-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Έχει ρωτήσει κανείς στα service μέχρι τώρα πώς γίνεται αναβάθμιση χαρτών στο Navi ?
Εστειλα μήνυμα στη Mitsubishi Europe και αυτή το προώθησαν στoν Σαρακάκη, που ακόμα δεν απάντησε.
Επίσης πέτυχε κανείς να γράψει στον σκληρό δίσκο απ' ευθείας Mp3? Κάπου διάβασα ότι το format είναι ATRAC3 PLUS 128 kbps.Φίλος για σου
Όσον αφορά για το navigation ,, γαματα εγώ το έχω από τέλος Νοέμβριο και τα ίδια μου λένε σε 10 μέρες σε ένα μήνα άστα τα έχω πάρει στην κράνα,,
Όσον αφορά για το θέμα τραγούδια μέσα στο hd μόνο AUDIO file OXI mp3
Εγώ πέρασα πολύ πραμα πολύ καλό.. αλλά μόνο audio!!!!! -
Ο χρήστης giannhsxplo έγραψε:
Έχει ρωτήσει κανείς στα service μέχρι τώρα πώς γίνεται αναβάθμιση χαρτών στο Navi ?
Εστειλα μήνυμα στη Mitsubishi Europe και αυτή το προώθησαν στoν Σαρακάκη, που ακόμα δεν απάντησε.
Επίσης πέτυχε κανείς να γράψει στον σκληρό δίσκο απ' ευθείας Mp3? Κάπου διάβασα ότι το format είναι ATRAC3 PLUS 128 kbps.Επίσης παιδιά πληροφοριακά να ξέρετε πώς το έχω το αμάξι από τον Νοέμβριο …έχω 6,350 χιλ όποιος έχει απορίες ας με ρωτήσει γει οτιδηποτε
το έχω κάνει φύλο φτερό το αμάξι
επειδή δεν μπαίνω συχνά αν θέλει κάποιος άμεση απάντηση ας με στήλη mail στο giannhs@x-plorer.gr -
Ο χρήστης giannhsxplo έγραψε:
Επίσης πέτυχε κανείς να γράψει στον σκληρό δίσκο απ' ευθείας Mp3? Κάπου διάβασα ότι το format είναι ATRAC3 PLUS 128 kbps.Επίσης παιδιά πληροφοριακά να ξέρετε πώς το έχω το αμάξι από τον Νοέμβριο …έχω 6,350 χιλ όποιος έχει απορίες ας με ρωτήσει γει οτιδηποτε
το έχω κάνει φύλο φτερό το αμάξι
επειδή δεν μπαίνω συχνά αν θέλει κάποιος άμεση απάντηση ας με στήλη mail στο giannhs@x-plorer.grπετρελαιο ή βενζινη εχεις;
-
Οδήγησα πρόσφατα το outlander και το μόνο που έχω να πω είναι το εξής:
Μετά την Toyota με το RAV4 και η Μitsubishi έκανε το ίδιο λάθος.
Πήρε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο (οutlander 1ης γενιάς) και το μετέτρεψε σε πατάτα.
Κρίμα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Οδήγησα πρόσφατα το outlander και το μόνο που έχω να πω είναι το εξής:Μετά την Toyota με το RAV4 και η Μitsubishi έκανε το ίδιο λάθος.
Πήρε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο (οutlander 1ης γενιάς) και το μετέτρεψε σε πατάτα.
Κρίμα.Θα βοηθούσε πάρα πολύ εάν μας εξηγούσες γιατί το λες αυτό... Δηλαδή σε ποιους τομείς συγκεκριμένα η πρώτη γεννιά του Outlander είναι καλή και η δεύτερη πατάτα... (?)
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Οδήγησα πρόσφατα το outlander και το μόνο που έχω να πω είναι το εξής:
Μετά την Toyota με το RAV4 και η Μitsubishi έκανε το ίδιο λάθος.
Κρίμα.Θα βοηθούσε πάρα πολύ εάν μας εξηγούσες γιατί το λες αυτό... Δηλαδή σε ποιους τομείς συγκεκριμένα η πρώτη γεννιά του Outlander είναι καλή και η δεύτερη πατάτα... (?)
Απλά τα πράγματα για μένα.
