τις οποιες διαβαζω σε διαφορα εντυπα απο εδω και απο εκει-.
Οταν την οδηγησω θα πω την γνωμη μου ( που θα ειναι σκληρη μιας και εχω μαθει σε οπως λεγονται πολυ καλα τιμονια-γαλλικα-γερμανικα bmw)
Θελω πολυ να την οδηγησω να σχηματισω γνωμη συγκρινοντας την και με αυτες αλλων που την οδηγησαν εδω μεσα.υ.γ πολλες φορες δεν συμφωνω με αυτα που αναφερουν εδω σε διαφορες δοκιμες μιας και ειχα αλλες εμπειριες και αλλα γουστα.
-
Η ποιοτητα των πλαστικων ειναι μετρησιμη με το ματι?
-
Και γιατί δεν μας το είπες από την πρώτη στιγμή πως κάνεις συνοψη τέστ περιοδικών
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Η ποιοτητα των πλαστικων ειναι μετρησιμη με το ματι?Διορθωσα λιγο το συντακτικο σου.
Οχι βεβαια αλλα που θα βρουμε απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα τα ταμπλο των καθε μοντελων;
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Τοσες σελιδες και δεν εχω διαβασει πουθενα για την αποδοση του κινητηρα πως τραβαει στις χαμηλες ,μεσαιες και υψηλες στροφες ,την κλιμακωση του σαζμαν,την αποδοση των φρενων,την οδικη συμπεριφορα , το κρατημα και την καταναλωση του.
Το μονο που διαβαζω ειναι αν ειναι πριμιουμ ,για το γκολφ και κατι αστεια περι διακοπτων και
πλαστικων στο ταμπλο.εχουν γραφτει απο καποιους σελιδες πισω αλλα ειναι πολλες και οι αντιπαραθεσεις σε αυτο το τοπικ που πρεπει να ψαξεις καμια 20αρια σελιδες για να τα βρεις
εγω την εκανα προσφατα ενα τεστ ντραιβ
θεωρω ξεκαθαρη την υπεροχη της στην οδικη συμπεριφορα σε σχεση με τους ανταγωνιστες της
πατα το, μου φωναζε ο πωλητης σε καθε στροφη, τον οποιο δεν τον εκοψα και τοσο ατρομητο αλλα μαλλον σιγουρο για τις αντιδρασεις του αυτοκινητου, πραγματικα μπαινει με οσα μαζεψεις
συγκεκριμενα εχει κορυφαιο κρατημα ειναι ακλονητη στα πολλα χμ σε ανοιχτες καμπες και τοποθετειται ευκολα
ειναι σφιχτη δεν παιρνει ιδιαιτερες κλισεις και ρυθμισιμη
βοηθαει πολυ το τιμονι που λιγο απεχει σε αισθηση και βαρος απο τα παλια καλα τιμονια
το κιβωτιο ειναι συμμαχος στις γρηγορες αλλαγες, ομως αυτο που δοκιμασα μου φανηκε λιγο σφιχτο ακομα
τα φρενα ακολουθουν την φημη της εταιριας απλα πολυ καλα και δεν δοκιμασα την εκδοση με τα 4πιστονα
σαν ανεση δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα η αποσβεση μου φανηκε ικανοποιητικη
ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε το ποσο σταθερος ειναι ο πισω αξονας οταν περναει απο εγκαρσιες ανωμαλιες, δεν το εχω συναντησει αυτο σε πολλα αυτοκινητα του ειδους
η αποδοση μου φανηκε γεματη σε καλο ευρος στροφων μαλλον λιγο χειροτερο απο τα αντιστοιχα τσι χαμηλα και καλυτερο στις μεσαιες, αλλα αυτο θελει διαγραμμα ροπης ιπποδυναμης για να το πεις με σιγουρια
η καταναλωση αν και μιλαμε για τεστ ντραιβ ειναι πλεον ανταγωνιστικη με τους αντιστοιχους κινητηρες τσι και αυτο ειναι ακομα ενα ατου
πιστευω οτι ακομα και αν δεν ενδιαφερει καποιον η αγορα του, ειναι ενα αυτοκινητο που αξιζει κανεις να οδηγησει
εγω βρηκα την εμπειρια αρκετα ευχαριστηΣε σχέση με το scirocco που έχεις φίλε μου αν θυμάμαι καλά, ποιό θεωρείς καλύτερα στημένο? Ακυρη ερώτηση θα μου πείτε, αλλά κουβέντα να γίνεται...Πάντως το test drive δε το γλυτώνει...
-
Ανεφερα σε δοκιμες
μαλλον δεν εγινα αντιληπτος
Παντως η αισθηση ειναι τελειως διαφορετικη απο την τεχνητη αισθηση και πολλοι δεν το αντιλαμβανονται αυτο και βαφτιζουν την αντισταση = αισθηση
Για αυτο θελω να την οδηγησω -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Διορθωσα λιγο το συντακτικο σου.Οχι βεβαια αλλα που θα βρουμε απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα τα ταμπλο των καθε μοντελων;
Γιατι τι εχει το συντακτικο μου ?
