-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
O 1750 δεν έχει start & stop.Oι εκπομπές CO2 του είναι 177g/km
Aπό κει και πέρα:
1,4Τurbo s&s120cv:CO2 149g/km
1,4Turbo Mair s&s 170cv:CO2 134g/km
1,6mjet s&s 105cv:CO2 114g/km
2,0mjet s&s 170cv:CO2 124g/kmΕυχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Μάλλον τον 1.4 multiair που φοράει και η mito θα εννοούσε και δεν κατάλαβα εγώ καλά.
-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
σαν καγκουρεμενο ειναι παντως ειναι πολυ ομορφη, αλλα σε κοκκινο με νορμαλ ζαντες θα ηταν
-
Αυτό το βιντεάκι το είδα στο alfisti.gr
http://www.youtube.com/watch?v=vc4zIe2N ... _embedded#
Τελικά μου φαίνεται ό,τι η Ιουλιέτα θα κλέψει πολλές καρδιές! -
-
-
Η μουρη της ειναι εντελως χαλια ομως.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Η μουρη της ειναι εντελως χαλια ομως.είσαι μικρός και σου αρέσουν τα φόρντ
-
Μια μαύρη (ή μήπως ανθρακί ) χίλιαεπτακόσιαπενήντα κιου-βε για μένα...
μα οι παπάρες πόσο δύσκολο τους ήταν να τη βγάλουν και με μια ψευτοτετρακίνηση... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αντιπάλους της Ιουλιέττας θεωρώ την σειρά 1 και το Α3. Το Golf είναι αντίπαλος του Bravo.
Επειδή αυτό τον καιρό ψάχνουμε αυτοκίνητο με τη συμβία και κοιτάμε αυτοκίνητα στη συγκεκριμένη κατηγορία έχω να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι το Golf είναι εξίσου καλά αν όχι καλύτερα κατασκευασμένο από σειρά 1 και Α3 και σε ποιότητα υλικών και σε αυτή της κατασκευής.Ειδικά στην περίπτωση του A3 ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να το επιλέξει κάποιος. Η σειρά 1 τουλάχιστον είναι πολύ πιο σπορ από το Golf οπότε αν σου περισσεύουν και κάνεις το βήμα υπάρχει νόημα στην επιλογή σου. Να προτιμήσει όμως κάποιος τώρα Α3 αντί του Golf είναι το λιγότερο ακατανόητο. Πληρώνεις (πολύ) παραπάνω για να αποκτήσεις ένα χειρότερο αυτοκίνητο οδηγικά που δεν υπερτερεί σε κανένα άλλο τομέα.
Για να επανέλθω on topic θα πω ότι περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την Giulietta στην έκδοση με τον 1750i. (Το Golf το έχουμε αποκλείσει επειδή αγόρασε πρόσφατα ένα ο αδελφός μου και όχι επειδή δεν το θεωρούμε ισάξιο με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.) Η giulietta έχει ωραία εμφάνιση, είναι 5θυρη και σύμφωνα με τον πωλητή της AR θα έχει ρύπους CO2 στα 136gr προφανώς με τη βοήθεια του start/stop (το οποίο ίσως να αποδειχθεί πολύ σημαντικό στο μέλλον) .Οπότε το όλο πακέτο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και περιμένω να δω πως θα τιμολογηθεί. Τέλη Απρίλη με μέσα Μάη μου είπε ότι θα έχουν αυτοκίνητο test drive. Άντε να δούμε.το Α3 ειναι πλεον γερασμενο μοντελο..μην ξεχναμε οτι βγηκε το 2003 και οπου να ναι αλλαζει παντως μακροπροθεσμα μην βαζεις και στοιχημα για το ποιο ειναι πιο καλοφτιαγμενο
σιγουρα βεβαια η διαφορα τιμης σε οδηγει στη γκολφω
Μια μαύρη (ή μήπως ανθρακί ) χίλιαεπτακόσιαπενήντα κιου-βε για μένα...
μα οι παπάρες πόσο δύσκολο τους ήταν να τη βγάλουν και με μια ψευτοτετρακίνηση...οντως θα ηταν πολυ ενδιαφερον και ενα 4κινητο μοντελο και για μας τους ψευτοτετρακινητους
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είσαι μικρός και σου αρέσουν τα φόρντ
Ναι λες και εγω φτιαω...Οχι οτι ολο το φορουμ εχει Ιταλοφιλους που ακομα και σκατο να εβλεπαν του σχεδιαστη θα ελεγαν τετοιο χρωμα και τετοιο σχημα δε παιζει...
-
Ναι λες και εγω φτιαω...Οχι οτι ολο το φορουμ εχει Ιταλοφιλους που ακομα και σκατο να εβλεπαν του σχεδιαστη θα ελεγαν τετοιο χρωμα και τετοιο σχημα δε παιζει...
Το επιχείρημα σου γυρίζει μπούμερανγκ Α Ν Ε Τ Ο Τ Α Τ Α
-
Τι Ιταλόφιλους ρε Γιώργο, δεν τα βλέπουμε οπαδικά τα πράγματα αλλά τούτο δω το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραίο, πως να το κάνουμε δηλαδή.
-
Μιλάμε για κάποιον 17 χρονών που προτείνει το οτιδήποτε γράφει πάνω Ford...
-
Ωραία λοιπόν επειδή είναι 17 χρονών είναι καλό να μάθει ό,τι στο όμορφο και στο ωραίο όσο λάσπη και να πετάξεις δεν κολάει. Και είναι βασανιστικό για αυτόν να προσπαθεί να βρει λόγους να να το αμφισβητήσει.
Γιώργο καλό μου παιδί. Θαύμασε το το ωραίο και ευχήσου να γίνει δικό σου.
Άντε γιατί το ίδιο παίζει και με τις γυναίκες και θα το βλέπεις συνέχεια στην ζωή σου... -
Εμενα παντος δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο αυτοκινητο Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.Πιστευω πως μπροστα στην 147 ειναι ενα μηδενικο σχεδιαστικα.
-
Εμενα παντος δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο αυτοκινητο Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.Αυτό δε σημαίνει ότι σε όσους αρέσει είναι ιταλόφιλοι όπως έγραψες πιο πριν.
Και να το έλεγε και κανένας αντικειμένος πάει και έρχεται. Αλλά να το λέει το μέγιστο fanboy είναι κάπως.
-
Εμενα παντος δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο αυτοκινητο Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.Μαγκια σου.
Αλλα να κατηγορεις τους αλλους που τους αρεσει οτι θα τους αρεσαν και τα σκατα ειναι λαθος σου. -
Πιστευω πως μπροστα στην 147 ειναι ενα μηδενικο σχεδιαστικα.Σου αρεσει πιο πολυ σχεδιαστικα η 147 απο το Focus?
-
Εμενα παντος δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο αυτοκινητο Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.Πιστευω πως μπροστα στην 147 ειναι ενα μηδενικο σχεδιαστικα.Δικαίωμα σου Γιώργο αλλά οι υπερβολές για κάτι που δεν έχει δει από κοντά καλό είναι να λείπουνε...Εγώ προς το παρόν επιφυλάσομαι για την μούρη. Άλλωστε αυτό το κομμάτι με χαλάει και στην Μito
Τα υπόλοιπα στα γράψανε οι υπολοιποι...Απλά βάλε στο πρώτο πόστ σου τις λέξεις φορντόφιλος και φόρντ και θα καταλάβεις τι εννοώ
Alfa Romeo Giulietta