Το μεγαλύτερο βάρος, η σημαντικά υποδεέστερη 4κίνηση και το setup των αναρτήσεων. Το προηγούμενο outlander για μένα ήταν το πραγματικό GTi των SUV. Στην άσφαλτο έστριβε απίστευτα και δεν είχε διαφορά από ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Ο λόγος που δεν το επέλεξα τότε, ήταν ο κινητήρας και το πίσω lsd διαφορικό, στο RAV4 ΜΚ2.
To καινούριο δεν μου άρεσε ούτε στην άσφαλτο ούτε στο χώμα. Καθυστερημένες οι αντιδράσεις της 4κίνησης, νεκρός ο πετρελαιοκινητήρας χαμηλά και μία περίεργη ρύθμιση της ανάρτησης, η οποία και κλίσεις επιτρέπει και ικανοποιητική άνεση δεν προσφέρει στους χωματόδρομους. Το προηγούμενο είχε σκληρή ανάρτηση, αλλά τουλάχιστον δεν 'έγερνε' και όταν γλιστρούσε η 4κίνηση έκανε δουλειά προσφέροντάς σου και ευχαρίστηση. Τώρα τη δουλειά την κάνει το ESP.
Επίσης η ηχομόνωση είναι απαράδεκτη κάτι που μου φαίνεται πολύ περίεργο, με δεδομένο ότι τώρα σε αυτούς τους τομείς ρίχνουν όλοι το βάρος. -
Δεν συμφωνώ με αυτά που λες τουλάχιστον για το βενζινοκίνητο.
Είναι πολύ ήσυχο, η ανάρτηση είναι πολύ καλή γιατί είναι αρκετή σκληρή για καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο αλλά και λίγο ενδοτική για να μην γίνεται πολύ κουραστική στοι χώμα και γενικά έχει κορυφαίο κράτημα στην άσφαλτο και στρίβει σαν χαμηλό αυτοκίνητο.
Όσο για την τετρακίνηση δεν υπάρχει καμμία καθυστέρηση. Τουλάχιστον στο lock !!! -
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
Δεν συμφωνώ με αυτά που λες τουλάχιστον για το βενζινοκίνητο.
Είναι πολύ ήσυχο, η ανάρτηση είναι πολύ καλή γιατί είναι αρκετή σκληρή για καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο αλλά και λίγο ενδοτική για να μην γίνεται πολύ κουραστική στοι χώμα και γενικά έχει κορυφαίο κράτημα στην άσφαλτο και στρίβει σαν χαμηλό αυτοκίνητο.
Όσο για την τετρακίνηση δεν υπάρχει καμμία καθυστέρηση. Τουλάχιστον στο lock !!!Το lock δεν μπορείς να το έχεις συνέχεια On! Η διαφορές της επιλεκτικής και της συνεχούς τετρακίνησης είναι πάντα μεγάλες!
Εμένα εντύπωση μου κάνει αυτό που είπε ο meco για την ηχομόνωση πάντως... -
Tι εννοείς δεν μπορεί να το έχει συνέχεια στο on?
-
Οταν λεει lock ο φιλος μας sbouras, μαλλον ενοει την μεσαια θεση, γιατι και στο lock να το βαλεις, μετα απο τα 50 kh/h , απενεργοποιητε και δουλευει στη μεσαια σκαλα. H μεσαια σκαλα ειναι η αυτοματη τετρακινηση, με προεπιλογη 85-15 (εμπρος πισω) , με σκοπο να ειναι ψιλοετοιμο οταν χρειαστει και να δωσει μεχρι και 60-40 (εμπρος πισω).
Ετσι δουλευουν σχεδον ολα τα suv.
Mηπως ομως ο φιλος μας ο meco , το κρινει, βαζοντας το διακοπτη στν πρωτη σκαλα που ειναι απλα μπροστινοκινητο?
Μου κανουν εντυπωση αυτα που λεει , πρωτον στο θεμα εμπλοκης της τετρακινησης, δευτερον στο θεμα αναρτησης, που παρολο που ειναι σκληρη, στην ασφαλτο γερνει, και τριτον ο θορυβος του μοτερ.
Εαν καποιος εχει οδηγησει RAV 4 και OUTLANDER, ας δωσει πληροφοριες και αυτος, για το τι γινετε στο στριψιμο επι της ασφαλτου, συκγριτικα των δυο αυτων αυτοκινητων.
Thanks -
ο meco πάντως το συγκρίνει με το RAV4 mk2
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ο meco πάντως το συγκρίνει με το RAV4 mk2...και με το προηγούμενο outlander, στην οδική συμπεριφορά.