Αυτοι που μιλανε για μετρια υλικα? Να μας πουν πως μετριεται η ποιοτητα. ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ανεφερα σε δοκιμεςμαλλον δεν εγινα αντιληπτος
Παντως η αισθηση ειναι τελειως διαφορετικη απο την τεχνητη αισθηση και πολλοι δεν το αντιλαμβανονται αυτο και βαφτιζουν την αντισταση = αισθηση
Για αυτο θελω να την οδηγησωΑκόμα χειρότερο Απο αυτό είναι να βγάζεις συμπεράσματα Απο γραφόμενα 3 των χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία ...
-
Εγραψες (η ποιοτητα ειναι μετρησιμη των υλικων με το ματι;).
Μολις ειδα την επεξεργασια σου. -
Ενταξει σωστο και αυτο , αλλα οι δοκιμες ηταν σε ξενο και ελληνικο τυπο.
Δεν ειναι και ασχετοι οι ανθρωποι , μπορει σε ορισμενα σημεια να διαφωνω κυριως σε αισθηση οδηγησης με διαφερες δοκιμες αλλα σε ενα μεσο επιπεδο ξερουν τι τους γινετε απο οδηγηση και δεχομαι την αποψη τους ισως ως την πιο αντικειμενικη απο εμενα.
Εχουν οδηγησει σε πιστες , σε σεμιναρια και πολλα αυτοκινητα καθε χρονο
Για αυτο ειπα το τι λεει ο τυπος -
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Διορθωσα λιγο το συντακτικο σου.
Οχι βεβαια αλλα που θα βρουμε απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα τα ταμπλο των καθε μοντελων;
Γιατι τι εχει το συντακτικο μου ?
Αυτοι που μιλανε για μετρια υλικα? Να μας πουν πως μετριεται η ποιοτητα. ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Σε σχέση με το scirocco που έχεις φίλε μου αν θυμάμαι καλά, ποιό θεωρείς καλύτερα στημένο? Ακυρη ερώτηση θα μου πείτε, αλλά κουβέντα να γίνεται...Πάντως το test drive δε το γλυτώνει...Δες το παρακάτω video
Youtube VideoΠιστεύω ότι το Scirocco στρίβει καλύτερα από όλα τα C-seg.
Μόνο από το πόσο χαμηλό και φαρδύ είναι έχει πλεονέκτημα έναντι της Giulietta.
Δεύτερον εμένα το εσωτερικό του με προδιαθέτει για οδήγηση(κάθισμα τιμόνι και θέση οδήγησης χαμηλή αλλά και κλειστοφοβικό μέσα) ενώ στην Giulietta μου κάνει ένα αμάξι ιδανικό για χαλαρό cruising. Καμία σχέση με την 147 δηλαδή που σε προδιέθετε για πίεση.... -
Ναι οκ.. Δε θυμαμαι μετατροχια αλλα το οτι φαινεται να ειναι πιο φαρδυ και πιο χαμηλο δεν σημαινει οτι κατα κανονα θα στριβει καλυτερα.Επ ουδενι.
Εν πασει περιπτωσει εχεις ξενερωσει αρκετα το καταλαβαινω,αλλα προσωπικα οταν μπαινω στο εσωτερικο του ψοροκο θελω να το ΣΠΑΣΩ με βαριοπουλα και να το λιωσω σε καμινι με λιωμενες σκουπιδοσακουλες για να ταιριαζουν στη μποχα,ενω οταν μπαινω στο εσωτερικο της G θελω να της κανω ερωτα.
-
Είπαμε ρε παιδιά, το scirocco είναι άλλη κατηγορία αμάξι..Η Αλφα GT είναι ας πούμε πιο κοντά..Η Giulietta είναι κατηγορία golf..Αν βγάλει τώρα η Αλφα καμία giulietta τρίπορτη, χαμηλή, coupe κτλ ας τη συγκρίνουμε..Πάντως το λογικό για μένα θα ήταν να στρίβει καλύτερα το scirocco (πιστεύω θα στρίβει) μόνο και μόνο λόγω του οτι θεωρείται πιο sport, είναι σε πιο σπορτιφ κατηγορία και απευθύνεται σε τέτοιο κοινό. Αυτός που δεν θέλει κάτι τέτοιο θα πάρει golf. Κατηγορία όπου είναι και η giulietta..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Είπαμε ρε παιδιά, το scirocco είναι άλλη κατηγορία αμάξι..Η Αλφα GT είναι ας πούμε πιο κοντά..Η Giulietta είναι κατηγορία golf..Αν βγάλει τώρα η Αλφα καμία giulietta τρίπορτη, χαμηλή, coupe κτλ ας τη συγκρίνουμε..Πάντως το λογικό για μένα θα ήταν να στρίβει καλύτερα το scirocco (πιστεύω θα στρίβει) μόνο και μόνο λόγω του οτι θεωρείται πιο sport, είναι σε πιο σπορτιφ κατηγορία και απευθύνεται σε τέτοιο κοινό. Αυτός που δεν θέλει κάτι τέτοιο θα πάρει golf. Κατηγορία όπου είναι και η giulietta..Δε μου φάνηκε να στρίβει καλύτερα το Ρόκο πάντως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είπαμε ρε παιδιά, το scirocco είναι άλλη κατηγορία αμάξι..Η Αλφα GT είναι ας πούμε πιο κοντά..Η Giulietta είναι κατηγορία golf..Αν βγάλει τώρα η Αλφα καμία giulietta τρίπορτη, χαμηλή, coupe κτλ ας τη συγκρίνουμε..Πάντως το λογικό για μένα θα ήταν να στρίβει καλύτερα το scirocco (πιστεύω θα στρίβει) μόνο και μόνο λόγω του οτι θεωρείται πιο sport, είναι σε πιο σπορτιφ κατηγορία και απευθύνεται σε τέτοιο κοινό. Αυτός που δεν θέλει κάτι τέτοιο θα πάρει golf. Κατηγορία όπου είναι και η giulietta..