Το οδήγησα με την 4κίνηση στο auto.
Για την ηχομονωση θα επιμείνω. Δε γίνεται στα 140 ο θόρυβος από τον κινητήρα να σκεπάζει τον θόρυβο από τα ελαστικά.
Πάντα μιλάω για την πετρελαιοκίνητη έκδοση.
-
Για την τετρακίνηση το Lock δεν νομίζω ότι βγαίνει μετά 50km/h αλλά δεν είναι και σίγουρος. Στο auto η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνεις κάποιο σπινάρισμα μπροστά και μετά δίνει περισσότερο πίσω. Αλλά η αντίδραση φαίνεται πολύ γρήγορη αλλά γίνεται αισθητή από το σπινάρισμα (Καμιά απολύτως σχέση με CRV που καθυστερεί απίστευτα). Κοιτάξτε και ένα videaki με το C-crosser και πόσο γρήγορα αντιδρά η τετρακίνηση.
http://www.youtube.com/watch?v=_-dkOGaJADI
Γι΄αυτούς που δεν γνωρίζουν το Citroen C-crosser είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο.
Για την ανάρτηση....τα πάντα είναι σχετικά και κάποιος προτιμά την ανάρτηση πιο σκληρή ή πιο μαλακή από κάποιον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο παίρνει καποια κλίση η οποία όμως είναι όσο είναι και η κλίση που παίρνουν τα περισσότερα χαμηλά οικογενειακά αυτοκίνητα. Στον ανώμαλο δρόμο η ανάρτηση του φαίνεται οριακά σκληρή. Αυτό για εμένα σημαίνει ότι έχει βρεθεί ο ιδανικός συνδυασμός μεταξύ άνεσης και σπορ συμπεριφοράς για τον τύπο του αυτοκινήτου.
Στις στροφές του Δομοκού που το πίεσα διαπίστωσα ότι με σταθερό γκάζι η συμπεριφορά του είναι ουδέτερη (με πολύ στρίγλισμα από τα λάστιχα), ενώ κατά την επιτάχυνση στην έξοδο ανοίγει λίγο την τροχεία του (υποστροφικό). Μαθαίνοντας το και περιμένοντας την υποστροφή στην έξοδο παθαίνεις πλάκα από το πόσο γρήγορα πας και δεν πιστεύεις το κοντέρ. Παίζοντας με την bmw ενός φίλου μου που προπορευόταν μπορώ να πω ότι η bmw (E46) έπαιρνε πολύ μεγάλες κλίσεις και εγώ έστριβα από πίσω με την ίδια ταχύτητα πολύ χαλαρά. Σε 2-3 στροφές του έκανα πλάκα όπου τον πέρασα μέσα στην στροφή με λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα. Εντυπωσιάστηκε από το πως πήγαινε. Δεν το πίστευε !!!
Όσο αφορά τα περιοδικά και γενικότερα με search στο Internet μπορείς να καταλάβεις ότι το Outlander είναι το πιο σπορτιφ στην κατηγορία του με πολύ καλό κράτημα, φρένα, τιμόνι. Επίσης έχει και πολύ καλή στήριξη από το κάθισμα.
Για τον θόρυβο, τι να πω; Όσοι φίλοι μου έχουν μπει μέσα εντυπωσιάζονται για το πόσο αθόρυβο (το βενζινοκίνητο) είναι τουλάχιστον μέχρι τα 160 που το έχω πάει (έχω κάνει 4000km αλλά το στρώνω ακόμα κάι δεν έχω δοκιμάσει πιο πάνω).
Τώρα για το RAV4 ΜΚII και Outlander 1ης γενιάς δεν τα έχω οδηγήσει και δεν ξέρω πως είναι σε σύγκριση με το Outlander. Αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να ήταν και πολύ καλύτερα καθώς το Outlander θεωρώ ότι είναι κοντά στην κορυφή. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ο meco πάντως το συγκρίνει με το RAV4 mk2Kαι εγω με αυτο θελω να το συγκρινω, γιατι αυτο το αυτοκινητο ειχα εδω και 4 χρονια, μεχρι και πριν 10 ημερες.
Ημουν αρκετα ευχαριστημενος με την οδικη του συμπεριφορα στην ασφαλτο, και το πουλησα για να παρω ενα μεγαλυτερο suv , που ομως δεν υστερει στην οδικη συμπεριφορα σε σχεση με το rav 4 mk2.