Δε μου φάνηκε να στρίβει καλύτερα το Ρόκο πάντως.
Sorry αλλά επειδή τα έχω πάει αρκετά γρήγορη βολτούλα και τα δύο (ίδια διαδρομή) δεν κατάλαβα το Vagακι να στρίβει ή να φρενάρει καλύτερα από την Giulietta.
-
Εντάξει σχετικά είναι όλα. Δεν είναι και τίποτα υπεράμαξα και τα 2. Αμάξια του λαού είναι. Το κάθε αμάξι σου δίνει διαφορετική αίσθηση και μπορεί να νομίζεις οτι το ένα στρίβει καλύτερα και στην ουσία να μην στρίβει. Ούτε πιστεύω οτι οι διαφορές θα είναι χαοτικές. Μικρές πιστεύω θα είναι. Αλλά όπως και να το κάνουμε το scirocco είναι άλλη κατηγορία. Νομίζω είναι ατυχές να το συγκρίνουμε. Δε νομίζω οτι αυτός που θα έπαιρνε scirocco Θα κοίταγε τη giulietta. Αυτός ο άνθρωπος λογικά θέλει ένα 3θυρο, κουπέ, σπορτίφ αμάξι. Η giulietta όπως και να το κάνεις απευθύνεται και σε ανθρώπους με παιδιά κτλ. Δεν είναι τόσο προσανατολισμένη όσο το scirocco. Απλά θα μπορούσε να βγαίνει και 3θυρη. Όπως το golf. Αυτό με χαλάει πολύ..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Εντάξει σχετικά είναι όλα. Δεν είναι και τίποτα υπεράμαξα και τα 2. Αμάξια του λαού είναι. Το κάθε αμάξι σου δίνει διαφορετική αίσθηση και μπορεί να νομίζεις οτι το ένα στρίβει καλύτερα και στην ουσία να μην στρίβει. Ούτε πιστεύω οτι οι διαφορές θα είναι χαοτικές. Μικρές πιστεύω θα είναι. Αλλά όπως και να το κάνουμε το scirocco είναι άλλη κατηγορία. Νομίζω είναι ατυχές να το συγκρίνουμε. Δε νομίζω οτι αυτός που θα έπαιρνε scirocco Θα κοίταγε τη giulietta. Αυτός ο άνθρωπος λογικά θέλει ένα 3θυρο, κουπέ, σπορτίφ αμάξι. Η giulietta όπως και να το κάνεις απευθύνεται και σε ανθρώπους με παιδιά κτλ. Δεν είναι τόσο προσανατολισμένη όσο το scirocco. Απλά θα μπορούσε να βγαίνει και 3θυρη. Όπως το golf. Αυτό με χαλάει πολύ..Νομίζεις... τουλάχιστον 2 άτομα μέσα σε αυτό το forum κοιτάνε και την Giulietta και το Scirocco. Και μάλιστα η ιταλίδα μας άρεσε περισσότερο οδηγικά και στους δύο.
-
ναι αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε στριβει καλυτερα
χρονους εχουμε πουθενα?
fastestlaps εχει μονο εναν, δεν ειναι αρκετοσυμφωνω παντως οτι δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια και αυτο ειναι λογικο, απο τη στιγμη που η vw θελησε να ξεκαθαρισει τους ρολους βγαζοντας και το τσιροτο και μαλακωνοντας πολυ το γκολφ, ενω η αλφα εχει ενα αυτοκινητο που πρεπει να τα κανει ολα (ειναι αλλωστε μονο 5θυρο )
απο τη στιγμη μαλιστα που θελει να απευθυνθει σε περισσοτερο κοσμο απο οτι στο παρελθον λογικο ειναι το αυτοκινητο της να ειναι λιγοτερο ζπορ απο το προκατοχο του
(για αυτο μαλλον τα εχει παρει κρανιο ο μπουσο ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε στριβει καλυτεραχρονους εχουμε πουθενα?
Θα πεταχτώ αυρίο πρωί Σερρες να τα μετρήσω και αυριο το βράδυ θα τους έχεις.
Alfa Romeo Giulietta