Eλπιζω να μην την πατησω.http://www.youtube.com/watch?v=ZFo1SgL4 ... re=related
Αρκετα καλο στα σλαλομ
-
Στην μικρή οδηγική εμπειρία που έχω σε άσφαλτο με τα XTrail, Rav4 και Grand Vitara, μου φάνηκαν σχεδόν ίδια σε συνθήκες Εθνικής Οδού με 130 χλμ/ώρα με μια παρατήρηση στο Toyota λίγο πιο νευρικές - απότομες αντιδράσεις, τινάγματα στην εκκίνηση και πιο μαλακή ανάρτηση, στο Suzuki λίγο πιο θορυβώδες και σκληρό από τα άλλα, και στο XTrail μου φάνηκε άβολο και μικρό το τιμόνι και πιο ογκώδες απο τα άλλα δύο.
Όλα τα Suv φαντάζομαι ότι θέλοντας να συνδυάσουν όλα τα χαρακτηριστικά οδήγησης και συνθηκών, παρέχουν σχεδόν ίδιες δυνατότητες και συμπεριφορές.ΥΓ. Να σημειώσω ότι στη Suzuki στο δώρο multimedia χρεώνουν 150 ευρώ τους χάρτες του GPS.
Για το σύστημα πλοήγησης του Outlander δεν γνωρίζω. -
KATEBASTE LINK the Workshop Manual for the new 2007 Outlander
Manual uploaded by out-club.ru
weight: 172 MB
Contains:
Service Manual
Technical Information Manual
Body Repair ManualDo not download if you dont know how to burn an image onto a CD. ( ISO file )
For people who perfer to use Rapidshare here are the links:
http://rapidshare.com/files/38646676/Mi ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/38654923/Mi ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/38655672/Mi ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/38656123/Mi ... .part4.rarΕπίσης τι λετε για accessories στο outlander
-
Μπορεί κάποιος με Instyle να μου πει αν το DVD player παίζει εν κινήσει ή απενεργοποιείται όπως γίνεται στα 'ευνομούμενα κράτη' (βλ. ΗΠΑ)?
-
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Kαι εγω με αυτο θελω να το συγκρινω, γιατι αυτο το αυτοκινητο ειχα εδω και 4 χρονια, μεχρι και πριν 10 ημερες.
Ημουν αρκετα ευχαριστημενος με την οδικη του συμπεριφορα στην ασφαλτο, και το πουλησα για να παρω ενα μεγαλυτερο suv , που ομως δεν υστερει στην οδικη συμπεριφορα σε σχεση με το rav 4 mk2.
Eλπιζω να μην την πατησω.
http://www.youtube.com/watch?v=ZFo1SgL4 ... re=related
Αρκετα καλο στα σλαλομΕγώ δεν είπα ότι δεν είναι ασφαλές το καινούριο outlander. Απλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και το RAV4MK2 είναι...βαρετό.
Γέρνει περισσότερο, δεν είναι ρυθμίσιμο κ.λ.π.
Να μεταφέρει μία οικογένεια με ασφάλεια είναι σίγουρα ικανό. -
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Μπορεί κάποιος με Instyle να μου πει αν το DVD player παίζει εν κινήσει ή απενεργοποιείται όπως γίνεται στα 'ευνομούμενα κράτη' (βλ. ΗΠΑ)?Όχι δεν παίζει, όταν ξεκινήσει η εικόνα σταματα... ο ήχος όμως συνεχίζεται.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Kαι εγω με αυτο θελω να το συγκρινω, γιατι αυτο το αυτοκινητο ειχα εδω και 4 χρονια, μεχρι και πριν 10 ημερες.
Eλπιζω να μην την πατησω.
http://www.youtube.com/watch?v=ZFo1SgL4 ... re=related
Αρκετα καλο στα σλαλομΕγώ δεν είπα ότι δεν είναι ασφαλές το καινούριο outlander. Απλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και το RAV4MK2 είναι...βαρετό.
Γέρνει περισσότερο, δεν είναι ρυθμίσιμο κ.λ.π.
Να μεταφέρει μία οικογένεια με ασφάλεια είναι σίγουρα ικανό.Eίμαι περιέργος να δώ τα 2 Γαλλικά που έχουν άλλες ρυθμίσεις ανάρτησης. Επίσης ο VW diesel των Μίτσου είναι τελείως γτπ από κάθε άποψη
Mitsubishi Outlander 2007